خبر رسمی تعدیل گسترده در مایکروسافت؛ نزدیک به ۲۰ درصد کارکنان Xbox اخراج می‌شوند

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000013820.jpg

مایکروسافت در مجموع ۴۸۰۰ نفر از کارکنان خود را تعدیل می‌کند؛ ۳۲۰۰ نفر از بخش Xbox خواهند بود

مایکروسافت به‌طور رسمی اعلام کرده است که در مجموع حدود ۴۸۰۰ نفر از کارکنان خود را تعدیل خواهد کرد. این تعدیل‌ها عمدتاً بخش‌های فروش و Xbox را هدف قرار داده‌اند.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، حدود ۱۶۰۰ نفر از کارکنان Xbox از همین حالا تعدیل شده‌اند و این روند تا پایان سال مالی ادامه خواهد داشت تا مجموع تعدیل‌های این بخش به حدود ۳۲۰۰ نفر برسد؛ رقمی که معادل نزدیک به ۲۰ درصد از نیروی انسانی Xbox است.

همزمان با این بازسازی گسترده، مایکروسافت در حال فروش یا مستقل کردن چند استودیوی بازی‌سازی و ساده‌سازی ساختار مدیریتی Xbox است. این اقدامات بخشی از برنامه بازسازی کسب‌وکار گیمینگ این شرکت عنوان شده است.

خبر تکمیلی:

استودیوهای ‌Double Fine و Compulsion Games از مایکروسافت جدا می‌شوند و دوباره به مالکیت مستقل بازخواهند گشت.

Ninja Theory و Undead Labs نیز در حال فروش به مالکان جدید هستند، اما بودجه ساخت پروژه‌های فعلی آن‌ها حفظ خواهد شد تا بازی‌های در دست توسعه تکمیل شوند.

مایکروسافت همچنین در حال بررسی آینده Arkane Studios است. گزارش‌ها می‌گویند به‌دلیل افزایش هزینه‌ها و تأخیر پروژه Marvel's Blade، فروش یا حتی تعطیلی این استودیو همچنان یکی از گزینه‌های روی میز است، اما هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است.
- Business Insider

آخرین ویرایش:
این مسیر همه دوتا کنسول دارن ، قرض و کرایه کردن و... رو نریم لطفا که هیچی ازش در نمیاد چون همش فرضه.
اگه اینطور بود که مثلا هیچکس دیگه نباید هورایزن 5 رو برای PS5 میخرید و فروش میلیونی رو تجربه میکرد ، اونهم بعد از چندسال تاخیر ، یا خود FH6 اصلا.

ولی کلا منم نگفتم وجود گیم پس بی تاثیر بوده.
حتما اگه Doom روی گیم پس نبود روی خود ایکسباکس فروش بیشتری میکرد.
اینکه طبیعیه.
ولی فروش بازی بیرون از محیط ایکس باکس هم خیلی کمتر از انتظار بود.

اینکه این فرضیه ها رو بزاریم کنار هم و بخوایم گیم پس رو عامل اصلی نفروختن بازی و تعدیل استودیو در نظر بگیریم خب درست نیست دیگه.

تو این سالها بازی خوب یا بعضا شاهکار کم نداشتیم که فروش خوبی رو تجربه نمیکنن ، مثل آلن ویک 2 ، Dishonored ها ، جدیدا همین Saros یا Guardians of the Galaxy ، FF7 Rebirth و...
یکسری از بازیها فروش نمیرن دیگه ، Doom اولیش نبود.
ماکان واقعا شکست تجاری بازی کاملا به خاطر لانچ بازی و گیم پس بود. نه محتوای بازی نه سلیقه گمیرا هیچکدوم به نظر من دلایل شکست نبودن.
همون آلن ویک ۲ هم که گفتی مستقیما مقصر ناشر بازی بود. لانچ بازی بازم بدون نسخه فیزیکی، و نادیده گرفتن استیم. و در مورد رمدی که تایمینگ همیشه اشتباهشون توی ریلیز محصولاتشون و هم زمانی با بازی های پر فروش هم اضافه کن

