ببین برنامه اصلی سونی میدونی چیه؟از یه طرف خب سونی که PS5 رو از پلیرها نگرفته.
خب کنسول رو نگه میداری و بازیهات رو میتونی بزاری داخلش و بازی کنی.
اما به نظرم اینها برای دیجیتالی کردن خریدها یه برنامه هایی باید داشته باشن.
همونطور که تو صفحه های قبل نوشتم حدسم اینه.
چون از اون سمت مایکرو هم این شایعه رو میشنویم ، البته مایکرو همیشه تو این موارد از سونی جلوتره مثل بکوارد و...
ولی فکر کنم سونی هم ایندفعه براش برنامه داره و صرفا گذاشتن اون زمانی که باید یه موج از خبرهای جذاب رو شروع کنن که هایپ مورد نظر برای معرفی و انتشار PS6 ایجاد بشه.
پول پیش صدی چند میگیره؟ببین برنامه اصلی سونی میدونی چیه؟
اینکه «کرایه کردن» گیم رو به سرویس های دیجیتالش اضافه کنه. مثل کاری که الان تو پلتفرمای آنلاین فیلم هست (از یوتوب تا سونی) .
قیمت تا٢٠٢٨ به صد دلار میرسونه از اونور کرایه گیم رو اضافه میکنه تا صداهارو خفه کنه و بگه اوکی پول ندارید این هست.

خب مگه من جایی از کامنتم، عُرف رو عوضِ قانون جا زدم؟اولا در مورد حق انتخاب خودت میگی عرفا.... و نگفتی قانونا. در نتیجه چیزی به شما مدیون نیس سونی.تازه کنسولای این نسلشم که عرضه کرده داره دیسکش رو ساپورت میکنه و چیزی که عرضه کرده رو نیمه کاره رها نکرده(برا تبدیل دیسک به لایسنسن هم برنامه دارن)
دوما بازار دست دوم مگر وظیفه سونیه؟؟؟ که اگر از بین بره سونی ظلم کرده در حق مشتری؟؟
شما عرف و عادت و راحتی خودتون رو به حساب بایدهایی که فروشنده محصول موظفه ارایه کنه میبینید و این تعریفتون کلا اشتباهه
الان برخی از شرکت های خودروسازی که سالها ماشین بنزینی تولید میکردن، یا کلا دارن میرن سمت ماشین برقی یا تولید ماشین بنزینی رو محدود میکنن.
الان با تعریف شما پس این شرکت های خودروسازی حق انتخاب رو از مشتری دارن میگیرن؟؟![]()
مسیر تغییر تکنولوژی همیشه همین بوده و همین هم خواهد بود(لزوما هم قرار نیس همه راضی باشن مثه عاشقای مانای بنزینی که الان ناراحتن مثلا)
مشابه همین کارو دن متریک زمان xb1 هم کرد.... ولی اون موقع اقلیت مطابق خواست مایکرو بازی میکردن(همیشه انلاین) ولی تو بحث بازیهای دیحیتالی الان غالب بازار دیجیتالیه و سونی هم داره تغییر میده روالش رو
.
ما هر چی می کشیم از دست شما فن ها می کشیم که کارهای خود خواهانه با مال دوستانه اینا رو ماله می کشیدحق انتخاب ماها تا زمانی برای کمپانیها محترمه که به سود و درآمد اینها لطمه ای نزنه.
وقتی اینهمه هزینه تولید دیسک میشه و این وسط دوباره بخشی از سود رو یه واسط مثل خرده فروشها و... میبرن...
پیش خودش میگه تو این گرونی زحمت بکش بازی تولید کن بعد سودش رو دودستی تقدیم کنم به واسطها؟
من دیوونه ای چیزیم؟
این میشه که میگه کلا بازی خراب و کل سود بازیها مال خودم ، انصافا حق هم داره.
دقیقا گیمرها هم که عادت میکنن ، همین الان هم اکثرا اینطورن.
برای خیلی از پلیرهایی که کل خریدشون دیجیتالی بود این حذف دیسک مثل این میمونه که انگاری یه گوشی دوم داشتی که سالی یکبار هم ازش استفاده نمیکردی و همش اون گوشه افتاده بوده.
حالا وقتی ازت میگیرن یا میدزدنش خب کلی ناراحتی داره و غصه میخوری ولی آخرش خودت رو راضی میکنی که بیخیال ، من که استفاده نمیکردم.
اون 30-20 درصدی که جامونده بودن هم به یک همچین شکی نیاز داشتن که به راه کمپانی هدایت شوند![]()
به به امروز فن سونی شدم، احسنتما هر چی می کشیم از دست شما فن ها می کشیم که کارهای خود خواهانه با مال دوستانه اینا رو ماله می کشید
البته من منظورم گیم نیستا......
