امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین تجربه شده [ حتما پست اول مطالعه شود ]

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )
و حتما پلتفرمی که بازی رو روی اون تجربه کردید به همراه نقدتون ذیل کنید.

Last edited by a moderator:
View attachment 410319

The Darkness 1 (2007)
(Xbox 360)

نکات مثبت: داستان جذاب و اتمسفریک؛ طراحی بی‌نظیر مراحل رؤیاگونه؛ صداپیشگی عالی شخصیت‌ها؛ انیمیشن‌های صورت واقع‌گرایانه؛ مکانیزم‌های سرگرم‌کننده قدرت تاریکی
نکات منفی: ریتم کُند و خسته‌کننده؛ سیستم شوتینگ پولیش‌نشده

Score 7
شروع بازی: 17 فروردین 1405
پایان بازی: 31 خرداد 1405
آخ آخ، یادمه اون موقع تلویزیون بازی خیلی متنوع بود، میشد ساعت ها نشست برنامه تلویزیونی ها رو تماشا کرد، لودینگ هایه خیلی قشنگی هم داشت،

ولی متاسفانه هرچقدر نسخه یک خوب بود نسخه دوم با اون گرافیک کارتونی آشغال محض بود

Cyberpunk 2077 V2

همه میدونیم بعضی از بازیها هستند که ما رو کامل میبرن توی دنیای خودشون. اون دنیای موازی انقدر درگیرمون میکنه طوری که وقتی بازی تموم میشه و برمیگردیم به واقعیت احساس پوچی میکنیم. البته بازیهای زیادی نیستند که چنین قدرتی دارند آخرین بازی که اینجوری من رو تحت تاثیر قرار داده بود Red Dead Redemption 2 بود اما خب ۸ سال بعد Cyberpunk 2077 با Night City و حومه این کار رو دوباره انجام دادند. من اخبار بازی رو زیاد دنبال نکرده بودم درسته Witcher 3 رو شاهکار میدونم ولی زیاد به سایبرپانک با اون همه تبلیغاتی که کرد و برای GTA شاخ و شونه میکشید امیدی نداشتم. آخه چطور یه بازی هم برای سوییچ میاد هم برای PCهای های اند و روی همش قراره شاهکار بشه. Too good to be true. بازی عرضه شد و برام اهمیت چندانی نداشت مخصوصا که میدونستم پر از باگه و قابل بازی نیست. متای بازی هم که با مهندسی به ۸۶ رسیده بود اونم روی PC تنها سیستمی که میتونست درست اجراش کنه. با این دید اینکه بد نیست تا عرضه GTA یک کلون از GTA با چاشنی CDPR تجربه کنم رفتم سراغش. ولی بازی در همه ابعاد سوپرایزم کرد به طوری که نمیتونم برای نسخه بعدی صبر کنم.

نکات مثبت:

+ داستان اصلی جذاب با قابلیت تاثیر پذیری جالب از انتخابهای قبلی

+ پایان های عالی

+ ماموریت های جانبی بسیار با جزییات و جذاب طراحی شدند

+ گرافیک روی مد ray-tracing زیباترین چیزی هست که روی PS5 بازی کردم و ۳۰ فریم خیلی روونی روی PS5 Pro داره

+ دوربین اول شخص عالی پیاده شده و کاملا حس Immersion رو منتقل میکنه

+ طراحی هنری عالی، دیالوگها و گفتگو ها کاملا حس تم Cyberpunk رو‌ منتقل میکنه

نکات منفی:

• محدودیت ۲۰ تا تعداد save برای بازی
  • سیستم crafting جای پیشرفت داره

Masterpiece

Dispatch ---------------------- 8.5

+ دیالوگ‌ها و نویسندگی بی‌نظیر
+ شخصیت‌پردازی و صداپیشگی فوق‌العاده
+ کرکترهای جذاب و دوست داشتنی
+ آرت استایل کامیک‌بوکی و زیبا
+ ارزش تکرار بالا

