گزارش GTA 6 آخرین بازی بزرگی است، پیش از آنکه همه چیز با هوش مصنوعی ساخته شود و باید 200 دلار باشد.

Tatsumaru

Searching For Light
کاربر فعال
Ben Thompson از تحلیلگران شناخته شده، معتقد است که راک استار باید قیمت خیلی بیشتری برای GTA 6 در نظر بگیرد و قیمت 100 دلاری نسخه التیمت را بسیار کم میداند.
استدلال او این است که این بازی حاصل یک دهه عرق جبین و خون دل خوردن و سخت کوشی عوامل انسانی است و بخش عمده آن، پیش از آنکه هوش مصنوعی فراگیر شود، کامل شده است. او معتقد است این اثر ارزشمند باید حدود 200 دلار باشد.

GTA 61.jpg

View attachment gta6.mp4

https://www.thegamer.com/gta-6-should-cost-200-analyst/

الان چه ربطی به راک استار داره که این بابا چی میگه؟ :دی یه چیزی واسه خودش گفت دیگه... هیچ کسی هم جدی نمیگیره این نظرات رو... قیمت نهایی هم که مشخص هست و تموم شد رفت.

دلتون از راک استار پره دنبال بهانه میگردین؟ :D

راک استار جز خدمت به دنیای گیم و گیمینگ چه کرده؟ هر چند سال یک شاهکار ابدی میده تو بازار دیگه حق کسی رو که نخورده :دی سودی هم که میکنه حقش هست. هم مخاطب سینگل پلیرش سوپر راضی هست هم مولتی پلیر.

منم به راک استار انتقاد دارم، دوست داشتم جی تی ای 5 دی ال سی داستانی داشت، همین الان اندد نایتمیر جز بهترین دی ال سی های تاریخه برای همین خیلی دوست داشتم که روند دی ال سی داستانی رو همیشه ادامه بدن، اگرم جی تی انلاین ادامه پیدا کرده، خب انتقاد های خاص همیشه وجود داره از سمت مخاطب اصلی، اما نهایتا گیمر راضیه، توسعه دهنده راضیه، شما چرا ناراضی هستید؟ :دی همین جی تی ای انلاینم یک بستر بی نظیر برای تست ایده ها بوده تو این سالها، بازیسازی راک استار در همین جی تی ای انلاین فوق العاده پیشرفت کرده، بیکار هم که نبودن، این بین یک رد دد ردمپشن 2 دادن، الانم گرند دفت اتو 6، مشکل کجاست؟

سخت نگیرید و اماده لذت بردن از جی تی ای باشید اگر این بازی و استودیو رو دوست دارید.

الان چه ربطی به راک استار داره که این بابا چی میگه؟ :دی یه چیزی واسه خودش گفت دیگه... هیچ کسی هم جدی نمیگیره این نظرات رو... قیمت نهایی هم که مشخص هست و تموم شد رفت.

دلتون از راک استار پره دنبال بهانه میگردین؟ :D

راک استار جز خدمت به دنیای گیم و گیمینگ چه کرده؟ هر چند سال یک شاهکار ابدی میده تو بازار دیگه حق کسی رو که نخورده :دی سودی هم که میکنه حقش هست. هم مخاطب سینگل پلیرش سوپر راضی هست هم مولتی پلیر.

منم به راک استار انتقاد دارم، دوست داشتم جی تی ای 5 دی ال سی داستانی داشت، همین الان اندد نایتمیر جز بهترین دی ال سی های تاریخه برای همین خیلی دوست داشتم که روند دی ال سی داستانی رو همیشه ادامه بدن، اگرم جی تی انلاین ادامه پیدا کرده، خب انتقاد های خاص همیشه وجود داره از سمت مخاطب اصلی، اما نهایتا گیمر راضیه، توسعه دهنده راضیه، شما چرا ناراضی هستید؟ :دی همین جی تی ای انلاینم یک بستر بی نظیر برای تست ایده ها بوده تو این سالها، بازیسازی راک استار در همین جی تی ای انلاین فوق العاده پیشرفت کرده، بیکار هم که نبودن، این بین یک رد دد ردمپشن 2 دادن، الانم گرند دفت اتو 6، مشکل کجاست؟

