من بازیساز نیستم یعنی دانش فنی و تخصصی تو این زمینه ندارم چند تا از بچه هایی که اینجا بازی ساختن بهتر میتونن نظر بدن در این مورد، ولی چیزی که از لحاظ تجربی به نظرم میاد اینه که DC با فرم و ژانر دو نسخه اولش به صورت سوم شخص اور شولدر مثل RE ها نمیتونه ریمیک بشه. چند تا دلیل دارم براش.
دلیل اول اینکه دایناسور ها برخلاف زامبی ها انمی های نسبتا فرز و سریعی هستن. یعنی از لحظه ای که میبینیشون تا وقتی بخوای هدف بگیری و شلیک کنی احتمالا بهت رسیدن. اگر هم بخوان مثل زامبی ها کندشون کنن هم که کلا کانسپت دایناسور خراب میشه. اصلا دلیلی که انمی ها دوربرد از RE4 به سری اضافه شد این بود که همه انمی ها نیان تو صورتت. یه بخشی از یه فاصله دورتر باهات مبارزه کنن و معمولا یه تعداد کمتری باهات دست به یقه میشدن.
یه دلیل دیگه سایز بزرگتر از انسانه که دارن. معمولا تو بازیای سوم شخص هرچقدر سایز یه انمی بزرگتر میشه به همون نسبت نقطه اسپان و درگیریش ازت دور تر میشه. سرعتشم به طور محسوس کمتر میشه. فکر میکنم دلیلش اینه که هرچقدر بهت نزدیک تر باشن تسلطت روی هدف گیری و شلیک پایین تر میاد. حالا مثلا یه بازی ای مثل شماره اول DC که معمولا دایناسور ها تو صورتت اسپان میشن عملا جنگیدن باهاشون میشه عذاب. دقت کنی تو بازی های سوم شخص حتی اگر یه کاراکتر درشت هیکلی (

) قرار باشه غافلگیرت کنه اولین کاری که بعد حمله میکنه اینه که پرتت میکنن یه نقطه دورتر. یعنی به یه نقطه بهینه واسه هدف گیری منتقلت میکنه. اما تو DC چنین چیزی منطقی نیست چندان.
یه دلیل دیگه هم خود کاراکتره. تو دو شماره اول DC و RE ها کاراکتر اصلی نسبتا کند و سنگینه. یعنی نمیشه حرکات خیلی سریع مثل DMC باهاش کرد که اگه اون دوتا نکته بالا پیش اومد بتونی سریع از هدف فاصله بگیری. علتی که شماره سوم DC سوم شخص باقی موند اینه که فرمش شبیه دویل می کرای شده بود. یعنی کاراکتر کاملا مثل یه بازی هک ان اسلش حرکت میکرد. البته کلا فرم هک ان اسلش داشت و شوتر نبود چندان به نظرم. اصلا به نظرم دلیل اینکه کپکام سمت اون نوع گیم پلی رفت این نبود براشون فان بوده. این بوده که نمیتونستن یه بازی سوم شخص مثل RE واسه DC بسازن. البته اگر میخواستن مثل شماره های قبلیش هدف گیری رو به اون شکل که لاک میشد نگه دارن مشکلی نبود.
اما تو اول شخص تمام اون معضلاتی که بالا ممکنه پیش بیاد برطرف میشه. چه سروایور هارر باشه چه اکشن چه کاراکتر سریع باشه چه کند چه دشمنا بزرگ باشن چه کوچیک.