اینترنت فیبر نوری (تانوما)

کسی تجربه ی گزینه ی تغییر سرویس رو از توی پنل داشته ؟ یک ماه از سرویسم مونده ولی حجمم تموم شده میخوام اگه بشه یه سرویس جدید بگیرم کمترین حجمی هم که میشه خرید 40 گیگ 300 تومنه که اصلا نمیصرفه
بله تجربه داشتم مشکلی نداره میزنی تغییر میده حالا شایدم ارور داد هیچی نشون نداد مشکلی نیست بعد چند دقیقه تغییر میده ولی ماه بعد علاوه بر اون سیصد تومن یه مبلغ دیگه هم میاد روش مثل اینکه بعد 25 هر ماه هزینه سرویس ماه بعد شروع میکنه ب کنتور انداختن

ما که تهران هستیم هنوز داریم با خط مسی و ADSL مزخرف و SNR و نویز سر کله میزنیم. بازی انلاین شکنجه به تمام معنا شده. بعد از ۱۰ ۱۵ بار صحبت با پشتیبانی شاتل و شکایت از طریق ۱۹۵ مشکل حل نشده. وقتی درخواست VDSL هم دادم بهشون میگن مرکز مخابراتی محلتون پروژه فیبر داره و به کسی پورت VDSL نمیده. از پروژه فیبر هم بجز چند تا بنر تبلیغاتی مزخرف پیشگامان هیچ خبری نیست. هیچ کابل کشی نشده تو محله، هیچ باکس ‌FTTH ای در دید نیست و به پیشگامان هم زنگ میزنی میگه گذشتیمتون تو لیست انتظار. واقعا وضعیت مزخرفیه و نمیدونم چه اینترنتی تهیه کنم که بشه باهاش بدون اعصاب خوردی و قطعی بازی کرد.
تو تهران باشی فیبر نداشته باشی شهرای کوچیک مرزی فیبر دارن😐

• Like
Reactions: ezio252
بله تجربه داشتم مشکلی نداره میزنی تغییر میده حالا شایدم ارور داد هیچی نشون نداد مشکلی نیست بعد چند دقیقه تغییر میده ولی ماه بعد علاوه بر اون سیصد تومن یه مبلغ دیگه هم میاد روش مثل اینکه بعد 25 هر ماه هزینه سرویس ماه بعد شروع میکنه ب کنتور انداختن
متوجه نشدم منظورتون چیه
من سرویس پیش پرداخت دارم یعنی قبلا پول سه ماه رو دادم ولی الان برام نمیصرفه برای 40 گیگ 300 بدم میخوام بجاش سرویس جدید بگیرم که 1 تومن میدم برای یک ترابایت

اینم امروز زدن ، این یعنی چی FAT60 ؟
دیگه فقط منتظرم بیان نصب کنن
اون دستمون که گفت تو معبر اصلی هستی بقیه ساختمونو از اینجا نت میگیرن ساختمون روبرویی هم همین باکسو زد
View attachment 414967
خوبه اسیاتکین قبلا مخابرات بخاطر قیمتش خوب بود در مقایسه با شرکت های خصوصی حالا هر کودوم باشن قیمتاشون یکیه تقریباً

متوجه نشدم منظورتون چیه
من سرویس پیش پرداخت دارم یعنی قبلا پول سه ماه رو دادم ولی الان برام نمیصرفه برای 40 گیگ 300 بدم میخوام بجاش سرویس جدید بگیرم که 1 تومن میدم برای یک ترابایت
اها پیش پرداخت که هیچی درسته مخابرات یه ترا داره یه تومن؟

ما که تهران هستیم هنوز داریم با خط مسی و ADSL مزخرف و SNR و نویز سر کله میزنیم. بازی انلاین شکنجه به تمام معنا شده. بعد از ۱۰ ۱۵ بار صحبت با پشتیبانی شاتل و شکایت از طریق ۱۹۵ مشکل حل نشده. وقتی درخواست VDSL هم دادم بهشون میگن مرکز مخابراتی محلتون پروژه فیبر داره و به کسی پورت VDSL نمیده. از پروژه فیبر هم بجز چند تا بنر تبلیغاتی مزخرف پیشگامان هیچ خبری نیست. هیچ کابل کشی نشده تو محله، هیچ باکس ‌FTTH ای در دید نیست و به پیشگامان هم زنگ میزنی میگه گذشتیمتون تو لیست انتظار. واقعا وضعیت مزخرفیه و نمیدونم چه اینترنتی تهیه کنم که بشه باهاش بدون اعصاب خوردی و قطعی بازی کرد.
شکایت از سرویس دهنده تاثیری تو سرویس دهی adsl شما نداره چون حداقل سرعت رو فراهم کردن برات. اگه سرعت و نویز مناسب نداری خیلی راحت وقت بذار یکیو بیار قشنگ عیب یابی کنه و ترجیحا اگر میتونی مستقیم کابل بکش خودتو راحت کن. فیبر و سرویسای دیگه جز سرعت تاثیری برا گیمینگ ندارن من سالیان ساله رو adsl راضی بودم البته از وقتی سرورای خاورمیانه قطع شده کلا مولتی همه بازیا نسبتا به چوخ رفته

• Like
Reactions: Mohammad@li
دوستان یه سوال الان برای من این سرویس ها رو نشون میده

1784992952008.png

تو صفحات بعد اینا رو هم نشون میده

1784993060640.png

الان یعنی برای من ftto فعاله ؟
و اینکه برای من سرویس 3 ماهه 480 گیگ رو رایگان فعال کردن که 2 ماه ازش مونده
من میتونم روش الان بگیرم یا باید اینو کنسل کنم و بعدی رو بخرم