سخت نگیرید و اماده لذت بردن از جی تی ای باشید اگر این بازی و استودیو رو دوست دارید.
طرف به اصطلاح یه تحلیلگر بوده یه چرتی گفته اومده بهش میگه ملیجک راکستار :D
حتما پیش خودش فکر کرده از راکستار پول گرفته بیاد اینارو بگه و از قیمت بازی دفاع کنه :))
منم نمیدونم این چه ربطی به راکستار داشت طرف اومد دق دلیش را خالی کرد رفت :D
نسل قبل RDR2 سه تا نسخه داشت (نسخه ۶۰ دلار ، ۸۰ دلار و ۱۰۰ دلار ). اکثر AAAها نسخه های ویژه شون همین حدود ۱۰۰ و بالاترن.

من که خودم اصلا موافق حتی ۸۰ دلاری شدن بازیها نیستم. چه برسه به بالاتر. اون روزم که قیمت بازی مشخص شد خورد تو ذوقم.
مگر آدم دیونه اس از چیزی که جیب شو خالی تر کنه دفاع کنه . مشکلی با قیمت ۱۰۰ دلاری التیمت ندارم ولی امیدوار بودم استاندارد ۷۰ دلار باشه.

ولی مساله ای که هست اینه که GTA تو یه دنیای دیگه س.
آمار پیشفروش GTA 6 وحشتناک بالا بوده آمارهایی غیررسمی حدود ۴۰ میلیون پیش‌فروش رو اعلام کردند که حتی تو شبکه های تلویزیونی هم اعلام شده و تا سه هفته دیگه توی کنفرانس T2 رسما اعلام میشه.
نکته عجیب اینکه پیشفروش نسخه آلتیمت بیش از ۷۰ درصد از کل پیشفروش بوده.
بنابراین کلا به قضیه GTA عادی نباید نگاه کرد. این فقط یک استثناست . قرار نیست این اتفاق برای همه بازیها بیفته و همه بازیها با این قیمت بفروشن.

طرف به اصطلاح یه تحلیلگر بوده یه چرتی گفته اومده بهش میگه ملیجک راکستار :D
حتما پیش خودش فکر کرده از راکستار پول گرفته بیاد اینارو بگه و از قیمت بازی دفاع کنه :))
منم نمیدونم این چه ربطی به راکستار داشت طرف اومد دق دلیش را خالی کرد رفت :D
نسل قبل RDR2 سه تا نسخه داشت (نسخه ۶۰ دلار ، ۸۰ دلار و ۱۰۰ دلار ). اکثر AAAها نسخه های ویژه شون همین حدود ۱۰۰ و بالاترن.

من که خودم اصلا موافق حتی ۸۰ دلاری شدن بازیها نیستم. چه برسه به بالاتر. اون روزم که قیمت بازی مشخص شد خورد تو ذوقم.
مگر آدم دیونه اس از چیزی که جیب شو خالی تر کنه دفاع کنه . مشکلی با قیمت ۱۰۰ دلاری التیمت ندارم ولی امیدوار بودم استاندارد ۷۰ دلار باشه.

ولی مساله ای که هست اینه که GTA تو یه دنیای دیگه س.
آمار پیشفروش GTA 6 وحشتناک بالا بوده آمارهایی غیررسمی حدود ۴۰ میلیون پیش‌فروش رو اعلام کردند که حتی تو شبکه های تلویزیونی هم اعلام شده و تا سه هفته دیگه توی کنفرانس T2 رسما اعلام میشه.
نکته عجیب اینکه پیشفروش نسخه آلتیمت بیش از ۷۰ درصد از کل پیشفروش بوده.
بنابراین کلا به قضیه GTA عادی نباید نگاه کرد. این فقط یک استثناست . قرار نیست این اتفاق برای همه بازیها بیفته و همه بازیها با این قیمت بفروشن.
واقعا نسخه دیسکی نمیخواد بده؟😁
بابا من به عشق کالکشن کردنش اینهمه منتظر وایسادم، ظلمه بهمون😁. فکر کن دوباره هم جنگ بشه و روز عرض حتی نشه یک کیلوبایت هم دانلود کرد، اونوقت چه باید بکنیم؟!
من مطمئنم توی برنامه شون عرضه نسخه فیزیکی هم هست ولی فعلا حرفی ازش نزدن.

