بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول و از نظر سرعت پاسخگويي عالى.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

همكارى در فروش مجدد: عالى

به طور كلى در خريد از هر فروشگاهى شرايط اون فروشگاه رو به دقت مطالعه كنيد و ساده ازش رد نشيد.

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center به علت عدم پشتيبانى به خريدار دوم اكانت
دراگون شاپ به علت پشتيبانى ضعيف و قيمت بالا و شراي فروش مجدد خيلى مسخره
Cd keyshare شرايط عجيب غريب و عملكرد كند و پشتيبانى ضعيف
نخل ماركت به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن

گروه استعلام فروشگاه ها:

Telegram: Contact @scammerirangap
Telegram: Contact @Ouxin_GP

گروه هاى خريد و فروش:

Telegram: Contact @BuyandSellPlaystation
Telegram: Contact @Arashi_GamingGroup2
Telegram: Contact @buyandsell1211
Telegram: Contact @gamagame_shopgroup
Telegram: Contact @Leon_3214
Telegram: Contact @xboxbuyandsell
𝗕𝘂𝘆 𝗔𝗻𝗱 𝗦𝗲𝗹𝗹

آخرین ویرایش:
عرفان بچه خوبیه به همین روش احتمالا بده بهت! :D

ولی من نمی دونستم باید مشتری ثابت باشی چون خودم اشتراکش رو نگرفته بودم و همینجوری اجاره می کردم. البته احراز هویت می خواد که دردسر خاصی نداره این موردش.
بدون اشتراک بازیو اجاره داد؟ :D

برای اجاره از playbox دیگه کمترینش خرید اشتراک Simple اش

حالا امروز بهش میگم فلان بازیو می خوام
میگه همزمان ۲ تا بازی نمیشه!!

• Like
Reactions: jdepp

یعنی چطوریه این اشتراکش؟
الان مثلا یک ماه اجاره فلان بازی 300 تومنه .
باید بهش 1 میلیون باج بدیم تا اون بازی رو بهمون اجاره بده ؟
خب چه کاریه میریم میخریم .
شایدم من متوجه نشدم .

یعنی چطوریه این اشتراکش؟
شایدم من متوجه نشدم .
نه اون ها در قالب اشتراک شیش ماهه و سالیانس. قبلا یه سری امتیازهایی هم میداد مثلا بازیای سطح یک یا دوش مجانی بود اجارش. این پولم واسه این میگیره که یه تضمینی دستش باشه که بلایی سر اکانت نیاره طرف. منطقیه تا حدی :D

ولی من شفاف بودنشو خوشم میاد. قشنگ مینویسه چند نفر تو صف ظرفیت های مختلف اون بازی هستن قبل تو. کی مدت اجارشون تموم میشه. یعنی قبل سفارش تو کاملا میدونی چقدر منتظر باشی یا چه ظرفیتی رو قراره بگیری. حتی بر مبنای همین میتونی انتخاب کنی که مثلا اونی که خالیه رو فعلا بگیری تا اون یکی نوبتت بشه.

اره :D

نمی دونم شاید چون بازیهاش ایندی و صفشون شلوغ نبوده. البته خیلی وقته دیگه نگرفتم شاید واسه قدیم اینطوری بود.
=====
جدی الان باید هم اشتراکش رو گرفت و هم هزینه ی اجاره ی بازی رو داد؟ نه اقا نمی شه چنین چیزی :D احتمالا همونه که من می گم. یعنی اشتراک بخری باتوجه به سطح یه سری بازی هارو رایگان می تونی بگیری ولی اگه بازی ای رو جدا بخوای می تونی با دادن هزینه ی خودش کرایه اش کنی.

آخرین ویرایش:
اره :D

نمی دونم شاید چون بازیهاش ایندی و صفشون شلوغ نبوده. البته خیلی وقته دیگه نگرفتم شاید واسه قدیم اینطوری بود.
=====
جدی الان باید هم اشتراکش رو گرفت و هم هزینه ی اجاره ی بازی رو داد؟ نه اقا نمی شه چنین چیزی :D احتمالا همونه که من می گم. یعنی اشتراک بخری باتوجه به سطح یه سری بازی هارو رایگان می تونی بگیری ولی اگه بازی ای رو جدا بخوای می تونی با دادن هزینه ی خودش کرایه اش کنی.
دیگه شده :D اشتراک به اضافه هزینه اجاره بازی که بد نیستش اینطوری ولی یهو یه بازی مثل Resident Evil 9 کلی آدم تو صفش هستن.

