مخلصیم، آقا ما هم دوستت داریم، اینجا صرفا بحث عملکرد استودیوها و کمپانی ها هست وگرنه که شما عزیزی

.
اول اینکه راجب پروژه ها، قرار نبود تمام پروژه ها وارد فاز اجرایی بشن یا حداقال همشون با هم بشن، کانسپت هایی بوده که تیم براش قابل اعتنا بوده. بعضیاشونم به عقیده من میتونستن خیلی خارق العاده بشن، ایده هاشون واقعا جذاب بوده از جمله fury . خود منم دوست داشتم از حال هوای دارک و سنگین دووم بیام بیرون یکم، عناوینه فان تری ببینم حتی، البته گه تاریخچه بازی های اینا همیشه تم های سنگین داشته و نبرد خیر و شر بوده ولی احساس میکنم میتونستن یه فضای متفاوتی رو در عناوینشون ایجاد کنن. واقعا حیف شد.
چیزی که مشخصه قطعا استودیو میخواسته به دووم استراحت بده، و با درصد بالا میگم که عنوان بعدیشون چیز متفاوت تری بوده مطمئنن. منتها الان که هوا پس شده و همه نگران میراث id هستن اینکه خبر ساخته شدن نسخه بعدی اومده یا یک شایعه صرف هست یا اینکه مایکروسافت میخواد به هر نحوی از دووم نسخه های بیشتر و تجاری تری بسازه. همون اتفاقی که اون طرف داره با گاد اف وار میفته به نظرم.
مورد بعدی اینکه تعداد زیادی از افراد استودیو نیروهای قراردادی ای هستن که بصورت برون سپاری کار میکنن و حتی دورکار محسوب میشن. تعداد زیادیشون رو من خودم داخل اینستا فالو دارم. این ها تیم داخلی و هسته اصلی هستن که همون ۱۸۵ نفر بودن که ۱۶۵ نفرشون عضویت اتحادیه رو دارن و مایکروسافت هم اتحادیه رو به رسمیت شناخته.
حتی توی اخبار مربوط به تعدیل هم خبرگزاری ها همون ۱۸۵ رو مبنا قرار دادن و ۹۵ نفر نیرو و حتی در مواردی ۱۳۶ نفر رو که در استودیو ریچاردسون تگزاس فعالیت میکردن تایید کردن، در حدود ۷۰ درصد. در واقع ۹۶ نفر و ۴۰ نفر افراد دورکار خود استودیو تگزاس. الان باید یه چیزی بین ۵۰ تا ۶۰ نیرو داشته باشن حقیقتا.
در هر حال از نظر من هر کدوم از این ها یک ارتش تک نفره بودن و دنیایی از خلاقیت و دانش و تجربه رو حمل میکردن. اون جری کیهان بالای ۲۰ سال توی استودیو بوده که انداختنش بیرون متاسفانه....
به همین جهت خودم شخصا امید چندانی به عناوین پرفکتی مثل ۳ گانه دووم رو ندارم.