اینترنت فیبر نوری (تانوما)

ممنون @hellboy1994 جان، عکس گذاشتم برای شرح بهتر

من دسترسی rxpower رو توی مودم برای دیدن افت خط رو ندارم
کابل ها رو تازه تعویض کردن ، احتمال داره گند زده باشن؟

دوستانی که می‌دونن لطفاً پاسخ بدن

(قرمز بودن چراغ gpon)

View attachment 414282

تعداد لاین اپ ۲۷ عدد

View attachment 414283

افزایش ناگهانی پینگ از محدوده ۵۰ به ۱۷۰

View attachment 414284

نت وصله ، آیا تو محدوده خطر قطع شدن هستم؟
پاشم باز برم مخابرات ؟
البته که گند زدن مودمت مگه g68 نبود؟

هزینه راه اندازی و به من گفتن ۱۵ ، بدون مودم و این چیزا
نکته خاصی هست که باید دقت کنم؟ ffth و این چیزارو نمیدونم چی به چیه
ولی میدونم اگه کابل‌ کشی اصولی نباشه به افت وحشتناک سرعت میده

نه هنوز
فعلا اگه گیر دانلود دیتای بازی هستی بسته های گیمینگ همراه اول کارتو راه میندازه.
۱ ماهه ۱ تا ۷ صبح ۳۰۰ گیگ ۱۰۸ تومن...حتی میگن تموم بشه میتونی دوباره بخری و لازم نیست ۱ ماه صبر کنی.
برای من 2-7 هست 37 تومن این بسته نیست

اره device info/statics/optical
ممنون یه آپدیت بدم
امروز تو کوچه پیمانکار رو خفت کردم اومد دستگاه زد و عدد ۲۸ بود از تو باکس fat کابل رو تمیز کرد و شد ۲۵ و چراغ سبز شد
منتها برای مودم طبقه بالا نتونست کاری بکنه که ۲۹ بود و گفت باید واحد خرابی بیاد

Ftto می‌شه fiber to the Office که از اسمش معلومه واسه شرکت‌های تجاریه؛ زیرساخت اضافه نمی‌خواد و احتمالا آشنا داشته باشید بدن به همه. نمی‌دونم قیمتی و حجمی هم متفاوت هست یا نه.
من قبلاً همینجا هم گفتم کلی دوندگی کردم سرعت بالای ۱۰۰ نتونستن بهم بدن. چیزی که الان برای شما با افزایش قیمت از ۱۰۰۰ رسیده به ۳۰۰ واسه ما خیلی وقته تو پنل همون ۱۰۰ هست.:|

این قیمت‌های راه‌اندازی که بچه‌ها می‌گن هم واقعا عجیبه. شما تنها‌ چیزی که میخواید مودم و کابل‌کشی از باکس تا خونه هست.

کابل رو هم معمولا یک‌تیکه میارن، اصلش همینه. هرچی تعداد وصله پینه، جوش کمتر باشه کیفیت بهتری دارید. باکسش هم باید چفت و بست داشته باشه که گرد و خاک وارد نشه.

چند صفحه قبل بچه‌ها از مودم پرسیدن؛ حتماً مطمئن بشید پورت گیگابایت داشته بشه مودمی که ‌می‌خرید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sarvior
درود ، دوستان دم خونه ما کابل کشیدن یه کابلم آوردن بیرون برای نصب جعبه تقسیم بقیه کابل ها رو رها کردن رفتن ، از آسیاتک پرسیدم گفتن بخری 30 روزه برات نصب میکنن
الان فیبرکشی داخل ساختمون چطور انجام میشه هیچی ازش نتونستم پیدا کنم این کابل چجوری میخوان برسونن طبقه بالا از پارکینگ رد میکنه سیم میاد بالا ؟ از سیم تلفن رد میکنه ؟ من هیچ دسترسی به به اینچیزا داخل ساختمون ندارم همه چی قفل و زنجیره
Screenshot 2026-07-19 171218.png

آخرین ویرایش:
درود ، دوستان دم خونه ما کابل کشیدن یه کابلم آوردن بیرون برای نصب جعبه تقسیم بقیه کابل ها رو رها کردن رفتن ، از آسیاتک پرسیدم گفتن بخری 30 روزه برات نصب میکنن
الان فیبرکشی داخل ساختمون چطور انجام میشه هیچی ازش نتونستم پیدا کنم این کابل چجوری میخوان برسونن طبقه بالا از پارکینگ رد میکنه سیم میاد بالا ؟ از سیم تلفن رد میکنه ؟ من هیچ دسترسی به به اینچیزا داخل ساختمون ندارم همه چی قفل و زنجیره
View attachment 414335
از پنچره کابل رو میکشن تا دمه کافو و هزینه کابل کشی رو هم ازت میگیرن

• Like
Reactions: Coffee Addicted
از پنچره کابل رو میکشن تا دمه کافو و هزینه کابل کشی رو هم ازت میگیرن
کافو چیه ؟
گفت کابل کشی تا دم ساختمون هزینه نمیگیریم از دم ساختمون به واحد خودت متری 60 هزار تومن ، اون هزنیه کابل کشی رو گفت دولت میده به اسم توسعه شبکه فیبر نوری منازل + (تخفیف مشوق دولتی توسعه شبکه فیبر نوری مشترکین) و تو فاکتور برام 0 حساب کرد فقط پول مودم و بسته دادم
Screenshot 2026-07-19 182003.png
امسال از شر نت سیمکارتی راحت بشم 420 تومن دادم واسه 50 گیگ

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or