گزارش Obsidian Entertainment در حال کار بر روی نسخه جدید Fallout

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
شرکت Obsidian Entertainment پروژه دنباله بازی Avowed را لغو کرد. این استودیو پس از تعدیل نیروی حدود ۲۵ درصدی، کارکنان خود را به توسعه یک بازی جدید سری Fallout به رهبری جاش سویر (کارگردان New Vegas) منتقل کرده است.این تصمیم بخشی از تغییرات گسترده در اکوسیستم Xbox گزارش شده است.

https://www.bloomberg.com/news/arti...ift-obsidian-studio-to-new-fallout-video-game

حیف که تاپیک unpopular opinion بسته است :-?
ببین اگه بگیم مثلا فالوت 3 اون زمانی که اومد لذت بیشتری داد یا تجربه خفن تری بود میتونم قبول کنم. ولی تو سال 2026 بیای فالوت 3 رو بذاری کنار 4 و بگی شماره سوم بهتر بود کاملا غیرمنطقیه :D

من خودم به شخصه رد دد ریدمشن یک بیشتر بهم خوش گذشت ولی هیچ وقت نمیتونم بگم از دوش بهتر بود. نسخه دوم ده برابر خفن تر از شماره یکش بود. یا همینطور GOW 2018 خیلی تجربه ناب تری برام داشت ولی باز نمیتونم بگم بهتر از شماره بعدیش بوده. تقریبا این درمورد اکثر بازیای درست حسابی صدق میکنه. یعنی اگه یه گند اساسی تو یه بازی نخوره و واقعا خرابش نکرده باشن تو حالت پیش فرض باید بهتر از نسخه قبلش باشه.

شما حواستون نیست دارید سر یه کرمچاله رو میزنین کنار.
بترسید از روزی که طرفدارهای قدیمیتر فالوت پادرد ، کمردرد و... رو بزارن کنار و دست به کیبورد بشن :))
اون بومرها همون وقتی که فال اوت افتاد دست تاد هاوارد به تاریخ پیوستن، سه و چهار و نیو وگاس نداره :دی

خودمون به خاطر قوانین سایت که نمیتونی بیشتر توضیح بدی قبول کنیم؟ :D
حالا نه در این حد 😆:دی

عجب ول نکنی هست این ابسیدین:دی
شرایر میگه حتی با اینکه مایکی Avowed2 رو کنسل کرده... اما استدیو به ساختش داره ادامه میده... تا مایکی قانع بشه بگه حالا که تا اینجاشو ساختید،تکمیلش کنید و عرضه کنیم...

جلوترم گفته،برخلاف سایر سیکوئل ها... تو این یکسال خیلی پروژه جلوتر رفته(میشه گفت احتمالا این نسخه هم باز یه شابلون هست احتمالا بدون تغییرات گسترده!!!!)
1000025302.jpg

شرایر میگه حتی با اینکه مایکی Avowed2 رو کنسل کرده... اما استدیو به ساختش داره ادامه میده... تا مایکی قانع بشه بگه حالا که تا اینجاشو ساختید،تکمیلش کنید و عرضه کنیم...

جلوترم گفته،برخلاف سایر سیکوئل ها... تو این یکسال خیلی پروژه جلوتر رفته(میشه گفت احتمالا این نسخه هم باز یه شابلون هست احتمالا بدون تغییرات گسترده!!!!)
View attachment 413180
خب گویا ابسیدین هم هوس تخته شدن کرده ....
کمپانی مادر داره میگه آقای ابسیدین بچسب به بازی های AAA خودم بهت IP درجه یک مثل فال اوت میدم ، بودجه ساخت هم میدم بعد تو بگی نه من میخوام همون پروژه جمع و جور خودم رو بسازم ....
۲ روز دیگه درشون تخته شد میان توی نت به فحش کشی به مایکروسافت که اره اینا ما رو بیکار کردن ....

