آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

Fallout 4 از 35 میلیون نسخه فروش فراتر رفته است.

Skyrim از 65 میلیون نسخه فروش فراتر رفته است.

Starfield از 17 میلیون بازیکن فراتر رفته است.

Fallout Shelter از 250 میلیون بازیکن فراتر رفته است.

A NOTE FROM BETHESDA GAME STUDIOS

بازی ای که خوب بفروشه، همیشه فروش نسخه ایش اعلام میشه نه تعداد پلیر :-"
بازی روی گیم پس بوده و مثلا خودم روی گیم پس پی سی بازی رو رفتم.
به نظرم برای این جور بازی‌ها اعلام تعداد پلیر چندان کار بدی نیست:دی
هرچند قبول دارم بازی پذیرش خارق العاده‌ای در بین گیمرها نداشته.

از مقایسه با FH6 به عنوان یه بازی که فکر کنم همه قبول داریم مشخصات یک بازی پرفروش رو داره، میشه نتیجه گرفت بازی وضعیت بدی نداره اما برای یه بازی از سازنده اسکایرم، آب قطعه:دی

از مقایسه با FH6 به عنوان یه بازی که فکر کنم همه قبول داریم مشخصات یک بازی پرفروش رو داره، میشه نتیجه گرفت بازی وضعیت بدی نداره اما برای یه بازی از سازنده اسکایرم، آب قطعه:دی
بیشتر منظورم با آساسینز کرید بود ولی استارفیلدم میتونه به خودش بگیره :)) کلا اینکه تعداد فروش رو نگی و به جاش بگی فلان قدر ساعت بازی شده و انقدر تیر شلیک شده خیلی چیپ نیست؟ :D

مگه جایی به جز اون شات فروش روی PS آمار دیگه ای از فروش استارفیلد هست؟

بیشتر منظورم با آساسینز کرید بود ولی استارفیلدم میتونه به خودش بگیره :)) کلا اینکه تعداد فروش رو نگی و به جاش بگی فلان قدر ساعت بازی شده و انقدر تیر شلیک شده خیلی چیپ نیست؟ :D

مگه جایی به جز اون شات فروش روی PS آمار دیگه ای از فروش استارفیلد هست؟
به نظرم اینم در نظر داشته باشیم بد نیست، که برخلاف ماها که خیلی تو عمق اخبار هستیم درک بیشتری از شرایط و موقعیت داریم، اکثر مشتری ها همین که یک "عدد بالاتر" ببینند بیشتر مشتاق میشند که بازی رو تجربه کنند، از این نظر برای مارکتینگ انچنان بد هم نیست که تعداد فروش و پلیر های سرویس هارو جمع بزنند و تعداد پلی کنندگان رو اعلام کنند...

مثلا اگر نسخه ای از اسسینز تو دوره اول 5 میلیون فروخته و 2 3 میلیون هم پلیر رو سرویس ها داره، یا استارفیلد (فرضی میگم) 7 میلیون نسخه فروخته و 10 میلیون پلیر رو سرویس ها داره، به جای تفکیک میان جمع میزنند تا به عدد بالاتری برسند و صرفا بتونند مارکتینگ رو یکم پر زرق و برق تر پیش ببرند، به مرور تفکیک شده هم ممکنه اعلام کنند برای امار و اون هسته اصلی مخاطب که علاقه به امار دقیق داره...

امار 17 میلیون پلیری Starfield با توجه به اینکه بازی رو گیم پس هم بوده به شدت افتضاحه :-" بازی همون سال لانچ رسید به 13 میلیون پلیر سال بعدش به زور 2 میلیون پلیر گرفت الانم بعد تقریبا دو سال کلا 2 میلیون پلیر جذب کرده که هر جور بخوای حساب کنی واسه یـ عنوان فلگ شیپ افتضاح ـه و نشون میده چقدر هسته بازی و مخصوصا ساپورت بعدش ناامید کننده بوده !!!

