قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • لینک مستقیم فروشگاهی رو قرار ندید.
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
داداش تجربه شما برا هیچکی پیش نمیاد خیالت راحت با اون وضعی که از اینترنتت تو تاپیک اونور گفتی فقط میتونم بگم ریدم تو شانست :D (البته ناراحت نشی)
بدی گدای سر کوچه تعمیر کنه هم اینجور که برا شمارو خراب کرده نمیشه :D
خیلی از من بدتراش اتفاق افتاده :دی فقط نیستن که بنویسن بقیه بخونن.

خوب کدوم سمت بریم
من هنوز جای مطمئن پیدا نکردم راستش اگه دوستان میدونن به اشتراک بزارن

• Like
Reactions: zilyzal and VICE
دسته PS1, دسته PS2, دسته X360 داشتم، هنوزم بدون مشکل مثل روز اول کار میکنن!

بنظرم این دسته های جدید رو خودشون اینجوری میسازن که سریع به فنا بره. چون دسته Xbox Series خریدم در کمتر از یه سال آنالوگ چپش دریفتی شد!

فقط اینو به عنوان یه داغ دیده بگم که هرجایی نبر
من بردم پشت شهرداری ٬ آنالوگ که ایراد داشت٬ برعکس بسته بود٬ انالوگ و میدادی بالا کارکترت میرفت پایین
میکروفون دسته رو هم غیب کرده٬ تاچ پدشم کار نمیکنه٬ یه مشت ارازل قمه به دست وایسادن اونجا حرفم نمیتونی بزنی
خلاصه گفتم یکی بخرم به صرفه تر درمیاد (!)
البته هنوز نگرفتم :دی

یه بار یکی از اینا موقعی که 16 سالم بود بخاطر سر یه بازی PS3 یه چک زد تو صورتم یادمه، تو دادگاه اشک میریخت :|
بابت خراب کردن دسته تون حتما اتحادیه شون شکایت کن یه دسته میگیری ازشون، نیازی به درگیری نیست که مثل گراز بریزن سرت تیزی بکشن، اون دوره گذشت، کاغذ و قلم بهتر کار میکنه !

• Like
Reactions: SMM9 and Destro
یه بار یکی از اینا موقعی که 16 سالم بود بخاطر سر یه بازی PS3 یه چک زد تو صورتم یادمه، تو دادگاه اشک میریخت :|
بابت خراب کردن دسته تون حتما اتحادیه شون شکایت کن یه دسته میگیری ازشون، نیازی به درگیری نیست که مثل گراز بریزن سرت تیزی بکشن، اون دوره گذشت، کاغذ و قلم بهتر کار میکنه !
چه کارش کردی یار‌و رو اخر سر :-?

تنها راه اینه یا یکی مون یه ادم درستکار معرفی کنه یا خودمون دست به کار شیم که کار بقیه هم راه بیفته ولی خوب یه مهارت و وسایلی هم میخواد

چه کارش کردی یار‌و رو اخر سر :-?

تنها راه اینه یا یکی مون یه ادم درستکار معرفی کنه یا خودمون دست به کار شیم که کار بقیه هم راه بیفته ولی خوب یه مهارت و وسایلی هم میخواد

هیچی قاضی حکم 1 یا 3 ماه زندان داد (دقیق مدتش رو یادم نیست)، با التماس خودشو، مادر، خواهرش و پابوسی من و پدرم، رضایت دادیم، که دادگاه بخاطر رضایت ما، حکم زندانشو تبدیل به جزای نقدی کرد و براش سابقه نشد !

این شد براش درس، که بابت 30 40 هزار تومن بازی، با کسی درگیر نشه !

از اون به بعد قبل خرید قیافه افرادی رو که تو مغازه های اون جا کار میکنند رو نگاه میکنم، یکم غلط انداز باشه، هر چقدر هم قیمتشون مناسب باشه خرید نمیکنم !

يه جايي سمت ميرداماد بود اون كارش درست بود.
ايناهاش؛كروكو گيم.
من راضى بودم خيلى.

