Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Supergirl 2026​

https://www.imdb.com/title/tt8814476/?ref_=rt_t_1
5/10
1785182664800.png
فیلم یه چیزیش کمه ولی نمیدونم چیش :)
داستان جذابیت نداره
بازی ها متوسطه
حضور Jason Momoa خیلی کم و بیشتر انگاری صرفا تبلیغ برای فروش بیشتر بود
جنگ و دعواهاشونم باز یجوریه که حال نمیکنی خیلی. مثلا من دعوای سوپرمن با ژنرال زاد درMan of Steel خیلی دوس داشتم ولی اینجا...هممم. چیز خاصی نداره

درکل دیدنش خالی از لطف نیس ولی قبلش انتظارتون رو پایین بیارین

حالا ربطی به فیلم نداره ولی من این دو سوپرگرل پایین رو بیشتر دوس داشتم.
1785184122234.png

supergirl 2026
هیچ چیز فیلم خوب نیست یعنی هیچی! باز زک اسنایدر فیلماش چهارتا زد و خورد خوب داشت اما اقای گان فیلماش (میدونم کارگردان نبوده اما بهرحال مدیر که هست )همینم نداره و فیلم نامه دری وری خالص! نمیدونم گان چطور به همچین چیزی چراغ سبز داده فیلم نه امضا داره نه سکانس حماسی نه سوپرگرل رو درست معرفی میکنه فیلمو نگاه میکنی انگار داری یکی از قسمت های سریال های cw رو میبینی !
درکل supergirl فیلمی هست که میشه با یک لبخند از کنارش گذشت و ذره ای براش وقت نگذاشت فکر نکنم به اقای گان هم بشه امید بست این یونیورس رو درست بسازه !!

4/10

فیلم مندلورین و گروگو به هیچ عنوان نمیتونه با سریال مندلورین رقابت کنه. همانقدر که میتونم لقب عالی به سریال مندلورین بدم فیلمش کاملا ناامیدانه ظاهر میشه و اون عناصر مفهومی که در سریال مندلورین بسیار زیبا به تصویر کشیده شده جای خودش رو در فیلم به عناصر بی مفهوم و بی معنی که به زور میخواد با اکشن به خورد بیننده بده عوض کرده.
همانقدر که شما را دعوت به دیدن سریال زیبای مندلورین میکنم همانقدر هم از دیدن فیلمش دور میکنم.
امتیازی نمیتونم به فیلم بدم

فیلم مندلورین و گروگو به هیچ عنوان نمیتونه با سریال مندلورین رقابت کنه. همانقدر که میتونم لقب عالی به سریال مندلورین بدم فیلمش کاملا ناامیدانه ظاهر میشه و اون عناصر مفهومی که در سریال مندلورین بسیار زیبا به تصویر کشیده شده جای خودش رو در فیلم به عناصر بی مفهوم و بی معنی که به زور میخواد با اکشن به خورد بیننده بده عوض کرده.
همانقدر که شما را دعوت به دیدن سریال زیبای مندلورین میکنم همانقدر هم از دیدن فیلمش دور میکنم.
امتیازی نمیتونم به فیلم بدم
دیزنی به مرحله عجیبی از حماقت در زمینه فیلم‌های جنگ ستارگان رسیده!
کیفیت اپیزود نهم به قدری افتضاح بود که من باورم نمی‌شد همچین خزعبلاتی رو دارم می‌بینم. یعنی حتی چیزهایی مثل اپیزود دوم که کلی فحش می‌خوردن، جلوی این پادشاه بودن! :دی
بعد هم رفتن سراغ The Mandalorian and Grogu که واقعاً معلوم نیست هدف از ساختش چی بوده. هر چقدر سریالش جالب بود (مخصوصاً دو فصل اول)، فیلم واقعاً به جز یه سری صحنه بامزه چیز خاصی نداشت. من فکر می‌کردم حالا شاید یه داستان خفنی براش در نظر گرفتن و مثلاً اطلاعات بیشتری در مورد گروگو پیدا می‌کنیم و یه سری رازهای جالب در مورد اون سال‌های جنگ ستارگان برملا می‌شه ولی رسماً هیچی! می‌شد خیلی راحت در قالب فصل بعدی سریال بسازنش و خلاص.
الآن هم که در حال تولید Star Wars: Starfighter هستن که واقعاً خزترین و کلیشه‌ای‌ترین اسم ممکن رو داره! :| البته بازیگرهای جالبی داره، از رایان گاسلینگ و مت اسمیت تا ایمی آدامز و میا گات، ولی بعید می‌دونم این یکی هم به جایی برسه و احتمالاً تکرار مکرراته.
به نظرم بهترین کاری که می‌تونن بکنن اینه که یه فیلم بزرگسالانه و جدی بسازن، در مورد یه بازه زمانی کاملاً متفاوت. این امپراتوری و جمهوری و خاندان اسکای‌واکر و فلان و چنان رو ول کنن و برن سراغ صدها یا هزاران سال قبل و همه‌چیز کاملاً نو باشه، با درجه سنی بالا و خشونت زیاد و... درسته که جنگ ستارگان از قدیم در کنار المان‌های تاریکش یه فضای لطیفی داشته و کلاً دوز کودکانه‌ش زیاد بوده، ولی فکر می‌کنم یه نسخه بزرگسالانه می‌تونه خیلی جواب بده. حالا مخاطب بچه هم توی سینما نیاد مشکلی نیست، به جاش کلی مخاطب بزرگسال هست که از قدیم طرفدار این سری بودن و می‌تونن برن یه چیز متفاوت ببینن. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• jj191
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or