Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

آقا یکی که از آینده موشوکو تنسی با خبره بیاد یه آماری بده ببینیم این دیالوگ های فوق کرینج رو باید تا کی تحمل کنیم؟ اگه کل فصل همینه که دراپش کنم بره :D

نه
ولی باز دراپش کن بره :دی
کسی که با دیالوگ های کرینج رودی و همسران و خانواده اش حال نکنه، مستحبه هر چه سریعتر بره کنار :D

این گربه دودی باحال‌ترین انیمه پلشتیه که این چند وقته دیدم :))
لامصب رو اصلا نمیشه وصفش کرد

خیلی خووبه لعنتی. منو یاد شیکانوکو کوشتانتان میندازه :D
این قسمت آخر از دوست الکلیش هم رونمایی شد یعنی ترکیدم از خنده :D

Screenshot_20260719-222351_MX Player Pro.jpg

خیلی خووبه لعنتی. منو یاد شیکانوکو کوشتانتان میندازه :D
این قسمت آخر از دوست الکلیش هم رونمایی شد یعنی ترکیدم از خنده :D

View attachment 414471
محشره. آ یادش بخیر. همون تیتراژش به‌تنهایی چه هرج‌ومرجی راه انداخته بود :D
آره این دوستش خیلی خوبه! مخصوصا همین صحنه :))
خوشم میاد رفقاش یکی از یکی ناباب‌تر!:D

پ.ن: بیچاره صابخونه بنده‌خداشون. البته خودش هم یکم شیش می‌زنه!
پ.ن: صداپیشه نقش اصلی چقدر کارش خوبه! گربه‌ای صحبت کردنش عالیه! :))

نه
ولی باز دراپش کن بره :دی
کسی که با دیالوگ های کرینج رودی و همسران و خانواده اش حال نکنه، مستحبه هر چه سریعتر بره کنار :D
با دیالوگ های کرینج رودی کنار میام با دیالوگ های کرینج سیلفی و روکسی به هم کنار نمیام :)) قشنگ آدمو معذب میکنن.

تنها دلیلی که مقاومت میکنم اینه که یه فن انیمیشن از اتفاقات چند قسمت جلوتر دیدم کرک و پرم ریخت :D

پ.ن: بیچاره صابخونه بنده‌خداشون. البته خودش هم یکم شیش می‌زنه!

این طفل معصوم تا میاد برخورد جدی و کوبنده داشته باشه یاد وجنات نکو میفته و بیخیال میشه. این سری هم که یه تصویری از پشتش نصیبش شد ولی خب بعدش اتفاق خوبی واسش نیفتاد :D
صحنه فوتبال بازی کردنش با بچه‌ها هم عالی بود :D

این طفل معصوم تا میاد برخورد جدی و کوبنده داشته باشه یاد وجنات نکو میفته و بیخیال میشه. این سری هم که یه تصویری از پشتش نصیبش شد ولی خب بعدش اتفاق خوبی واسش نیفتاد :D
صحنه فوتبال بازی کردنش با بچه‌ها هم عالی بود :D
آره طفلک😅😂
کلا از در و دیوار براش میباره
خیلی! فوتباله واقعا باحال از کار دراومده🤣👌

برای یه لحظه داشت می‌ترکوند، یهو خودش ترکید😅
بچه‌ها هم که چپ و راست تیکه بار این بدبخت می‌کنن همش🤕

داشتم انیمه های این فصلو نگاه میکردم یادم اومد چندین ساله دیگه اپنینگ ها خیلی معمولی شدن. یعنی حتی خوبم توشون کم پیدا میشه چه برسه مسترپیس هایی مثل کدگیاس و اتک و دث نوت و ناروتو و بلیچ و این ها. قبلا اگه یه انیمه ای خفن بود اپنینگش ده برابر شاخ تر از خودش بود :D ولی الان یه جوریه درجا رد میکنه آدم.

=======================
قسمت جدید وان پیسم که اومد کسی با رنگ آمیزی های کاراکترای اودا مشکل نداره؟ :D یعنی من هردفعه تو مانگا یه کاراکتری رو میبینم حال میکنم بعد که رنگیشو میبینم میخوره تو حالم. چه گونکو چه شمراک چه سامرز چه کیلینگهام اصلا جذاب نیست رنگ آمیزیشون. سامرز که اصلا باید قاعدتا موهاش سفید میبود نمیدونم چرا این رنگیه :D یا مثلا یونیفرم هاشون چرا هم رنگ نیست؟ یه جوریه هرکدوم یه رنگن :D

قسمت جدید وان پیسم که اومد کسی با رنگ آمیزی های کاراکترای اودا مشکل نداره؟ :D
نه والا، اتفاقا رنگ آمیزی کرکترا دز دو آرک اخیر رو من خیلی نسبت به وانو دوست داشتم.:دی اونجا خفن ترین یاماتو بود.

نه والا، اتفاقا رنگ آمیزی کرکترا دز دو آرک اخیر رو من خیلی نسبت به وانو دوست داشتم.:دی اونجا خفن ترین یاماتو بود.
واقعا همون وایبی که تو مانگا ازشون گرفتی رو وقتی رنگی دیدی هم گرفتی؟ من از الان نگران رنگ آمیزی دو تا کاراکتر دیگم :D مخصوصا یکیشون که تو همین مانگا هم معلومه رنگ زیاد داره :))

واقعا همون وایبی که تو مانگا ازشون گرفتی رو وقتی رنگی دیدی هم گرفتی؟ من از الان نگران رنگ آمیزی دو تا کاراکتر دیگم :D مخصوصا یکیشون که تو همین مانگا هم معلومه رنگ زیاد داره :))
من اصلا اونقدرا با مانگا حال نمی کنم که با انیمه می کنم. بنظرمم مخصوصا این ورژن انیمه فرسنگ ها از مانگا بهتره.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or