این

View attachment 415036

View attachment 415037

کودوم سایته اینا چه خوب اره ftto هست اون ۳۰۰ تا ۱۰۰۰
میتونی روش بگیری

View attachment 415036

View attachment 415037

برا منو بعد از یک هفته دعوا و درگیری تازه امروز اسمس پرداخت فرستادن تونستم برم تو پنل ولی هنوز راه اندازی نشده رسما یکماه شد درگیرم واقعا هرچی ادم زبون نفهمه تو این شرکت کار میکنه منم به این لیست شما دسترسی دارم البته تو یه صفحه دیگه (تغییر سرویس) ولی اینم بود فک کنم از تایم سرویست که چیز خاصی نمونده حجم یا تایمتو تموم کن بعد بخر احتمالا بزنی یا میره رزرو یا مستقیم از تغییر سرویس بزنی کلا جایگزین قبلی میشه معمولا روال بسته ها مخابرات اینه
سرویس فعلیتم تو پنلت زده چیه برا منو زده سرویس فیبر نوری ftth
چک کن اگه ftth هستی و تونستی مستقیم ftto رو بگیری یه خبر به منم بده واقعا حوصله سروکله زدن با اینارو ندارم تو بخش ftto یه سری بسته ۱۰۰ تا ۳۰۰ مگ زده که قیمتشون یکم کمتره یه سری دیگرو ۳۰۰ تا ۱۰۰۰ زده اگه اون گرونترا همون سقف سرعتو بدن از نظر حجم و قیمتی خیلی بصرفه تر درمیان نسبت به ftth

دوستان از دیروزه دارن تو مجتمع ما کابل کشی میکنن
طرف گفت تا خونه میشه 3700
مودم رو باید خودم بگیرم که میشه 10 تومن طبق چیزی که تو دیجیکالا دیدم زده
فقط اینکه الان 300 گیگ 1500 ؟؟؟؟؟؟؟ چه خبره . من بیخیال شدم

دوستان از دیروزه دارن تو مجتمع ما کابل کشی میکنن
طرف گفت تا خونه میشه 3700
مودم رو باید خودم بگیرم که میشه 10 تومن طبق چیزی که تو دیجیکالا دیدم زده
فقط اینکه الان 300 گیگ 1500 ؟؟؟؟؟؟؟ چه خبره . من بیخیال شدم
یه پیمانکار دیگرو شماره بگیر شاید کمتر بهت قیمت بده خر تو خره کلا قیمت دادنشون مودمم کارکرده بگیر کمتر درمیاد یا از سایتای دیگه بخر قیمت دیجیکالا بالاس کلا تو مودم
۴تا۵ حدودا مودم q2 درمیاد بسته به گارانتی دار یا کارکرده گرفتن تک بانده هم میتونی بگیری که ۳۰۰ بیشتر سرعت وای فای نمیده فایبرهوم کارکرده حدود ۲۵۰۰ درمیاد
اون ۳۰۰ گیگ هم حجم اضافس تو هیچ شرکت و اینترنتی حجم مازاد خریدن بصرفه نیست کلا باید بسته کامل بخری قیمتای ftto اونقدرم افتضاح نیست همون قیمتایی که دوستمون بالاتر عکس گذاشته ولی قیمتای ftth نسبت به حجمش بله بالاس
اگه سرعت بالا به کارت نمیاد و محدود به سرویس گرفتن از مخابرات نیستی که جشنواره های adsl شرکتای دیگه مفت ترین حالت اینترنته ولی محدود به مخابرات باشی اونقدری اختلاف قیمت فیبر و adsl نداره اخرم مثل من سرویس دهی adsl رو روت میبندن مجبورت میکنن فیبر بخری

یه پیمانکار دیگرو شماره بگیر شاید کمتر بهت قیمت بده خر تو خره کلا قیمت دادنشون مودمم کارکرده بگیر کمتر درمیاد یا از سایتای دیگه بخر قیمت دیجیکالا بالاس کلا تو مودم
۴تا۵ حدودا مودم q2 درمیاد بسته به گارانتی دار یا کارکرده گرفتن تک بانده هم میتونی بگیری که ۳۰۰ بیشتر سرعت وای فای نمیده فایبرهوم کارکرده حدود ۲۵۰۰ درمیاد
اون ۳۰۰ گیگ هم حجم اضافس تو هیچ شرکت و اینترنتی حجم مازاد خریدن بصرفه نیست کلا باید بسته کامل بخری قیمتای ftto اونقدرم افتضاح نیست همون قیمتایی که دوستمون بالاتر عکس گذاشته ولی قیمتای ftth نسبت به حجمش بله بالاس
اگه سرعت بالا به کارت نمیاد و محدود به سرویس گرفتن از مخابرات نیستی که جشنواره های adsl شرکتای دیگه مفت ترین حالت اینترنته ولی محدود به مخابرات باشی اونقدری اختلاف قیمت فیبر و adsl نداره اخرم مثل من سرویس دهی adsl رو روت میبندن مجبورت میکنن فیبر بخری

متاسفانه ما مجتمع هستیم و الان تنها گزینه مخابراته . کلآ از اونجایی که کابو گذاشته تا خونه ما 100 متر هم نمیشه ولی طرف میگه به من ربطی نداره طبقه سوم باشه طبقه اول باشه همه 3700
میشه تعرفه های اولیشو برام بفرستین ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or