View attachment 413180
اگه همون اسکیل و جزئیات نسخه اول رو داشته باشه واقعا تلاش بیهوده ایه.
مثل OW 2.
یه کاری میکنن آشا با لحاف تشک بره جلوی در استودیو.
خدا کنه ختم به خیر بشه.

با این همه خیلی دوست دارم دنیای Pillarsها و اون خط داستانی رو بتونن ادامه بدن.
حالا که دارید قاچاقی میسازید لااقل مثل نسخه اول نسازید ، OW2 رو هم با اون رویکرد کل مجموعه رو نابود کردین.
دیگه به این مجموعه رحم کنین لااقل.
=======
احتمالا خیلی تو مراحل آخر ساختشه که دیگه نخواستن کنسلش کنن.
امیدوارم سنبه جاش سویر و بروبچ مایکروسافت پرزور تر باشه که تمرکز اصلی بودجه و نفرات استودیو بیاد روی فالوت.
دو روز دیگه نیایم بگیم نه فالوتشون اونی که باید میبود هست و نه این Avowed 2 اونی که باید.

ببین اگه بگیم مثلا فالوت 3 اون زمانی که اومد لذت بیشتری داد یا تجربه خفن تری بود میتونم قبول کنم. ولی تو سال 2026 بیای فالوت 3 رو بذاری کنار 4 و بگی شماره سوم بهتر بود کاملا غیرمنطقیه :D

من خودم به شخصه رد دد ریدمشن یک بیشتر بهم خوش گذشت ولی هیچ وقت نمیتونم بگم از دوش بهتر بود. نسخه دوم ده برابر خفن تر از شماره یکش بود. یا همینطور GOW 2018 خیلی تجربه ناب تری برام داشت ولی باز نمیتونم بگم بهتر از شماره بعدیش بوده. تقریبا این درمورد اکثر بازیای درست حسابی صدق میکنه. یعنی اگه یه گند اساسی تو یه بازی نخوره و واقعا خرابش نکرده باشن تو حالت پیش فرض باید بهتر از نسخه قبلش باشه.
خب ببین خیلی داری از زمینه فنی به قضیه نگاه میکنی :دی چون از اون نظر بخوای نگاه کنی که خب همه سیکوئل ها از نسخه های قبلیشون بهتر میشن چون معمولا هم گیمپلی بهتری دارن هم گرافیک بهتری و ...

من اگه اشتباه نکنم همه فال اوتارو تازه 3-4 سال پیش تموم کردم رگباری پشت هم، کلی ماد روشون زدم پس نمتونم بگم تجربه وانیلاش الان چجوریه اما ماد فقط بحث فنیشو فیکس میکنه از نظر محتوایی دستی بهشون نمیزنه.
چون پشت هم بازی کردم فک کنم بهتر بتونم تشخیص بدم از نظر محتوایی چجور بودن چون هیچ نوستالژیی برام نداشت که بی کله بگم 3 و نیووگاسو نوجوونی بازی کردم خیلی کیف کردم پس از 4 بهتره.

ولی خداوکیلی نمیتونم باور کنم یکی تو روم بهم بگه مثلا Quest ها و Faction های Fallout 4 از 3 و نیووگاس بهتره :دی ینی اگه رده بندی کنیم institute، railroad و Minutemen و اینا در اولین حرکت بنظرم میرن پایین لیست فکشنای سری فال اوت :دی واقعا یک سوم جذابیت NCR، Enclave، Legion، Mr house و ... رو نداشتن، ینی اگه Brotherhood of steel نمیبود قشنگ میرفت تو دیوار دیگه از این نظر بنظرم :D

حالا از نظر Quest مثلا همین فال اوت 3 چه ستلمنت هایی داشت لعنتی، یکی از یکی جذاب تر بود کوستا و داستاناشون حتی از نیووگاس تو این زمینه بهتر بود بنظرم.
Megaton اون شهری که مردمش کنار بمب زندگی میکردن یا Rivet city که خودشونو تو اون کشتیه قرنطینه کرده بودن یا از همشون بهتر ساختمونه تنپنی که با Ghoul ها محاصره شده بود و صاحبش نژاد پرست بود :دی باز یک Ghoul خرپول اون سر مپ رو سرش Bounty گذاشته بود، کلی حق انتخاب داشتی هرکدومو چجوری جلو ببری. یکی از یکی به یادموندنی تر.