واقعا نسخه دیسکی نمیخواد بده؟😁
بابا من به عشق کالکشن کردنش اینهمه منتظر وایسادم، ظلمه بهمون😁. فکر کن دوباره هم جنگ بشه و روز عرض حتی نشه یک کیلوبایت هم دانلود کرد، اونوقت چه باید بکنیم؟!
من مطمئنم توی برنامه شون عرضه نسخه فیزیکی هم هست ولی فعلا حرفی ازش نزدن.
مطمئنم بعد از عرضه میدن.
اینها حتی برای RDR1 ریمستر که پارسال اومد هم برای PS4 و هم PS5 دیسک دادند. مشکل راکستار اینه کلا خیلی روی لیک شدن داستان GTA 6 قبل از عرضه ش حساس شده و کاملا هم حق دارند. نمیدونم در جریان هستید ولی دارن با تک تک منتقد های وب‌سایت ها تماس میگیرن و باهاشون هماهنگ میکنند که برای نقد بازی به جاهایی که راکستار مشخص میکنه بیان بازی را تجربه و نقد کنند. خلاصه اینطور بگم که راکستار نمیخواد لایسنس بازی قبل از تاریخ رسمی بازی در اختیار کسی قرار بگیره.
جالبه بدونی DLC جدیدی که برای GTA Online امروز منتشر شد پریلودش فقط برای PS5 اومد و برای PS4 که همیشه میداد ندادند چون توی این DLC یه سری رفرنس به GTA 6 داده شده و راکستار نمیخواست دیتای بازی واسه PS4 های که هک میشن در دسترس قرار بگیره‌ .

یک دهه چیچی؟ 🤣🤣

خود راک استار هرچی دو دوتا چهارتا می‌کنه، به ۸ سال نمیرسه! یک دهه؟ نسخه قبلی رو سه بار به پلیرها فرو کرد کجا بودی پِدَسَّگ🤣

من هر کی رو دیدم نسخه ۱۰۰ دلاری خریده و بنظرم راک استار خیلی حساب شده تونست اکثر خریداران رو متقاعد کنه که نسخه ۱۰۰ دلاری رو بخرن.
دیگه اینا که میان واسه مدح و ستایش بازی، این مدلی بنظرم اسیب میزنن هم به بازی هم به شرکت بازیساز
خود سازنده قیمت رو مشخص کرده و راضی داده بیرون، اینکه یکی بیاد این مدلی تز بده قشنگ نیست.

آخرین ویرایش:
البته تو پیش فروش ها حداقل من هر وقت استور پلی استیشن رو نگاه میکنم نسخه های پریمیوم فروش بالاتری دارن. قاعدتا کسی که پیش خرید میکنه جزو طرفدارای اون بازیه و طبیعتا میره سمت نسخه های کامل تر. یعنی این چیزی نیست که مختص GTA VI و راکستار باشه چندان. ولی خب قطعا سر GTA درصد بالاتری رو شامل شده.

این قضیه قیمت گذاری GTA هم مثل اینکه هنوز کلیک بیت خوبیه واسه سایتا که هر روز یه نوبادی میاد یه چیزی درموردش میپرونه.
آره داوش چون مولکول های گاز توی بطری دست جیسون هم تکون میخوردن ۵۰ دلار اضافه کن بهش
حالا به شوخی اینو میگی ولی جدا نینتندو اینطوری قراره قیمت گذاری کنه. مثلا یه Free roam به ماریو کارت اضافه کردن شد 80 دلار. فکر کن یه قابلیتی که 20 ساله تو بازی های ریسینگ وجود داره رو به عنوان یه چیز انقلابی پرزنت کردن. بعد جزو معدود نقاط ضعف بازی همین Free roam بود :)) یعنی سر نقطه ضعفش پول گرفتن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or