دقیقا بزرگترین مشکلی که من با آنریل دارم واسه همین داستانه. خیلیا فکر میکنن انجین بازی صرفا به اون پوسته بصری و 4 تا تکسچر خلاصه میشه ولی نه واقعا. کل هویت یه بازی بر مبنای انجینشه. تک تک مکانیزم ها، استایل گرافیکی، گستردگی ها و محدودیت هاش. آنریل 5 کاملا مثل یه شابلون عمل میکنه همه بازیا دارن شبیه هم میشن.
قبلا هر استدیو سال ها با یه انجین خاص کار میکرد کل هویت اون استدیو بر مبنای اون شکل میگرفت. حتی همین بتسدا هم که من همیشه سر گیم بایرو شاکیم ازشون اگه یه روزی بگن اینو گذاشتیم کنار که با آنریل 5 کار کنیم اون روز کابوس منه :D
اصلا چنین چیزی صحت نداره
COD انجینش فورک همین idtech ه، اصلا شباهتی بین COD و بازی های id میبینی؟ انجین Apex و Titanfall هم سورسه که همون هم از رو goldsrc که ورژن دستکاری شده idtech هست توسعه داده شده، یعنی وقتی Titanfall بازی میکنی شباهتی بین گیم پلی و مکانیک ها و گرافیک بازی با HL2 میبینی؟ مخاطب فقط موقعی این چیز ها رو میفهمه که یا انجین تبلیغ بشه یا ازش به صورت شابلون وار استفاده بشه.
خلاصه بگم انجین فقط زمینه، عروس باید رقصیدن بلد باشه :دی

ماکان واقعا شکست تجاری بازی کاملا به خاطر لانچ بازی و گیم پس بود. نه محتوای بازی نه سلیقه گمیرا هیچکدوم به نظر من دلایل شکست نبودن.
همون آلن ویک ۲ هم که گفتی مستقیما مقصر ناشر بازی بود. لانچ بازی بازم بدون نسخه فیزیکی، و نادیده گرفتن استیم. و در مورد رمدی که تایمینگ همیشه اشتباهشون توی ریلیز محصولاتشون و هم زمانی با بازی های پر فروش هم اضافه کن
خب این باید بر اساس یه فکتی باشه که بتونیم تعمیمش بدیم به باقی بازیها.
یعنی میخوای بگی اگه گیم پس نبود فروش TDA روی ایکس باکس و PC میلیونی میشد؟
پس چرا الان روی PS5 اینطور نیست؟

من چندتا مثال دیگه آوردم ، قبلا هم بچه ها این کار رو کردن.
این انتشار بازی همزمان روی گیم پس و PS5 خیلی مسئله رو ساده کرده.
بازی اگه روی PS5 منتشر نمیشد و آمارش وجود نداشت خب همه میگفتیم 100 درصد مشکل گیم پسه.

ولی الان این آماری که وجود داره میگه روی PS5 با وجود اینکه گیم پس درش نیست هم اندازه ایکس باکس فروخته!
این خیلی آمار مهمیه.
حتما که گیم پس تو این آمار تاثیر داشته ولی اصلا نمیتونه جزو 4-3تا عامل اصلی حتی باشه.

لانچ بد یه چیزه ، اینکه تمام مسئولیت رو بندازیم گردن گیم پس یه چیز دیگه.
انتشار بد میتونه قیمتگذاری بازی باشه ، تبلیغات ضعیف ، همزمانیش با عناوین بزرگ یا حتی تو انتشار تو یه فصل بد و... اینها میتونه یه لانچ رو تحت تاثیر قرار بده و نه صرفا وجود بازی روی گیم پس.

