Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

images.jpg
Frieren: Beyond Journey's End
اولی که این انیمه رو شروع کردم ریتم کندش برام واقعاً کلافه کننده بود جوری که فقط تشنۀ یه ذره تحرک و هیجان بودم؛ با خودم میگفتم خبر مرگتون حیف نیس توی این دنیای فانتزی خوشگل و پرپتانسیلی که ساختین انقد اکشن ها کمه، سیستم مبارزه با جادو ساده ست و شخصیت شروری به اون شکل اصن خودنمایی نمیکنه...؟! به دوستی که بهم این انیمه رو پیشنهاد داد شکایت کردم و گفتم:«مرد مؤمن این چه انیمه ای بود که انداختی جلو ما، مگه میشه روند داستان تا این حد کند و خسته کننده پیش بره؟» راستش جوابی که داد به دلم نشست و از اون به بعد با یه دید و انتظار دیگه و متفاوتی پای انیمه نشستم:
«مشتی اسم انیمه "فریرن: فراتر از پایان یه ماجراجویی"ـه؛ اون سفر و ماجراجویی اصلیشون تموم شده، بچه ها دوراشونو زدن و الان دنبال آرامشن؛ دیگه اون نبردهای حماسی و مبارزۀ گروه قهرمانا با لشکر شیاطین تو دنیاشون به افسانه تبدیل شده!"
خلاصه به عنوان کسی که میخواست انیمه رو همون روزای اول دراپ کنه ولی امروز درنهایت تمومش کرد اینجام... (و بسی از خودم خشنودم :D)
اگه دنبال اکشن و هیجان و تعلیق هستین سمت این انیمه هم نرین چون براتون به شدت کسالت آوره؛ اما اگه با روایت های فلسفی طور، آروم و دلنشین حال میکنین این انیمه قطعاً براتون یه تجربۀ لذت بخش میشه!

خلاصه به عنوان کسی که میخواست انیمه رو همون روزای اول دراپ کنه

اگه دراپ میکردی و میامدی اینجا پست میدادی خیلی ناجور میشد :D
حالا واسه من که قابل درک نیست یه نفر از ابتدا عاشق این انیمه نشه ولی خب سعیمو میکنم به سلیقت احترام بذارم :D
به هر حال خوشحالم به رستگاری رسیدی و با انیمه ارتباط گرفتی.

پلیز چند تا انیمه که شخصیت اصلیش بیش از حد قوی باشه معرفی کنید مثل سولو لولینگ و وان پانچ من . نمیدونم چرا تو انیمه ها کاراکتر ها ضعیف باشن زیاد پاره شن اعصابم رو خورد میکنه اینو تو سریال ها ندارم.( شاید چون اتک ان تایتان روح و روانم رو خراشیده اینطوری شدم)

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
پلیز چند تا انیمه که شخصیت اصلیش بیش از حد قوی باشه معرفی کنید مثل سولو لولینگ و وان پانچ من . نمیدونم چرا تو انیمه ها کاراکتر ها ضعیف باشن زیاد پاره شن اعصابم رو خورد میکنه اینو تو سریال ها ندارم.( شاید چون اتک ان تایتان روح و روانم رو خراشیده اینطوری شدم)
Overlord

The Idaten Deities Know Only Peace

نمیخوام چیزی بهت معرفی کنم که ببینی؛ فقط اومدم بهت بگم سمت انیمۀ Tokyo Revengers نری! :))

mirai nikki هم تو این زمینه کار قوی ایه :D
آقا مرسی بابت معرفی؛ من خودم یه حالت مازوخیسمی دارم تا بابای شخصیت اصلی انیمه نیاد جلو چشمش و تا یه قدمی مرگ نره به اینکه فایت رو ببره راضی نمیشم. :D

