گزارش Obsidian Entertainment در حال کار بر روی نسخه جدید Fallout

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
شرکت Obsidian Entertainment پروژه دنباله بازی Avowed را لغو کرد. این استودیو پس از تعدیل نیروی حدود ۲۵ درصدی، کارکنان خود را به توسعه یک بازی جدید سری Fallout به رهبری جاش سویر (کارگردان New Vegas) منتقل کرده است.این تصمیم بخشی از تغییرات گسترده در اکوسیستم Xbox گزارش شده است.

https://www.bloomberg.com/news/arti...ift-obsidian-studio-to-new-fallout-video-game

وضعیت آبسیدین، بعد از اینکه جناب جیسون شرایر ماجرا رو لو داده و قصابِ ردموند (آشا شارما) در حال عزیمت به سمت استودیو هست! :دی

e58b11_26asdsa.jpg
1000133333.jpg

ظاهراً MS در جریانه، تا زمانی که تیم آماده کار روی فالوت بشه، اینا دارن A2 رو توسعه میدن.

عجب ول نکنی هست این ابسیدین:دی
شرایر میگه حتی با اینکه مایکی Avowed2 رو کنسل کرده... اما استدیو به ساختش داره ادامه میده... تا مایکی قانع بشه بگه حالا که تا اینجاشو ساختید،تکمیلش کنید و عرضه کنیم...

جلوترم گفته،برخلاف سایر سیکوئل ها... تو این یکسال خیلی پروژه جلوتر رفته(میشه گفت احتمالا این نسخه هم باز یه شابلون هست احتمالا بدون تغییرات گسترده!!!!)
View attachment 413180
اینجاست که باید از ضرب‌المثل "کوهی که خارش می‌کنه، خودش را به کوه‌نوردان سفارش می‌کنه" اشاره‌ کنیم.

بعد یسریا میان میگن تقسیر گیمپسه. اون موقع دوست دارم همین چرخ خیاطی رو تمیزش‌ کنم و بدم کوه‌نوردان تا انجام‌ ماموریت‌ کنند.

View attachment 413202

تاد مثل چی میترسه ی استودیو دیگه بیاد ی عنوان فال اوت بهتر بسازه . اینقدر این بشتر متکبر و خود خفن پندار که حد نداره . آشا دمش رو این دفعه میچینه .

پ.ن: به گفته Chris Avellone بعد انتشار NV که سر ابسیدین رو زیر کار کرده بودن BGS واسشون سمینار گذاشته بوده تا با Power Point بهشون بگه کجا اشتباه کردن LOL .
تاد واقعا اینطوره ولی انصافا این مجموعه هرچی الان داره رو مدیون تاد هاوارد و تیمشه که با معرفی دوباره فالوت با شماره سوم آوردن.
از طرفی حق داره که دلش نخواد کسی غیر از خودش روش کار کنه.
همین رفتار رو مثلا تو میازاکی هم میبینیم که سونی خودش رو جر داد ولی آخرش راضی نشد که ادامه بلادبورن رو بسازه و حتی اجازه نداد که بلوپوینت و... که حتی ریمسترش کنن.
===============
===============
اما از طرفی مایکروسافت و بتسدا اجبارا به اینجا رسیدن که باید همچین حرکتی میزدن.
این مجموعه الان تو اوجه حتی شاید محبوب تر از TES ، چرا که سریالش ساخته شده و اونهایی که گیمر نیستن هم میشناسنش.
ولی یه بازی مدرن از این مجموعه نداریم که بتونه از این جماعت مستعد کلی پول فارم کنه و به راحتی به فروش 40-30 میلیونی برسه.
بتسدا تنها کاری که تونست بکنه این بود که مجبور شدن برن برای F4 که مال 10 سال قبله یه آپدیت فشل بدن یا با آوردن Ghoul/Walton Goggins به 76 یه جورایی به این پتانسیل پاسخ بدن.
این ها کجا و ساخت و انتشار یه بازی جدید و مدرن از مجموعه کجا؟

همزمان بتسدا/مایکرو و مجموعه Fallout شاید همین یه شانس رو داشته باشن که روی موج سریال موفقش سوار بشن که هم پلیرهای مجموعه رو تصاعدی افزایش بدن و هم سود هنگفتی نصیبشون بشه.

تاد هاوارد خودش هم میدونه که پاسخی برای قاپیدن این مجموعه از زیر دستش نداره ، همین امروز اراده کنه انتشارش میره برای 10 سال بعد.
دیگه رفیقش اسپنسر هم نیست که بتونه سنگ قلابش کنه و بیخیال بشه.
این آشا خروجی میخواد ، زمان هم نمیده.
=========
=========
به نظرم آبسیدین خیلی زودتر از اونی که فکر میکنیم بازی رو میسازه ، به نظرم قطعا با UE میسازن و این خیلی سرعتشون رو زیاد میکنه.
میتونن انجین استارفیلد/TES6 رو بهشون بدن ولی خود این یعنی دوباره باید بشینن و باهاش آشنا بشن و خیلی جاها رو که نیاز به آپدیت و... داره به دردسر بخورن.

