گزارش تروی بیکر: احتمالا The Last of Us Part 3 چیزی باشد که هیچ‌کس انتظارش را ندارد

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000015847.jpg
تروی بیکر: آینده The Last of Us می‌تواند فراتر از تصور طرفداران باشد

تروی بیکر، صداپیشه شخصیت Joel، در گفت‌وگویی تازه با Insider Gaming درباره احتمال ساخته شدن قسمت سوم The Last of Us صحبت کرد و تأکید داشت که به تصمیم‌های نیل دراکمن و استودیوی Naughty Dog اعتماد کامل دارد.

او در پاسخ به این سؤال که آیا دوست دارد بازی بعدی به گذشته Joel و Tommy برگردد، گفت که از هر ایده‌ای استقبال می‌کند و اگر نیل دراکمن برای او نقشی در نظر بگیرد، بدون تردید حاضر خواهد بود.

اضافه کرد که فاصله زمانی ۲۰ ساله میان آغاز شیوع و اتفاقات بازی اول، دنیایی غنی از داستان‌های روایت‌نشده را در اختیار نویسندگان قرار می‌دهد و می‌تواند پایه بسیار خوبی برای یک بازی جدید باشد

وی تأکید کرد که احتمال دارد Naughty Dog اصلاً به سراغ آن دوره نرود و مسیر کاملاً تازه‌ای را انتخاب کند:
«شاید داستان دیگری وجود داشته باشد که هنوز هیچ‌کدام از ما حتی به آن فکر نکرده‌ایم.»

بیکر در پایان گفت که تصمیم نهایی درباره آینده این مجموعه، چه ادامه داستان فعلی باشد، چه یک پیش‌درآمد و چه خلق شخصیت‌ها و ماجراهای جدید، کاملاً به نیل دراکمن و تیم Naughty Dog بستگی دارد و خودش از هر مسیری که آن‌ها انتخاب کنند حمایت خواهد کرد.

خدا رو شکر، وقت زیاده تا به محالات فکر کنیم :دی
الان چیزی که انتظارشو نداریم اینه که تا عرضه پارت 3 کی زنده است کی مرده 8-|
(بازم وضع فن های سری هفت برابر بهتر از وضع فن های Elder Scrolls ـه... البته هفت برابر نه... پنج برابر، فن های الدر اسکرولز یه بازی GaaS درست درمون داشتن این مدت :دی نه که خیلی کمک کنه ولی خب بازم...)

کلاً حالت ایده‌آل برای Part 3 اینه که داستان، در ۲ تایم‌لاین روایت بشه؛ بخشی به عنوانِ Prequel برای وقایع قبل از شماره اول و بخش دیگه به عنوانِ Sequel برای وقایع بعد از شماره دوم، جمع‌بندی نهایی و تعیین تکلیف سرنوشت بازماندگان. کوتاهی و بلندی هر بخش نسبت به اون یکی هم بستگی به تصمیم Neil و تیم نویسندگی داره.

بعدها هم می‌تونن از یونیورسِ غنی بازی، اسپین‌آفی بسازن که روایتگر داستانِ تلاش برای بقای آدم‌ها و گروه‌های دیگه در نقاط دیگر امریکا یا کره زمین باشه.

حتی فکر کردن به روزی که ND تصمیم بگیره TLoU P3 رو رسماً معرفی کنه، باعث آب شدن قند تو دل آدم میشه.

خدا رو شکر، وقت زیاده تا به محالات فکر کنیم :دی
الان چیزی که انتظارشو نداریم اینه که تا عرضه پارت 3 کی زنده است کی مرده 8-|
(بازم وضع فن های سری هفت برابر بهتر از وضع فن های Elder Scrolls ـه... البته هفت برابر نه... پنج برابر، فن های الدر اسکرولز یه بازی GaaS درست درمون داشتن این مدت :دی نه که خیلی کمک کنه ولی خب بازم...)
داریم واقع گرایانه ترین بازی آخرالزمانی رو تجربه میکنیم به صورت ریل تایم. دستمون خالیه و کلیکرها و زامبی ها مسلح.

