Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

این موشوکو قراره چی بشه الان؟5 اپیزوده همه چیز خوب وخوش و خرمه.این اتفاقات نباید ته داستان میفتاد؟به چه امیدی داستان رو ادامه میدیم الان؟ :D
موشوکو زیاد فایت نداره و بیشتر درام طوری هست از این مدرسه برن بیرون وضع بهتر میشه و داستان جلو میره .

• Like
Reactions: m.a.t and Rize Mize
این موشوکو قراره چی بشه الان؟5 اپیزوده همه چیز خوب وخوش و خرمه.این اتفاقات نباید ته داستان میفتاد؟به چه امیدی داستان رو ادامه میدیم الان؟ :D

بذا رودئوس بدبخت به چند قسمت با خیال راحت نفس بکشه :دی

------

پیرو قسمت اخیر جادوگر :دی
اوگتای خان خیلی خوبه :دی

1000079422.jpg

------

پیرو قسمت اخیر جادوگر :دی
اوگتای خان خیلی خوبه :دی

View attachment 415259
این چیه آخر؟ یک عده میگن ضد ایرانیه؟ من انتظار خاصی ندارم ولی خو دقیقا نمیدونم چیه اینقدر بحث بر انگیزش کرده.

• Like
Reactions: m.a.t
دیگه از نفس رد شده.فقط مونده از انیمه بیاد بیرون یک نفسی هم با ما بکشه:D
موشوکو زیاد فایت نداره و بیشتر درام طوری هست از این مدرسه برن بیرون وضع بهتر میشه و داستان جلو میره .
اتفاقا فایت زیادی تو انیمه دوست ندارم.مثلا فریرن برای من بالانسه از این نظر.ولی داستان باید یک هدفی رو دنبال کنه دیگه...

این چیه آخر؟ یک عده میگن ضد ایرانیه؟ من انتظار خاصی ندارم ولی خو دقیقا نمیدونم چیه اینقدر بحث بر انگیزش کرده.
چیکار به بحث اش داری تو اینترنت :دی خودت کلاهتو قاضی کن ببین چچوریه
بشین ببین خیلی قشنگه. کار تاریخی تو مایه های وینلند ساگاست فقط ورژن جوسی اش

دیگه از نفس رد شده.فقط مونده از انیمه بیاد بیرون یک نفسی هم با ما بکشه:D

جدی میگم، بذا یذره خیال این بدبخت راحت باشه بعد بلاهایی که سرش اومده و *بلاهایی که قراره سرش بیاد*

دیالوگ های دو قسمت قبلی فاجعه بود، حداقل واکنش کرکترا در این قسمت باز حس منطقی تری میداد.:دی
چیش منطقی بود بابا :D سیلفی اولش که پیشنهاد شام(...) سه نفره رو داد بعدشم کادوی عروسیشون رو به روکسی داد :D یعنی ذلیل ترین کاراکتر داستانه رسما. واقعا میبینمش حس بدی میگیرم دیگه.

چیش منطقی بود بابا :D سیلفی اولش که پیشنهاد شام(...) سه نفره رو داد بعدشم کادوی عروسیشون رو به روکسی داد :D یعنی ذلیل ترین کاراکتر داستانه رسما. واقعا میبینمش حس بدی میگیرم دیگه.
بیشتر قسمت های خواهر ها و مادراشون و رابطه رودئوس باهاشون منظورمه.

سیلفی دیگه میگیم باهاش کنار اومده. دو قسمت قبل خیلی دیالوگ های کرینج تری میگفت.
اما خدایی هنوزم توی کتم نمیره و هر چقدر داستان و نویسنده میخواد یک طوری موقعیت رو مثبت کنه، در واقعیت غیرممکنه مثبت باشه.
حداقل رابطه زنیث و لیلیا خیلی منطقی تره، موقع خیانت واقعا زنیث میخواست شوتش کنه از خونه بیرون، بعدشم لیلیا توی خونه نقشی داره.
الان تازه اریس هم در راهه و رودی قراره یک میدل فینگر دیگه هم بهش نشون بده.:دی

بیشتر قسمت های خواهر ها و مادراشون و رابطه رودئوس باهاشون منظورمه.

سیلفی دیگه میگیم باهاش کنار اومده. دو قسمت قبل خیلی دیالوگ های کرینج تری میگفت.
اما خدایی هنوزم توی کتم نمیره و هر چقدر داستان و نویسنده میخواد یک طوری موقعیت رو مثبت کنه، در واقعیت غیرممکنه مثبت باشه.
حداقل رابطه زنیث و لیلیا خیلی منطقی تره، موقع خیانت واقعا زنیث میخواست شوتش کنه از خونه بیرون، بعدشم لیلیا توی خونه نقشی داره.
الان تازه اریس هم در راهه و رودی قراره یک میدل فینگر دیگه هم بهش نشون بده.:دی
دقیقا چون یه اتفاق مشابه مثل لیلیا و زنیث رو دیدم این تو کتم نمیره. اگه واکنش زنیث رو ندیده بودم برام اوکی بود. میگفتم این دنیا همینه. ولی مشکل اینه که اینجوری نیست. یعنی چه از نظر مذهبشون این کار مشکل داره چه تو قشر غیر مذهبیشون مثل گری رت ها این کار درستی نیست.

قطعا ضد ایرانی نیست. یک شخصیت ایرانی تاریخی رو از منظر خودش روایت کرده.
اتفاقا خیلی جالبه که هفتصد هشتصد سال پیش یک دختر ایرانی که بعد از حمله مغول برده شده، تا حد وزارت توی دربار امپراتوری مغول بالا میره

حالا این داستان رو یه کم دخترونه‌اش کردن اما در هر صورت من خوشم میاد.

من یک سری متن دیدم از منبع اصلی که میگن وای رودئوس چقدر آدم چرتیه...خب پوئینت داستان هم همین که همچین شخص چرتی رو انسان کنند.:دی

حالا بنظرم سورس متریال چی بوده باعث نمیشه طوری که در اقتباس انیمه ایی بوده قضاوت کنیم.

• Like
Reactions: m.a.t and Rize Mize
الان که حدوداً قسمت ۵۰ الی ۶۰ ناروتو شیپودنم همچنان نتونستم با کاراکتر ساسکه ارتباط برقرار کنم؛ باز بچگیاش بهتر بود. حالا هر چقدرم که استعداد داره و قویه؛ این نشون می‌ده قدرت صرف کافی نیست. تک بُعدی، الکی خشک، واکنش احساسی، یه بچه قفل و لجباز؛ دلم می‌خواد یکی بیاد پسشو بزنه. نقطه مقابلش برادرش ایتاچی اونم آرومه ولی کنترل شده و حساب شده، منطقی، رفتارهاش معنی دارن، عمق داره کاراکترش حتی با تمام سایکوتیک شدنش و کاری که در گذشته‌ش مرتکب شده بازم جذبت می‌کنه و می‌خوای با یه منطقی قبولش کنی. باید دید در آینده چه ‌می‌شود.

• Like
Reactions: m.a.t and Ecthelion

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or