گزارش جیسون شرایر: «افراد زیادی در مدیریت استودیوهای ایکس‌باکس هستند که واقعاً از گیم پس متنفرند.»

Solidsnake_1

کاربر سایت
جیسون شرایر در پادکست triple click گفته است :

افراد زیادی در مدیریت استودیوهای Xbox وجود دارند که به‌شدت از Game Pass ناراضی هستند. آن‌ها معتقدند این سرویس نه تنها ارزش بازی‌هایشان را کاهش داده، بلکه باعث شده ارزش کلی بازی‌ها هم پایین بیاید و در نهایت تأثیر منفی روی صنعت ویدیوگیم داشته باشد.

مایکروسافت ممکن است در آینده رویکرد خود نسبت به قرار دادن بازی‌های جدید در Game Pass را تغییر دهد؛ به این معنا که احتمال دارد همه عناوین اکس‌باکس دیگر از همان روز عرضه در این سرویس قرار نگیرند.

بسیاری از توسعه‌دهندگانی که بازی‌هایشان قرار است در سال آینده عرضه شود، احتمالاً شرایط نگران‌کننده‌ای دارند؛ به‌خصوص افرادی که در استودیوهایی کار می‌کنند که آثارشان دیگر روی PS5 منتشر نخواهد شد و ممکن است پس از عرضه بازی، با خطر تعدیل نیرو مواجه شوند.

jason Schreier: "there are a lot of people out there in studio leadership within xbox who absolutely detest game pass"

گیم پس رو به شما مفتی میدن؟

View attachment 414301

============
گیم پس هزار و یک جور مشکل داره ولی هیچوقت مفت نبوده و نیست.
فکر کنم اون دوران مفتی بودنشو شما ندیدی انقدر خیرات میکردن که تو ردیت زارت و زورت ملت کد میذاشتن بعد همون موقع انقد مفت بود اکثرا نیازی بهشون نداشتن من خودم استفاده نکردم چون نیازی نداشتم اون موقع و گیم پسم فعال بود رسما ردیتو بر اساس جدیدترین پست میذاشتی و یکم وقت میذاشتی صد در صد یه گیم پس مجانی گیرت میومد یا با کردیت کارت یک دلاری میخریدی که بازم مفت بود همینجا ملت سه ساله گلد میگرفتن تبدیل میکردن به التیمیت ظرفیتی هم تا همین یکو نیم دو سال پیش مفت بود واقعا من یادمه کنسولو گرفتم یکساله ۶۰۰ بود هوم. سری اخر که خورد به گرونی یکساله غیرهوم ۱۴۰۰ گرفتیم دو نفری استفاده کردیم نفری ۷۰۰ افتاد بازم مفت بود الان گرون شده.

فکر کنم اون دوران مفتی بودنشو شما ندیدی انقدر خیرات میکردن که تو ردیت زارت و زورت ملت کد میذاشتن بعد همون موقع انقد مفت بود اکثرا نیازی بهشون نداشتن من خودم استفاده نکردم چون نیازی نداشتم اون موقع و گیم پسم فعال بود رسما ردیتو بر اساس جدیدترین پست میذاشتی و یکم وقت میذاشتی صد در صد یه گیم پس مجانی گیرت میومد یا با کردیت کارت یک دلاری میخریدی که بازم مفت بود همینجا ملت سه ساله گلد میگرفتن تبدیل میکردن به التیمیت ظرفیتی هم تا همین یکو نیم دو سال پیش مفت بود واقعا من یادمه کنسولو گرفتم یکساله ۶۰۰ بود هوم. سری اخر که خورد به گرونی یکساله غیرهوم ۱۴۰۰ گرفتیم دو نفری استفاده کردیم نفری ۷۰۰ افتاد بازم مفت بود الان گرون شده.
کاری ندارم اون اوایل چطوری میشد گرفت که هرچند همونم اگه خیلی فراگیر بود قطعا مایکرو یه جوری جلوشو میگرفت. اون چند هزار نفری که اینور اونور تو نت میبینیم خیلی درصد کمی از اون چندین میلیون نفرین که میخریدن.

