خبر رسمی 2028،‌ پایانی بر تولید فیزیکی بازی های پلی استیشن

نینتندو تو دورانی که موبایل ها به اوج خودشون رسیدن دوام اورد و کنسول دستیشو با تمام کاستی ها به قله رسوند، چرا باید همچین دستاوردی رو خراب کنه؟ وارد بازاری بشه که کارش نیست میتونه کله پاش کنه به نظر من
علاوه بر این موضوع هزینه ساخت کنسول با سخت افزار ضعیف هم کمتره و هیچوقت درگیر افزایش قیمت و کمبود تولید و غیره نمیشه.
توی طولانی مدت هم این سخت افزار به شدت سود ده هست

• Like
Reactions: Destro and RoadRash
نینتندو تو دورانی که موبایل ها به اوج خودشون رسیدن دوام اورد و کنسول دستیشو با تمام کاستی ها به قله رسوند، چرا باید همچین دستاوردی رو خراب کنه؟ وارد بازاری بشه که کارش نیست میتونه کله پاش کنه به نظر من
کنسول خونگی بازارش از کنسول دستی جداست
میتونه جفتشونو داشته باشه
علاوه بر این موضوع هزینه ساخت کنسول با سخت افزار ضعیف هم کمتره و هیچوقت درگیر افزایش قیمت و کمبود تولید و غیره نمیشه.
توی طولانی مدت هم این سخت افزار به شدت سود ده هست
این قضیه تا کنسول دستی نسل هفتیش یعنی DS صادق بود که کلهم قدرت کنسولهای دستیش از SNES فراتر نمیرفت همه دو بعدی و تمرکز روی صفحه لمسی و نمیدونم فوت کردن تو میکروفن و این چیزا...
از 3DS به بعد نه (حالا بگیم سخت افزاری در حد کمتر از پلی۲ ولی 3D هم داشت و دیگه قدرت در حد سوپر نینتندو و ماشین حساب نداشت)
سوییچ هم با چیپ تگرای کاستومایز شده خودش اصلا چیز ضعیفی نبود الانم که سوییچ۲ یه دیوایز قابل حمل قویه.
رفته رفته نینتندو تو بخش کنسولای دستی خودشو رسوند به سطح معیار از لحاظ سخت افزاری از نسل هفت تا نسل فعلی.
کنسول خونگیم راحت عین آب خوردن میتونه یه چیز به روز بزنه.

کنسول خونگی بازارش از کنسول دستی جداست
میتونه جفتشونو داشته باشه

این قضیه تا کنسول دستی نسل هفتیش یعنی DS صادق بود که کلهم قدرت کنسولهای دستیش از SNES فراتر نمیرفت همه دو بعدی و تمرکز روی صفحه لمسی و نمیدونم فوت کردن تو میکروفن و این چیزا...
از 3DS به بعد نه (حالا بگیم سخت افزاری در حد کمتر از پلی۲ ولی 3D هم داشت و دیگه قدرت در حد سوپر نینتندو و ماشین حساب نداشت)
سوییچ هم با چیپ تگرای کاستومایز شده خودش اصلا چیز ضعیفی نبود الانم که سوییچ۲ یه دیوایز قابل حمل قویه.
رفته رفته نینتندو تو بخش کنسولای دستی خودشو رسوند به سطح معیار از لحاظ سخت افزاری از نسل هفت تا نسل فعلی.
کنسول خونگیم راحت عین آب خوردن میتونه یه چیز به روز بزنه.
نینتندو بنده خدا همون موقع که کنسول خونگی میداد هم کنسولاش به روز نبودن چه برسه الان :D یدونه گیم کیوب فقط از زیر دستشون در رفته بود.

• Like
Reactions: m.d.makan
نینتندو بنده خدا همون موقع که کنسول خونگی میداد هم کنسولاش به روز نبودن چه برسه الان :D یدونه گیم کیوب فقط از زیر دستشون در رفته بود.
یکسری از پلیرها از دوران Wii منتظرن که ایشالله نسل بعد کنسول قوی بده ما هم بریم سمتش:D
من خودم هم یه زمانی همین فکر رو داشتم.

خیلی سخته که فکر کنیم نینتندو این سیاستی که با سوییچ ها پیش گرفته رو بخواد تغییری درش بده ، عالی داره براش کار میکنه.
با این شرایط قیمتهای قطعات هم که شاید بهترین سیاست اصلا همین باشه که نینتندو داره و نیاز باشه که سونی/مایکرو هم کمی به این سمت میل کنن تا سقف خرید رو برای پلیرها پایین نگه دارن.