پ.ن: ممکنه نظر نامحبوب باشه. ولی بهتره آنچارتد ریبوت بشه اول. دنیای لست که میشناسیم و داستانش تموم شده هست. مگر یه داستان فرعی تو همون دنیا یا کلا یه سناریوی دیگه با دنیا و داستان ویژه خودش.

ارزش خبر زدن نداشت این واقعا. صرفا فانتزی هاشو گفته مث یه فن.

یکم ریزتر مینوشتی من تونستم بخونم

من جای ND و دراکمن بودم کلا از جول و الی میومدم بیرون، میرفتم سراغ یه سری شخصیت از بیخ و بن تازه، و یه داستان جدید تو این دنیا روایت میکردم. اینجوری TLoU حتا بزرگ تر هم میشه، یه فرنچایزی که مبتنی بر شخصیت نیست و اون بستر داستانی مهمه، و توش میشه انواع و اقسام قصه هارو گفت.

این سری اگه بسازن قطعا نقش اصلی جوئله.
دیگه خود ND هم برای تنوع نیاز داره یه بازی با قهرمان اصلی مرد بسازه.
دقیقا خواستم همینو بگم. دیگه وقتش شده حتی با دخالت سونی استدیوهاش یا بازیاشون رو جوری بسازن که هر دو جنس رو بشه انتخاب کرد یا یه بالانسی بین زن و مرد برقرار کنن.

خوبی Tlou اینه بیشتر از اینکه وابسته به کاراکتراش باشه وابسته به دنیاش و خود دراکمنه. یعنی میتونن خیلی ساده تو همون دنیا یه داستان تازه تعریف کنن.

من جای ND و دراکمن بودم کلا از جول و الی میومدم بیرون، میرفتم سراغ یه سری شخصیت از بیخ و بن تازه، و یه داستان جدید تو این دنیا روایت میکردم. اینجوری TLoU حتا بزرگ تر هم میشه، یه فرنچایزی که مبتنی بر شخصیت نیست و اون بستر داستانی مهمه، و توش میشه انواع و اقسام قصه هارو گفت.
ذهن ps studios برای جهان سازی به شدت فقیر هست:دی
پارت سه هم جای اینکه بیاد روی یک کانسپت علمی فانتزی کار کنه... می خواد روایت خط کشی شده چند کاراکتر رو نشون بده!!!

باز دم بارلوگ گرم که دگم نبود...و داره از اساطیر و شخصیت های مختلف استفاده می کنه(اما بدبختی اینجاست خود سانتا هم پر از تهیه کننده های عجیب غریب هست!!!)

تلو تونسته یک ip شناخته شده ای بشه... سونی بعید کنارش بزاره...

ولی امیدوارم ناتی داگ برگرده به ریشه هاش!!!! اینا بازی های اولیشون رو هم در نظر بگیریم تا جک 3 داشتن یک روندی رو می رفتن که هدفشون ازادی عمل بیشتر به پلیر بود...

اما با آنچارتد اینا وارد یک محصول پر از اسکریپت شدن... آنچارتد از لحاظ تم خیلی جالب بود...ولی بنظرم از نظر لول دیزاین از جک 3 بیای به آنچارتد(مخصوصا نسخه یک) یک عقب گرد بود...
البته بی انصافی نگیم... چه تو آنچارتد 4 چه تلو 2 خیلی دست پلیر رو باز گزاشتن برای پیشروی تو بازی... و همین باعث شد نسخه های دو فرنچایز اخیرشون حداقل تو گیمپلی استاندارد جدیدی رو به نمایش بزارن...

حالا من خیلی امید دارم به intergalactic...چون طبق صحبتا و شایعات قراره بیشترین آزادی عمل رو بین عناوین موخر ND داشته باشه!!!

و واقعا حیفه این استدیو بعد از دستاورد هایی که داشته، تمرکزش بره روی عناوین قدیمی ترش(چون طبق شایعه ها یک تیم دیگه چند سال روی آنچارتد کار می کنه)

حداقلش امیدوارم از دستاورد های اینترگلکتیک برای یک نسخه کاملا متفاوت و خاص تو تلو استفاده کنند...!!!