منظور من اینه که زیادم دیدم این حرف تکرار میشه که مایکرو بازیاشو مجانی میذاره رو گیم پس. سرویس مجانی گیم پس. گیم پس مثل تمام اشتراک های دیگه یه سرویس اشتراکیه. هیچیش مجانی نیست. هر ماه داره هزینه 20-30 دلاری میگیره از کاربرا. دلیلی که COD رو حذف کردن مجانی بودنش نبوده، این بوده که مجبور نشن دوباره هزینه اشتراک رو افزایش بدن. یعنی چیزی که تو این فروم هی به عنوان یه سرویس مجانی ازش یاد میشه در اصل تو مایکرو یه سرویس گرون قیمت محسوب میشه که دارن سعی میکنن کمترش کنن.

اون دوره ای که گیم پس خیرات میکردن و به راحتی میشد گیم پس یک دلاری یا رایگان یک ماهه رو برای چندین ماه گرفت و... که از حماقت مایکرو نبود.
داشت دون میپاشید و کاربرهاش رو زیاد میکرد.
هر سرویسی اول کار همین مسیر رو میره و سعی میکنه با کمترین هزینه و حق ورودی کاربرها رو دچار خودش کنه و عادتشون بده.

مشکل مایکرو با گیم پس این بخش از سیاستش نبود ، در ادامه اشتباه پیش رفت.

چرا باید متنفر نباشن ؟؟ این همه وقت ، رنج ، هزینه میزارن رو بازی که فروش بره
حتی فروش بازی ها با off پنجاه درصد بهتر از این سرویس هاست

• Like
Reactions: u.s.a
کاری ندارم اون اوایل چطوری میشد گرفت که هرچند همونم اگه خیلی فراگیر بود قطعا مایکرو یه جوری جلوشو میگرفت. اون چند هزار نفری که اینور اونور تو نت میبینیم خیلی درصد کمی از اون چندین میلیون نفرین که میخریدن.

منظور من اینه که زیادم دیدم این حرف تکرار میشه که مایکرو بازیاشو مجانی میذاره رو گیم پس. سرویس مجانی گیم پس. گیم پس مثل تمام اشتراک های دیگه یه سرویس اشتراکیه. هیچیش مجانی نیست. هر ماه داره هزینه 20-30 دلاری میگیره از کاربرا. دلیلی که COD رو حذف کردن مجانی بودنش نبوده، این بوده که مجبور نشن دوباره هزینه اشتراک رو افزایش بدن. یعنی چیزی که تو این فروم هی به عنوان یه سرویس مجانی ازش یاد میشه در اصل تو مایکرو یه سرویس گرون قیمت محسوب میشه که دارن سعی میکنن کمترش کنن.
برای اوایل نبود تا چندین سال همین بود
کلا ماهیت سرویس اشتراکی همینه اولش به مفت بفروشن تا کاربر جذب بشه. اون متد تبدیل گلد به التیمیتو مایکرو میدونست جلوشو نمیگرفت و خودشونم یک دلاری ماهانه و کارتای گیم پس مفت مجانی رو از قصد پخش میکردن شما گفتی مفت نبود من صرفا گفتم مفت بود اون پر هزینه بودنش برای مایکرو و استودیو ها و... دیگه به ما ربطی نداره من خودم علاقه ای به سرویسای اشتراکی ندارم کلا چون از ریشه به این صورت هستن که کاربر جذب بشه بعد از کیفیت سرویس زده بشه یا افزایش قیمت بخوره تا سودآور بشه ولی بهرحال هزینه هاش تو پاچه شرکت میره بهترین کار اینه که تا وقتی مفته استفاده کرد بعدم گذاشت کنار