فقط تیتر رو میخونی؟
متن خبر رو نمیخونی ؟
این آمار خیلی وقته که بیرونه و اینجا بارها بهش ارجاع شده.
دلیل فروش پایین بازی روی پلی استیشن و اینکه برابر با فروش ایکس باکس و همینطور نصف فروش روی پی سیه که گیم پس روش وجود داره عجیب نیست؟
اینقدر عجیبه که اکثر گیمر ها چندتا پلتفرم دارن و فقط محدود به یدونه نیستن رو پلتفرمی که میتونن مفتی روی گیمپس بازی کنن دووم رو بازی کردن ؟
جواب منو ندادی شروع کردی مغلطه کردن وقتی تعداد پلیر ها ۷ برابر سریعتر از eternal به ۳ میلیون رسیده ولی فروشش بزور ۸۰۰ هزار بوده تقصیر کیه ؟

پ.ن : مطمنی زدی روی لینک ؟ متن خبر توییت id ه اگر چیزی بیشتر ازش دیدی بگو ماهم ببینیم

IMG_7279.jpeg

اصلا چنین چیزی صحت نداره
COD انجینش فورک همین idtech ه، اصلا شباهتی بین COD و بازی های id میبینی؟ انجین Apex و Titanfall هم سورسه که همون هم از رو goldsrc که ورژن دستکاری شده idtech هست توسعه داده شده، یعنی وقتی Titanfall بازی میکنی شباهتی بین گیم پلی و مکانیک ها و گرافیک بازی با HL2 میبینی؟ مخاطب فقط موقعی این چیز ها رو میفهمه که یا انجین تبلیغ بشه یا ازش به صورت شابلون وار استفاده بشه.
خلاصه بگم انجین فقط زمینه، عروس باید رقصیدن بلد باشه :دی
نگفتم هر استدیویی باید سازنده انجینش باشه که. دقیقا نوشتم استدیوها سال ها با اون انجین کار کردن و هویت خودشون و بازیاشون یه بخشیش خودِ اون انجینه :D نه اینکه همینطوری برن رو آنریل 5 که بازیشون خفن به نظر بیاد. نمیدونم اون فیلتر قهوه ای شخمی چیش باید جذاب باشه برامون. من از همین الان هیتر ویچر 4 هستم :D اون تک دمویی هم که ازش دادن نوید اینو داد که اینم تبدیل شد به یه بازی رندوم آر پی جی.
واقعا نمیدونم چطوری از این حجم نفرت نسبت به آنریل 5 باید نجات پیدا کنم :D واقعا به نظرم زشت ترین ساخته دست بشره.

میانگین هزینه کاربران فعال ps برای خرید بازی، سالیانه حدود 150 دلاره.
هزینه اشتراک گیم پس سالیانه حدود 250 دلاره. (بدون در نظر گرفتن خریدهای درون بازی).
اینکه گیم پس به استودیوهای داخلی مایکروسافت از نظر مالی ضربه میزنه، یک توهمه.
گیم پس نه تنها به ایکس باکس ضربه نزده بلکه ناجیش بوده.

مشکل گیم پس فقط رشد کمتر از انتظارشه و نه قیمت گذاری یا بیزینس مدلش.

بارها این بحث ها شده . کسی که نخاد بفهمه، نمی فهمه.
البته یکی از معضلات مایکروسافت سر گیم پس اینه که کمتر کسی اشتراک سالیانه میگیره. ممکنه خیلیا فقط سر یه بازیای خاص اشتراک یه ماهه بگیرن. غیر ممکنه کل این 30 میلیون اشتراک سالیانه بشه. حتی یک سومشم فکر نکنم همچین چیزی باشه.

آخرین ویرایش:
میانگین هزینه کاربران فعال ps برای خرید بازی، سالیانه حدود 150 دلاره.
هزینه اشتراک گیم پس سالیانه حدود 250 دلاره. (بدون در نظر گرفتن خریدهای درون بازی).
اینکه گیم پس به استودیوهای داخلی مایکروسافت از نظر مالی ضربه میزنه، یک توهمه.
گیم پس نه تنها به ایکس باکس ضربه نزده بلکه ناجیش بوده.

مشکل گیم پس فقط رشد کمتر از انتظارشه و نه قیمت گذاری یا بیزینس مدلش.