و لعنتی چه DLC های متنوعی داشت، The pitt که کلا یه منطقه جدیدو باز میکرد که حال و هوای خیلی متفاوتی با گیم داشت، نمیدونم کسی دقت کرده بود یا نه اما ایدش دقیقا Last of us بود :-" قبل اینکه لست آو آسی وجود داشته باشه!
نیو وگاسم که نیاز به تعریف نداره اصلا.

خداییش من نصف این کیفیت نویسندگی رو توی Fallout 4 ندیدم (البته بنظرم مین کوئست 4 جذاب تر از 3 بود)
F4 بصورت کلی بازی خیلی خوبیه، ولی همیشه میگم بنظرم فقط Open-world Shooter Looter Survival فوق العاده ایه اما تو بخش RPG واقعا حرفی جلو قبلیا نداره بنظرم :دی

دیگه حالا برمیگرده به پلیر که از کدوم بخشا بیشتر لذت میبره.

برا اینکه قدمت بحث فال اوت ۴ رو به ماکان یادآور بشم :دی

بررسی بازی Fallout 4 | بازی سنتر
یادآوری شدم :))

من هی نمیخوام وارد بحث بشم ، هی دامهای جدید در افقهای نزدیک و دور میبینم.
برو این دام بر مرغ دگر نه:دی

فوتبال خفن هم داره پخش میشه.:-SS
از طرفی هم برای امروز چوب خطم پر شده:D
=========
=========
ولی در حد چند خط میتونم بگم که انصافا بتسدا تو کوچ از سه و نیووگاس به F4 یکسری از ویژگیها رو فدا کرد که یک اپن ورلد جهان باز بهتری رو ارائه بده.
بطور خلاصه عناصر RPG خیلی کمرنگ شد و به جاش ساخت پایگاه و... اومد که خیلی جذاب بود.
اکسپلور کردن جذابتر شد.
کلا بتسدا با F4 تونست یه لوپ خیلی جذاب اکسپلور و آشغال جمع کردن ، کرفت کردن و ساخت و ساز رو آورد که این خودش یه بازی جداست.

اما 3 و نیووگاس واقعا RPG تر بودن ، از داستان بهتر تا دیالوگهای جذابتر و عمیقتر.
شخصیت اصلی میتونست عملا هر کسی باشه.
تاثیر انتخابها ، ماموریتهایی که چندین راه حل داشتن.
فکشنهایی که الزاما سیاه و سفید نبودن ، پلیر واقعا به چالش کشیده میشد که طرف کدوم رو بگیره.

حالا من خودم نظرم بیشتر روی نیووگاسه و این مواردی که لیست کردم خیلی جذابترش تو همین نسخه وجود داره ولی کی میتونه منکر عظمت نسخه سوم باشه که بتسدا کوبید و از نو ساخت؟
نیووگاس بدون نسخه سوم و زحمات بتسدا عملا قابل ساخته شدن نبود.
به نظرم نیووگاس پسر خلف نسخه های کلاسیکه و به اون زبان طراحی اصلی فالوتها خیلی نزدیکتره.
خب چون به دست همون افراد کلیدی ساخته شده و ویژگیهایی که برای نسخه سومِ اصلی (Van Buren) در نظر داشتن خیلی هاش رو ریختن تو نیووگاس.

ولی انصافا مقایسه فایده نداره ، چون دید پشت طراحی و ساخت هر کدوم از بازیها کاملا متفاوت بوده.
هرکدومش هم یه طعم خاصی داره.
به نظرم بستگی داره به اینکه نقطه صفر و قیاس رو چی در نظر بگیریم که یکی از این نسخه ها رو در آخر برتر بدونیم.