یعنی چطوریه این اشتراکش؟
شایدم من متوجه نشدم .
ببین اول پول میدی اشتراک میگیری
بعد هزینه هر بازی جداست
بازی ها چهارتا سطح دارن
در همه اشتراک ها تا سطح 3 شامل میشه
ولی سطح 4 اشتراکش گرون تره

ولی من شفاف بودنشو خوشم میاد. قشنگ مینویسه چند نفر تو صف ظرفیت های مختلف اون بازی هستن قبل تو. کی مدت اجارشون تموم میشه. یعنی قبل سفارش تو کاملا میدونی چقدر منتظر باشی یا چه ظرفیتی رو قراره بگیری. حتی بر مبنای همین میتونی انتخاب کنی که مثلا اونی که خالیه رو فعلا بگیری تا اون یکی نوبتت بشه
یکم بی نظم شدن یعنی بازی در اجاره هستش یکی هم در صف هست ولی یهو میبینی جدول بروزرسانی نکردن یا یکم گیج میزنن ، بهش میگم من برای فلان بازی تو نوبتم میگه یکی قبل شما بود بعد گفتم چجوری آخه من هیچکسی در صف نبود گفتم بهتون بعد چک کرد گفت اااا آره خودت در صف بودی :-??

دیگه شده :D اشتراک به اضافه هزینه اجاره بازی که بد نیستش اینطوری ولی یهو یه بازی مثل Resident Evil 9 کلی آدم تو صفش هستن.

ببین اول پول میدی اشتراک میگیری
بعد هزینه هر بازی جداست
بازی ها چهارتا سطح دارن
در همه اشتراک ها تا سطح 3 شامل میشه
ولی سطح 4 اشتراکش گرون تره

یکم بی نظم شدن یعنی بازی در اجاره هستش یکی هم در صف هست ولی یهو میبینی جدول بروزرسانی نکردن یا یکم گیج میزنن ، بهش میگم من برای فلان بازی تو نوبتم میگه یکی قبل شما بود بعد گفتم چجوری آخه من هیچکسی در صف نبود گفتم بهتون بعد چک کرد گفت اااا آره خودت در صف بودی :-??

والا من چندین بار رفتم این سیستم اجاره اش رو خوندم متوجه نشدم:-??
شما اون تجربه و روشی رو که از اول میری بگو ! چون میگه اول باید فلان باشی بعد میری فلان جا سطح ات میره بالا ولی هزینه ات کم میشه بعد بازی میگیری یهو نمیدونم شارژات کم میشه بعد یهو زیاد میشه :| یه کم گنگ و نامفهومه:-??

ولی در کل همین CDStop سگ شرف داره به بقیه فقط بخاطر پشتیبانی سریعش . از دیشبه مثلا به همین Moon Shop پیام دادم اصلا جواب نمیده . به نظرم معتبر بودن یه کانال فقط به پشتیبانیه سریعشه من حاظرم طرف پولم رو بخوره ولی سریع جواب بده :دی

پلی باکس سطح‌بندی داره
با اجاره کردن سطح‌های پایینتر میتونی امتیاز جمع کنی و به یه امتیاز مشخصی که برسی میتونی سطح بالاترش رو اجاره کنی و همینطوری میری جلو تا بالاخره برسی به بالاترین سطحی که داره.
اگه هم بخوای میتونی میونبر بزنی و با خرید اشتراکش، مستقیم بازیای سطح بالا رو اجاره کنی.
برای اجاره احراز هویت هم میخواست زمانی که من گرفتم. یه عکس کارت بانکی گرفت اوکی کرد. الان رو نمیدونم.

