امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین تجربه شده [ حتما پست اول مطالعه شود ]

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )
و حتما پلتفرمی که بازی رو روی اون تجربه کردید به همراه نقدتون ذیل کنید.

Last edited by a moderator:
Little_Nightmares_Box_Art.png
Little Nightmares
یه جواهر توی دنیای بازی های پلتفرمر! بازی کوتاهه ولی اتمسفر تاریک و مرموزش توی همون چن ساعت یه حس و حال عجیبی رو بهتون منتقل میکنه؛ مخصوصا داستان مبهم بازی که باعث میشه بعد از تموم کردنش برین سراغ تئوری های طرفدارا. پازل ها و معماهای بازی هم سخت نیستن. به طرفدارای سبک های هنری و داستان سرایی های غیرمستقیم هم شدیدا توصیه اش میکنم.
نمره 8 از 10

View attachment 413488
Little Nightmares
یه جواهر توی دنیای بازی های پلتفرمر! بازی کوتاهه ولی اتمسفر تاریک و مرموزش توی همون چن ساعت یه حس و حال عجیبی رو بهتون منتقل میکنه؛ مخصوصا داستان مبهم بازی که باعث میشه بعد از تموم کردنش برین سراغ تئوری های طرفدارا. پازل ها و معماهای بازی هم سخت نیستن. به طرفدارای سبک های هنری و داستان سرایی های غیرمستقیم هم شدیدا توصیه اش میکنم.
نمره 8 از 10
برای دونستن داستان این موارد رو بازی کن....

Very little nightmare for phone
DLC the residence / the depth
Little Nightmares II

یک سری کمیک هم هست که با همین موارد بالا متوجه کلیت داستان میشی.

View attachment 413488
Little Nightmares
نمره 8 از 10
شماره سومش هم زیباست

Cronos New Dawn

6/10

cr.jpg

مثبت :

گرافیک خوب
گان پلی

منفی :

تمامی شخصیتهای بازی یخ و نچسب و فراموش شدنی
افت فریم های متعدد
گیجی و عدم روایت مناسب داستان
طراحی یکنواخت و خسته کننده محیط و دشمنان
عدم بالانس بودن سختی بازی و تجهیزات قابل حمل

Gears of War 2

1000211892.png

9.5/10

به بازی ۱۰ ندادم برای اینکه امیدوارم یه زمانی ریمیک یا ریمستری ازش بیاد و به اون نسخه امتیاز کامل بدم.
از روزی که این نسخه‌ی غیر رسمی منتشر شد، یک بند دارم بازی می کنم و حتی بسته‌ی الحاقی Doom رو هم نیمه کاره گذاشتم تا بعد GeoW برم سراغش.
این سومین پلی‌ترو من از گرز ۲ بود‌. اولیش زمان عرضه روی ۳۶۰ بعدیش زمانی که Xbox one داشتم شاید حدود ده سال پیش و حالا روی PC.
تصادف جالب این بود که فکر کنم حدود ۳-۴ ماه پیش Gears Reloaded رو بازی کردم و الان خیلی تغییرات برام واضح و جذاب بود.
بازی فوق العاده‌ست، فریم به فریم و لحظه به لحظه‌ی بازی به جا و درسته و پیسنیگ عملا پرفکتی داره. همه چیز بهتر از شماره‌ی یک هست و به قول کلیف‌بی تو اون معرفی معروف اره به دستش GeoW2 توی E3 این Gears of war ئه اما bigger, better and more bad a**.

