اموزش هک برای کنسول PS5

سلام خسته نباشید بازهای فرمت exfat رو چطوری روی کنسول اجرا می شن لطفا راهنمای کنید

سلام با این پیلود

Releases · drakmor/ShadowMountPlus

PS5.jpg

تمامی بازی های توی عکس بدون مشکل با پسوند تبدیلی داخل عکس روی ssd اکسترنال براحتی با پیلودهای زیر اجرا شدن (امکان تست روی ssd داخلی را ندارم)

ShadowMountPlus 1.6beta16
v1.09

تغییر آواتار در کنسول های فایو کپیخور
شاید این موضوع جدیدی نباشه اما برای بعضی از دوستان که بتازگی کنسول‌شون کپیخور کردند جالب و کاربردی هست.

IMG_20260711_162722_767.jpg IMG_20260711_162722_387.jpg IMG_20260711_162722_770.jpg

دانلود فایل:

فیلم آموزش:
Film Amoozesh
1Film Amoozesh

دانلود مجموعه ای از آواتارهای متنوع:
Download Avatars

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rahavard and m.a.t
درود دوستان کنسول دیسک خور 12.02 هم تایم هکش ۵۰ دقیقه ای هست؟
دستگاه هایی با ورژن 12.00 دیسک خور تا 12.70 تایم 50 دقیقه ای هستند ... زیر 12.00 دفه اول 50 دقه برای دفعات بعدی با دیسک زیر 2 دقیقه ... دیجیتالی ها هم فعلا همون روش 50 دقیقه ای

دوست عزیز کابل رسید ssd را تست کردم بازی assassin creed shadow جزء بدقلقترین بازی برای اجراست را براحتی اجرا کرد نسبت به قیمت سرعت خوبی داره

خرید و قیمت حافظه اس اس دی اکسترنال ورباتیم مدل Pocket ظرفیت 1 ترابایت | ترب

کابلی هم که سفارش دادم تبدیل هم هست فرقی نداره کابل یا تبدیل باید سرعتش 10g باشه

خرید و قیمت کابل USB 3.1 Type C فرانت مدل FN-UCCA10 طول ۱ متر | ترب
یه سوال وقتی از ssd اکسترنال به عنوان حافظه برای نصب یا اجرای مستقیم بازی استفاده کنیم، میشه درکنارش ازون حافظه برای ذخیره دیتا و بازیای کامپیوترم استفاده کرد؟
کنسولم به راحتی کپی خور کردم دمتون گرم😁

یه سوال وقتی از ssd اکسترنال به عنوان حافظه برای نصب یا اجرای مستقیم بازی استفاده کنیم، میشه درکنارش ازون حافظه برای ذخیره دیتا و بازیای کامپیوترم استفاده کرد؟
کنسولم به راحتی کپی خور کردم دمتون گرم😁

مبارکه شماره کارت بدم 7 میلیون هزینه کپی خور واریز کنی :D 8->
اگر از فیلم های بیگ هکتور استفاده کردین حتما لایکشون کنید روی لایک و سابسکرایب خیلی انرژی میگیره
العان با این ssd برای ps5 استفاده نمیکنم
ssd اکسترنالی استفاده میکنم lenovo PS8S هست سرعتش یکم بالاتره

میشه روی سیستم یا هرجای دیگه استفاده کرد فقط شرطش ssd حتما فرمتش باید exfat باشه

هر ssd که میگیرین خیلی مهمه یک تست سرعت با برنامه CrystalDiskMark 9 بگیرین اگر سرعتش پایین بود امکان داره کابلش سرعتش کم باشه
همین ssd lenovo کابلی روی خودش بود سرعت رایت دیتا روش حداکثر تا 350 میرفت با کابل فرانت تست کردم تا 650 میره

آخرین ویرایش:
مبارکه شماره کارت بدم 7 میلیون هزینه کپی خور واریز کنی :D 8->
اگر از فیلم های بیگ هکتور استفاده کردین حتما لایکشون کنید روی لایک و سابسکرایب خیلی انرژی میگیره
العان با این ssd برای ps5 استفاده نمیکنم
ssd اکسترنالی استفاده میکنم lenovo PS8S هست سرعتش یکم بالاتره

میشه روی سیستم یا هرجای دیگه استفاده کرد فقط شرطش ssd حتما فرمتش باید exfat باشه

هر ssd که میگیرین خیلی مهمه یک تست سرعت با برنامه CrystalDiskMark 9 بگیرین اگر سرعتش پایین بود امکان داره کابلش سرعتش کم باشه
همین ssd lenovo کابلی روی خودش بود سرعت رایت دیتا روش حداکثر تا 350 میرفت با کابل فرانت تست کردم تا 650 میره
اجازه بده اون ۷ تومنو بزارم یه ssd بخرم😂😂❤️
آره دیسکم از خودش سفارش دادم فردا میرم تحویل بگیرم
دم شما گرم اره کابل فرانت رو قبل تر خوندم تعریفشو کرده بودین، میمونه خود هارد که دارم گزینه های ارزونتر رو بررسی میکنم🤔
هاردای آرشیوم همه اینترنال و HDD هستن نقل و انتقال واقعا عذاب آوره، الانم بازیارو با PS5 UPLOAD و کابل لن مستقیم به کامپیوتر انتقال میدم سرعتش ۱۰۰ مگ در ثانیه ست

• Like
Reactions: SHAM
من از هارد اکسترنال معمولی به داخلی انتقال میدم سرعتش 60 مگ هستش . تو خود هارد داخلی یه بار یه بازی رو فولدرشو جابجا کردم یعنی همون کپی کردم ته یه فولدر دیگه بازم اونم 60 مگ بودش چجوریه قفلی زده رو 60 . هارد داخلی نباید سرعتش بیشتر باشه؟

• Like
Reactions: SHAM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or