• Like
Reactions: Rohshen
برای اوایل نبود تا چندین سال همین بود
کلا ماهیت سرویس اشتراکی همینه اولش به مفت بفروشن تا کاربر جذب بشه. اون متد تبدیل گلد به التیمیتو مایکرو میدونست جلوشو نمیگرفت و خودشونم یک دلاری ماهانه و کارتای گیم پس مفت مجانی رو از قصد پخش میکردن شما گفتی مفت نبود من صرفا گفتم مفت بود اون پر هزینه بودنش برای مایکرو و استودیو ها و... دیگه به ما ربطی نداره من خودم علاقه ای به سرویسای اشتراکی ندارم کلا چون از ریشه به این صورت هستن که کاربر جذب بشه بعد از کیفیت سرویس زده بشه یا افزایش قیمت بخوره تا سودآور بشه ولی بهرحال هزینه هاش تو پاچه شرکت میره بهترین کار اینه که تا وقتی مفته استفاده کرد بعدم گذاشت کنار
فکر کنم منظورمو نمیتونم درست برسونم :D من میگم این که گفته میشه فلان بازی بیاد رو گیم پس مفتی بازی کنیم یا فلان بازی که رو گیم پسه مفته اشتباس. اینکه یکی ظرفیت پی سی میگیره یا هوم و غیر هوم میگیره رو کاری ندارم. به شکل کلی گیم پس یه سرویسه که یه کاتالوگی از بازی های مختلف داره که هر ماه یه سری حذف و اضافه میشن. هیچ چیز مفتی این وسط وجود نداره. یه سرویس اشتراکی ماهیانس که در قبال هزینه ثابتی که هر ماه ازت میگیره یه خدماتی میده. تا حالا شنیدی یکی بگه من رو نتفلیکس مفتی فیلم و سریال میبینم؟
مشکل اکس باکسم با گیم پس مفت بودن بازی هاش نیست.

گیم پس رو به شما مفتی میدن؟

گیم پس هزار و یک جور مشکل داره ولی هیچوقت مفت نبوده و نیست
به نظرم این سوالو اینجا باید از سونی فنا و کسایی که هیچ وقت گیم پس نخریدن ولی سالها اینجا سعی داشتن با عبارت مفت باشه کوفت باشه و این حرفا ، مسخره کنن پرسید
.وگرنه هر کی که گیم پس داشته می دونسته هیچ وقت مجانی نبوده
مثالها از این حرف زیاده تو سایت ، 95 درصدشون هم از طرف سونی فنا و کسایی که استفاده نمی کنند از گیم پس بوده ، چند تاشو بدون نام می زارم ، یکیش هم مربوط به خود شماست😁

1000006125.jpg

به نظرم این سوالو اینجا باید از سونی فنا و کسایی که هیچ وقت گیم پس نخریدن ولی سالها اینجا سعی داشتن با عبارت مفت باشه کوفت باشه و این حرفا ، مسخره کنن پرسید
.وگرنه هر کی که گیم پس داشته می دونسته هیچ وقت مجانی نبوده
مثالها از این حرف زیاده تو سایت ، 95 درصدشون هم از طرف سونی فنا و کسایی که استفاده نمی کنند از گیم پس بوده ، چند تاشو بدون نام می زارم ، یکیش هم مربوط به خود شماست😁

View attachment 414431
به من چه کی چی گفته :)) ولی به طور کلی گیم پس ناخودآگاه همین حسِ مفت باشه کوفت باشه به آدم میده. یعنی اتوماتیک انتظارت از یه بازی خوب فوق العاده کم میشه. کلا بیشتر دوست داری هی یه چیزی به لیست اضافه شه و چون تو همون لحظه بابتش پولی نمیدی لذت بخشه :D
بابا تو همون پستمم دقیقا داشتم این تفکرو نقد میکردم مثلا :)) اگه اشتباه نکنم بحث سر این بود که هرکی میخواسته دووم بخره رفته رو گیم پس بازی کرده که من داشتم میگفتم گیم پس یه چیزی نیست که بای دیفالت همه بهش دسترسی داشته باشن که برن روش دووم بازی کنن :D به قیمت ماهیانشم حتی اشاره کرده بودم. قاعدتا اگه میخواستم بگم مفته اولش رقم نمیگفتم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or