اینترنت فیبر نوری (تانوما)

یعنی هر کی ده صفحه آخر این تاپیک رو بخونه کلا قید فیبرو میزنه. چرا هرکی فیبر گرفته کلا یه چیز متفاوت گرفته؟ :)) حتی پنل ها هم باهم فرق دارن. فکر کنم بر مبنای قیافمون سرویس رو کاستوم میکنن :D
بخاطر اینکه کلا قیمت گذاری شفاف نداره مخابرات برای همین هیچوقت قیمتارو تو سایتشون نمیبینید بجز قیمتای استاندارد
خیلی چیزا از دیدرس خریدار خارجه فروشنده هرچی دلش بخواد میذاره جلو مشتری من اومدم بگیرم یه برگه آ۴ سه تا قیمت برای خرید اول زده بود توش بعد دوتا عکس فرستادن برای نورانت که تو همون عکس دقیقا مشخص بود پلنای دیگه هم هست ولی برا من نفرستادن بعد باز با خود کسی که کابل کشید حرف میزدم یه سری لیست دیگه گذاشت جلوم :))
برای مودم خوش شانس بودم دیروز تا دیوارو باز کردم یکی تهران چند ساعت قبلش q2 گذاشته بود ۳۸۰۰ درجا گرفتم ازش خیلی هم ادم مودب و محترمی بود ولی پیمانکار هنوز بسته رو فعال نکرده گفت پنلش مشکل خورده...
اینو اگه کسی نخریده هنوز نخره ، من خریدم حتی لینک های داخلی رو هم با سرعت کم دانلود می کنن اونم اگه دانلود کنه چند ثاتیه دانلود میشه چند ثانیه دانلود نمی کنه
نت همراه شدیدا به انتن دهیت بستگی داره من قدیم مدت ها شبانه همراه اولو استفاده میکردم سرعت فوق العاده عالی میگرفتم کلا به انتن دهی بستگی داره

بخاطر اینکه کلا قیمت گذاری شفاف نداره مخابرات برای همین هیچوقت قیمتارو تو سایتشون نمیبینید بجز قیمتای استاندارد
خیلی چیزا از دیدرس خریدار خارجه فروشنده هرچی دلش بخواد میذاره جلو مشتری من اومدم بگیرم یه برگه آ۴ سه تا قیمت برای خرید اول زده بود توش بعد دوتا عکس فرستادن برای نورانت که تو همون عکس دقیقا مشخص بود پلنای دیگه هم هست ولی برا من نفرستادن بعد باز با خود کسی که کابل کشید حرف میزدم یه سری لیست دیگه گذاشت جلوم :))
برای مودم خوش شانس بودم دیروز تا دیوارو باز کردم یکی تهران چند ساعت قبلش q2 گذاشته بود ۳۸۰۰ درجا گرفتم ازش خیلی هم ادم مودب و محترمی بود ولی پیمانکار هنوز بسته رو فعال نکرده گفت پنلش مشکل خورده...

نت همراه شدیدا به انتن دهیت بستگی داره من قدیم مدت ها شبانه همراه اولو استفاده میکردم سرعت فوق العاده عالی میگرفتم کلا به انتن دهی بستگی داره
مودم q2 خوبه ؟ راضی؟
دیجیکالا داره گرون میگه ولی

مودم q2 خوبه ؟ راضی؟
دیجیکالا داره گرون میگه ولی
من تازه گرفتم سرویسمم گفتم وصل نکردن هنوز. مودمو طرف ارسال کرد برام رفت فردا یا پس فردا برسه نرسیده دستم که ببینم راضیم یا نه :D بیاد و وصلشه چک میکنم میگم ولی کلا خود پیمانکار و نمایندگیا همشون q2 و w5 و x6 میفروختن که همون کیو۲ برا استفاده من کفایت میکرد.
دیجیکالا بدرد مودم پیدا کردن نمیخوره دیوار یا ترب بگرد راحت پیدا میکنی فروشنده زیاده تفاوت q2 این بود که انتن ضعیفتر داشت و فکر کنم wifi 5 بود برا استفاده من کافیه اگه برا فضا بزرگتر میخوای و wifi 6 به کارت میاد مدلای دیگرو بگیر. اونقدرم اختلاف قیمت ندارن فکر کنم q2 با گارانتیاش تو رنج ۵ یا یکم بالاتر باشه