تعمیر دسته PS5 | نمایندگی تعمیرات با مجوز رسمی در تهران

:D نه یه دسته PS5 دیگه دارم اون دریفت داره
یه بار درستش کردم سر 3 ماه دریفت پیدا کرد
ببر بده مگنتى كنن انالوگاتو.
حتى دسته جديدتم به نظرم از الان ببر مگنتى كن.

خوب کدوم سمت بریم
من اتفاقا زیاد از اونجا خرید داشتم تا الانم یک بار کلا نیمه پاچم رفت اونم دسته الیت دسته دوم خریدم کابلش طرف نداد بهم منم شکایت کردم کابلشم مجبورش کردن بهم داد
اما خود دسته ش 7 8 سال برام کار کرد اخرم به قیمت مناسبی فروختمش جالب اینکه کابلش اما خراب شد کابل اصلی بود
در کل باید بدونی همه چیز بعدم باید بشناسی طرف اصلا به پاساژ یا اینا نیست دله همه جا هست الان که دیگه 90 درصد دله هستن یعنی قافل شی رفته پاچه مبارک
یادتون باشه قیمت الکی پایین یا یکم غیر نرمال قطعا کلاهبرداری
تنها جایی که با قطعیت می تونم بگم همشون کلاهبردارن همکف علائدین هست اصلا ادم سالم اونجا پیدا نمی کنی
لامصب هر تکنیکیم بزنی اخر یه جوری کلاهت بر می دارن یعنی حتی خودت بری کارت بکشی بر می گردی می بینی جنس یکی پیچونده می گه اینقدر دیگه بده تا گوشی بهت بدم رسما حرکتی که روی من زدن دزدی بود دیگه که با کمی داد و بیداد حل شد

ايناهاش؛كروكو گيم.
من راضى بودم خيلى.

داداش این مگنتی ها دیگه دریفت نمیگیرن؟البتهرزیادم بازی نمیکنم.نهایت دو ساعت

داستان این تفاوت قیمت تو دسته ها چیه الان دیجی کالا 12 میده تقریبا پی اس پرو 14 یعنی دو تومن اختلاف قیمت !
دیجی کالا دسته هاش چطوره فیکه یا نه کسی تجربه داشته؟

من دسته رو به این سایت تست انلاین وصل کردم نشون داد l2 , r2 گیره جفتش رو 60درصد. حالا دادم به دوستم ببره نشون بده توپخونه اون نزدیک اونجاست ببینم چقدر میگیرن .
این مگنتی چقدر هزینش هستش برای انالوگ؟

ايناهاش؛كروكو گيم.
من راضى بودم خيلى.

مثل اینکه توپخونه هم شعبه داره

آخرین ویرایش:
داستان این تفاوت قیمت تو دسته ها چیه الان دیجی کالا 12 میده تقریبا پی اس پرو 14 یعنی دو تومن اختلاف قیمت !
دیجی کالا دسته هاش چطوره فیکه یا نه کسی تجربه داشته؟
Pspro یک فروشگاهه ولی دیجی کالا هم خودش کالا می ذاره هم اینکه انواعو اقسام فروشگاه ها اونجا کالاهاشونو برای فروش گذاشتن، پس نمی شه روی قیمت نظر خاصی داد شما تو بازارم که بری دو تا فروشگاه کنار هم قیمت هاشون ممکنه تفاوت فاحش داشته باشن
به لحاظ سخت افزار چیزی به نام دسته فیک برای PS5 وجود نداره، فقط قابش شبیهه و بازیای PS5 باهاشون اجرا نمی شن، این دسته ها همون سخت افزار فیک دوال شاک رو چپوندن داخلش. قیمتشونم با ارجینال تفاوت زیادی داره
من دسته رو به این سایت تست انلاین وصل کردم نشون داد l2 , r2 گیره جفتش رو 60درصد. حالا دادم به دوستم ببره نشون بده توپخونه اون نزدیک اونجاست ببینم چقدر میگیرن .
این مگنتی چقدر هزینش هستش برای انالوگ؟

مثل اینکه توپخونه هم شعبه داره
"سوالاتتونو در مورد تعمیر ببرید تاپیک پرسش و پاسخ"
شما مگنتی رو خودت بخر، بده بیرون برات تعویض کنن، TMR باشه بهتره ولی اگر قراره تعویض بشه انالوگ، سمت پتانسیومتر نرو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or