بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول و از نظر سرعت پاسخگويي عالى.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

همكارى در فروش مجدد: عالى

به طور كلى در خريد از هر فروشگاهى شرايط اون فروشگاه رو به دقت مطالعه كنيد و ساده ازش رد نشيد.

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center به علت عدم پشتيبانى به خريدار دوم اكانت
دراگون شاپ به علت پشتيبانى ضعيف و قيمت بالا و شراي فروش مجدد خيلى مسخره
Cd keyshare شرايط عجيب غريب و عملكرد كند و پشتيبانى ضعيف
نخل ماركت به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن

گروه استعلام فروشگاه ها:

Telegram: Contact @scammerirangap
Telegram: Contact @Ouxin_GP

گروه هاى خريد و فروش:

Telegram: Contact @BuyandSellPlaystation
Telegram: Contact @Arashi_GamingGroup2
Telegram: Contact @buyandsell1211
Telegram: Contact @gamagame_shopgroup
Telegram: Contact @Leon_3214
Telegram: Contact @xboxbuyandsell
𝗕𝘂𝘆 𝗔𝗻𝗱 𝗦𝗲𝗹𝗹

آخرین ویرایش:
آقا این دوتا بازی رو قیمت مناسب کسی نداره ؟ اصلا تو گروه ها ندیدم اگهی بشه . ظ 2 فایو
Hell is us
Atomic Heart
واسه همچین بازیایی به نظرم اجاره گزینه بهتریه. من الان یکی دوتا شاپ رو چک کردم hell is us رو یک ماهه میدن حدود ۴۵۰

میگن طرف خوشگل بود، اکنه ( جوش، ابله یا هر چی :D ) هم دراورد !!!

نخل پیام گذاشته که تا پنج شنبه بیشتر نمیتونید نخل پلاس بخرید و بعد از اون این سرویس ها تا مدتی بر داشته میشن تا هم در مورد (( قیمت )) و هم کارایی شون‌تصمیم‌گیری بشه
سر همین ‌گفتن که اگر میخواید با شرایط فعلی بخرید تا پنج شنبه خرید کنید که بعدش معلوم نیست

از لحاظ قیمتی یه چوب دو سر چیز شده ! الان سرویس با درد بخورش حدود ۲۰ و خورده ای میشه که سنگین ولی از اون طرف دلار واقعا مسخره و وحشی وار داره میره بالا و باید بهشون‌حق داد

اما از اون سمت خدمات شون به شدت داغون شده و افت کرده! فرض کن ۱۴-۲۰ روزه نوبت میدن در حالی که قرار بود با کامپیوتری و مجازی کردن ثبت درخواست سیستم بهتر بشه که در نهایت نشد !!! حساب کنید اکانت رو تحویل بدی بعد بری تا دو سه هفته دیگه که شاید اکانت ات رو بدن !!!!

تو همون اینستا هم ملت از خجالت شون در اومدن و راضی پیدا نمیکردی

حالا نمیدونم میخوان چه سیستمی بزنن ولی حدسم اینه که به جای هفت هشت مدل عضویت میان روی سه چهار مدل و محدود‌ترش هم میکنن

میگن طرف خوشگل بود، اکنه ( جوش، ابله یا هر چی :D ) هم دراورد !!!

نخل پیام گذاشته که تا پنج شنبه بیشتر نمیتونید نخل پلاس بخرید و بعد از اون این سرویس ها تا مدتی بر داشته میشن تا هم در مورد (( قیمت )) و هم کارایی شون‌تصمیم‌گیری بشه
سر همین ‌گفتن که اگر میخواید با شرایط فعلی بخرید تا پنج شنبه خرید کنید که بعدش معلوم نیست

از لحاظ قیمتی یه چوب دو سر چیز شده ! الان سرویس با درد بخورش حدود ۲۰ و خورده ای میشه که سنگین ولی از اون طرف دلار واقعا مسخره و وحشی وار داره میره بالا و باید بهشون‌حق داد

اما از اون سمت خدمات شون به شدت داغون شده و افت کرده! فرض کن ۱۴-۲۰ روزه نوبت میدن در حالی که قرار بود با کامپیوتری و مجازی کردن ثبت درخواست سیستم بهتر بشه که در نهایت نشد !!! حساب کنید اکانت رو تحویل بدی بعد بری تا دو سه هفته دیگه که شاید اکانت ات رو بدن !!!!

