گزارش Obsidian Entertainment در حال کار بر روی نسخه جدید Fallout

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
شرکت Obsidian Entertainment پروژه دنباله بازی Avowed را لغو کرد. این استودیو پس از تعدیل نیروی حدود ۲۵ درصدی، کارکنان خود را به توسعه یک بازی جدید سری Fallout به رهبری جاش سویر (کارگردان New Vegas) منتقل کرده است.این تصمیم بخشی از تغییرات گسترده در اکوسیستم Xbox گزارش شده است.

https://www.bloomberg.com/news/arti...ift-obsidian-studio-to-new-fallout-video-game

فکشن های ف۴ واقعا یکی از یکی بدترن. دیالوگ نویسی در حد کلاس اول. کوئست لاین ها اصلا فاجعه کار شده بودن. حداقل تو زمینه نویسندگی خیالمون راحته اینبار از ابسیدین. جدا از معدود بازیای هست که از ۹۰٪ کرکترهاش بدم میاد چون واقعا نمیشه تحمل کرد. جوری هم نوشته شدن انگار مخاطب ۱۰ سالشه. فکشن minuteman /railroad با اختلاف بدترین فکشن های فرنچایزن.

2026-07-14 123812.png

مهدی واقعا چجوری شلنگ و گرفتی رو fallout 4 بعد از استارفیلد اونجوری دفاع میکنی؟ :D
=============

فالوت 4 برای من یکی از top 5 بازی های نسل پیشه. به نظرم بعد اکتشاف که مهم ترین ویژگی فرنچایزه رو خیلی خوب درآورده بودن. هر چند جایگاه فالوت 3 همچنان برای من بالاترینه.

View attachment 413646

مهدی واقعا چجوری شلنگ و گرفتی رو fallout 4 بعد از استارفیلد اونجوری دفاع میکنی؟ :D
=============

فالوت 4 برای من یکی از top 5 بازی های نسل پیشه. به نظرم بعد اکتشاف که مهم ترین ویژگی فرنچایزه رو خیلی خوب درآورده بودن. هر چند جایگاه فالوت 3 همچنان برای من بالاترینه.
در مورد ستارفیلد همچنان تحسین میکنم اسکیل کار هاوارد رو:D ولی تو باقی موارد ستارفیلد هم خراب کردن متاسفانه. ف۴ دقیقا اکتشاف رو خوب در اوردن ولی مهم ترین ویژگی فرنچایز به نظرم رول پلی عه که عملا وجود نداره تو ۴:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or