ولی اگه بگیم که مسیر Creation 2.0 (انجین بستدا) رو برن...
تو اون زمانی که ساخت یه بازی AAA حدود 4-3 سال طول میکشید تونستن با یه انجین آماده نیووگاس رو تو 18 ماه ساختن.
الان هم که ساخت یه بازی 7-6 سال طول میکشه به نظرم میتونن سه ساله بازی رو جمع کنن.

اینها تو DNAشون ساخت سرعتی/ضربتی بازیها وجود داره ، درسته که شاید AAA نباشن ولی پروژه ها رو تموم میکنن.
چه آنریل و چه کریشن 2 باشه اینها باهاش خروجی میدن.
=============
=============

در آخر یه مروری هم روی افراد استودیو بکنیم که از اعضای اصلی ساخت عناوین قبلی Fallout هستن ، اکثرا از استودیوی افسانه ای Black Isle که نسخه های اصلی مجموعه و عناوین دیگه رو ساخته بودن.

این افراد کلیدی از نسخه های اوریجینال و نیووگاس الان تو آبسیدین هستن:

Screenshot 2026-07-12 133952.png جاش سویر که معرف حضور هستن و لیددیزاینر نیووگاس بود ، همینطور بعد از اینکه کریس اولون از Black isle رفت تا مدتی داشت ون بورن رو میساخت.
==============
Screenshot 2026-07-12 133959.png فیرگوس اورکهارت که همش بهش دری وری میگم :))
ولی خب آدم بزرگیه و اون موقع که جزو اعضای سازنده بود جزو کارگردانها و ایده پردازهای F 1 و F2 و همینطور نیووگاس تحت رهبری ایشون ساخته شده بود.
البته الان در نقش CEO خروجیش و سیاستی که پیش گرفتن ناامیدکننده بوده.
============
Screenshot 2026-07-12 134004.png Tim Cain که یکی از خالقین اصلی مجموعست (F1-F2) ،همین چندماه پیش دوباره برگشت به آبسیدین ، بازنشست شده بود.
به محض ورود هم گفت برنگشتم که روی نسخه ای از فالوت کار کنم!
اینها همیشه 4-3 تا پروژه همزمان تو دستشون دارن ولی خب الان شرایط متفاوته و احتمالا اونها میرن تو حالت معلق تا فالوت بیاد بیرون.
===========
Screenshot 2026-07-12 134009.png leonard boyarsky که لید آرتیست ،کارگردان هنری F1-F2 هست.
===========
Screenshot 2026-07-12 134020.png john gonzalez که سرطراح ایده پردازی و یکی از نویسنده های نیووگاس 2 بود.
خیلی از NPCهای جذاب نیووگاس هم ایشون خلق کرده ، مثل Yes man , Mr House و...
=============

Screenshot 2026-07-12 140051.png فقط کاش Chris Avellone هم بود و تیم دیگه تکمیل میشد.

حتما استعدادهای جدیدتر و جوونتر هم تو تیم وجود دارن.
ولی این هایی که معروف تر هستن رو لیست کردم که بگم اگه از چیکده اینها نشه با بودجه خوب و زمان ساخت کافی یک Fallout درست و حسابی کشید بیرون من دیگه نمیدونم چه استودیوی دیگه ای میتونه این کار رو انجام بده.

آخرین ویرایش:
در آخر یه مروری هم روی افراد استودیو بکنیم که از اعضای اصلی ساخت عناوین قبلی Fallout هستن ، اکثرا از استودیوی افسانه ای Black Isle که نسخه های اصلی مجموعه و عناوین دیگه رو ساخته بودن.

این افراد کلیدی از نسخه های اوریجینال و نیووگاس الان تو آبسیدین هستن:

