بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

قیمت های بالا سه برابر شدن یعنی ۹۹ تومن شد ۳۰۰ تومن.

فقط یه سوال این بسته ها کی معرفی شدن که حالا سه برابر شدن؟

بخدا من یه ماهه فهمیدم چنین بسته ای هم وجود داره.
این بسته ها خیلی وقته اومدن. همراه اول یه بسته همه چیز تمام هم داره که یکماه اینترنت نامحدود و مکالمه و پیامک میده ولی سقف مصرف منصفانه ش رو نمیدونم چقدره.
ستاره 1000 ستاره 2 ستاره 2 مربع

دوستان لطفا اپراتورهای دیگه ای غیر از همراه اول و ایرانسل که بسته های اینترنت مقرون به صرفه و حجیم داشته باشن میشناسید معرفی کنید
رایتل خوبه که همون mciهمراه اوله ولی تفاوتش با همراه اینه که نت تایپ ش ۳ هست!!
البته بستگی ب موقعیت مکانی ت هم داره که میتونی از طریق سایتش بسنجی که این سنج ش ها معیار و ملاک ش مشخص نی و اعداد لزوما ملاک مطلق نیستن

پر گیگ ترین سیم ایران هم رایتله طرح ۳ و x3هست که هدیه خریدش ۳۰۰ گیگ رایگانه

آخرین ویرایش:
دوستان لطفا اپراتورهای دیگه ای غیر از همراه اول و ایرانسل که بسته های اینترنت مقرون به صرفه و حجیم داشته باشن میشناسید معرفی کنید
باید اپراتورای دیگه رو چک کنید من لوتوس تل و اپ تل و سامانتل میشناسم ولی شاید بازم اضافه شده باشه معمولا سرویس دهنده هرچی ناشناخته تر باشه قیمتاش بهتره
تو این اپراتورایی که من میشناسم سامانتل کلا ارزونترین بسته هارو داره هرچند اونم قیمتارو خیلی یهو گرون کرد تا دو سه ماه پیش ۱۵۰ گیگ یکساله میگرفتم من حدود ۴۰۰ تومن اینا میشد چندسالیم مشترکش هستم همینو میگرفتم هر چند ماه یکبار
سری اخر که گرون کرد بسته ۴۰۰ گیگم اضافه کرد بازم نسبت به بقیه فکر کنم قیمتش بهتر بود سامانتل کلا جمعه ها فک کنم ۴۰ درصد تخفیف میزنه من اون ۴۰۰ گیگو ۱۶۰۰ یا یه همچین چیزی گرفتم
ارزونتر ازین به چشمم نخورد

• Like
Reactions: S0NY
اون بسته حجم بالا همراه اولم 1تا 9 صبح مثل اینکه حذف شد، کدش این بود دیگه نمیاد: *1000*2521#
بسته شبانه 30 روزه هم که نیست
فقط ایرانسل مونده با بسته 200 گیگ 300 تومن!
عملا برای دانلودهای زیاد دیگه گزینه نیست دیگه مثل اینکه

اون بسته حجم بالا همراه اولم 1تا 9 صبح مثل اینکه حذف شد، کدش این بود دیگه نمیاد: *1000*2521#
ارزونترین و کم دردسر ترین روش از قدیم ای دی اس ال پر حجم بود کندی سرعت داره ولی هم خیلی ارزونتره هم دردسر دانلود تو ساعتای خاص رو نداره بنظرم سرعت کند ولی بدون محدودیت زمانی ارزشش بیشتره تا سرعت زیاد ولی شبانه من خیلی ساله این شبانه هارو استفاده نمیکنم با اینکه قدیم همراه اول سرعت شدیدا خوب میگرفتم و محدودیتی نداشت برام چند ترا گاها دانلود میکردم ولی حوصله دردسر شبانه دانلود کردنشو نداشتم اگه دانلود خیلی عجله ای نباشه ای دی اس ال استفاده کنید اگه دارید تخلیه کنید یه شرکت دیگه جشنواره اولیه بزنید الان شاتل ۴ ترا ۱۸۰۰ میده پیشگامان ۳ ترا میده ۱۲۰۰ بقیه هم باید همین باشن من که چند ساله بی دردسر همینارو استفاده میکنم سری اخر ۱۵۰۰ فکر کنم دادم برا ۱۲ ترا
1000039952.jpg

• Like
Reactions: Sir Daniel
بسته ها هستند کدش اینه شده 2 تا 9 صبح قیمتش ولی 88 شده + 10 درصد مالیاتش.
محدود ها 2 تا 8 صبح شدن
ستاره 100 ستاره 35 مربع

• Like
Reactions: Sir Daniel
ایرانسل رسما بدرد هیچی نمیخوره حتی بسته های پیشنهادیش هم بعد از چند بار فعال سازی حذف میشه .. 200 گیگ 300 تومن خیلی گرونه
باز همراه اول چهار تا بسته قابل تحمل داره .
متاسفانه تنها بسته بدرد بخور فقط رایتل شبانه میده اونم معلوم نیست تا کی همین قیمت باشه
25 تومن 40 گیگ و میشه چند تا همزمان فعال کرد ..

دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم کسانی که این مودمهایرو دارن راهتمایی کنن
دیروز یه مودم zlt x28 pro خریدم که انلاکه.
تو پنلش تمام گزینهاش میاد بدون مشکل..باند میشه راحت قفل کرد..ولی وقتی روی گزینه
Local Physical Cell Locking
میرم خطای wrong url or ip adress میگیرم
هرکاری هم کردم مثل تغییر ایپی 192.168.70.1 به 192.168.0.1 نشد که نشد
با هوش مصنوعی هم کلی مسائل رو بررسی کردیم میگه این باگ فریموره
الان من باید چیکار کنم؟ خودم میتونم درستش کنم؟ یا به فروشنده بگم درستش کنه برام؟

--------------

مشکل حل شد

آخرین ویرایش:
ایرانسل ، شاتل موبایل ، رایتل همگی برای من نت تایپ 3 هستن..فقط همراه اول نت تایپ 2 هست..چه افتضاحی....سیم کارتی که به غیر همراه اول نت تایپ 2 بده دوستان چیه؟ مبین نت چطوره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or