- گیم‌پلی میتونست پُررنگ‌تر و عمیق‌تر باشه

Capture_2026_07_07_08_24_33_261.png Capture_2026_07_07_08_38_09_328.png
Neighbours Back From the Hell 2020

نکات مثبت: برخورداری از ایده‌ای خلاقانه و نوین نسبت به زمانه خود؛ بامزه؛ افزایش سطح چالش در مراحل پایانی؛ ایجاد تغییرات بصری کوچک اما مناسب برای جلب نظر گیمرهای نسل جدید
نکات منفی: ریتم کُند؛ کوتاهی نیمه دوم (بخش مسافرت)؛ عدم استفاده از پتانسیل شخصیتِ مادرِ همسایه (:D) در خلق موقعیت‌های کمیک؛ موسیقی گاهاً تکراری

Score: 7.5
شروع بازی: 15 تیرماه 1405
پایان بازی: 16 تیرماه

پ.ن: نمی‌دونم بخاطر بالا رفتن سن هست یا تنبل‌ شدنم به واسطه تکنولوژی؛ زمانی این بازی رو چشم‌بسته کامل و روی 100 درصد تموم می‌کردم

آخرین ویرایش:
Bowser's_Fury_cover.jpg

Bowsers Fury
2021

یکی از بهترین level design هایی که تا حالا تو هر بازی دیدم.
باوزرز فیوری یه لول بزرگه که داخلش هر لحظه کاری برای انجام دادن هست
و ریتم پاداش گرفتن از کار هایی که انجام میدید هیچوقت نمیوفته
سطح سختی بازی بطرز عجیبی بی نقصه، گرفتن cat shine ها که کل هدف بازی هست
نه حس میکنید زیادی آسونه و نه هیچوقت اونقدر سخته که مجبور بشید بار ها تلاش کنید
واقعا انحصاری های نینتندو بحدی بی نقص هستن که جایی برای توضیح و تعریف نمیذارن
برای دیدن تیتراژ 4 ساعت کافیه اما گرفتن هر 100 تا کت شاین یه هشت ساعتی زمان میبره

10/10​

View attachment 412899

Bowsers Fury
2021

یکی از بهترین level design هایی که تا حالا تو هر بازی دیدم.
باوزرز فیوری یه لول بزرگه که داخلش هر لحظه کاری برای انجام دادن هست
و ریتم پاداش گرفتن از کار هایی که انجام میدید هیچوقت نمیوفته
سطح سختی بازی بطرز عجیبی بی نقصه، گرفتن cat shine ها که کل هدف بازی هست
نه حس میکنید زیادی آسونه و نه هیچوقت اونقدر سخته که مجبور بشید بار ها تلاش کنید
واقعا انحصاری های نینتندو بحدی بی نقص هستن که جایی برای توضیح و تعریف نمیذارن
برای دیدن تیتراژ 4 ساعت کافیه اما گرفتن هر 100 تا کت شاین یه هشت ساعتی زمان میبره

10/10​

Bowser's Fury یکی از بهترین گیم‌های نینتندو بوده تا الان. من بعد از این نسخه رفتم سراغ ماریو آدیسی، و با تمام خفن بودن اون گیم، باز هم به خوبی این نسخه نبود به نظرم.

Pragmata

8.5/10

بازی من رو یاد Vanquish و Binary Domain میندازه، رنگ بندی سرد و تم شبیه به آثار Sci-fi ژاپنی مثل انیمه‌های Gundam یا سری Armored core. و خب این بخشی هست که با ذائقه‌ی من خیلی جور نیست. حتی وقتی Ace Combat هم بازی می‌کنی همین سردی و بی روحی تکنولوژیک رو حس می کنی‌‌.

بازی به لحاظ بصری واقعا اثر تمیزیه، گرافیک خوب، پرفرمنس قابل قبول ( من با کرک بازی کردم و شاید چون خیلی ورژن بازی به روز نبود یکم مشکلات استاتر داشتم).

