Neir Automata : 9/10
اثری فلسفی با ایده متفاوت داستانی همراه با اندینگ های مختلف که بشدت ایده خلاقانه ای بود ولی ضعف در شخصیت پردازی یکسری کرکتر ها و عدم پرداختن به یکسری ابعاد داستانی و همچنین استفاده نکردن از یکسری پتانسیل ها و تکراری شدن موسیقی بازی در مقاطعی بازی موجب شد که امتیاز ۱۰/۱۰ برای این عنوان در نظر نگیرم اما در کل، در زمره آثار شاهکار قرار میگیره
Assassin's Creed Unity 7.5/10
در زمان خودش بدلیل مشکلات پرفورمنس دراپ کردم و بعد 12 سال یک فرصت دوباره دادم و مایه حسرته که چه پتانسیل های داشت این عنوان و به دلیل مشکلاتی که گریبانش رو گرفت نتونست به چیزی که لایقش بود برسه
بنظر من اگر در کنار Black Flag، این عنوان هم با ابعاد کیفی نسل 9 ریمیک بشه، داستان بازی گسترده بشه در سطحی که به یکسری کرکتر ها و یکسری ابعاد تاریک پاریس تو اون برهه تاریخی بیشتر پرداخته بشه و همچنین فلش بک های که به مقاطع مختلف تاریخی از پاریس زده میشدن متنوع تر و گسترده تر بشن، باعث میشه این نسخه از سری AC به چیزی که پتانسیلش رو داشت برسه
RoboCop 5/10
بازی عجیبی بود، از این منظر که پر از نقضی و ایراد هست ولی باز با این حال علاقه داشتم که ادامه بدم و بازی رو تموم کردم
همه چیز بازی ضعیف بود، از level design و gunplay و صداگذاری و شخصیت پردازی و روایت گرفته تا اندینگ بازی که من رو یاد یک سکانس معروف از یک فیلم ترکیه ای انداخت که بعنوان یکی از مضحک ترین سکانس های سینمایی دنیا شناخته میشه و نمیدونم این شباهت عمدی بود یا سهوی، هرچه که بود قطعا اندینگ این بازی رو برای مفرح کردن حال خودم بعدها از یوتیوب خواهم دید
با تمام این ایراد ریز و درشت، تجربه دلنشینی بود که من رو یاد آثار نسل ۷-۶ انداخت و شاید مهمترین دلیلی که باعث شد بازی رو ادامه بدم این حس نوستالژیک بود و ناگفته نیز نماند که بهترین بخش بازی، بخش گرافیک و طراحی بصری بود