pkarash
کاربر سایت
این گربه دودی باحالترین انیمه پلشتیه که این چند وقته دیدم 
لامصب رو اصلا نمیشه وصفش کرد

لامصب رو اصلا نمیشه وصفش کرد

آقا یکی که از آینده موشوکو تنسی با خبره بیاد یه آماری بده ببینیم این دیالوگ های فوق کرینج رو باید تا کی تحمل کنیم؟ اگه کل فصل همینه که دراپش کنم بره![]()
محشره. آ یادش بخیر. همون تیتراژش بهتنهایی چه هرجومرجی راه انداخته بودخیلی خووبه لعنتی. منو یاد شیکانوکو کوشتانتان میندازه
این قسمت آخر از دوست الکلیش هم رونمایی شد یعنی ترکیدم از خنده
View attachment 414471

با دیالوگ های کرینج رودی کنار میام با دیالوگ های کرینج سیلفی و روکسی به هم کنار نمیامنه
ولی باز دراپش کن بره
کسی که با دیالوگ های کرینج رودی و همسران و خانواده اش حال نکنه، مستحبه هر چه سریعتر بره کنار![]()
قشنگ آدمو معذب میکنن.پ.ن: بیچاره صابخونه بندهخداشون. البته خودش هم یکم شیش میزنه!
آره طفلکاین طفل معصوم تا میاد برخورد جدی و کوبنده داشته باشه یاد وجنات نکو میفته و بیخیال میشه. این سری هم که یه تصویری از پشتش نصیبش شد ولی خب بعدش اتفاق خوبی واسش نیفتاد
صحنه فوتبال بازی کردنش با بچهها هم عالی بود![]()
Kimi no Koto ga Daidaidaidaidaisuki na 100-nin no Kanojoچیه این؟![]()
نه والا، اتفاقا رنگ آمیزی کرکترا دز دو آرک اخیر رو من خیلی نسبت به وانو دوست داشتم.قسمت جدید وان پیسم که اومد کسی با رنگ آمیزی های کاراکترای اودا مشکل نداره؟![]()
واقعا همون وایبی که تو مانگا ازشون گرفتی رو وقتی رنگی دیدی هم گرفتی؟ من از الان نگران رنگ آمیزی دو تا کاراکتر دیگمنه والا، اتفاقا رنگ آمیزی کرکترا دز دو آرک اخیر رو من خیلی نسبت به وانو دوست داشتم.اونجا خفن ترین یاماتو بود.

من اصلا اونقدرا با مانگا حال نمی کنم که با انیمه می کنم. بنظرمم مخصوصا این ورژن انیمه فرسنگ ها از مانگا بهتره.واقعا همون وایبی که تو مانگا ازشون گرفتی رو وقتی رنگی دیدی هم گرفتی؟ من از الان نگران رنگ آمیزی دو تا کاراکتر دیگممخصوصا یکیشون که تو همین مانگا هم معلومه رنگ زیاد داره
![]()