20260711_004113.jpg

تاد مثل چی میترسه ی استودیو دیگه بیاد ی عنوان فال اوت بهتر بسازه . اینقدر این بشتر متکبر و خود خفن پندار که حد نداره . آشا دمش رو این دفعه میچینه .

پ.ن: به گفته Chris Avellone بعد انتشار NV که سر ابسیدین رو زیر کار کرده بودن BGS واسشون سمینار گذاشته بوده تا با Power Point بهشون بگه کجا اشتباه کردن LOL .

آخرین ویرایش:
خب ببین خیلی داری از زمینه فنی به قضیه نگاه میکنی :دی چون از اون نظر بخوای نگاه کنی که خب همه سیکوئل ها از نسخه های قبلیشون بهتر میشن چون معمولا هم گیمپلی بهتری دارن هم گرافیک بهتری و ...

من اگه اشتباه نکنم همه فال اوتارو تازه 3-4 سال پیش تموم کردم رگباری پشت هم، کلی ماد روشون زدم پس نمتونم بگم تجربه وانیلاش الان چجوریه اما ماد فقط بحث فنیشو فیکس میکنه از نظر محتوایی دستی بهشون نمیزنه.
چون پشت هم بازی کردم فک کنم بهتر بتونم تشخیص بدم از نظر محتوایی چجور بودن چون هیچ نوستالژیی برام نداشت که بی کله بگم 3 و نیووگاسو نوجوونی بازی کردم خیلی کیف کردم پس از 4 بهتره.

ولی خداوکیلی نمیتونم باور کنم یکی تو روم بهم بگه مثلا Quest ها و Faction های Fallout 4 از 3 و نیووگاس بهتره :دی ینی اگه رده بندی کنیم institute، railroad و Minutemen و اینا در اولین حرکت بنظرم میرن پایین لیست فکشنای سری فال اوت :دی واقعا یک سوم جذابیت NCR، Enclave، Legion، Mr house و ... رو نداشتن، ینی اگه Brotherhood of steel نمیبود قشنگ میرفت تو دیوار دیگه از این نظر بنظرم :D

حالا از نظر Quest مثلا همین فال اوت 3 چه ستلمنت هایی داشت لعنتی، یکی از یکی جذاب تر بود کوستا و داستاناشون حتی از نیووگاس تو این زمینه بهتر بود بنظرم.
Megaton اون شهری که مردمش کنار بمب زندگی میکردن یا Rivet city که خودشونو تو اون کشتیه قرنطینه کرده بودن یا از همشون بهتر ساختمونه تنپنی که با Ghoul ها محاصره شده بود و صاحبش نژاد پرست بود :دی باز یک Ghoul خرپول اون سر مپ رو سرش Bounty گذاشته بود، کلی حق انتخاب داشتی هرکدومو چجوری جلو ببری. یکی از یکی به یادموندنی تر.

و لعنتی چه DLC های متنوعی داشت، The pitt که کلا یه منطقه جدیدو باز میکرد که حال و هوای خیلی متفاوتی با گیم داشت، نمیدونم کسی دقت کرده بود یا نه اما ایدش دقیقا Last of us بود :-" قبل اینکه لست آو آسی وجود داشته باشه!
نیو وگاسم که نیاز به تعریف نداره اصلا.

خداییش من نصف این کیفیت نویسندگی رو توی Fallout 4 ندیدم (البته بنظرم مین کوئست 4 جذاب تر از 3 بود)
F4 بصورت کلی بازی خیلی خوبیه، ولی همیشه میگم بنظرم فقط Open-world Shooter Looter Survival فوق العاده ایه اما تو بخش RPG واقعا حرفی جلو قبلیا نداره بنظرم :دی

دیگه حالا برمیگرده به پلیر که از کدوم بخشا بیشتر لذت میبره.
علاوه بر همه‌ اینا تو فالوت ۴ شما نمیتونی Evil باشی نهایت شیطان بودن اینه با ان پی سی ها بد صحبت کنی مثلا و سیستم کارما رو انداختن تو سطل اشغال،
در مقایسه با فالوت ۳ که همون شهر اول مگاتون رو میتونی با بمب اتم نابود کنی.** داخل نیو وگاس هم دی ال سی Lonesome Road میتونی NCR یا لیجن یا جفتشون رو با بمب اتم بزنی! یعنی سطح خبیث بودن تا این حد.
من خودم همیشه سعی میکنم هیرو باشم تو گیمای ار پی جی ولی خب نقطه ضعف بزرگیه اینکه نشه evil بری جلو.