بارها این بحث ها شده . کسی که نخاد بفهمه، نمی فهمه.

اینقدر عجیبه که اکثر گیمر ها چندتا پلتفرم دارن و فقط محدود به یدونه نیستن رو پلتفرمی که میتونن مفتی روی گیمپس بازی کنن دووم رو بازی کردن ؟
این رو در مورد Sea of Thieves ، فورزا هورایزن ، CODهای قبلی و... نمیتونیم بگیم؟
اونها که از روز اول مفت روی ایکس باکس بودن پس چرا شکست نخوردن و نمیخورن؟
جواب منو ندادی شروع کردی مغلطه کردن وقتی تعداد پلیر ها ۷ برابر سریعتر از eternal به ۳ میلیون رسیده ولی فروشش بزور ۸۰۰ هزار بوده تقصیر کیه ؟

پ.ن : مطمنی زدی روی لینک ؟ متن خبر توییت id ه اگر چیزی بیشتر ازش دیدی بگو ماهم ببینیم

View attachment 413152
یعنی همون دوخط رو هم متوجه نشدی؟
اصلا 3 میلیون نه ، بگو 10 میلیون پلیر.
خب از کی آمار پلیرهایی که روز اول روی گیم پس بازی میکنن یعنی موفقیت بازی تو فروش بازی؟
روز اول همه روی ایکس باکس زدن و بازی رو دانلود کردن ، اینکه آمار منطقی ازش در نمیاد.

عدد و آمار اصلی همون 800 هزارتا ست که تو متن خبره که به نسبت اترنال افت داشته.
و مهمتر از اون آمار 200 هزارتایی فروش بازی روی PSN که گیم پس درش وجود نداره و حتی نصف آمار PC که گیم پس درش وجود داره.

فروش بازی روی PS5 بدون گیم پس با فروش بازی روی ایکس باکس در حضور گیم پس برابره!
این به نظرم خیلی واضحه.
برای همین میگم لینک خودت رو حتی باز هم نکردی.

آخرین ویرایش:
Windows Central: با وجود تعدیل گستره در id Software، استودیو به کار خود ادامه می‌دهد
  • مایکروسافت در جریان تعدیل نیروهای اخیر، حدود ۱۳۶ نفر از کارکنان استودیوی id Software را اخراج کرده است.
  • با وجود این اخراج‌ها، برخلاف برخی شایعات، id Software تعطیل نشده و همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهد.
  • به گزارش Windows Central هسته اصلی تیم توسعه حفظ شده و اندازه آن تقریباً مشابه تیم سازنده DOOM (2016) است.
  • شایعه باقی ماندن تنها یک توسعه‌دهنده روی موتور id Tech تکذیب شده و همچنان ده‌ها نفر روی این موتور در استودیوهای مختلف بتسدا مشغول به کار هستند.
  • مایکروسافت هیچ برنامه‌ای برای کنار گذاشتن موتور id Tech یا مهاجرت اجباری استودیوها به Unreal Engine ندارد.
  • با این حال، گزارش تأکید می‌کند که تعدیل نیروها تأثیر قابل توجهی بر ساختار استودیو گذاشته و برخی تیم‌های کلیدی کوچک‌تر شده‌اند.
  • در مجموع، وضعیت id Software بحرانی توصیف نمی‌شود و این استودیو همچنان یکی از تیم‌های اصلی توسعه بازی‌های شوتر در مجموعه ایکس‌باکس و بتسدا باقی خواهد ماند.

https://www.windowscentral.com/gaming/zenimax-bethesda/whats-going-on-with-xboxs-id-software