گیم‌پلی بازی عملا مهم ترین نوآوری بازیه، پازل هک کردن ربات ها جذابه اما گان‌پلی به نظرم جا‌داشت پانچی تر و اثرگذار تر باشه، اسلحه اصلی حتی وقتی تا آخر آپگرید میشه همچنان نرف شده و آب‌پاش طور به نظر میاد!
اما باس فایت‌های بازی واقعا جذاب و نفس گیر بود.

داستان بازی هم خوب بود، یه پلات توییست تقریبا موثر داره، و اندینگ اثرگذار اما قابل پیش بینی.

مشکل اصلی من با بازی که خب بیشتر سلیقه‌ی من هست یکی همین گان‌پلی معمولی بود و یکی هم لول دیزاین حوصله سر بر بین انکانترها و سردی و بی روحی بازی.
در کل اثر باکیفیتیه اما یکم برا سلیقه‌ی من بیش از حد ژاپنی بود. :دی

آخرین ویرایش:
Neir Automata : 9/10
اثری فلسفی با ایده متفاوت داستانی همراه با اندینگ های مختلف که بشدت ایده خلاقانه ای بود ولی ضعف در شخصیت پردازی یکسری کرکتر ها و عدم پرداختن به یکسری ابعاد داستانی و همچنین استفاده نکردن از یکسری پتانسیل ها و تکراری شدن موسیقی بازی در مقاطعی بازی موجب شد که امتیاز ۱۰/۱۰ برای این عنوان در نظر نگیرم اما در کل، در زمره آثار شاهکار قرار میگیره

Assassin's Creed Unity 7.5/10
در زمان خودش بدلیل مشکلات پرفورمنس دراپ کردم و بعد 12 سال یک فرصت دوباره دادم و مایه حسرته که چه پتانسیل های داشت این عنوان و به دلیل مشکلاتی که گریبانش رو گرفت نتونست به چیزی که لایقش بود برسه
بنظر من اگر در کنار Black Flag، این عنوان هم با ابعاد کیفی نسل 9 ریمیک بشه، داستان بازی گسترده بشه در سطحی که به یکسری کرکتر ها و یکسری ابعاد تاریک پاریس تو اون برهه تاریخی بیشتر پرداخته بشه و همچنین فلش بک های که به مقاطع مختلف تاریخی از پاریس زده میشدن متنوع تر و گسترده تر بشن، باعث میشه این نسخه از سری AC به چیزی که پتانسیلش رو داشت برسه

RoboCop 5/10
بازی عجیبی بود، از این منظر که پر از نقضی و ایراد هست ولی باز با این حال علاقه داشتم که ادامه بدم و بازی رو تموم کردم
همه چیز بازی ضعیف بود، از level design و gunplay و صداگذاری و شخصیت پردازی و روایت گرفته تا اندینگ بازی که من رو یاد یک سکانس معروف از یک فیلم ترکیه ای انداخت که بعنوان یکی از مضحک ترین سکانس های سینمایی دنیا شناخته میشه و نمی‌دونم این شباهت عمدی بود یا سهوی، هرچه که بود قطعا اندینگ این بازی رو برای مفرح کردن حال خودم بعدها از یوتیوب خواهم دید :D
با تمام این ایراد ریز و درشت، تجربه دلنشینی بود که من رو یاد آثار نسل ۷-۶ انداخت و شاید مهمترین دلیلی که باعث شد بازی رو ادامه بدم این حس نوستالژیک بود و ناگفته نیز نماند که بهترین بخش بازی، بخش گرافیک و طراحی بصری بود