تو همون اینستا هم ملت از خجالت شون در اومدن و راضی پیدا نمیکردی

حالا نمیدونم میخوان چه سیستمی بزنن ولی حدسم اینه که به جای هفت هشت مدل عضویت میان روی سه چهار مدل و محدود‌ترش هم میکنن

من نميدونم تا كى قراره اسير اين بساط مسخره با توجيه گرونى بازى بشى :D

همين الان تا قبل gta حدودا ٤ تا بازى قراره بياد كه سرشون به تنشون ميارزه كه از نظر من ٢ تاشون ازوناس كه حتما دى وان بايد بازى كرد.
حاالا نه دو تا نه ٤ ما فرض ميكنيم ٣ تاشو بخواى بگيرى با فرض خيلى خوره بودن.
اينا رو دى وان بگيرى زير ٢٠ در مياد و حداقل ١٥ تومنم ميشه اگه سريع تموم كنى فروخت.
يعنى حدودا ٥ تومن از جيبت دادى رفته.
نه ضرر زيادى كردى نه اعصابتو بهم ريختن نه به وقت و شعورت توهين كردن.
اصلا همينكه تو اشتراك روزشمار يه نفرو ١٠ روز يه هفته معطل كنى و تو اون مدتم روزشمار اكانتشو فريز نكنى اصل دزديه حالا بقيه گربه رقصونى ها بماند.

من نميدونم تا كى قراره اسير اين بساط مسخره با توجيه گرونى بازى بشى :D

همين الان تا قبل gta حدودا ٤ تا بازى قراره بياد كه سرشون به تنشون ميارزه كه از نظر من ٢ تاشون ازوناس كه حتما دى وان بايد بازى كرد.
حاالا نه دو تا نه ٤ ما فرض ميكنيم ٣ تاشو بخواى بگيرى با فرض خيلى خوره بودن.
اينا رو دى وان بگيرى زير ٢٠ در مياد و حداقل ١٥ تومنم ميشه اگه سريع تموم كنى فروخت.
يعنى حدودا ٥ تومن از جيبت دادى رفته.
نه ضرر زيادى كردى نه اعصابتو بهم ريختن نه به وقت و شعورت توهين كردن.
اصلا همينكه تو اشتراك روزشمار يه نفرو ١٠ روز يه هفته معطل كنى و تو اون مدتم روزشمار اكانتشو فريز نكنى اصل دزديه حالا بقيه گربه رقصونى ها بماند.

دکتر چیزی نگفتم که :(:(:(
بیشتر اینو گفتم که باز زاییدن زیرش !
بحث یه چیزی مثل نخل هم اون موقع که هم قیمتش مناسب تر بود هم این همه مشکل نداشت این بود که یه سری بازی های قدیمی تر‌ ر‌و ( جدید به کنار ) میشد راحت بازی کرد
مثلا من اکثر cod هارو پشت سر هم بازی کردم حالا دونه ای یکی دو تومن هم قیمتشون می بود خود همونا شد اون هشت نه تومنی که دادم پای اشتراک، حالا بقیه اش به کنار

ولی الانه نه قیمتی می ارزه و نه خصوصا به اعصاب خوردیش

کلا اینجور سرویس ها بهترین حالتش همون اوایلشه که مشتری جذب کنن شما همین پلاس و گیم پسم ببینید(الانم خوبنا) ولی نه به اندازه اول عرضه سرویسشون دیگه چه برسه به نخل پلاس و ایران داستان هایی که هست

• Like
Reactions: u.s.a
مرسی کدوم شاپ ها میشه بگی ؟
Enzo Game . Rent Channel
TOPIA RENT - چنل زاپاس
OVER RENT | اور رنت
MoonRent | اجاره بازی • مون رنت • کرایه بازی
سومی و چهارمی قیمتاش بالاتره
و اینکه من خودم فقط از مون شاپ اکانت گرفتم میدونم معتبره بقیه رو هنوز ازشون خرید نداشتم واسه همین حتما قبل خرید یا همینجا یا توی گپ‌های استعلام که توی پست اول گذاشتن از فروشگاه مطمئن شید بعد خرید انجام بدید
+
اون بازی atomic heart رو فروشگاه های بالا ندارن فقط پلی باکس داره که اونم یه کم قوانین اجاره‌اش پیچیده‌اس بازیاش سطح بندی داره. حالا خودت یه چکی بکن ببین قضیش چیه ( آدرسش: PlayBox Rent | بازی‌های اجاره‌ای )

Enzo Game . Rent Channel
TOPIA RENT - چنل زاپاس
OVER RENT | اور رنت
و اینکه من خودم فقط از مون شاپ اکانت گرفتم میدونم معتبره بقیه رو هنوز ازشون خرید نداشتم واسه همین حتما قبل خرید یا همینجا یا توی گپ‌های استعلام که توی پست اول گذاشتن از فروشگاه مطمئن شید بعد خرید انجام بدید
+
اون بازی atomic heart رو فروشگاه های بالا ندارن فقط پلی باکس داره که اونم یه کم قوانین اجاره‌اش پیچیده‌اس بازیاش سطح بندی داره. حالا خودت یه چکی بکن ببین قضیش چیه ( آدرسش: PlayBox Rent | بازی‌های اجاره‌ای )
گفتی از MOONRENT خرید داشتی. دردسر نداره؟ مطمئنه؟