به نظرم اینم در نظر داشته باشیم بد نیست، که برخلاف ماها که خیلی تو عمق اخبار هستیم درک بیشتری از شرایط و موقعیت داریم، اکثر مشتری ها همین که یک "عدد بالاتر" ببینند بیشتر مشتاق میشند که بازی رو تجربه کنند، از این نظر برای مارکتینگ انچنان بد هم نیست که تعداد فروش و پلیر های سرویس هارو جمع بزنند و تعداد پلی کنندگان رو اعلام کنند...

مثلا اگر نسخه ای از اسسینز تو دوره اول 5 میلیون فروخته و 2 3 میلیون هم پلیر رو سرویس ها داره، یا استارفیلد (فرضی میگم) 7 میلیون نسخه فروخته و 10 میلیون پلیر رو سرویس ها داره، به جای تفکیک میان جمع میزنند تا به عدد بالاتری برسند و صرفا بتونند مارکتینگ رو یکم پر زرق و برق تر پیش ببرند، به مرور تفکیک شده هم ممکنه اعلام کنند برای امار و اون هسته اصلی مخاطب که علاقه به امار دقیق داره...
خب این بده دیگه.
این نوع آمار دادنها تکلیف آدم رو مشخص نمیکنه.
آخرش متوجه نمیشیم که باید جفت پا بریم تو صورت تاد هاوارد و یکسره برای شکست بازی ترولش کنیم.
یا باید قربون صدقش بریم که به عنوان یه New ip بازی کارش بدی نبوده و... هنوز جای امیدواری هست.

این دوگانه ها و آمارهای مبهم ماها رو که اینجا بحثهای VS میکنیم رنج میده :D

امار 17 میلیون پلیری Starfield با توجه به اینکه بازی رو گیم پس هم بوده به شدت افتضاحه :-" بازی همون سال لانچ رسید به 13 میلیون پلیر سال بعدش به زور 2 میلیون پلیر گرفت الانم بعد تقریبا دو سال کلا 2 میلیون پلیر جذب کرده که هر جور بخوای حساب کنی واسه یـ عنوان فلگ شیپ افتضاح ـه و نشون میده چقدر هسته بازی و مخصوصا ساپورت بعدش ناامید کننده بوده !!!
یادش بخیر چقدر بی طرف های سایت چقدر با بازی با کلمات گول میخوردن جشن میگرفتن برای ۶ میلیون پلیر استارفیلد .
الان معلوم شده fallout4 بیش از ۳۵ میلیون فروخته استارفیلد ۱۷ میلیون پلیر داشته :))

Screen Shot 2026-07-18 at 3.10.48 AM.png F5dK51CawAAA4BH.jpeg

به نظر من که شاد اشتباه باشه، بازی دچار مرگ کامل شده. خیلی هم زود مرد. یه هسته سخت هواداران بتسدا بازی رو خریدن، یه عده کمی روی گیم پس رفتن و یه عده جوان ناآگاه و فریب خورده هم بازی رو خریدن:دی
و تمام. دیگه هیچ رشدی در بازیکن‌هاش نمی بینیم.
این خلاف روند بازی های بتسداست که تا سال‌ها بازیکن جدید جذب بازی میشن.
خب این بده دیگه.
این نوع آمار دادنها تکلیف آدم رو مشخص نمیکنه.
آخرش متوجه نمیشیم که باید جفت پا بریم تو صورت تاد هاوارد و یکسره برای شکست بازی ترولش کنیم.
یا باید قربون صدقش بریم که به عنوان یه New ip بازی کارش بدی نبوده و... هنوز جای امیدواری هست.

این دوگانه ها و آمارهای مبهم ماها رو که اینجا بحثهای VS میکنیم رنج میده :D
چه یه سازنده آمار فروش بده و چه تعداد بازیکن، با مقایسه با یک عنوان موفق میشه وضعیتش رو حدس زد.
مثلا ۱۷ میلیون بازیکن استارفیلد در مقایسه با تعداد بازیکن FH5 که میشه اون رو بازی موفقی دونست، نشان دهنده وضع نه چندان جالب بازیه.