بالاتر دوستان خیلی کامل توضیح دادن؛ به نظرم F4 بازی درجه یکی بود و برای من یکی از به یادموندنی‌ترین مپ‌ها رو داشت؛ مشکل F4 این بود که نسبت به زمان عرضه‌اش، از بُعد فنی هنوز عقب بود و یه سری از مکانیک‌هاش رو فقط با یه پوسته‌ی به‌روز شده بَزَک کرده بودن ولی از درون، تو همون استانداردهای نسل هفتم مونده بود. از بابِ اِلِمان‌های RPG هم، بازی تا حدّ زیادی سبک شده بود و سیستم انتخاب دیالوگ‌ها نسبت به F3 و NV، عمقِ کمتری داشت؛ خیلی وقت‌ها با انتخابِ یه لاین از دیالوگ، توقع داشتی بحث جدیدی شروع بشه و مسیر گفت‌و‌گو تغییر پیدا کنه ولی در کمال تعجب می‌دیدی که همه‌چیز به همون یک لاین صحبت محدود بود و موضوع بحث عوض نمیشد! از حیث Factionها هم موضوع سلیقه‌ایه ولی به نظرم NV تو یه لیگ دیگه بود کلاً.

اینکه از F4 توقع خیلی بیشتری می‌رفت، کاملا به حق و طبیعی بود! خب F3، اولین Fallout سه‌بعدی بود و کاری شبیه به GTA III انجام داده بود و در ادامه NV اومد رو همون فوندانسیونِ F3، بهترین RPG و داستان‌سرایی ممکن رو تو یونیورس Fallout ارائه داد؛ ولی هر دو از بُعد تکنیکال و شوتینگ سیستم، اشکالات اساسی داشتن. انتظار می‌رفت F4، تمام نقاط قوتِ F3 و NV رو حفظ کنه و در عین حال یه بازی با استانداردهای نسل هشتمی باشه که خب نتیجه این نشد. شما وقتی F4 بازی می‌کردی، احساست این بود که نسبت به عناوین قبلی پیشرفت کرده ولی بِیس کار هنوز همون قبلی‌هاست؛ انگار F3 بازی ابتدای نسل بود و F4 بازی انتهای همون نسل!

View attachment 413180
وضعیت آبسیدین، بعد از اینکه جناب جیسون شرایر ماجرا رو لو داده و قصابِ ردموند (آشا شارما) در حال عزیمت به سمت استودیو هست! :دی

e58b11_26asdsa.jpg

درسته که F4 موقعی که اومد خوب تحویل گرفته شد، نمرات قابل قبولی داشت و آخر سال هم کلی گوتی برد، ولی وقتی لگاسی این عنوان در گذر زمان رو نگاه کنیم میبینیم در قیاس با F3 و نیو وگاس چندان در خاطرات نمونده و ازش حرفی زده نمیشه.
حتی در قیاس با بازیهایی که همون سال اومدن هم جایگاه پایینتری الان داره. شما اثرگذاری ویچر ۳ و بلادبورن رو فقط نگاه کن که هنوزم در موردشون صحبت میشه ولی برای F4؟ نه چندان. حتی MGSV با همه داستانهایی که داشت هم بیشتر در خاطرات ملت مونده:دی
آبسیدین هم متاسفانه در چند سال گذشته نشون داده که اینکاره نیست و فقط آثار بخور نمیر و در حد قابل قبول داده بیرون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or