View attachment 413422 جاش سویر که معرف حضور هستن و لیددیزاینر نیووگاس بود ، همینطور بعد از اینکه کریس اولون از Black isle رفت تا مدتی داشت ون بورن رو میساخت.
==============
View attachment 413423 فیرگوس اورکهارت که همش بهش دری وری میگم :))
ولی خب آدم بزرگیه و اون موقع که جزو اعضای سازنده بود جزو کارگردانها و ایده پردازهای F 1 و F2 و همینطور نیووگاس تحت رهبری ایشون ساخته شده بود.
البته الان در نقش CEO خروجیش و سیاستی که پیش گرفتن ناامیدکننده بوده.
============
View attachment 413424 Tim Cain که یکی از خالقین اصلی مجموعست (F1-F2) ،همین چندماه پیش دوباره برگشت به آبسیدین ، بازنشست شده بود.
به محض ورود هم گفت برنگشتم که روی نسخه ای از فالوت کار کنم!
اینها همیشه 4-3 تا پروژه همزمان تو دستشون دارن ولی خب الان شرایط متفاوته و احتمالا اونها میرن تو حالت معلق تا فالوت بیاد بیرون.
===========
View attachment 413425 leonard boyarsky که لید آرتیست ،کارگردان هنری F1-F2 هست.
===========
View attachment 413426 john gonzalez که سرطراح ایده پردازی و یکی از نویسنده های نیووگاس 2 بود.
خیلی از NPCهای جذاب نیووگاس هم ایشون خلق کرده ، مثل Yes man , Mr House و...
=============

View attachment 413427 فقط کاش Chris Avellone هم بود و تیم دیگه تکمیل میشد.

حتما استعدادهای جدیدتر و جوونتر هم تو تیم وجود دارن.
ولی این هایی که معروف تر هستن رو لیست کردم که بگم اگه از چیکده اینها نشه با بودجه خوب و زمان ساخت کافی یک Fallout درست و حسابی کشید بیرون من دیگه نمیدونم چه استودیوی دیگه ای میتونه این کار رو انجام بده.
این‌ها همه‌شون قیافه آدمیزادی دارن که! یعنی مو سبزها و آبی‌ها از زمان پیدایش استودیو در اون فعالیت نمی‌کردند :Confused:

این‌ها همه‌شون قیافه آدمیزادی دارن که! یعنی مو سبزها و آبی‌ها از زمان پیدایش استودیو در اون فعالیت نمی‌کردند :Confused:
اونها نسل جدیدترها هستن که خب همه جا هستن :D
اما همین Tim Cain مثلا گی هست ، شاید اگه نسل جدیدتر بود ظاهرش هم متفاوت بود:))

من همیشه میگم این اشتباست که بگیم همه اون موسبزها و... کارشون رو بلد نیستن و همشون قطعا کیفیت بازیها رو میکشن پایین و دنبال این هستن که تو بازیها محتوای مزخرف بچپونن و...
آدم درست و حسابی هم بینشون پیدا میشه که دنبال این نباشه که عقایدش رو بخواد همه جا جار بزنه یا حتی داریم افرادی رو که مخالف اون "معلوم الحالها" باشن.

من همیشه میگم این اشتباست که بگیم همه اون موسبزها و... کارشون رو بلد نیستن و همشون قطعا کیفیت بازیها رو میکشن پایین و دنبال این هستن که تو بازیها محتوای مزخرف بچپونن و...
آدم درست و حسابی هم بینشون پیدا میشه که دنبال این نباشه که عقایدش رو بخواد همه جا جار بزنه یا حتی داریم افرادی رو که مخالف اون "معلوم الحالها" باشن.
یدونه کار درست بینشون دیدی؟ :D کسی که با اختلالات شدید روانی درگیره قطعا رو کارشم تاثیر میذاره دیگه. حالا چه بخواد جار بزنه چه پنهان کنه.

• Like
Reactions: Love Console
یدونه کار درست بینشون دیدی؟ :D کسی که با اختلالات شدید روانی درگیره قطعا رو کارشم تاثیر میذاره دیگه. حالا چه بخواد جار بزنه چه پنهان کنه.
خیلی زیاد هستن.
یه چرخ تو یوتوب ، توییتر و... بزن.
خیلیهاشون خلاف جریان این چند سال اخیر هستن.
طرف فقط میخواد خودش حالش خوب باشه ، کاری نداره که دنیا رو هم بخواد عوض کنه.
اصلا بعضیهاشون میگن این جماعت پر سر و صدا و قدرتهایی که اومدن پشتشون و... باعث شده شرایط زندکی ماها سخت تر بشه و بیشتر از قبل به ماها دافعه داشته باشن و مشکلات بیشتری هم برامون ایجاد شده.
اینکه فقط میخوایم مثل دیگران زندگی عادی داشته باشیم و...