آخرین ویرایش:
1000048626.jpg
Mina the hollower

مهم ترین منبع الهام بازی زلداهای قدیمی بوده و مهم ترین تفاوتشم اینه که اینجا هیچ محدودیتی برای اینکه کجا بری وجود نداره و هرجا بری میتونی بری و درسته.بازی به شدت بزرگیه چهارتا سلاح داره که هر کدوم سبک های متفاوتی دارند.ترینکت های مختلفی داره که میتونی با اکوییپ کردنش نحوه بازی کردنتو تغییر بدی و حتی تو حل کردن پازل ها کمکت کنه یه سری پازل های بازی راه های زیادی برای حل کردنش داره مثلا داخل قلعه یه جایی رو مبینین که شاید12 پله فاصله داره و هیچ وقت نمی‌تونی بپری بازی هم هیچ وقت قرار نیست بگه که اونجارو چطوری رد کنی باید خودت فکر‌ کنی که چطوری و با چه چیزهایی اونجا رو رد کنی بازی کلاراهنماییت نمی‌کنه همه چیز رو خودت باید کشف کنی اکسپلورینگ وپلتفرمینگ بازی هم بی نهایت جذابه باز‌ی حدود 30تا40ساعت محتوا داره و‌مپ بازی به شدت بزرگ و پرمحتواست

برنده گوتی امسال احتمال خیلی زیاد همین بازیه و یه سر و گردن از بقیه بازی هایی که بازی کردم بهتر بود. اکثر بازی های AAAامسال به جز pragmata برام پایین تر از سطح انتظاراتم بود

امیتاز:10

آخرین ویرایش:
capsule_616x353.jpg

متافور بازی عجیبیه
بازی ایه که همه المان هاش خیلی خوبن و در عین حال همه المان هاش منو ناامید می کنه... به غیر از گرافیک. گرافیک بازی از اساس بده :دی

همه میدونیم تیم استدیو زیروی اتلوس از لحاظ فنی واقعا هیچ چیز خاصی نیستن. ولی بازم به نظرم همیشه تو محقق کردن ویژن تیم هنری به گرافیک نهایی بازی موفق بودن. مخصوصا پرسونا 5 که نمونه روشن شه
این جا انگار از هم پاشیده شدن. نمیدونم چرا و چطور، ولی اصلا مغزم درد میگیره به این بازی نگاه می کنم. نکته بد قضیه اینه که مشخصه بازی چه ویژن هنری خدایی داره ولی اصلا تو گرافیک بازی این بروز نداره و برعکس عدم موفقیت تیم فنی باعث شده بازی حتی زشت تر هم بشه.

از اون بگذریم داستان این بازی فوق العاده است، به خصوص آنتاگونیست اش که جزو بهترین های ژانره بدون شک. لویی عملا حتی قبل از شخصیت اصلی داستان و از اوپنینگ بازی حضورش کامل تا آخر بازی حس میشه و هی هم لامصب غافلگیر می کرد منو. چیزی که در مورد داستان بازی منو ناامید می کنه اینه که ایده انتخابات بازی خیلی جای بازی و کار بیشتر داشت به نظرم و به نظرم اون اراده جمعی پیام سیاسی پشت داستان نه که کامل خام باشه ولی کامل هم نپخته.

گیم پلی هم دوباره مورد عجیبیه، بازی استقلال خودش رو از سیستم معمول پرسونا و SMT با سیستم Job خودش کسب کرده، حتی با این که اسپل ها و قابلیت ها از بلوپرینت معمول اتلوس تبعیت می کنه، نحوه بازی شما و تیم چینی تون کامل مبتنی بر سیستم آرکتایپ هاست که برای همه شخصیت ها قابل شخصی سازیه و پیشروی کاملا خاص خودش رو داره.
ولی نکته عجیب این جاست که بازی دوست داره تو سایه پرسونا باشه. با این که کانفیدنت ها و ولوت روم این جا معادل دارند ولی بازی تقریبا هیچ تلاشی نشون نمیده تا مثل بخش مبارزات بازی متمایزشون کنه و برعکس به خاطر تفاوت های کلی تو ستینگ و... این بخش ها حتی خام تر به نظر میرسن تا چیزی مثل پرسونا. تا حدی که یه سری مثل Fire Emblem تو قرض گرفتن مکانیک هاش از پرسونا از متافور موفق تره، چون خودش رو موظف نمیدونه که کامل تو سایه این سری باشه.