• Like
Reactions: Wave 8500
دکتر چیزی نگفتم که :(:(:(
بیشتر اینو گفتم که باز زاییدن زیرش !
بحث یه چیزی مثل نخل هم اون موقع که هم قیمتش مناسب تر بود هم این همه مشکل نداشت این بود که یه سری بازی های قدیمی تر‌ ر‌و ( جدید به کنار ) میشد راحت بازی کرد
مثلا من اکثر cod هارو پشت سر هم بازی کردم حالا دونه ای یکی دو تومن هم قیمتشون می بود خود همونا شد اون هشت نه تومنی که دادم پای اشتراک، حالا بقیه اش به کنار

ولی الانه نه قیمتی می ارزه و نه خصوصا به اعصاب خوردیش

ديگه حالا بيا و رترو گيمر نشو :D

• Smile
Reactions: NERO 7
Enzo Game . Rent Channel
TOPIA RENT - چنل زاپاس
OVER RENT | اور رنت
+
پلی باکس سطح بندیش برای اینه که اگه می خوای رایگان بازی کنی می تونی اشتراکش رو بخری وگرنه که هزینه ی اجاره بازی رو می پردازی و اجاره اش می کنی، مشکلی نداره. هزینه اجاره اش هم از همه جا کمتره. پیشنهاد من پلی باکس هست اگه بازی رو داشته باشه.

یه اکانت high on life دارم میخوام بفروشم، ساین اوت شده به پشتیبانی فروشنده (Gameover) اطلاع دادم میگه باید وارد اکانت بشی ساین این کنی و بعد دیسیبل کنی و اکانتو پاک کنی و فیلم بگیری بفرستی برام. حالا اینا به کنار، همه فروشنده ها تقریبا این پروسه رو دارن، ولی فکر کنم تا به حال ۵ بار بهم کد ورود داده که اشتباه بوده و هر دفعه میره بعد یک ساعت میاد کد میده! یک روز وقت منو گرفته الان! اخرم گفت اخر شب بیاد بهت کد بدم که رفتم دوباره بیست دقیقه ایی معطلم کرد اخرشم گف مشکل خورده و فلان و ... و منم خوابم میومد دیگه خوابیدم. حالا یا من صبرم کمه یا این بنده خدا واقعا بیخیاله و مهم نیس براش پاسخگویی سریع. من دوست دارم فروشنده انلاین باشه تمام حواسشو بده به من! کد میخواد هرچی میخواد در لحظه بده من کارم تموم بشه بعد بره سراغ نفر بعدی. نه که فاصله بین هر پیامش بیست دقیقه باشه!

واقعا فروشنده خوب به نظر من اولین مشخصه اش پشتیبانی سریعش هستش. بعد اخلاق بعد هم باقی موارد!

من از pspass یه اکانت RE9 ظرفیت 2 گرفته بودم. نوشته قابلیت فروش مجدد به خودش داره که 50 درصد مبلغش رو کم میکنه و میخره. الان نزدیک دو هفته ست درخواست فروش دادم و همچنان میگه صبوری کنید..!

• Like
Reactions: EL-BARTO
پلی باکس سطح بندیش برای اینه که اگه می خوای رایگان بازی کنی می تونی اشتراکش رو بخری وگرنه که هزینه ی اجاره بازی رو می پردازی و اجاره اش می کنی، مشکلی نداره. هزینه اجاره اش هم از همه جا کمتره. پیشنهاد من پلی باکس هست اگه بازی رو داشته باشه.
من بهش پیام دادم میگه مشتری نیستی نمیشه اجاره کنی و این حرف ها بهش گفتم بده اذیتم نکن میرم تو بازیسنتر ازت تعریف میکنم :دی

• Smile
  • Like
Reactions: Arios 22 and jdepp
من بهش پیام دادم میگه مشتری نیستی نمیشه اجاره کنی و این حرف ها بهش گفتم بده اذیتم نکن میرم تو بازیسنتر ازت تعریف میکنم :دی
عرفان بچه خوبیه به همین روش احتمالا بده بهت! :D

ولی من نمی دونستم باید مشتری ثابت باشی چون خودم اشتراکش رو نگرفته بودم و همینجوری اجاره می کردم. البته احراز هویت می خواد که دردسر خاصی نداره این موردش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or