اینکه فقط میخوایم مثل دیگران زندگی عادی داشته باشیم و...
رژه هاشون زیاد نوید یه زندگی عادی رو نمیده :D البته چیزایی که تو آثار مختلف میبینیم یه سیاست کلیه اینطور نیست فلانی اومد زور چپون کرد تو بازی. وقتش برسه همون طرف میاد استلار بلید میسازه برامون :D

رسما آشغال ترین فکشن تاریخ fallout

وسط آخرزمان افتاده بودن دنبال آزاد سازی ربات ها

هیچوقت فازشون رو درک نکردم
یکجوری کشیدم زیرشون و همه‌اشون رو قلع و قمع کردم که خودشون نفهمیدن از کجا خوردن. دیوانه‌ها
چرا، من حاضر بودم جونم رو برای Nick Valentine بدم از بس که این بشر خوب بود،‌ ولی یک مشت ربات رندوم؟ فاک آف :دی

یکجوری کشیدم زیرشون و همه‌اشون رو قلع و قمع کردم که خودشون نفهمیدن از کجا خوردن. دیوانه‌ها
چرا، من حاضر بودم جونم رو برای Nick Valentine بدم از بس که این بشر خوب بود،‌ ولی یک مشت ربات رندوم؟ فاک آف :دی
Ad Victoriom.
+ ...صدای چرخش مینی گان...

خب ببین خیلی داری از زمینه فنی به قضیه نگاه میکنی :دی چون از اون نظر بخوای نگاه کنی که خب همه سیکوئل ها از نسخه های قبلیشون بهتر میشن چون معمولا هم گیمپلی بهتری دارن هم گرافیک بهتری و ...

من اگه اشتباه نکنم همه فال اوتارو تازه 3-4 سال پیش تموم کردم رگباری پشت هم، کلی ماد روشون زدم پس نمتونم بگم تجربه وانیلاش الان چجوریه اما ماد فقط بحث فنیشو فیکس میکنه از نظر محتوایی دستی بهشون نمیزنه.
چون پشت هم بازی کردم فک کنم بهتر بتونم تشخیص بدم از نظر محتوایی چجور بودن چون هیچ نوستالژیی برام نداشت که بی کله بگم 3 و نیووگاسو نوجوونی بازی کردم خیلی کیف کردم پس از 4 بهتره.

ولی خداوکیلی نمیتونم باور کنم یکی تو روم بهم بگه مثلا Quest ها و Faction های Fallout 4 از 3 و نیووگاس بهتره :دی ینی اگه رده بندی کنیم institute، railroad و Minutemen و اینا در اولین حرکت بنظرم میرن پایین لیست فکشنای سری فال اوت :دی واقعا یک سوم جذابیت NCR، Enclave، Legion، Mr house و ... رو نداشتن، ینی اگه Brotherhood of steel نمیبود قشنگ میرفت تو دیوار دیگه از این نظر بنظرم :D

حالا از نظر Quest مثلا همین فال اوت 3 چه ستلمنت هایی داشت لعنتی، یکی از یکی جذاب تر بود کوستا و داستاناشون حتی از نیووگاس تو این زمینه بهتر بود بنظرم.
Megaton اون شهری که مردمش کنار بمب زندگی میکردن یا Rivet city که خودشونو تو اون کشتیه قرنطینه کرده بودن یا از همشون بهتر ساختمونه تنپنی که با Ghoul ها محاصره شده بود و صاحبش نژاد پرست بود :دی باز یک Ghoul خرپول اون سر مپ رو سرش Bounty گذاشته بود، کلی حق انتخاب داشتی هرکدومو چجوری جلو ببری. یکی از یکی به یادموندنی تر.

و لعنتی چه DLC های متنوعی داشت، The pitt که کلا یه منطقه جدیدو باز میکرد که حال و هوای خیلی متفاوتی با گیم داشت، نمیدونم کسی دقت کرده بود یا نه اما ایدش دقیقا Last of us بود :-" قبل اینکه لست آو آسی وجود داشته باشه!
نیو وگاسم که نیاز به تعریف نداره اصلا.

خداییش من نصف این کیفیت نویسندگی رو توی Fallout 4 ندیدم (البته بنظرم مین کوئست 4 جذاب تر از 3 بود)
F4 بصورت کلی بازی خیلی خوبیه، ولی همیشه میگم بنظرم فقط Open-world Shooter Looter Survival فوق العاده ایه اما تو بخش RPG واقعا حرفی جلو قبلیا نداره بنظرم :دی

دیگه حالا برمیگرده به پلیر که از کدوم بخشا بیشتر لذت میبره.
فکشن های ف۴ واقعا یکی از یکی بدترن. دیالوگ نویسی در حد کلاس اول. کوئست لاین ها اصلا فاجعه کار شده بودن. حداقل تو زمینه نویسندگی خیالمون راحته اینبار از ابسیدین. جدا از معدود بازیای هست که از ۹۰٪ کرکترهاش بدم میاد چون واقعا نمیشه تحمل کرد. جوری هم نوشته شدن انگار مخاطب ۱۰ سالشه. فکشن minuteman /railroad با اختلاف بدترین فکشن های فرنچایزن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or