این چند وقت دوتا TPS مدرن بازی کردم جیمز باند و پراگماتا و دو سه تا TPS کلاسیک،‌ RE4 و این دوتا Gears، برام عجیبه که چه قدر کلاسیک‌ها بهترن، از هر نظر ( طبیعتا منهای گرافیک فنی). فاصله‌ی گرز ۲ با جیمز باند و پراگماتا برای من واقعا فضاییه،‌ این بازی ظاهر کهنه‌ای داره اما وقتی شروع می کنی واقعا نمی تونی بزاریش‌کنار،‌ بعد از بازی کردن مدام بهش فکر می کنی و دلت می خواد دوباره بری سراغش. اما پراگماتا و جیمز باند رو واقعا زور زدم تا تموم شدن و بلافاصله هم پاکشون کردم. ( به خاطر کمبود فضای ssd m2 :d)

الان عطشم برای E-Day چندبرابر شده و امیدوارم حداقل بخشی از جادوی سه‌گانه‌ی اصلی رو داشته باشه. امیدوارم این وسط مسط ها یه پورت غیر رسمی از GeoW 3 هم برای PC از ناکجاآباد برسه :دی

Halo Campaign Evolved 10/10

قطعا گیم پلی این بازی 10 از 10 هست بحثی توش نیست اصلا همچین شوتری اون زمان ساختن هنر بزرگی می خواست که البته این بازی قرار بود برای PS2 بیاد اما در نهایت انحصاری ایکس باکس شد و هیچ وقت سونی نتونست بازی به این حد خوب FPS بسازه

گرافیک عالی
طراحی هنری وفادار به نسخه اصلی اما فوق العاده تر از نسخه اصلی
بهینه سازی عالی
بدون استاتر یا لگ
کیفیت صدا عالی
دارای مراحل اضافه شده به کمپین بازی

دیگه یک ریمیک از یک بازی 10 از 10 چی باید داشته باشه؟ نمره قطعا 10 از 10 و خاک بر سر کسایی که به این ریمیک عالی نمره کم دادن متاش شده 80 بعد به بازی های چرندی مشابه MOSS یا AVATAR LEGEND نمره 8 9 دادن متاش با این بازی یکی شده

Cronos_The_New_Dawn_cover_art.png

چه سورپرایز خوبی بود این بازی برام؛ واقعاً از اون دست گیم هاست که هر گیمری باید تجربه اش کنه
در نگاه اول میگی کپی Dead Space ـه، شروع می کنی میگی نه بیشتر شبیه Resident Evil ـه، بعد که هی جلوتر میری می بینی از اکثر بازی های این سبک الهام گرفته و نتیجه یه چیز استثنایی خوبی درومده
همه چی معرکه بود؛ داستان، روایت و اتمسفر به همراه موسیقی هاش عجیب عالی بود! گیم پلی و طراحی مراحل حرفه ای بازی هم با گرافیک فنی و هنری چشم نواز اش کارو تموم می کنه

فضاسازی رو ببینید خدایی:

مگه میشه به این بازی 10 نداد :D

آخرین ویرایش:
Astrobot 10/10
جزء بهترین و سرگرم کننده ترین تجربیات سال های اخیر گیمینگم بود.
ای کاش سونی بجای چوب حراج زدن به اعتبارش سر گس ها بی سر و ته تو این نسل، بهایی بیشتری به این سبک بازی ها خانوادگی و سرگرم کننده می داد.

1785613438105.png
Mafia: Definitive Edition
8/10
از اینکه همچین ریمیکی از این گیم دادن راضیم واقعا، من تو بچگیم نتونستم تجربه‌اش کنم، ولی بالاخره تونستم برم. به طور کلی گیم خوبی بود، داستان و گیم پلی خوب بودن، داستان همزمان هم قابل پیشبینی بود هم غیرقابل پیشبینی. با اینکه گیم اپن ورد بود، ولی همزمان خیلی هم خطی بود که تجربه جالبی بودش.