موسیقی هم که هیچی... خدااااا
و UI و UX جفت شون خدا. هم ظاهر منوها و هم راحتی گشتن توشون بی نمونه است تو کل ژانر!

نمره نهایی: 7.5

page_bg_raw.png

پس لوگوی RE Engine از این جا میاد... چه فاکدآپ :(

نمره نهایی: 9

View attachment 413185

پس لوگوی RE Engine از این جا میاد... چه فاکدآپ :(

نمره نهایی: 9
یکی از عجیب‌ترین تجربه های امسالم بود.
طراحی باسفایت رو استودیو رزیدنت اویل باید از اینا یادبگیره :D
نمره ۹

آخرین ویرایش:
Elden Ring
قبل از هر چیز باید بگم من با این سبک زندگی کردم و با این سبک خواهم مرد و کلا سبک اصلی و مورد علاقه من همین سولز لایک مخصوصا سولز لایک های که فقط سازندش فرام سافتور هست همیشه برام در اولویت بودن بقیه سولز لایک ها نتنها فلسفه بازی های میازاکی رو ندارن بلکه حتی از لحاظ هنری فرسنگ ها دورتر هستند. قبلا بازی رو پلی دادم ولی هیچ وقت نشد درست و حسابی برسم سر وقت بازی و بازی رو تموم کنم
بازی بنظرم من همون DARK SOULS 3 هست دقیقا تو 10 برابر ابعاد بزرگتر سازنده میتونست تو این ابعاد بزرگ و این همه باس فایت راحت یک سه گانه از این بازی در بیاره واقعا میشد دیگه در نظر بگیرید بازی چه عظمت انکار ناپذیری داره !
بازی بیشتر از این که DS3 باشه شباهت های بسیار بسیار زیادی با DS2 هم داره، نحوه رسیدن به باس فایت ها خودش یک محیط بسیار بزرگ داره که برای رسیدن به باس اصلی چندین مینی باس سخت قرار داره با کلی محیط مارپیچ و گیج کننده و اتفاقا نحوه رسیدن به باس فایت ها تو نقاط کور قرار داره و برای پیدا کردنشون واقعا به کلی دردسر افتادم...
باس های بازی بسیار وحشی تشریف دارن ، استراتژی هاشون بسیار سخت تر و مرگبار تر شده راند های مبارزه اکثرا 2 فاز هست یا 2 باس فایت در کنار هم قرار دارن طراحی های باس فایت ها دیگه نقطه اوج هنر و طراحی بشر تو مدیوم گیم هست HP باس فایت ها بشدت زیاد شدن دور اول رو لول 120 با سلاح +25 بشدت اذیت شدم ولی رو NG+ وقتی رسیدم لول 200 تازه بازی کمی برام راحت شد!
هنوز دی ال سی بازی رو نرفتم ولی بخش اصلی بازی رو شخم زدم و واقعا زبان قاصر از وصف زیبایی بازی
10/10

1783715045178.jpeg
به نظرم اید سافتور یکی از استودیوهای fan-friendly حال حاضر هست.
همه ایرادهایی که به بازی اصلی میگرفتن رفع کردن.
تعداد نوع انمیها کمه، ۴ نوع جدید اضافه کردن.
گلوری کیلها خیلی محدودئه ، تعدادش با توجه به نیزه بیشتر شده.
دلتون برای بپر بپر اترنال تنگ شده، سرعت دارک ایج کمه ، با نیزه بهترش رو اضافه کردن
باسفایتهای بازی اصلی کمه و چالشی نیست.
Id تو رولیشنز یکی از هیجان انگیزترینهاش رو ساخته.
بازی اصلی محتواش کمه و اسلیر گیتهای اترنال نداره ، تو رولیشنز برگشته
نمره: ۱۰