معمولاً سین که نمیزنه یه استیکر بدی پیامت بیاد بالا میبینه سریع :D

;)ولی در کل همین CDStop سگ شرف داره به بقیه فقط بخاطر پشتیبانی سریعش . از دیشبه مثلا به همین Moon Shop پیام دادم اصلا جواب نمیده . به نظرم معتبر بودن یه کانال فقط به پشتیبانیه سریعشه من حاظرم طرف پولم رو بخوره ولی سریع جواب بده :دی
بیا داداش خودم کانال میزنم سریع هم جواب میدم ولی فقط پول میگیرم از خود بازی خبری نیست :D
حالا تعادل داشته باشه که بهتره هم سریع جواب بده هم پولتو نخوره
ولی جدا از شوخی این دیر جواب دادن واقعا اذیت میکنه
در ضمن اگه گیمپس داری hell is us میاد رو گیمپس

• Like
Reactions: Scαrface
یه اکانت high on life دارم میخوام بفروشم، ساین اوت شده به پشتیبانی فروشنده (Gameover) اطلاع دادم میگه باید وارد اکانت بشی ساین این کنی و بعد دیسیبل کنی و اکانتو پاک کنی و فیلم بگیری بفرستی برام. حالا اینا به کنار، همه فروشنده ها تقریبا این پروسه رو دارن، ولی فکر کنم تا به حال ۵ بار بهم کد ورود داده که اشتباه بوده و هر دفعه میره بعد یک ساعت میاد کد میده! یک روز وقت منو گرفته الان! اخرم گفت اخر شب بیاد بهت کد بدم که رفتم دوباره بیست دقیقه ایی معطلم کرد اخرشم گف مشکل خورده و فلان و ... و منم خوابم میومد دیگه خوابیدم. حالا یا من صبرم کمه یا این بنده خدا واقعا بیخیاله و مهم نیس براش پاسخگویی سریع. من دوست دارم فروشنده انلاین باشه تمام حواسشو بده به من! کد میخواد هرچی میخواد در لحظه بده من کارم تموم بشه بعد بره سراغ نفر بعدی. نه که فاصله بین هر پیامش بیست دقیقه باشه!

واقعا فروشنده خوب به نظر من اولین مشخصه اش پشتیبانی سریعش هستش. بعد اخلاق بعد هم باقی موارد!
گیم‌اور کلا دیر جواب میده. اون سری من یه اکانت ازش خریدم، دو هفته طول کشید تحویل بده! :D سر همین دیگه سمتش نرفتم.

اقایون یه سوال
الان من به توصیه دکتر و بقیه بچه ها میخوام اولین اکانت دست دوم ام رو بخرم :D

اون پول رو باید بدیم اول به کانال یه بدیم به فروشنده؟ اون‌درصد فروشنده رو کی باید بده؟ اضافه بر قیمته یا تو خود قیمت گذاشته فروشنده

میخوام تو پاچه ام نره خرید دارم میکنم

از سی دی استاپ یا nfg دارم میخرم ( از کاربر نه خود‌کانال )

اقایون یه سوال
الان من به توصیه دکتر و بقیه بچه ها میخوام اولین اکانت دست دوم ام رو بخرم :D

اون پول رو باید بدیم اول به کانال یه بدیم به فروشنده؟ اون‌درصد فروشنده رو کی باید بده؟ اضافه بر قیمته یا تو خود قیمت گذاشته فروشنده

میخوام تو پاچه ام نره خرید دارم میکنم

از سی دی استاپ یا nfg دارم میخرم ( از کاربر نه خود‌کانال )

روالش اینطوریه که سر قیمت با کاربری که میخواد اکانت رو بفروشه به توافق میرسین، اگه انتقالش هم هزینه داره اونم باید به توافق برسین که شما پرداخت میکنی یا اون میده
بعد به فروشگاه پیام میدی آیدی طرف رو بهش میدی میگی این کاربر از شما این بازی رو خریده یا نه؟ اگه گفت آره و خریدت قطعی بود، به کاربر میگی من میخوام بخرم، اون باید به فروشگاه پیام بده و اکانتش رو دیزیبل و تحویل بده. وقتی تایید دیزیبل و تحویل رو از فروشگاه گرفتی، پول رو برای کاربر واریز میکنی. کاربر به فروشگاه میگه واریز کرد برام، فروشگاه اکانت رو بهت تحویل میده. nfg که من خریدم این مدلی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or