1785613730667.png
Far Cry Primal
8.75/10
پرایمال نقش بلک فلگ رو برای سری فارکرای داره به نظرم. با اینکه بیس بازی همون فارکرای‌ هستش، ولی یک تجربه منحصر به فردی رو ارائه داد که خودش رو از بقیه سری جدا میکنه. لذتی که توی له کردن ملت با ماموت بود رو توی هیچ ماشین و هلیکوپتر و هواپیمایی نمیشه تجربه کرد، یا لذت کشتن دشمن با پرتاب کردن نیزه توی هیچ اسلحه مدرنی نیستش :D
جدا از اینا، اوایل تا اواسط گیم به شدت احساس بقا رو منتقل میکنه (حداقل توی Survivor Mode اش اینطور بود). نقشه بازی به اندازه کافی بزرگ هستش و طبق روال گیم های یوبیسافتی هر گوشه از مپ یک چیزی گذاشتن که سرت رو گرم کنه و جایی از مپ احساس خالی بودن نداره.
با اینکه ۵۰ ساعت حدودا طول کشید بازی تا لیس بزنم کف مپ رو، ولی به خاطر ستینگ و گیمپلی جذابش احساس تکراری شدن بهم دست نداد (برعکس فارکرای ۵)
به نظرم پرایمال میتونست شروع خوبی برای یوبیسافت برای ورود به سبک Survival باشه، و اگه یکم بال و پر بیشتر بهش میدادن میتونستن گیم های بهتری ازش در بیارن، اماااااا، با گندی که Skull & Bones زد، اگه اینکارو میکردن یحتمل زیر این یکی هم میزاییدن :))
میخواستم به گیم ۹ بدم، ولی به خاطر این اچیومنتی که گذاشتن ۰.۲۵ کم کردم

1785614342710.png

اصلا تو کتم نمیره این اچیومنت، یک مشت مریض طراحیش کردن :دی روی سخت ترین حالت یکبار بمیری باید گیم رو از اول شروع کنی 8-| در نتیجه با ۸.۷۵ تموم میکنم کارو

HALO CAMPAIGN EVOLVED
بازی به صورت کلی عالیه و برای من که اولین بار بود بازیش می کردم واقعا لذت بخش بود. ولی به عنوان یه بازی که زمانی متای ۹۷ گرفته برام ظاهر نشد. حالا مشکل از ریمیک بود یا چی رو نمیدونم. ولی در کل برام یه بازی خوب بود نه بیشتر.

نکات مثبت:
شوتینگ بسیار لذت بخش
گرافیک فنی و هنری عالی
تنوع خوب سلاح
موزیک های بسیار خوب
داستان قوی

نکات منفی:
یک سوم پایانی آدم یاد دوم میوفته
رانندگی عذاب آور
روند بازی سریع تکراری میشه

ASSASSINS CREED BLACK FLAG
من تا حالا سه نقد از سری اساسینز نوشتم و هر سه نقد شبیه هم هست!!! چون تمام نسخه های این فرانچایز نقاط ضعف و قوت شون مثل همه:D
بلک فلگ بهترین اساسینزی هست که تا حالا بازی کردم. خبری از المان های RPG و درخت مهارت و این چرت و پرتها نیست. داستان مثل باقی اساسینزها به شدت قویه. کشتیرانی فوق العاده لذت بخشه. به خصوص وقتی کشتی رو حسابی آپگرید میکنی و میری سراغ نابود کردن قلعه ها و کشتی های بزرگ. در کل تجربه لذت بخشی بود.

نکات مثبت:
گرافیکی فنی و هنری خیره کننده
داستان عالی
کشتیرانی لذت بخش

نکات منفی:
مبارزات یکنواخت با شمشیر از ابتدا تا انتها
هوش مصنوعی مضحک
مخفی کاری خنده دار
نقش کمرنگ پارکور

Neir Automata : 9/10
اثری فلسفی با ایده متفاوت داستانی همراه با اندینگ های مختلف که بشدت ایده خلاقانه ای بود ولی ضعف در شخصیت پردازی یکسری کرکتر ها و عدم پرداختن به یکسری ابعاد داستانی و همچنین استفاده نکردن از یکسری پتانسیل ها و تکراری شدن موسیقی بازی در مقاطعی بازی موجب شد که امتیاز ۱۰/۱۰ برای این عنوان در نظر نگیرم اما در کل، در زمره آثار شاهکار قرار میگیره

