بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول و از نظر سرعت پاسخگويي عالى.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

همكارى در فروش مجدد: عالى

به طور كلى در خريد از هر فروشگاهى شرايط اون فروشگاه رو به دقت مطالعه كنيد و ساده ازش رد نشيد.

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center به علت عدم پشتيبانى به خريدار دوم اكانت
دراگون شاپ به علت پشتيبانى ضعيف و قيمت بالا و شراي فروش مجدد خيلى مسخره
Cd keyshare شرايط عجيب غريب و عملكرد كند و پشتيبانى ضعيف
نخل ماركت به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن

گروه استعلام فروشگاه ها:

Telegram: Contact @scammerirangap
Telegram: Contact @Ouxin_GP

گروه هاى خريد و فروش:

Telegram: Contact @BuyandSellPlaystation
Telegram: Contact @Arashi_GamingGroup2
Telegram: Contact @buyandsell1211
Telegram: Contact @gamagame_shopgroup
Telegram: Contact @Leon_3214
Telegram: Contact @xboxbuyandsell
𝗕𝘂𝘆 𝗔𝗻𝗱 𝗦𝗲𝗹𝗹

آخرین ویرایش:
Enzo Game . Rent Channel
TOPIA RENT - چنل زاپاس
OVER RENT | اور رنت
MoonRent | اجاره بازی • مون رنت • کرایه بازی
سومی و چهارمی قیمتاش بالاتره
و اینکه من خودم فقط از مون شاپ اکانت گرفتم میدونم معتبره بقیه رو هنوز ازشون خرید نداشتم واسه همین حتما قبل خرید یا همینجا یا توی گپ‌های استعلام که توی پست اول گذاشتن از فروشگاه مطمئن شید بعد خرید انجام بدید
+
اون بازی atomic heart رو فروشگاه های بالا ندارن فقط پلی باکس داره که اونم یه کم قوانین اجاره‌اش پیچیده‌اس بازیاش سطح بندی داره. حالا خودت یه چکی بکن ببین قضیش چیه ( آدرسش: PlayBox Rent | بازی‌های اجاره‌ای )
اون توپیا که چنل زاپاس و چیزی اجاره نمیده

اون یکی Enzo رو دفعه اول که اسمشو میشنوم ، چطوریاست ؟ زود تحویل میده ؟ قابل اعتماد هست؟
والا من چندین بار رفتم این سیستم اجاره اش رو خوندم متوجه نشدم:-??
شما اون تجربه و روشی رو که از اول میری بگو ! چون میگه اول باید فلان باشی بعد میری فلان جا سطح ات میره بالا ولی هزینه ات کم میشه بعد بازی میگیری یهو نمیدونم شارژات کم میشه بعد یهو زیاد میشه :| یه کم گنگ و نامفهومه:-??
ببین اگه امتیاز نداری و قبلا ازشون زیاد بازی نگرفتی که باید اشتراک بخری حتما

بعد خیلی مهم که اصن ببینی داری برای چه بازیایی اشتراک میگیری ! من بازیایی که میخواستم واقعا خاص بودن ارزش خرید نداشتن.

• Like
Reactions: NERO 7 and jdepp
فقط یه درد دل از وضعیت مملکت

به شخصه دیگه توان خرید بازی ظرفیتی ندارم. صبح تا عصر باید گاز و ترمز و کلاچ و دنده بدم که آخرش ۳۰ تومن در ماه گیرم بیاد. که با این پول باید خرج خونه و هزینه های ماشین و پول داروهام رو هم بدم و خیلی تهش برام بمونه ۲ـ۳ تومنه.

همین الان عزا گرفتم چجوری جی تی ای ۶ رو بخرم. ظرفیت یک هم بخوام بگیرم باید ۲ تومن بدم. که اونم بعد یک ماه قفل میشه.

بد زمونه ای شده :(

فقط یه درد دل از وضعیت مملکت

به شخصه دیگه توان خرید بازی ظرفیتی ندارم. صبح تا عصر باید گاز و ترمز و کلاچ و دنده بدم که آخرش ۳۰ تومن در ماه گیرم بیاد. که با این پول باید خرج خونه و هزینه های ماشین و پول داروهام رو هم بدم و خیلی تهش برام بمونه ۲ـ۳ تومنه.

همین الان عزا گرفتم چجوری جی تی ای ۶ رو بخرم. ظرفیت یک هم بخوام بگیرم باید ۲ تومن بدم. که اونم بعد یک ماه قفل میشه.

بد زمونه ای شده :(
دو ماهه می خوام ظرفیت 2 بازی Stalker رو بگیرم نسخه های فروشگاهی گرون شده نه دلم میاد نه توان مالی شو دارم که 3.5 بدم بازی با هزار تا دغدغه و خرج. از تو کانال های دست دوم هم پیدا نمیشه. یه زمانی از پدر پول تو جیبی می گرفتم دانشجو بودم خریدن دیسک دست اول بازی واسم دغدغه بود. گفتم برم سرکار بتونیم راحت بخریم ولی با این که سرکار می رم ولی توان خرید اکانت رو هم ندارم.

