طرفداران ژانر JRPG

یکم بیشتر از انتظاراتم شد

تا همین چند هفته پیش خیلی براش هایپ بودم به نظر چیز خفنی میزد ولی وقتی دمو بازی رو گرفتم فهمیدم زباله خالصه و نیم ساعت هم به زور تحملش کردم و درجا از ویش لیست درومد

اخیرا داشتم کینگدام هارتز بازی میکردم گفتم نظرمو بنویسم

کینگدام هارتز ۱ در بهترین حالت یه بازی ۷/۱۰
این سطح پایین لول دیزاین و مکانیک های ضعیف، انمی دیزاین های ازاردهنده و… جادوی داستان و لحظات اوج بازی رو نابود میکنن

برث بای اسلیپ ۷.۵
باس دیزاین های اکثرا فاجعه، کمبود ماموریت فرعی و محتوای فرعی حتی با استاندارد های هندهلد ازاردهنده شت

چین او مموریز هم ۶
سیستم مبارزه بازی یه لایه اضافه دردسر به دیزاینای ضعیف بازی اضافه میکنه

واقعا خارج از داستان دیوانه وار و پرزنتیشن دلیلی بر ادامه دادن نمیبینم ولی خب‌

• Like
Reactions: ce7en44
تریلر اکسپنشن FF XIV: Evercold رو از دست بدید که پشمهاتون سرجاش بمونه :D

اسکوئر نمیخواد حالا حالاها FF 7 رو بیخیال بشه.

یک Raid اختصاصی با نویسندگی Toriyama + نویسنده های 14 رو برای بازی در نظر گرفتن.
ماکزیمم پلیرهاش 8 نفرست.
نظارت باقی اساتید تیم 7 ریمیک که چنبره زدن روی این محتوا هم که معرف حضور هستن. :-"
اسامی رو :x
when-you-thought-final-fantasy-vii-cannot-get-another-remake-v0-gmrazju4pcfh1.jpg

در مورد اینکه کدوم شخصیتهای 7 درش حضور دارن نگفتن و باید صبر کنیم تا بعدا معرفی بشن چون خیلی هایپش کردن.
ولی چیزی که مشخصه اینه که اصلا یه محتوای کوچیک و پیش پا افتاده ای نیست.

جدای این من خیلی دوست دارم خود Yoshi-p دوباره یک نسخه رو بدن بهش.
تا قبل اینکه بدونم بودجه 16 چقدر بوده میگفتم خب کار این بنده خدا دیگه تموم شد.
ولی وقتی متوجه شدم بودجه 16 حتی نصف ریبرث یا ریمیک نبوده و از بودجه فوراسپوکن هم از نصف کمتر بوده...
خیلی دوست دارم دوباره یک نسخه پرخرج رو بدن بهش ، همین تم بزرگسالانه رو هم درش رعایت کنن و حتی بیشتر و عمیق ترش هم بکنن.

1000025953.jpg
من جدی فاز اعضای اسکوئر رو نمی فهمم...
کیتاسه هم از اونطرف همچین چیزی گفته بود که برای ریمیک 6 به 20 سال زمان احتیاج داریم!!!!

من هم قبول دارم عناوین کلاسیک داستان پر و پیمونی دارن... ولی ماهیت بهترین RPG های بازار محتوای خیلی غنیشون هست

هرچی FF داره از 12به این سمت حرکت می کنه،محتوای داستانی کمتری داره... به شدت به جزییات داستانی کمتر توجه می شه...
مثلا میگم اگه شما ff13 تا FF16 رو بیاید نسخه HD-2D ازش بدید... شاید بشه گفت محتوای داستانی FF16 برای یک بازی پیکسل آرت تو 4تا5 ساعت جمع بشه!!!!

یعنی اسکوئر و فرنچایز FF این سالها کلی مشکل داشتن!!! ولی اینکه اینا تمام تخم مرغ هاشون رو تو سبد FF می زارن و تهش عنوانی منتشر می کنن که از برخی عناوین خطی هم محتوای کمتری داره..ـ مخ آدم سوت می کشه!!!

من دنبال صرفا بازی صد تا دویست ساعت فیلر یوبی سافتی نیستما:دی

منظور من اینه که با این تغییر رویکرد هر نسخه FF داره از نظر محتوای داستانی و غنی بودن لور هی پله پله عقب میوفته!!!

وقتی که اسکوئر با 300نفر می تونه 6-7ساله دو نسخه ریمیک رو بده که با فیلر هاش 40-50ساعت باشه هر کدومشون... معلومه وقتی بیای تیم هاتو سرو سامان بدی... تو 4یا5 سال می تونن عنوانی با یک محتوای غنی ارائه بدن!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or