دیجیتالی کردن بازی فیزیکی که غیر ممکنه هیچ راه منطقی براش به ذهنم نمیرسهنگفتن که نمیتونی دیسک درایو اکسترنال رو به کنسول وصل نکنی.
اصلا شاید یه راهکار دیجیتالی کردن خریدهای فیزیکی بازیهای PS5 رو هم مثل بکوارد آوردن.
خیلی خیلی خیلی بعید میدونم دیسک درایو اکسترنال رو کنسول نصب بشه! ۲ تا راهکار میذاره جلوشون. یا PS5 بگیر و دیسکهات رو استفاده کن. یا دیجیتالیشون رو بخر و روی PS6 بازی کن که آپشن هم داره: هوش مصنوعی کاری میکنه کیفیت بازی PS5 که رو PS6 دیجیتال بخری 4K نیتیو و ۱۲۰ هرتز اجرا میشه.نگفتن که نمیتونی دیسک درایو اکسترنال رو به کنسول وصل نکنی.
اصلا شاید یه راهکار دیجیتالی کردن خریدهای فیزیکی بازیهای PS5 رو هم مثل بکوارد آوردن.
منم منظورم این نبود که فیزیکی روی بدنه خود کنسول نصب بشه.خیلی خیلی خیلی بعید میدونم دیسک درایو اکسترنال رو کنسول نصب بشه! ۲ تا راهکار میذاره جلوشون. یا PS5 بگیر و دیسکهات رو استفاده کن. یا دیجیتالیشون رو بخر و روی PS6 بازی کن که آپشن هم داره: هوش مصنوعی کاری میکنه کیفیت بازی PS5 که رو PS6 دیجیتال بخری 4K نیتیو و ۱۲۰ هرتز اجرا میشه.![]()
از نظر فنی این کار محدودیت نداره؟ یعنی هر دیسک یه شناسه خاص معرفی شده تو سیستم داره؟ تبدیلش یعنی دیسک رو به نوعی مصرف میکنیم و تموم میشه وقتی منتقل میشه رو اکانت؟ اینطوری بازار خرید و فروش به هم نمیخوره؟ یعنی دیگه کی میخواد بفهمه کدوم دیسک به صورت دیجیتالی قبلا اد شده جایی یا نه. کلا همون دیسک درایو اکسترنال با یو اس بی فکر کنم شدنی تر باشه.این حدسمه که احتمال میدم این راه حل تبدیل بازیهای فیزیکی به دیجیتالی رو موقعی اعلام کنن که این بحث و جدلها تموم شده باشه و با اعلامش یه موج مثبت ایجاد کنن که منتهی بشه به معرفی و انتشار PS6.
باید ببینیم چی کار میکنن.از نظر فنی این کار محدودیت نداره؟ یعنی هر دیسک یه شناسه خاص معرفی شده تو سیستم داره؟ تبدیلش یعنی دیسک رو به نوعی مصرف میکنیم و تموم میشه وقتی منتقل میشه رو اکانت؟ اینطوری بازار خرید و فروش به هم نمیخوره؟ یعنی دیگه کی میخواد بفهمه کدوم دیسک به صورت دیجیتالی قبلا اد شده جایی یا نه. کلا همون دیسک درایو اکسترنال با یو اس بی فکر کنم شدنی تر باشه.
سونی الان کوشته شد
یعنی تنها مزیت کنسول گیمینگ واسه 80 درصد لیست این بوده که دیسک میتونستن بخرن؟ نظرسنجی فاقد ارزشه به نظرم.
دیگه حالا بازارش داغه، نظر سنجی میزارن.سونی الان کوشته شد
آخه کی به همین راحتی پلتفرم اصلیش رو عوض میکنه؟
اما خب از طرفی خوبه که این نوع از فشارها روی کمپانیها باشه.
به صورت کلی امار تغییر خاصی نمی کنه همچنین شاید مخاطبان جدید هم اضافه بشن به خانواده PS...الان جو منفی به شدت دور سونی زیاد شده نزدیک عرضه ps6 که بشه یه کنفرانس بزاره ۴ تا بازی فک برانداز انحصاری نشون بده همه این چیزا را یادشون میره.
خداوکیلی تو همین بازیسنتر خودمون اونایی که سونی فن هستن و با اکوسیستم سونی بزرگ شدن کدومتون حاضرید به خاطر اینکه ps6 دیسک نداره برید سمت pc .چون کنسول بعدی مایکروسافت هم دیسک نداره نینتندو هم که کلا داخل آدم نیست
بابا مگه کوچ کردن به این راحتیه حالا من که تکلیفم روشنه ذوب در ولایت سونیم با سونی گیمر شدم و روزی هم که پلی استیشن نباشه گیم را می بوسم میزارم کنار .تو اکانتم بالای ۱۰۰۰ تا بازی دارم کلی فرند تو پلی استیشن دارم از ps1 تا ps5 تمام کنسولاشو داشتم بگن زنمو طلاق بدم راحت ترم تا کوچ کنم از پلی استیشنبه صورت کلی امار تغییر خاصی نمی کنه همچنین شاید مخاطبان جدید هم اضافه بشن به خانواده PS...
ولی از نظر اماری، میزان خرید ها و سرمایه گزاری یک شخص عادی روی پلتفرم سونی با کاهش همراه میشه!
تازه با این فرض که مثل نینتندو آثار با کیفیت ارائه بده...!!! اینطوری برای حتی دو سه بازی خاص هم کنسولش فروش خواهد رفت!!!
ولی با این شرایط مالی، برای حتی مخاطب های خاصی مثل ما، این دیجیتالی شدن! خرید بازی هارو، به شدت سخت می کنه!!! یا باید صرفا تعداد انگشت شماری بازی تهیه کنیم... یا کلا بیخیال همچین تفریحی بشیم!!!
پس اگه احساس رو بزاریم کنار، بهتر همه کوچ کنن به pc...
هم بازی هارو میشه ارزون تر تهیه کرد... (چه بسا حتی رایگان)
عناوین نسل هفت و قبلش رو هم میشه با شبیه ساز با بهترین خروجی دریافت کرد!!!