یعنی برام خیلی جالبه چیزی که توی پاچه خودتون می ره ماله می کشید چون مقدس سازی کردید
حتی اگرم تصمیم جدید به ضرر شما نیست بازم باید طرفدار ازادی عمل با حقوق دیگران باشید
می دونید کلا یک بخش دیکتاتوری علتش زیر دستی ها هستن که با دست خودشون دیکتاتور با دیکتاتوری تولید می کنن
اگه یاد بگیرید کامنت منفی و بزرگ نکردن ادم ها با کمپانی ها به نفع خودتونه در درجه اول برعکسش به ضررتونه این جهان تا این حد دچار کراپشن نمی شد

به نکته خیلیخیلی مهم و جالبی اشاره کردی که نه خودم به یادش بودم و نه کسی بهش پرداخته بود؛ ورژنِ 1.0 بازیها (ورژن گُلد شده) در اکثر موارد ویژگی بارز و خاصی نداره و شاید برای خیلیها هم دسترسی بهش اهمیتی نداشته باشه، چون همون اولِ کار، day one update میکنن و بعدش میرن تو بازی. ولی در طولِ تاریخ عرضه ویدیوگیم، مواردی بوده که باعث شده ورژنِ 1.0 بعضی از بازیها، از جهاتی نسخههای بهتر و با ارزشتری باشن:ما دیگه عملا به نسخه 1 بازی، به نسخه های قبل از تغییرات احتمالی بعد اپدیت ها (از حذفیات تا نرف شدن ها و غیره) دسترسی نداریم، دیگه نمیشه اون حالت گرافیک پایه ورژن 1 رو اصن دید، نمیشه به مکانیک های تغییر یافته دسترسی پیدا کنیم (بینهایت کاربرد داره، از استفاده از گلیچ برای رد کردن بریکینگ ها یا استفاده به عنوان چیت برای اسپید ران و غیره...)
افرین مثال هات عالی بود، حالا اینم بهش اضافه کن، دیگه هیچ رودمپ دقیقی از "روند پیشرفت" یک بازی به دست نمیاد، مثلا اگر در همون روز های اولیه که بازی هنوز خیلی تغییر نکرده کسی روند تغییرات رو دقیق ثبت نکنه، رسما دیگه نمیشه دوباره برگشت و بررسی اش کرد، چون سیستم کاملا "بسته" و در دستان سونی قرار داره فقط، حالا این رو بسط بده به اینده دور، 10 20 سال بعد دیگه هیچ راهی وجود نداره تا روند تغییرات در بازی ها بررسی بشه چون اکثریت کسانی که زمان عرضه پلی کردند دیگه یا فعال نیستند یا در دسترس نیستند یا اصلا در ماجرا نیستند که بخوایم بر اساسشون ثبت کنیم چی بود و چی شد... محتوای اینترنت هم که هر چند دهه بخش مهمی اش از دست میره... به دلایل متعدد...به نکته خیلیخیلی مهم و جالبی اشاره کردی که نه خودم به یادش بودم و نه کسی بهش پرداخته بود؛ ورژنِ 1.0 بازیها (ورژن گُلد شده) در اکثر موارد ویژگی بارز و خاصی نداره و شاید برای خیلیها هم دسترسی بهش اهمیتی نداشته باشه، چون همون اولِ کار، day one update میکنن و بعدش میرن تو بازی. ولی در طولِ تاریخ عرضه ویدیوگیم، مواردی بوده که باعث شده ورژنِ 1.0 بعضی از بازیها، از جهاتی نسخههای بهتر و با ارزشتری باشن:
گاهی آپدیتها باعث downgrade شدنِ تکنیکی و ویژوالی بازیها شده به این قصد که مثلا بازی با فریمریت پایدارتری ران بشه (مثل اتفاقی که برای AC Unity روی کنسولها افتاد؛ اگه از باگهای وحشتناکِ نسخه 1.0 یونیتی بگذریم، تراکم NPCها قبل از آپدیت، به طرز دیوانهواری بیشتر و draw to distance بازی چشمنوازتر بود)؛
گاهی اوقات شاملِ سانسور و حذف کانتنتهای گرافیکی یا محتوایی به خاطر فشار رسانهها و منتقدین شده (نمونه اخیرش سانسور جزئی Stellar Blade بعد از آپدیت)؛
گاهی اوقات به قول تو، یه سری گلیچِ فان و جالب رو حذف کردن که در نگاه اول کار منطقیایه ولی شاید خواستِ همه از جمله اسپیدرانرها نباشه؛
گاهی برخلافِ میل بسیاری از گیمرها سطح دشواریِ بازی بعد از آپدیت نسبت به روز عرضه، پایین اومده و آسونتر شده؛
گاهی اوقات لایسنسِ یه سری ترکِ موسیقی در طولِ زمان منقضی میشه و بعد از آپدیت، اون موزیکها رو حذف میکنن و هزاران مورد دیگه ...
الان نسخه دیسکی و فیزیکی بعضی از بازیهای قدیمی به خاطر همین شماره ورژن، گرونتر و کمیابتر هستن؛ مثلا ورژن 1.0 بازی GTA: San Andreas روی PS2 به خاطر مینیگیم Hot Coffee و کُلی موزیک و ایستگاه رادیویی لایسنس شده، خیلی ارزشمندتر از V2.0 و V3.0 ـه.
به به امروز فن سونی شدم، احسنت
ببینیم تا فردا خدا چی میخواد
ما (حداقل من) داریم اینجا در مورد نگاه کمپانی به بازار و گیمر و توجیش برای تصمیمی که گرفته برای صحبت میکنیم.
ماله چیه ؟
مقدس چه سازی؟
کراپشن آخه؟!
نمره درک مطلب صفر پرشیا.
فردا با ولی بیا
که درک مطلب من ضعیفه هان؟ این همه مقدمه چیدی که بگی انصافا هم حق داره؟؟؟؟این میشه که میگه کلا بازی خراب و کل سود بازیها مال خودم ، انصافا حق هم داره.
دقیقا گیمرها هم که عادت میکنن ، همین الان هم اکثرا اینطورن.