امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
View attachment 413185

پس لوگوی RE Engine از این جا میاد... چه فاکدآپ :(

نمره نهایی: 9
یکی از عجیب‌ترین تجربه های امسالم بود.
طراحی باسفایت رو استودیو رزیدنت اویل باید از اینا یادبگیره :D
نمره ۹

آخرین ویرایش:
Elden Ring
قبل از هر چیز باید بگم من با این سبک زندگی کردم و با این سبک خواهم مرد و کلا سبک اصلی و مورد علاقه من همین سولز لایک مخصوصا سولز لایک های که فقط سازندش فرام سافتور هست همیشه برام در اولویت بودن بقیه سولز لایک ها نتنها فلسفه بازی های میازاکی رو ندارن بلکه حتی از لحاظ هنری فرسنگ ها دورتر هستند. قبلا بازی رو پلی دادم ولی هیچ وقت نشد درست و حسابی برسم سر وقت بازی و بازی رو تموم کنم
بازی بنظرم من همون DARK SOULS 3 هست دقیقا تو 10 برابر ابعاد بزرگتر سازنده میتونست تو این ابعاد بزرگ و این همه باس فایت راحت یک سه گانه از این بازی در بیاره واقعا میشد دیگه در نظر بگیرید بازی چه عظمت انکار ناپذیری داره !
بازی بیشتر از این که DS3 باشه شباهت های بسیار بسیار زیادی با DS2 هم داره، نحوه رسیدن به باس فایت ها خودش یک محیط بسیار بزرگ داره که برای رسیدن به باس اصلی چندین مینی باس سخت قرار داره با کلی محیط مارپیچ و گیج کننده و اتفاقا نحوه رسیدن به باس فایت ها تو نقاط کور قرار داره و برای پیدا کردنشون واقعا به کلی دردسر افتادم...
باس های بازی بسیار وحشی تشریف دارن ، استراتژی هاشون بسیار سخت تر و مرگبار تر شده راند های مبارزه اکثرا 2 فاز هست یا 2 باس فایت در کنار هم قرار دارن طراحی های باس فایت ها دیگه نقطه اوج هنر و طراحی بشر تو مدیوم گیم هست HP باس فایت ها بشدت زیاد شدن دور اول رو لول 120 با سلاح +25 بشدت اذیت شدم ولی رو NG+ وقتی رسیدم لول 200 تازه بازی کمی برام راحت شد!
هنوز دی ال سی بازی رو نرفتم ولی بخش اصلی بازی رو شخم زدم و واقعا زبان قاصر از وصف زیبایی بازی
10/10

1783715045178.jpeg
به نظرم اید سافتور یکی از استودیوهای fan-friendly حال حاضر هست.
همه ایرادهایی که بازی اصلی میگرفتن رفع کردن.
تعداد نوع انمیها کمه، ۴ نوع جدید اضافه کردن.
گلوری کیلها خیلی محدودئه ، تعدادش با توجه به نیزه بیشتر شده.
دلتون برای بپر بپر اترنال تنگ شده، سرعت دارک ایج کمه ، با نیزه بهترش رو اضافه کردن
باسفایتهای بازی اصلی کمه و چالشی نیست.
Id تو رولیشنز یکی از هیجان انگیزترینهاش رو ساخته.
بازی اصلی محتواش کمه و اسلیر گیتهای اترنال نداره ، تو رولیشنز برگشته
نمره: ۱۰

