Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند روز اخیر نشستم Saga of Tanya the Evil رو دیدم تا سریع برسم به فصل دوم. چقدر خوب بود این انیمه. شخصیت اصلیش واقعا فوق‌العادس با صدای شدیدا زیبای Aoi Yuuki عزیز. شاید بتونم بگم بهترین ایسکای بود واسه من. بعد کل داستانم در مورد جنگه خیلی با فضای فعلی ما سازگاری داره :D خلاصه که الان میتونم فصل دوم رو شروع کنم ببینم چه کردن. امتیاز و استقبال ازش که عالی بوده.

با این کاری که توگاشی کرد، رسما ما ۱۵ سال ترول شدیم. چه کاری بود واقعا؟:دی
چی شده؟ :D

چند روز اخیر نشستم Saga of Tanya the Evil رو دیدم تا سریع برسم به فصل دوم. چقدر خوب بود این انیمه. شخصیت اصلیش واقعا فوق‌العادس با صدای شدیدا زیبای Aoi Yuuki عزیز. شاید بتونم بگم بهترین ایسکای بود واسه من. بعد کل داستانم در مورد جنگه خیلی با فضای فعلی ما سازگاری داره :D خلاصه که الان میتونم فصل دوم رو شروع کنم ببینم چه کردن. امتیاز و استقبال ازش که عالی بوده.
من تنها دلیلی که هیچوقت ندیدمش طراحی کاراکتراش بود. تو مانگا و ناولش خیلی بهتره.

کسی برنامه ای واسه خواندن آفلاین مانگا تو گوشی سراغ نداره؟
تو گالری های معمولی ترتیب عکس ها بهم ریخته است

من از برنامه mihon استفاده میکنم
حتی مستقیم میتونی رو یه ساختار مشخص فایل zip رو بهش بدی.

آخرین ویرایش:
کسی برنامه ای واسه خواندن آفلاین مانگا تو گوشی سراغ نداره؟
تو گالری های معمولی ترتیب عکس ها بهم ریخته است
متاسفانه خیلی از اپ‌های مانگا رو، سر کپی‌رایت، جلوشون رو گرفتن... ا در همین حین خلیل جواب داد که😅

همین mihon که خلیل گفت خیلی خوبه. یاد مانگا راک و باقی اپ‌های فقید می‌ندازه آدمو. البته از استورهای رسمی گیر نمیاد و باید از گیت‌هاب و اینا بسونی. یکم هم تنظیمات و راه‌اندازی اولش داستان داره (افزونه و apkهای جداگانه و غیره)، ولی دیگه بعدش کیف میکنی باهاش کار میکنی

کرکترایی که استوری لاین اشون تموم شده به داستان برگردوند.:دی
آها اون صفحه هه که لیک شده رو میگی؟ :)) چطوری میخوان برگردن آخه؟ کشتی خیلی وقته رفته سمت قاره تاریک. البته من از سری قبلی که چند تا چپتر داد نخوندم هنوز. همینطوری یه گذری به چپتر آخر زدم به نظر میاد بالاخره داریم به آخر این عذاب میرسیم. :D

کرکترایی که استوری لاین اشون تموم شده به داستان برگردوند.:دی

اگه اونایی که لیک شده رو میگی بعید میدونم چیزی فراتر از یه مشت Cameo باشه. داستان فعلی آرک خیلی پیچیده تر از اینه که شخصیت هایی که سوار کشتی نیستن بهش اضافه شن یهو...

آها اون صفحه هه که لیک شده رو میگی؟ :)) چطوری میخوان برگردن آخه؟ کشتی خیلی وقته رفته سمت قاره تاریک. البته من از سری قبلی که چند تا چپتر داد نخوندم هنوز. همینطوری یه گذری به چپتر آخر زدم به نظر میاد بالاخره داریم به آخر این عذاب میرسیم. :D

اگه اونایی که لیک شده رو میگی بعید میدونم چیزی فراتر از یه مشت Cameo باشه. داستان فعلی آرک خیلی پیچیده تر از اینه که شخصیت هایی که سوار کشتی نیستن بهش اضافه شن یهو...
من واقعا فکر نمی کنم الکی باشه، چون آخر چپتر هم طوری میگفت انگار قراره در داستان برگردند.

حالا باید دید.

من دیشب فصل دوم دوروهدورو رو تموم کردم و عجب قسمت پایانی محشری داشت. ^:)^
یه سوال الان یعنی رئیس کراس آیز همون کایمن بود؟ دو نفر تو یه بدن؟
مانگاش ترجمه فارسی داره؟ جایی هست بشه مانگاش رو خوند؟

من دیشب فصل دوم دوروهدورو رو تموم کردم و عجب قسمت پایانی محشری داشت. ^:)^
یه سوال الان یعنی رئیس کراس آیز همون کایمن بود؟ دو نفر تو یه بدن؟
مانگاش ترجمه فارسی داره؟ جایی هست بشه مانگاش رو خوند؟

سوال اول بله :D
خیلی خفن بود این فصل. هر هفته یه بمبی پرت میکرد سمت مخاطب.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or