ولی کلا جذابیت کنسول نینتندو به خاطر قدرتش تو اجرای ثردپارتی ها که نیست که منتظر باشیم یه کنسول قوی بده بیرون.
انحصاریهاش هستن و همین سخت افزاری که میده تو اکثر مواقع براش زیاد هم هست ، جز تو اواخر نسل که زیر اجرای همونها هم بس که درد میکشه اشک خودش و همه رو در میاره :))

یکسری از پلیرها از دوران Wii منتظرن که ایشالله نسل بعد کنسول قوی بده ما هم بریم سمتش:D
من خودم هم یه زمانی همین فکر رو داشتم.

خیلی سخته که فکر کنیم نینتندو این سیاستی که با سوییچ ها پیش گرفته رو بخواد تغییری درش بده ، عالی داره براش کار میکنه.
با این شرایط قیمتهای قطعات هم که شاید بهترین سیاست اصلا همین باشه که نینتندو داره و نیاز باشه که سونی/مایکرو هم کمی به این سمت میل کنن تا سقف خرید رو برای پلیرها پایین نگه دارن.

ولی کلا جذابیت کنسول نینتندو به خاطر قدرتش تو اجرای ثردپارتی ها که نیست که منتظر باشیم یه کنسول قوی بده بیرون.
انحصاریهاش هستن و همین سخت افزاری که میده تو اکثر مواقع براش زیاد هم هست ، جز تو اواخر نسل که زیر اجرای همونها هم بس که درد میکشه اشک خودش و همه رو در میاره :))
گرچه به نظرم الان که میتونه ترد پارتی ها رو به شکل قابل قبولی اجرا کنه
وبا توجه به اینکه تا الان هم بازی واقعا این نسلس انگشت شمار داشتیم، و نسل بعد هم احتمالا حتی بیشتر بین نسلی داشته باشیم

به نظرم میتونند مخاطبای تردپارتی هم جذب کنند یا مجاب کنند رو کنسول اینا یه سری بازیا رو بگیرن

خلاصه که با همین کنسولش به نظرم خیلی خطرناکه الانشم برا بقیه:دی
بدون وجود کنسول گرون تر:-"

در اینمورد که باید بگم خیر
NES و SNES به لحاظ قدرت سخت افزاری کاملا اپدیت بودن فقط سر SNES سگا نسلو کش داد دوبار میان نسلی داد برخلاف نینتندو ولی حقیقت اینه جفت دستگاهها زمان عرضه تفاوت قابل توجهی نداشتن سگا جنسیس قویتر بود ولی از اونور گرافیک دو‌ بعدی کارتونی (نمونه ش بازی علادین) تو بازیهای SNES بهتر بود
Nintendo 64 هم قوی بود فقط اشتباه کرد با درایو‌ دیسک عرضه ش نکرد و با کارتریج محدود عرضه ش کرد، شما مثلا Resident Evil 2 ش رو چک کنی متوجه میشی، یا تک دموی FF VI رو نگاهی بنداز دست کمی از FF VII که بعدا عرضه شد نداره، گیم کیوب هم که خودت گفتی فقط Wii ضعیف بود Wii U بگیم با توجه به زمان انونسش میان نسلی بود. سوییچ ۱ و ۲ هم که به عنوان کنسول دستی که نیم نگاهیم به خونگی بودن داره کم و کسری ندارن.

بنظرم کمی در حق سونی کم لطفی میشه
واقعا الان غیر از کنسولها کدوم دیوایسی هست که در سال 2026 هنوزم داره از دیسک های نوری استفاده کنه ؟
باید حق بدیم که دیگه عمر این دیسک ها به پایان رسیده نمیشه تا ابد ادامه پیدا کنه
سونی هم حق داره جلوی فروش دیسک های دست دوم بگیره تا بیشتر سود کنه

بنظرم کمی در حق سونی کم لطفی میشه
واقعا الان غیر از کنسولها کدوم دیوایسی هست که در سال 2026 هنوزم داره از دیسک های نوری استفاده کنه ؟
باید حق بدیم که دیگه عمر این دیسک ها به پایان رسیده نمیشه تا ابد ادامه پیدا کنه
بلو-ری پلیر‌ها😁 بجز موسیقی و فیلم-سریال و گیم فکر نمی‌کنم چیز دیگه‌ای روی دیسک عرضه بشه.

سونی به معنا کلمه قدرنشناس و " هار " شده !

این رو به عنوان کسی میگم که با برند پلی استیشن بزرگ شده ، این نسل پر از تصمیم های ضد کامیونتی بوده و جای هیچ دفاعی نیست .