آخرین ویرایش:
capsule_616x353.jpg
dead island 2
با نسخه یک این بازی بشدت خاطره دارم و یکی از بازی های مورد علاقم هست
گرافیک : این بخش واقعا عالی بود بخصوص روز شب بازی که واقعا عالی نور پردازی شده بودن و همچنین بقیه موارد گرافیکی که تجربه دلنشینی بود در کل .
موسیقی : موسیقی متن های خوبی داشت از جمله ترک منیو که عالی بود ( نمیدونم کسی دقت کرده یا نه اما خیلی شبیه اینترو شروع سریال banshee بود )
ماموریت ها : ماموریت های اصلی و و فرعی + بقیه موارد مثل پیدا کردن سلاح های خاص واقعا مناسب و لذت بخش بودن ، نه انقدر طولانی که تکراری بشن نه انقدر کم که به چشم بیاد
گیم پلی : این بخش بازی واقعا عالی بود نسبت به نسخه یک خیلی پیشرفت کرده بود ، اسلحه های گرم خیلی بهتر شده بودن و شلیک باهاشون لذت بخش تر شده بود اسلحه های سرد هم همچنین ، قابلیت شخصی سازی و افزودن ویژگی های خاص مثل اتش ، اسید ، برق و.... عالی بود
و کلی ویژگی های دیگه که واقعا ظرفیت گیم پلی رو برده بودن بالا و اصلا تکراری نمیشد ، بازی کلی چلنج هم داشت که تکمیلشون حال میداد .
اما در مورد داستان و در کل خود بازی بنظرم نسبت به نسخه قبل کمی ضعیف تر بود.
اون تم جدی ، تاریک و ترسناک نسخه یک رو نداشت ، همچنین درخت مهارتش کمی گیج کننده بود ، بعضی از ویژگی های دایینگ لایت رو هم داشت که باعث میشد خواه یا ناخواه باهاش مقایسه بشه . محیط های بازی بسته تر و برخلاف نسخه یک امکان ماشین سواری نداشت که پسرفت عجیبی بود .
در کل اگه با دایینگ لایت و نسخه اولش مقایسه نشه اثر با کیفیت و سرگرم کننده ای بود
8.5/10‌

آخرین ویرایش:
The Last of Us Part II Remastered

اقا من برای بار فکر کنم 12 بازی رو تموم کردم منتها اینبار رو داستان بازی رو یکم دقیق تر شدم واقعا خیلی اعصبانی شدم بازی از همه نظر پرفکت هست- گرافیک -گیم پلی -صدا-موسیقی- اتمسفر-
ولی اول بازی که جول رو این طوری میکشن واقعا یکم حالم به هم خورد گفتم عیب نداره الی انتقامشون رو میگیره بازی قش و قوس فراوانی رو میخوره که میاد جلو تر الی حتی به یک دختر بچه هم رحم نمیکنه ! یکم دیگه رفتیم جلو تر اوین رو کشت :| یک زن حامله رو با بچش کشت:| اونا که جول رو نکشته بودن تازه خیلی هم بهش لطف کردن نکشتنش حقیقتا اینجا دیگه حالم از الی به هم خورد- بعدش دوباره ابی اومد جسی روکشت جسی بدبخت که همش میگفت برگردیم و بخاطر دینا باهاتم اینجا قربانی الی شد میرسیم به اخر بازی بعد کلی قش قوس فراوان دیگه نه الی ابی رو میکشه نه ابی الی رو بازی با کلی عقده کارگردانی تموم شد! بیشترین انتقاد من به نویسندگی داستان بازی هست وگرنه بازی برام هزار سال دیگه بگذره 10/10 هست -حقیقتا من از داستان و شخصیت ابی خیلی خوشم اومد اینا باید یک لست اف اس رو با ابی میزدن نه که ابی میزد جول رو میترکوند :/

10/10

آخرین ویرایش:
Little_Nightmares_Box_Art.png
Little Nightmares
یه جواهر توی دنیای بازی های پلتفرمر! بازی کوتاهه ولی اتمسفر تاریک و مرموزش توی همون چن ساعت یه حس و حال عجیبی رو بهتون منتقل میکنه؛ مخصوصا داستان مبهم بازی که باعث میشه بعد از تموم کردنش برین سراغ تئوری های طرفدارا. پازل ها و معماهای بازی هم سخت نیستن. به طرفدارای سبک های هنری و داستان سرایی های غیرمستقیم هم شدیدا توصیه اش میکنم.
نمره 8 از 10

View attachment 413488
Little Nightmares
یه جواهر توی دنیای بازی های پلتفرمر! بازی کوتاهه ولی اتمسفر تاریک و مرموزش توی همون چن ساعت یه حس و حال عجیبی رو بهتون منتقل میکنه؛ مخصوصا داستان مبهم بازی که باعث میشه بعد از تموم کردنش برین سراغ تئوری های طرفدارا. پازل ها و معماهای بازی هم سخت نیستن. به طرفدارای سبک های هنری و داستان سرایی های غیرمستقیم هم شدیدا توصیه اش میکنم.
نمره 8 از 10
برای دونستن داستان این موارد رو بازی کن....

Very little nightmare for phone
DLC the residence / the depth
Little Nightmares II

یک سری کمیک هم هست که با همین موارد بالا متوجه کلیت داستان میشی.

View attachment 413488
Little Nightmares
نمره 8 از 10
شماره سومش هم زیباست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or