Assassin's Creed Unity 7.5/10
در زمان خودش بدلیل مشکلات پرفورمنس دراپ کردم و بعد 12 سال یک فرصت دوباره دادم و مایه حسرته که چه پتانسیل های داشت این عنوان و به دلیل مشکلاتی که گریبانش رو گرفت نتونست به چیزی که لایقش بود برسه
بنظر من اگر در کنار Black Flag، این عنوان هم با ابعاد کیفی نسل 9 ریمیک بشه، داستان بازی گسترده بشه در سطحی که به یکسری کرکتر ها و یکسری ابعاد تاریک پاریس تو اون برهه تاریخی بیشتر پرداخته بشه و همچنین فلش بک های که به مقاطع مختلف تاریخی از پاریس زده میشدن متنوع تر و گسترده تر بشن، باعث میشه این نسخه از سری AC به چیزی که پتانسیلش رو داشت برسه

RoboCop 5/10
بازی عجیبی بود، از این منظر که پر از نقضی و ایراد هست ولی باز با این حال علاقه داشتم که ادامه بدم و بازی رو تموم کردم
همه چیز بازی ضعیف بود، از level design و gunplay و صداگذاری و شخصیت پردازی و روایت گرفته تا اندینگ بازی که من رو یاد یک سکانس معروف از یک فیلم ترکیه ای انداخت که بعنوان یکی از مضحک ترین سکانس های سینمایی دنیا شناخته میشه و نمی‌دونم این شباهت عمدی بود یا سهوی، هرچه که بود قطعا اندینگ این بازی رو برای مفرح کردن حال خودم بعدها از یوتیوب خواهم دید :D
با تمام این ایراد ریز و درشت، تجربه دلنشینی بود که من رو یاد آثار نسل ۷-۶ انداخت و شاید مهمترین دلیلی که باعث شد بازی رو ادامه بدم این حس نوستالژیک بود و ناگفته نیز نماند که بهترین بخش بازی، بخش گرافیک و طراحی بصری بود
Control 8.5/10
بعنوان طرفدار Sam Lake که از دیرباز شیفته خلاقیت و ایده هاش بوده بشدت از این عنوان لذت بردم، فضاسازی بسیار خوب، گیمپلی روان، گرافیک خوب، داستان گیرا و حفظ ریتم خوب.
نقطه ضعف این عنوان هم بنظرم تو بحث شخصیت پردازی یکسری کرکتر ها بود که در قسمتی از داستان معرفی و یک نقش مهمی ایفا می‌کردن و با گذر داستان ناگهان کنار گذاشته میشدند بدون اینکه تعامل جدی نسبت به کرکتر داشته باشند
سم لیک همیشه تو بخش موسیقی خیلی خوب کار می‌کنه ولی تو این عنوان بنظرم ضعیف عمل کرد و جای خالی موسیقی که به اتمسفر گنگ و رازآلود بازی کمک کنه خالی بود.

StarWars Jedi Fallen Order 9/10
این اثر تو جنبه های مختلف خیلی خوب کار شده بود، از طراحی محیط و level design گرفته تا نویسندگی و شخصیت پردازی و مثل پازلی بود که همه ی قطعه هاش در جای درست و طرح درست قرار داره و تنها قطعه ای که خیلی کمرنگ بود موسیقی بازی بود که اگه می‌تونستن یک موسیقی حماسی طراحی کنند که به داستان و اتمسفر این اثر بشینه بشدت تجربه دلنواز تری میشد

Deathloop 8/10
یک ایده متفاوت، طراحی محیط خوب، شخصیت پردازی و نویسندگی عالی، گرافیک خوب، موسیقی معمولی و پایان افتضاح و هوش مصنوعی فاجعه
Deathloop پتانسیل این داشت که اگر به یکسری جنبه های داستانی و طراحی گیمپلی بیشتر پرداخته میشد یک اثر یونیک و عالی میشد ولی حیف ایده ای که سازندگان این اثر داشت در یک عمق معقولی بهش پرداختن و از این پتانسیل برای پلات توییست های مختلف داستانی یا story depth استفاده نکردند و بخوام یک تشبیه تلویحی انجام بدم بیشتر شبیه یک سریال تک فصلی ۱۰ اپیزودیک نتفلیکسی طور بود با پتانسیل اینکه یک سریال با 10 فصل HBO طور باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or