خب ببین خیلی داری از زمینه فنی به قضیه نگاه میکنی

چون از اون نظر بخوای نگاه کنی که خب همه سیکوئل ها از نسخه های قبلیشون بهتر میشن چون معمولا هم گیمپلی بهتری دارن هم گرافیک بهتری و ...
من اگه اشتباه نکنم همه فال اوتارو تازه 3-4 سال پیش تموم کردم رگباری پشت هم، کلی ماد روشون زدم پس نمتونم بگم تجربه وانیلاش الان چجوریه اما ماد فقط بحث فنیشو فیکس میکنه از نظر محتوایی دستی بهشون نمیزنه.
چون پشت هم بازی کردم فک کنم بهتر بتونم تشخیص بدم از نظر محتوایی چجور بودن چون هیچ نوستالژیی برام نداشت که بی کله بگم 3 و نیووگاسو نوجوونی بازی کردم خیلی کیف کردم پس از 4 بهتره.
ولی خداوکیلی نمیتونم باور کنم یکی تو روم بهم بگه مثلا Quest ها و Faction های Fallout 4 از 3 و نیووگاس بهتره

ینی اگه رده بندی کنیم institute، railroad و Minutemen و اینا در اولین حرکت بنظرم میرن پایین لیست فکشنای سری فال اوت

واقعا یک سوم جذابیت NCR، Enclave، Legion، Mr house و ... رو نداشتن، ینی اگه Brotherhood of steel نمیبود قشنگ میرفت تو دیوار دیگه از این نظر بنظرم
حالا از نظر Quest مثلا همین فال اوت 3 چه ستلمنت هایی داشت لعنتی، یکی از یکی جذاب تر بود کوستا و داستاناشون حتی از نیووگاس تو این زمینه بهتر بود بنظرم.
Megaton اون شهری که مردمش کنار بمب زندگی میکردن یا Rivet city که خودشونو تو اون کشتیه قرنطینه کرده بودن یا از همشون بهتر ساختمونه تنپنی که با Ghoul ها محاصره شده بود و صاحبش نژاد پرست بود

باز یک Ghoul خرپول اون سر مپ رو سرش Bounty گذاشته بود، کلی حق انتخاب داشتی هرکدومو چجوری جلو ببری. یکی از یکی به یادموندنی تر.
و لعنتی چه DLC های متنوعی داشت، The pitt که کلا یه منطقه جدیدو باز میکرد که حال و هوای خیلی متفاوتی با گیم داشت، نمیدونم کسی دقت کرده بود یا نه اما ایدش دقیقا Last of us بود

قبل اینکه لست آو آسی وجود داشته باشه!
نیو وگاسم که نیاز به تعریف نداره اصلا.
خداییش من نصف این کیفیت نویسندگی رو توی Fallout 4 ندیدم (البته بنظرم مین کوئست 4 جذاب تر از 3 بود)
F4 بصورت کلی بازی خیلی خوبیه، ولی همیشه میگم بنظرم فقط Open-world Shooter Looter Survival فوق العاده ایه اما تو بخش RPG واقعا حرفی جلو قبلیا نداره بنظرم
دیگه حالا برمیگرده به پلیر که از کدوم بخشا بیشتر لذت میبره.