آخرین ویرایش:
capsule_616x353.jpg
dead island 2
با نسخه یک این بازی بشدت خاطره دارم و یکی از بازی های مورد علاقم هست
گرافیک : این بخش واقعا عالی بود بخصوص روز شب بازی که واقعا عالی نور پردازی شده بودن و همچنین بقیه موارد گرافیکی که تجربه دلنشینی بود در کل .
موسیقی : موسیقی متن های خوبی داشت از جمله ترک منیو که عالی بود ( نمیدونم کسی دقت کرده یا نه اما خیلی شبیه اینترو شروع سریال banshee بود )
ماموریت ها : ماموریت های اصلی و و فرعی + بقیه موارد مثل پیدا کردن سلاح های خاص واقعا مناسب و لذت بخش بودن ، نه انقدر طولانی که تکراری بشن نه انقدر کم که به چشم بیاد
گیم پلی : این بخش بازی واقعا عالی بود نسبت به نسخه یک خیلی پیشرفت کرده بود ، اسلحه های گرم خیلی بهتر شده بودن و شلیک باهاشون لذت بخش تر شده بود اسلحه های سرد هم همچنین ، قابلیت شخصی سازی و افزودن ویژگی های خاص مثل اتش ، اسید ، برق و.... عالی بود
و کلی ویژگی های دیگه که واقعا ظرفیت گیم پلی رو برده بودن بالا و اصلا تکراری نمیشد ، بازی کلی چلنج هم داشت که تکمیلشون حال میداد .
اما در مورد داستان و در کل خود بازی بنظرم نسبت به نسخه قبل کمی ضعیف تر بود.
اون تم جدی ، تاریک و ترسناک نسخه یک رو نداشت ، همچنین درخت مهارتش کمی گیج کننده بود ، بعضی از ویژگی های دایینگ لایت رو هم داشت که باعث میشد خواه یا ناخواه باهاش مقایسه بشه . محیط های بازی بسته تر و برخلاف نسخه یک امکان ماشین سواری نداشت که پسرفت عجیبی بود .
در کل اگه با دایینگ لایت و نسخه اولش مقایسه نشه اثر با کیفیت و سرگرم کننده ای بود
8.5/10‌

آخرین ویرایش:
The Last of Us Part II Remastered

اقا من برای بار فکر کنم 12 بازی رو تموم کردم منتها اینبار رو داستان بازی رو یکم دقیق تر شدم واقعا خیلی اعصبانی شدم بازی از همه نظر پرفکت هست- گرافیک -گیم پلی -صدا-موسیقی- اتمسفر-
ولی اول بازی که جول رو این طوری میکشن واقعا یکم حالم به هم خورد گفتم عیب نداره الی انتقامشون رو میگیره بازی قش و قوس فراوانی رو میخوره که میاد جلو تر الی حتی به یک دختر بچه هم رحم نمیکنه ! یکم دیگه رفتیم جلو تر اوین رو کشت :| یک زن حامله رو با بچش کشت:| اونا که جول رو نکشته بودن تازه خیلی هم بهش لطف کردن نکشتنش حقیقتا اینجا دیگه حالم از الی به هم خورد- بعدش دوباره ابی اومد جسی روکشت جسی بدبخت که همش میگفت برگردیم و بخاطر دینا باهاتم اینجا قربانی الی شد میرسیم به اخر بازی بعد کلی قش قوس فراوان دیگه نه الی ابی رو میکشه نه ابی الی رو بازی با کلی عقده کارگردانی تموم شد! بیشترین انتقاد من به نویسندگی داستان بازی هست وگرنه بازی برام هزار سال دیگه بگذره 10/10 هست -حقیقتا من از داستان و شخصیت ابی خیلی خوشم اومد اینا باید یک لست اف اس رو با ابی میزدن نه که ابی میزد جول رو میترکوند :/

10/10

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or