قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • لینک مستقیم فروشگاهی رو قرار ندید.
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
داستان این تفاوت قیمت تو دسته ها چیه الان دیجی کالا 12 میده تقریبا پی اس پرو 14 یعنی دو تومن اختلاف قیمت !
دیجی کالا دسته هاش چطوره فیکه یا نه کسی تجربه داشته؟
اگه از دیجی هم میخری، فروشنده خودش باشه ولی بازم ریسک این وجود داره که برات دسته مرجوعی بفرستن (نمیدونم یه سریا چرا اینکارو میکنن و چرا اصلا دیجی میاد کالا مرجوعی کالایی که پلمپ داره و باز شده رو برای کس دیگه میفرسته واقعا جالبه)
ترجیحا از سایتی بخر که اول معروف باشه و قیمتش آپدیت، دوم اینکه ترجیحا گارانتی داشته باشه. متاسفانه 2 هفته قبل، یه کنسول سفارش دادم از یه سایت تو تهران سر 2 تومن تفاوت قیمت و فروشنده بعد از تعطیلات چند روزه بهم زنگ زد و گفت قیمتا تغییر کرده و 9 تومن اضافه بده! :eek: در حالی که سایتای معروف ارزونتر میدادن، حالا این هیچی، عملا پول رو دو سه روز دستش موند تا به قول خودش ارجاع بدن به حسابداری (حالا احتمالا فقط یه مغازه بوده ها :))) و این هیچی، 5شنبه همون هفته دوباره زنگ زد و گفت شماره شبا بفرستید و چون ساعت از تایم پایا گذشته بود عملا شد شنبه هفته بعد!
شنبه دیدم پول رو نریخته و بهش زنگ زدم 100 تومنش رو برام ریخت و گفت سقفشون پر شده، فرداش دیدم تا ساعت 2 بعد از ظهر هنوز نریخته، دوباره زنگ زدم و مودبانه گفتم لطف کنید امروز بریزید که من کنسولم رو بخرم تا الانم کلی به من ضرر زدید، کلی عذرخواهی کرد و بقیه شو ریخت. خواستم از یه سایت معروف بخرم حدودا مجبور شدم 6 تومن بیشتر از قیمتی بدم که هفته قبل میتونستم از همون سایت بخرم!
دسته رو هم از یه سایت معروف دیگه سفارش دادم که کد تخفیف 2 تومنی گذاشته بود و قسطی با اسنپ پی خریدم و مجموعا با هزینه ارسالش شد 10 میلیون و ششصد و 50 هزار تومن، گارانتی 18 ماهه و پلمپ، حداقل با گارنتی بخر که تا حد زیادی مطمئن باشی تا از فروشنده های دیجی کالا که معلوم نیست چی میفرستن.

از اونجایی که سال دیگه احتمالا تکلیف Ps6 مشخص میشه ارزش خرید پرو اونم با این قیمت صفره.
صبر کن GTA 6 بیاد اونوقت میبینی حتی کمی بافت تصاویر و ریتریسیتنگ و روان تر و سریعتر اجرا شدن بازی روی پرو بهتر باشه فروش پرو چجوری مثل آسمون خراش در دنیا بالا میره ...در ضمن اون زمانی که پرو اومد 50 تومن کسی میخرید الان دیگه عزای اینکه ps6 بیاد 250 میلیون بقیه پولش رو از کجا بیاره نمی خورد
سرعت رشد قیمت ها طوری شده امروز نخری فردا بخوای بخری ممکنه دیگه پولت نرسه !!!

آخرین ویرایش:
یه مطلبی خوندم که سونی در تولید ps5 pro به مشکل خورده و تولید متوقف شده البته رسمی اعلام نمیکنه . اگر واقعی باشه قیمتها سرسام اور بالا میره
اگه نقل قول رندوم گای نیست لینک اصلی رو بذار تو تاپیک اطلاعات رسمی

توی اینستا فکر کنم تکسیرو بود شایدم اون یکی فروشگاه معروف خبر گذاشته بود

پیدا شد

View attachment 414303
مشکل تامین مموری برای همه قطعات و دیوایس های همه شرکتها وجود داره چیز جدیدی نیست،
هیچ اشاره ایی به مشکل یا توقف تولید هم توی متن نشده، دقیقا کدوم قسمت نوشته خط تولید به مشکل خورده ولی اعلام نمی کنه؟ :دی هر خبری ارزش اطلاع رسانی نداره بخصوص منابع داخلی موج سوار

من کنسول گرفتم بعد از هشت ماه دسته دریفت گرفت بردم پاساژ لباف طبقه بالا درست کرد الان سه ساله داره کار می‌کنه .
فقط اشغالای کمپانی ها مشکل دارن اگه نه دسته های 15 سال پیش هنوز دریفت نگرفتن
برای همینم اگه جنس خوب که قیمتیم نداره برات بندازن دیگه ممکنه اصلا دریفت نگیره

منبع: به جون بابام.
هیچ جایی حتی غیرمعتبر هم همچین شایعه ای نیست
احتمالش هست اما بکنه 1 ترا یعنی پیشبینی خودمه حتی شایعه شم نیومده
اما توقف خیلی بعیده

View attachment 414677

قیمت کنسول رو ول کنید بازی رو چیکار کنیم از این به بعد !!!!

پیشنهادش رو قبلا دادم !
مثل این وام خونگی ها هست! ده نفر میشیم پول میذاریم رو هم، بازی رو میخریم بعد قرعه کشی میکنیم که کی اول بازی کنه الی اخر

من بعد از اینکه gtavi تجربه کنم ، کنسول رد میکنم بره واقعه ارزش نداره یه کارمند 9 ملیون بده برای هر اکانت

ماهی یک ملیون هم داره گرونتر میشه مثلا همین gta اکانت ظ2 یه تومن رفته روش

آخرین ویرایش:
من بعد از اینکه gtavi تجربه کنم ، کنسول رد میکنم بره واقعه ارزش نداره یه کارمند 9 ملیون بده برای هر اکانت

ماهی یک ملیون هم داره گرونتر میشه مثلا همین gta اکانت ظ2 یه تومن رفته روش
اگه بحث بازی‌ها انحصاری نبود، از این نظر Xbox خیلی به صرفه‌تره. هر چند وقت یه بار دستگاهو میبرم 10 تا بازی افلاین میزنم کلا هزینه‌ش 1500 هم نمیشه(هر بازی تقریبا ۱۵۰‌میوفته) دردسر کپی خور و اینا هم نداره.

• Like
Reactions: Love Console

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or