دوستان یه اکانت میخوام بگیرم مال سی دی استاپ
این الان از نفر دارم میخرم و دست دوم ! اختصاصی یا اشتراکی بودنش روخودش میگه نمیدونم، ظرفیت دو هم هست
چه باید کرد؟

دوستان یه اکانت میخوام بگیرم مال سی دی استاپ
این الان از نفر دارم میخرم و دست دوم ! اختصاصی یا اشتراکی بودنش روخودش میگه نمیدونم، ظرفیت دو هم هست
چه باید کرد؟
تا جایی که یادمه CD stop همش اشتراکیه

• Like
Reactions: NERO 7
بحث کرایه بازی شد.
قضیه مال حدود ۳۰ سال پیشه.

با داییم که تازه ازسربازی اومده بود رفته بودیم بیرون توی پاساژ یه کلوپ کرایه فیلم بود که بازیهای میکرو و سگا هم داشت آقا ما گیر دادیم به داییمون که باید فیلم کشتی کج سگا (به کارتریج فیلم میگفتیم) کرایه کنی برامون ، دایی ما کارت پایان خدمتشو گذاشت و خلاصه بازی رو گرفتیم.

شب دیدیم دایی ساکت تو خودش بود . گفتیم دایی چی شده؟ گفت سیبیلهای یارو کلوپیه رو دیدی؟ گفتم آره گفت از قیافه ش معلوم بود خلافه خدا میدونه با کارتم چه کثافت کاریایی میخواد بکنه.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حالا اینکه اصلا عرف بود برای کرایه فیلم کارت شناسایی و شناسنامه بذارن و طرف هر روز تا از این مدارک دستش بود به کنار من بعد این همه سال هنوز نفهمیدم با یه کارت پایان خدمت تو ۲۴ ساعت چه کثافتکاریهایی میشه کرد؟؟؟😂😂😂😂

آخرین ویرایش:
پس کنسلش کنم!؟
خودش میگه یه بار فقط اکتیو کرد
یکی دیگه هم هست از nfg فقط یه ذره گرونتر

کدوم رو بگیرم
اشتراکی باشه باید چند وقت یکبار برید داخل اکانت و enable کنید وگرنه مورد خاص دیگه ای نداره
اگر خیلی تفاوت ندارن و اختصاصی هست بنظرم nfg

اشتراکی باشه باید چند وقت یکبار برید داخل اکانت و enable کنید وگرنه مورد خاص دیگه ای نداره
اگر خیلی تفاوت ندارن و اختصاصی هست بنظرم nfg
اخه من نمیخوام هی درگیر همچین چیزی بشن یا بحث و پیام با ادمین که اقا فلانی اومده چمبره زده رو اکانت
اگر قرار به اذیت شدن باشه ظرفیت سه میگیره ادم! دو میگیری که هر وقت خواستی بری و بیای و یهو نپره بیرون!

اخه من نمیخوام هی درگیر همچین چیزی بشن یا بحث و پیام با ادمین که اقا فلانی اومده چمبره زده رو اکانت
اگر قرار به اذیت شدن باشه ظرفیت سه میگیره ادم! دو میگیری که هر وقت خواستی بری و بیای و یهو نپره بیرون!
اونطوریا نیست اصن بگیر بابا ظرفیت 2 اشتراکی یا اختصاصی فرق خاصی نداره
بعد اگه افلاین باشی که اصن بیرون نمیپره
Enable هم کار 30 ثانیه اس

• Like
Reactions: jdepp and arshia78
اونطوریا نیست اصن بگیر بابا ظرفیت 2 اشتراکی یا اختصاصی فرق خاصی نداره
بعد اگه افلاین باشی که اصن بیرون نمیپره
Enable هم کار 30 ثانیه اس
اخه بازی مولتی که افلاین نمیشه :D
مشکل من اینه نمیدونم چقدر اذیتی داره، هی بخواد بیاد بیرون، از اونور اون‌ یکی که نشسته پای اکانت هم بخواد مولتی بزنه هی باید بیاد اکتیو کنه مارو بندازه بیرون :|

• Like
Reactions: Arios 22
مشکل من اینه نمیدونم چقدر اذیتی داره، هی بخواد بیاد بیرون، از اونور اون‌ یکی که نشسته پای اکانت هم بخواد مولتی بزنه هی باید بیاد اکتیو کنه مارو بندازه بیرون :|
ببین من نزدیک به 300 ساعت Forza زدم که شاید 200 ساعت هم انلاین بودم
اینقدر کم سر این اشتراکی بودن اذیت شدم که یادم نمیاد
دیگه خود دانی

• Like
Reactions: jdepp and NERO 7

وسط بازى نميندازه بيرون نگران نباش.

• Like
اونجوری نیستش، ممکنه هر چند هفته یبار بخوای بری توی بازی ببینی قفل شده. یه دقیقه میری توی اکانت بازی دوباره اینیبل میکنی و تمام. زحمت خاصی نداره. ولی اگه حساسی همون اختصاصی رو بخر.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or