ولی این مورد دیگه واقعا فاجعه اس ، خرید بازی های فیزکی کم شده ؟ میشه با به حد معقول رسوندن پروداکشن بازی فیزیکی و شیپشون به دنیا راحت یک بالانس ایجاد کرد . ولی ما رسماً شدیم قربانی پول و قدرت پرستی کمپانی که اگه ازش توی اون فاجعه PS3 حمایت نمیکردیم معلوم نبود اصلا امروز پلی استیشنی وجود داشت یا نه ، من واقعاً خیلی صبور بودم با تصمیمات این نسل ولی این مورد دیگه نشون میده اینا کاملا مقابل طرفدارهایی قرار گرفتن که اگه نبودن پلی استیشنی وجود نداشت !

الان هم ملت دارن سنگین تدارک میبینن که 23 تا 30 آگوست بایکوت کنن همه چی رو !

خیر حقی نداره! سونی همونیه که خودش همین حق رو به MS نداد:دی برای همین در این یه مورد، حداقل به بهانه ی بیشتر سود کردن اصلا و ابدا حق نداره:دی

جدا از اینکه برا بیشتر سود کردن دست به هر کاری دارن میزنند دیگه، برا پیش فروش جوایز اینا میدن ملت ترغیب بشن ، نسخه دیلاکس میفروشن یه مشت لباس و اینا جای اینکه تو بازی باشه میفروشن، جدیدا که دسترسی چند روز زودتر هم به دیلاکس اضافه کردن

جدا از هزینه آنلاین اجباری و هی گرون تر شدن اشتراکان، کمتر شدن تخفیف ها و ...

سونی به معنا کلمه قدرنشناس و " هار " شده !

این رو به عنوان کسی میگم که با برند پلی استیشن بزرگ شده ، این نسل پر از تصمیم های ضد کامیونتی بوده و جای هیچ دفاعی نیست .

ولی این مورد دیگه واقعا فاجعه اس ، خرید بازی های فیزکی کم شده ؟ میشه با به حد معقول رسوندن پروداکشن بازی فیزیکی و شیپشون به دنیا راحت یک بالانس ایجاد کرد . ولی ما رسماً شدیم قربانی پول و قدرت پرستی کمپانی که اگه ازش توی اون فاجعه PS3 حمایت نمیکردیم معلوم نبود اصلا امروز پلی استیشنی وجود داشت یا نه ، من واقعاً خیلی صبور بودم با تصمیمات این نسل ولی این مورد دیگه نشون میده اینا کاملا مقابل طرفدارهایی قرار گرفتن که اگه نبودن پلی استیشنی وجود نداشت !

الان هم ملت دارن سنگین تدارک میبینن که 23 تا 30 آگوست بایکوت کنن همه چی رو !
ولی قضیه ی بایکوت و اینا هیچوقت جواب نمیده تقریبا!
اگر ملت توان بایکوت داشتن، با نخریدن GTA نشون میدادن حرفشون رو:دی ، ولی میدونیم که هیچکی چنین کاری نمیکنه...

این برنامه ها هم معمولا شامل افراد زیادی نمیشه، حالا میبینی سونیم یه بازی خفن اون تایم تخفیف میزنه، همینا هم نصفشون بیخیال بایکوت میشن:دی

خیر حقی نداره! سونی همونیه که خودش همین حق رو به MS نداد:دی برای همین در این یه مورد، حداقل به بهانه ی بیشتر سود کردن اصلا و ابدا حق نداره:دی
حرفتون درسته . اما دیسک های نوری واقعا دیگه به انتهای عمر خودشون رسیدن ازین نظر نمیشه به سونی ایرادی گرفت . قبول دارید ؟

دوستان من یه سوال داشتم، الان با این وضعیتی که پیش اومده، نسل بعد واسه بکوارد چیکار میکنن؟ یا اینکه مجبوریم کنسول رو نگه داریم؟
به نظرم سونی خیلی زود یکسری خبر خوب در همین راستا میده که جو منفی رو بشوره ببره.
بکوارد ، دیجیتالی کردن خریدهای نسخه های فیزیکی و... هیچ کدومش تایید نشده ولی احساسم میگه سونی یه چیزی از دل همه اینها میکشه بیرون که پلیرها رو تا حدی راضی کنه.
اینها مطمئنا براش برنامه ریزی کردن ، همینطوری یک شبه تصمیم نگرفتن که الان بیان یه شوک به کل صنعت بدن و برن تا انتشار PS6 برگردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• omid0
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or