آقا مرسی بابت معرفی؛ من خودم یه حالت مازوخیسمی دارم تا بابای شخصیت اصلی انیمه نیاد جلو چشمش و تا یه قدمی مرگ نره به اینکه فایت رو ببره راضی نمیشم. :D
اگه واقعا میخوای خودتو آزار بدی ببینش :)) اتفاقا شخصیت مکمل و پارتنر شخصیت اصلی سادیسمیه لذتو برات دو چندان میکنه از اون نظر :D

platinum end هم شخصیت اصلی بدرد نخور و لوزری داره که تا آخر داستانم همین قدر بدردنخور باقی میمونه. واقعا نمیفهمم مانگاکا دث نوت چطور شد که به همچین نقطه ای تو زندگیش رسید. :D

اگه واقعا میخوای خودتو آزار بدی ببینش :)) اتفاقا شخصیت مکمل و پارتنر شخصیت اصلی سادیسمیه لذتو برات دو چندان میکنه از اون نظر :D

platinum end هم شخصیت اصلی بدرد نخور و لوزری داره که تا آخر داستانم همین قدر بدردنخور باقی میمونه. واقعا نمیفهمم مانگاکا دث نوت چطور شد که به همچین نقطه ای تو زندگیش رسید. :D

همه مانگاکاها، و تاکید می کنم همه مانگاکاها از 10 تا ایده تو ذهنشون سه تا رو میارن رو کاغذ و یکی شون ممکنه خوب دربیاد
مسئله اینه که مانگاکای تازه کار اون دو تا کار دیگه اش اصن به انتشار نمیرسه :دی
ولی مانگاکایی که کار محبوب نه یکی، بلکه سه تا داره (Hikaru no Go - Death Note - Bakuman) بعیده جلوشو بگیرن که یکی از اون ایده های چرتش رو روی منتشر نکنه :دی

پ.ن: تاکید کردم "همه"؟ بخونید همه -1 :دی
نمیدونم چرا و چطور ولی نائوکی اوراساوا از این قاعده مستنثنا است :دی

همه مانگاکاها، و تاکید می کنم همه مانگاکاها از 10 تا ایده تو ذهنشون سه تا رو میارن رو کاغذ و یکی شون ممکنه خوب دربیاد
مسئله اینه که مانگاکای تازه کار اون دو تا کار دیگه اش اصن به انتشار نمیرسه :دی
ولی مانگاکایی که کار محبوب نه یکی، بلکه سه تا داره (Hikaru no Go - Death Note - Bakuman) بعیده جلوشو بگیرن که یکی از اون ایده های چرتش رو روی منتشر نکنه :دی

پ.ن: تاکید کردم "همه"؟ بخونید همه -1 :دی
نمیدونم چرا و چطور ولی نائوکی اوراساوا از این قاعده مستنثنا است :دی
قبول دارم واقعا کمن مانگاکاهایی که یه کار خیلی پرطرفدار داشتن و تونستن تو کارای بعدیشونم خوب باشن. ولی خب اینا سیستمشون کیلویی نوشتن نیست چندین سال یبار یه کار میدن بیرون اونم آشغال باشه زور داره :D انصافا مشکل پلاتینوم اند هم فقط ایدش نیست، ایدش واقعا خوب بود. کل داستان ولی کثافت میبارید ازش. مخصوصا اون پایان بندی فوق سمیش. یعنی رسما به مخاطباشون گفتن چندین سال وقتتونو با این مانگا تلف کردین :D

اوراساوا سیستمش یکم فرق میکنه سالی یه مانگا میده ببینه کدومش میگیره ادامش بده بعدا :)) ولی خب یه استثنا هم نداریم. مثلا هیرو ماشیما هم بعد فیری تیل یکی دو تا کار اوکی داده بیرون و هنوز ادامه دارن.

کوبو و کیشوموتو ولی جفتشون بعد کار قبلیشون یه مانگا نوشتن که اونجور که باید توجه جلب نکرد که کیشیموتو بعدش دوباره برگشت سر بروتو، کوبو هم که بیخیال شد همون ادامه بلیچو داره کار میکنه :D

• Like
Reactions: zack fair

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or