Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

یه احساس شدیدا دوگانه ای نسبت به این صحنه داشتم. اول این بود که خیلی پنل خفنی بود. اما از اون طرفم دیگه خیلی تکراری بود این اتفاق. یعنی همش تو فکرم بود ته داستان به همچین پنلی قراره ختم شه منتها میگفتم نه دیگه اودا یه تنوعی میده به قضیه که اینکارو نکرد متاسفانه.

vlcsnap-2026-07-12-20h13m10s403.jpg

چقدر قسمت اول Sayonara Lara خوب بود :x
موسیقی، استایل انیمیشن، طراحی شخصیت ها و نحوه داستانگویی، همه روی هم واقعا غافلگیرم کردن!

امیدوارم ادامه داستان هم واقعا خوب باشه و فقط شروع داستان این قدر انفجاری نباشه

دوستان من نسخه‌ی اصلی Ghost in the shell رو ندیدم، میخوام اینی که امسال اومده رو ببینم چیزی رو از دست میدم؟

من تحقیقات کردم و رسیدم به این
The 2026 Ghost in the Shell series by Science Saru isn't a remake of the classic 1995 movie. It is a brand-new, direct adaptation of the original 1989 manga by Masamune Shirow.

منم نسخه قدیمی رو ندیدم ولی این جدیده رو شروع کردم و قسمت اولش فوق‌العاده بود. همون حال و هوای انیمه‌های قدیمی رو داره اما با کیفیت بصری بالاتر. موسیقی شدیدا زیباست. شخصیتا عالی. صداپیشه‌ی اصلی هم که عشقه.

vlcsnap-2026-07-14-00h08m05s464.jpg

Sayonara Lara دقیقا یه قسمت دیگه وقت داره که منو ناامید کنه، وگرنه جدی جدی به این باور میرسم که با یه معجزه طرفیم :دی خیلی خوبه از هر لحاظ این کار. :x

vlcsnap-2026-07-14-00h15m27s684.jpg

قسمت سوم جادوگر هم محشر بود
صداپیشه ستاره محشره، جوری که صداش رو واسه موقعیت های مختلف روحی روانی شخصیت تغییر میده محشره
داستان هم داره عجیب خوب پیش میره

موشوکو تنسه هم باید ببینم
میگن کیفیت ساخت این فصل دوباره برگشته به اون کیفیت فصل یک اش که امیدوار کننده است
چیزی که امیدوار کننده نیست اینه که صداپیشه رودئوس فاکینگ تغییر نکرده :| باو من نمیتونم قبول کنم یه مرد بیست و خورده ای ساله با دو تا زن و یه بچه و مدرک دانشگاهی و ده جور زخم جنگی، این قدر صداش زنونه باشه!!! :|

تنها موردی که باعث میشه Ghost in the Shell جدید رو نبینم این استایل دهه هشتادیشه :D

قسمت سوم موشوکو تنسی کماکان داره خوب پیش میره. منتها دو تا مشکل با این قسمت داشتم. اولیش اون دیالوگ فوق کرینج سیلفی که به روکسی گفت دیشب چطور بود. واقعا حالمو بد کرد :D دومیشم اینکه توقع داشتم ااون قضیه دست مصنوعی انقدر سریع پیش نمیرفت و رودس بیشتر پیامد های این صدمه رو تجربه میکرد مخصوصا تو مبارزه. نویسنده دربرخورد با رودس خیلی با ترس رفتار میکنه و ضعف هاشو خیلی سریع برطرف میکنه.

😐😐
پس خود داستان اصلی چی؟
چیزی نگفته؟
پ.ن:احیانا خودت دستی تو ترجمه اش نداری😀
چند وقت پیش با قسمت (فکر کنم 70) داستان اورک مازینو تموم شد و به نظرم در کل جالب بود.
در مورد برگشتن داستان اصلی هیچ خبری ندیدم. یه حرف‌هایی بود که از 2027 برگرده.

پ.ن: یه زمانی چرا ولی خیلی وقته گشاد کردم.

قسمت سوم موشوکو تنسی کماکان داره خوب پیش میره. منتها دو تا مشکل با این قسمت داشتم. اولیش اون دیالوگ فوق کرینج سیلفی که به روکسی گفت دیشب چطور بود. واقعا حالمو بد کرد :D دومیشم اینکه توقع داشتم ااون قضیه دست مصنوعی انقدر سریع پیش نمیرفت و رودس بیشتر پیامد های این صدمه رو تجربه میکرد مخصوصا تو مبارزه. نویسنده دربرخورد با رودس خیلی با ترس رفتار میکنه و ضعف هاشو خیلی سریع برطرف میکنه.
کلا این جریان دو همسری و داینامیک کرکترا با هم دیگه بخصوص سیلفی بزرگترین صدمه رو به داستان زد. حالا دیگه بعدا اریس هم میاره دیگه واویلا!:/ فقط این جریان اکادمی تموم بشه سریع تر راحت بشیم.

کلا این جریان دو همسری و داینامیک کرکترا با هم دیگه بخصوص سیلفی بزرگترین صدمه رو به داستان زد. حالا دیگه بعدا اریس هم میاره دیگه واویلا!:/ فقط این جریان اکادمی تموم بشه سریع تر راحت بشیم.
من حتی مشکلی با اون قضیه هم نداشتم چندان، هرچند یکم لوسه ولی تو یکی دو تا ایسکای دیگه بدترشو دیده بودم قبلا :D منتها اون دیالوگ واقعا خیلی مزخرف بود. حتی اگه تو داستان بوده باید تو انیمه حذفش میکردن.

کلا بهتره یکم از این وایفو بازیا فاصله بگیره دیگه. نمیدونم چرا نویسنده اصرار داره هی هر کاراکتری رو میاره با یکی جفت بندازه :D ول کن بابا داستانو ببر جلو.
من واسه همین این فصل رو شروع نکردم. تازه من ترسم بیشتر بود. گفتم فصل قبل رو با چند همسری تموم کردن نکنه این فصلم کودک همسری رو اجرا کنن! پس بازم قراره زن بگیره. همون بیخیالش شم بهتره :D
اتفاقا همچین چیزیم وجود داره :)) حالا فکر کنم نه به اون شکل کودک همسری ولی ایج گپ خیلی وحشتناکی وجود داره بینشون اما نه خود رودس :D اتفاقی چند سال پیش باخبر شدم از این موضوع.

من واسه همین این فصل رو شروع نکردم. تازه من ترسم بیشتر بود. گفتم فصل قبل رو با چند همسری تموم کردن نکنه این فصلم کودک همسری رو اجرا کنن! پس بازم قراره زن بگیره. همون بیخیالش شم بهتره :D

من خودم اسپویل نشدم، اما فکر کنم دیگه اریس رو میگیره بیخیال بشه. دیگه بعد اریس مگه در سنین بالاتر زندگی شوگر ددی چیزی بشه.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or