برای تلو می تونن به سایر کشور ها برن... یا کم کم انسان ها بفهمن، جغرافیا روی تکامل گونه ها اثر گزاشته باشه!!!
اصلا نوع واکنش ملت ها بر اساس فرهنگشون و بروز ابعاد تارسک شخصیتشون می تونه متفاوت باشه...!!!
یا اون کالت هایی که تو شرق آسیا یا آمریکای جنوبی یا آفریقا کم کم شکل می گیره... قطعا متفاوت تر از آمریکاس...!!

حالا من مثال زدما:دی صرفا خواستم بگم دستشون باز هست... دگم نباشن می تونن محصولی متنوع برای مخاطب و ماشین چاپ پول برای مدیران داشته باشند:دی

• Like
Reactions: m.d.makan and m.a.t
مثلا این :)

Screenshot 2026-07-13 225654.png

The Last of Us تنها بازی ناتی داگ است که شخصیت مهم‌ترین ستون آن به شمار می‌رود. جهان‌سازی این اثر نیز به‌شدت حول محور شخصیت‌هایش شکل گرفته است. همچنین. تنها بازی ناتی داگ است که مخاطب را به شکلی عمیق به یک شخصیت خاص یعنی جول، وابسته می‌کند.
جول از نظر پرداخت شخصیتی تقریبا در دنیای بازی‌های ویدیویی بی‌رقیب است. اگر هم نمونه‌ای مانند او وجود داشته باشد بسیار نادر است. پیچیدگی تناقض‌ها و انسان‌بودن او، شخصیتی خلق کرده که به‌سختی می‌توان برایش مشابهی یافت.
The Last of Us هرگز قرار نبود دنباله‌ای داشته باشد. زیرا داستان نخست به نقطه‌ای رسیده بود که نیازی به ادامه نداشت. پایان‌بندی آن، در اوج درک پیچیدگی رفتار انسان اثری تاریک و تامل‌برانگیز بود. پایانی که در آن خبری از کلیشه‌های رایج سرگرمی و قهرمان‌پردازی نبود.
جهان این بازی با جول معنا پیدا می‌کند و جول نیز تنها در همین جهان قابل تعریف است. او صرفا یکی از شخصیت‌های این دنیا نیست. بلکه هسته معنایی آن است. به‌گونه‌ای که حذف او هویت جهان بازی را نیز دگرگون می‌کند.

از معدود آیپی هایی هست که برای تجربه کردنش به اندازه چند دهه قبلم مثل بچه ذوق دارم تو این زمونه واقعا خیلی خیلی خیلی سخت بازی ای پیدا میشه که منو بتونه ذوق زده کنه(حتی intergalactic هم صرفا میتونه یه بازی خوب باشه برام نه بیشتر) ولی این آیپی این ویژگی رو داره.نسخه اول یه معصومیت خاصی داشت و هنوز که هنوز صدای زنگ گوشیم مال ساندترک اصلی اونه. نسخه دوم هم جو فوق العاده سنگین و اتمسفر شگفت انگیزی داشت که وقتی الان هم بهش فک میکنم باز هم حس رازآلودی و تنش در ذهنم هست(مخصوصا روز دوم و سوم الی)
حتی فکر کردن بهش روی قدرت سخت افزاری ps6 هم شگفت انگیزه روی ۱.۸ ترافلاپس رو ps4 چنان دستاورد فنی شگفت انگیزی داشت که خیلی از بازیهای این نسل هم همین الان ندارن.رو ps4 چه گرافیک و انیمیشن و فیزیک و هوش مصنوعی و تخریب پذیری داشت!
به نظرم اتفاقات بین لست ۱ و ۲ و روایت جول و تامی میتونه فوق العاده داشته باشه(گرچه دراکمن عقاید ذهنی و باورش ها اجازه نمیدن چنین داستانی رو روایت کنه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or