Multi Platform Kingdom Come: Deliverance II

kingdom-come-deliverance-2-9su3z.jpg

سازنده: Warhorse Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ انتشار: 11th February 2025
پلتفرم ها: PC, Xbox Series XS, PS5

توضیحات: Kingdom Come: Deliverance II یک بازی اکشن نقش افرینی است که در قرن 15 میلادی میان هرج و مرج جنگ های داخلی در منطقه Bohemia قرار میگیرد
شما در نقش هنری(Henry) اهل Skalitz قرار میگیرید و اروپای قرون وسطی را از چشمان او تجربه خواهید کرد

• KCD2 همانند نسخه قبلی جهان باز خواهد بود. شهر ها، جنگل ها و مناطق تاریخی قابل اکتشاف هستند​
  • فعالیت های شما در محیط بازی تاثیر میگذارند و هر انتخاب شما در نقش هنری شامل عواقب خواهد بود​
  • بازی شامل 5 ساعت کات سین سینمایی میباشد. این احتمالا شامل دیالوگ ها و ارتباط با NPC نمیشه​
  • سلاح هایی جدیدی مانند توپ و کمان زنبورکی(Crossbow) به بازی اضافه شده​
اسکرین شات ها:

تاپیک امتیازات بازی:
امتیازات Kingdom Come: Deliverance II

صفحه استیم:
Kingdom Come: Deliverance II

آخرین ویرایش:
بعد از کلی ساعت و گشتن زدن و پاکسازی نقشه از هر چی کوئست فرعی و تسک و ... بالاخره به عروسی رسیدم. اینکه باز خودش هم کلی چیزمیز داشت انجام بدی، لذت دوچندانی داشت. چقدر خوب پیش می‌ره

KingdomCome_2026_07_21_09_42_59_882.jpg

ولی اولین کوئست فرعی که بعد از رسیدن به قلعه تروسکی انجام دادم، شاید بعد از مدت‌ها من رو با یک کوئست بازی خندوند!
با فیلم و سریال می‌شه کلی خندید ولی بازی کم پیش میاد. اینم در مورد شیاطین داخل قلعه بود، وقتی که آهنگر من رو فرستاد دنبال شیاطین توی دستشویی بگردم‍ آخرش وقتی گفت سه بار، آخه سه بار گول خوردی از خنده پاشیدم :)) واقعا عالی بود این کوئست.

KingdomCome_2026_07_21_20_33_07_230.jpg

دوستان شماره یک من تاپیکشو پیدا نکردم و اومدم اینجا در موردش یکم گپ بزنم.
الان که جدیدا نسخه فایوش اومد تونستم بشینم پاش یه دل سیر و پلاتشم کردم که پسر چقدر همه چی تموم بود این بازی و الان که از شماره دوم برگشتم شماره یکش و مثل خیلیای دیگه این شاهکارو ریورس تجربه کردم میتونم بگم این بازی فرای این دوران فعلی صنعت گیم هستش و از الان من فقط منتظر نسخه بعد این بازیم و ثبت هم شده مثل اینکه نشان تجاریش و اینم بگم نمیدونم چجوری اینا همزمان هندل کنن ساخت این بازی و ارباب حلقه هارو که اگه ارباب حلقه ها میخواهد به این بازی آسیبی برسونه همینجا اعلام میکنم گور پدرش :D
وقتی اینو پلی میدادم هر قسمتش یاد شماره دوم می افتادم و میگفتم پس اون پختگی از اینجا استارت خورده و چقدر همه مکانیکاش کامل و بی نقص بودن و اینم بگم که یکپارچه بودن مپو من تو این نسخه بشدت بیشتر قبولش دارم تا 2 تیکه بودن شماره دوم.
یه مرحله کلیسا داره که اصن از فضای بازی یه مدت جدا میشه آدم و این مرحله انقد زیباس هم میشه زیر 1 دقیقه تمومش کرد و هم میشه 2 روز توش چرخید با یه روتین بازی کردن جدید.
چقدر داستان قشنگ شروع میشه و چقدر همه چی بجاس حتی اون پایانش که دقیقا میشه نقطه شروع نسخه دوم و چقدر کرکترا قشنگ و بجا معرفی میشن و ادامه داستانشون گه میشه شماره دوم جذابتر میشه اگه بعد این نسخه آدم بشینه پای شماره دومش.
تو تمام نکات گیم پلی این بازی از شماره دومش یه پله عقبه که حقم داره و بدترین قسمت برا من فقط این بوته ها بودن که نمیشه ازشون رد شد!!!

الان هر دو نسخه تو پلاس اگسترا موجود هستن و اگه کسی جیبش یکم برا بازیای جدید خالیه به این بازی یه فرصت قشنگ بدن و مطمئن باشن به هیچ وجه پشیمون نمیشن از تجربه هر دو نسخه این شاهکار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or