به نظر من که شاد اشتباه باشه، بازی دچار مرگ کامل شده. خیلی هم زود مرد. یه هسته سخت هواداران بتسدا بازی رو خریدن، یه عده کمی روی گیم پس رفتن و یه عده جوان ناآگاه و فریب خورده هم بازی رو خریدن:دی

چه یه سازنده آمار فروش بده و چه تعداد بازیکن، با مقایسه با یک عنوان موفق میشه وضعیتش رو حدس زد.
مثلا ۱۷ میلیون بازیکن استارفیلد در مقایسه با تعداد بازیکن FH5 که میشه اون رو بازی موفقی دونست، نشان دهنده وضع نه چندان جالب بازیه.

من جزو کسایی هستم که بعد 20 ساعت بازی رو ول کرد. مشکلمم گنگی بیش از حد بود، همه چیز بازی برای من پیچیده است، و دیدم کلا یه حس گیجی عجیبی دارم که بعد بیست ساعت بازی ام ولم نکرده هنوز، کلا همه چیزو با آزمون خطا میبردم جلو، از سر و کله زدن تو منوها و سفر به کهکشان ها بگیر (که آخرم نفهمیدم منطق اون UI چی بود)، تا خود ترورسال و کنترل وزن و ... گنگی جذابی هم نبود برام که بخوام یاد بگیرم و فان باشه. برعکس حس شکنجه داشت. و دست آخر وقتی میخواستم یه جا وارپ کنم اما نیازمند یه سری پیشزمینه بود که چون بازی بهم نگفته بود باید انجام بدم نرفته بودم سمتش و وقتی یهو میگفت باید این کارو بکنی یه معنا داشت، برم اون تسک رو ساعت ها انجام بدم و ... که مساوی شد با شیف دیلیت کردن بازی. به هر حال یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه.

• Like
Reactions: m.a.t and He!n3ger
این تعداد پلیر رو چطور ثبت میکنن؟ دانلود کنی وارد بازی شی بعد نیم ساعت پاکش کنی ثبت میشی؟ :D
این رو نمی‌دونم :دی ولی مشخص هست اونایی که استارفیلد رو بازی کردن از فن‌های بتزدا بودن چون چند وقت پیش گفتن ملت به طور متوسط ۴۰ ساعت بازی رو انجام دادن. ولی چیزی که مشخصه این بازی از هر زاویه‌ای که بهش نگاه کنیم یه شکست کامل واسه بتزدا و مایکروسافت بوده. همین که بعد از اون حجم اخراج‌ها، هنوز بتزدا سر پا مونده خودش عجیبه :D یعنی مشخصه فروش ادامه‌دار فالوت ۴ و اسکایرم نجاتش داده.

ساپورت بازی یـ چیزی ماورای افتضاح بود !! اکسپشنشن های داستانی (اگه واقعا بشه بهشون گفت اکسپنشن) یکی از یکی افتصاح تر . ملت منتظر بودن بتزدا یک کامبکی چیزی بزنه ولی خوب نشون دادن اصلا مال این حرفا نیستن .

• Like
Reactions: m.a.t and m.d.makan
ساپورت بازی یـ چیزی ماورای افتضاح بود !! اکسپشنشن های داستانی (اگه واقعا بشه بهشون گفت اکسپنشن) یکی از یکی افتصاح تر . ملت منتظر بودن بتزدا یک کامبکی چیزی بزنه ولی خوب نشون دادن اصلا مال این حرفا نیستن .
دقیقا من سر هر کدوم از اکسپنشنها منتظر بودم یه چی در حد Far Harbor بدن.
اصلا یه چیزی در حد 50 درصد اون هم میبود کلام رو مینداختم بالا ولی انگاری خود بتسدا هم میدونست که چیکار کرده و کاردرست ترهای تیم رو سوییچ کرد روی توسعه TES 6.
با این حال باز برای این اکسپنشن آخری که میخواد بیااد هم اگه بگم هیجان ندارم دروغ گفتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or