• Like
Reactions: mikami.pro
سلام دوستان ببخشید اینجا میپرسم چون بازدید این صفحه زیاده .( البته احتمالا جایگزین اینترنت فیبر نوری کنم چون با این قیمت های تازه فیبر نوری درامد ماهانه یه شخص باید چند برابر باشه تا بتونه با این هزینه ها از پس هزینه اونم بر بیاد )
یه مودم سیمکارتی از اونا که با برق کارت میکنه تا 10 تومن چه برندی رو پیشنهاد میکنین ؟؟؟ انتن گیری خوبی داشته باشه چون برای استفاده با کابل لن میخوام ، سرعتش خوب باشه و تا 4.5 جی رو ساپورت کنه و همه سیم کارت هارو بخوره

سلام دوستان ببخشید اینجا میپرسم چون بازدید این صفحه زیاده .( البته احتمالا جایگزین اینترنت فیبر نوری کنم چون با این قیمت های تازه فیبر نوری درامد ماهانه یه شخص باید چند برابر باشه تا بتونه با این هزینه ها از پس هزینه اونم بر بیاد )
یه مودم سیمکارتی از اونا که با برق کارت میکنه تا 10 تومن چه برندی رو پیشنهاد میکنین ؟؟؟ انتن گیری خوبی داشته باشه چون برای استفاده با کابل لن میخوام ، سرعتش خوب باشه و تا 4.5 جی رو ساپورت کنه و همه سیم کارت هارو بخوره
مودم 5G رومیزی ZLT X28 خوبه قابلیت تجمیع فرکانس داره و فقط استوکش تو بازار هست
----------------------------------
اینترنت سیمکارتی که قیمتش بیشتر همراه اول 420 هزار تومن 50 گیگ......

ممنون ، 42 گیگ اینترنت 60 روزه ایرانسل واسه من تو بخش پیشنهادی 270 تومنه 15 گیگ حجم اضافه فیبر نوری 170 تومن

ممنون ، 42 گیگ اینترنت 60 روزه ایرانسل واسه من تو بخش پیشنهادی 270 تومنه 15 گیگ حجم اضافه فیبر نوری 170 تومن
اینترنت سیم کارتی قطعا گرون تره شما وقتی سرویس فیبر میخری قیمتش کمتره ولی وقتی حجم سرویس فیبر تموم میشه میخای دوباره حجم اضافه بخری گرون تر میشه

این مدل مناسبه با هزینه بیشتر ؟؟
اینترنت سیم کارتی قطعا گرون تره شما وقتی سرویس فیبر میخری قیمتش کمتره ولی وقتی حجم سرویس فیبر تموم میشه میخای دوباره حجم اضافه بخری گرون تر میشه
الان بخوام یه 2 3 ترا سرویس فیبر بخرم باید 7 8 تومن بابتش خرج کنم واسه منی که دانلود زیاد انجام میدم دیگه بصرفه نیست ، باز بسته شبانه 150 گیگ داشتم 60 تومن میشد باهاش کنار اومد اما الان که اون رو هم حذف کردن دیگه ارزش نداره انقدر واسه فیلترنت هزینه کرد ، اینا بازهم گرون می کنن

خب برا منم به FTTO تغییر دادن.سرعت نوشته بین 300 مگ و 1000 مگه ولی الان که تست کردم چه با idm و چه کنسول از 200 بالاتر نمیره.حالا ساعت روز و وضعیت مملکت هم بی تاثیر نیستش.پینگش به نظرم یه 10 تا پایینتره چون تو بتل دور و بر 100 میگرفتم ولی الان 85 بودش.ولی قیمتاش خیله مناسبه و تقریبا نصف قیمت FTTH هستش

خب برا منم به FTTO تغییر دادن.سرعت نوشته بین 300 مگ و 1000 مگه ولی الان که تست کردم چه با idm و چه کنسول از 200 بالاتر نمیره.حالا ساعت روز و وضعیت مملکت هم بی تاثیر نیستش.پینگش به نظرم یه 10 تا پایینتره چون تو بتل دور و بر 100 میگرفتم ولی الان 85 بودش.ولی قیمتاش خیله مناسبه و تقریبا نصف قیمت FTTH هستش
[SPOILER[/SPOILER]
خب واسه منم نصب کردن فیبر مخابرات
کاملا رایگان بدون پرداخت هزینه
450 گیگ سه ماهه هم دادن
بسته هاشم زده 300 تا 1000

• Like
Reactions: aha2012
به راحتی تغییر دادن یا اشنا داشتی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or