اینکه چرا Doom جدید نفروخت هم به نظرم اصلا ربطی به گیم پس نداره، چون مالتی پلتفرم بود. و این بازی رو PS5 و PC هم عملکرد خوبی نداشت راستش. شاید علتش فاصله گرفتن از ریشه های اصلی Doom ـه، نمیدونم، ولی برای من بهترین شوتر این چند سال اخیر بود. با لحظه به لحظه اش حال کردم و واقعا دوست دارم بدونم ملت چرا استقبال نکردن. با چی بازی حال نکردن؟ یا اصلا مساله یه چیز دیگه است و باید تو مارکتینگ پیدا کرد؟ ولی مارکتینگش هم بد نبود انصافی... نمیدونم بازی چی نداشت که پلیرها بیان سمتش، ولی من شخصا مجذوبش شدم.
بزرگترین بازارش روی pc هست . اون وقت برای اجرا، سیستم مورد نیاز بروز و نسبتا گرانی میخواست. نیازمند کارتی با قابلیت اجرای ریتریسینگ بود ، اونم زمانی که درصد قابل توجهی هنوز کارتش رو ندارن.
حذف مالتی پلیر که تو نسخه اترنال کلی توش اسکین میفروختن
کمبود محتوا نسبت به اترنال . اترنال مستر لول داشت علاوه بر مولتی پلیر
تغییرات زیاد گیمپلی احتمالا برای بعضی از طرفدارها خوش آیند نبوده. تو dlc بازی گیمپلی شبیه اترنال شده :-?
شاید عدم استقبال منتقدها :-?
گیمپس هم تاثیر منفی روی فروش داره قاعدتا

خب این باید بر اساس یه فکتی باشه که بتونیم تعمیمش بدیم به باقی بازیها.
یعنی میخوای بگی اگه گیم پس نبود فروش TDA روی ایکس باکس و PC میلیونی میشد؟
پس چرا الان روی PS5 اینطور نیست؟

من چندتا مثال دیگه آوردم ، قبلا هم بچه ها این کار رو کردن.
این انتشار بازی همزمان روی گیم پس و PS5 خیلی مسئله رو ساده کرده.
بازی اگه روی PS5 منتشر نمیشد و آمارش وجود نداشت خب همه میگفتیم 100 درصد مشکل گیم پسه.

ولی الان این آماری که وجود داره میگه روی PS5 با وجود اینکه گیم پس درش نیست هم اندازه ایکس باکس فروخته!
این خیلی آمار مهمیه.
حتما که گیم پس تو این آمار تاثیر داشته ولی اصلا نمیتونه جزو 4-3تا عامل اصلی حتی باشه.

لانچ بد یه چیزه ، اینکه تمام مسئولیت رو بندازیم گردن گیم پس یه چیز دیگه.
انتشار بد میتونه قیمتگذاری بازی باشه ، تبلیغات ضعیف ، همزمانیش با عناوین بزرگ یا حتی تو انتشار تو یه فصل بد و... اینها میتونه یه لانچ رو تحت تاثیر قرار بده و نه صرفا وجود بازی روی گیم پس.
جزو ۳ ۴ عامل اصلی نیست، در واقع عامل اصلیه کلا ماکان😁.
ما هنوز آمار رسمی فروش از بازی نداریم واقعا. اینکه آیا هزینه هاشو جبران کرده؟ به سود رسیده یا ضرر ده بوده.
چیزی که کاملا مشخصه با توجه به سرعت تخمینی که برای آمار پلیرهای بازی زدن و ۷ برابر اترنال بوده، کاملا مشخصه که گیم پس شتاب فروش بازی رو شدیدا گرفته. حداقال زمان لانچ بازی و ماه های بعد از اون. لانچ بازی هم در نظر بگیر که عملا نسخه فیزیکیش بی معنی حساب میشد. دووم هیچوقت جی تی ای نبوده که حتی بصورت تمام دیجیتال هم فروشش رو داشته باشه. خود من وقیقا یادمه که هم خودم و هم دوستانم به خاطر این قضیه یکم بازیو با تاخیر گرفتیم. تازه بعدشم خوردیم به جنگ ۱۲ روزه و خیلی از دوستانم به خاطر قطعی نت ها کلا بیخیال خریدش شدن و اون تب و تاب لانچ که خوابید خیلیاشونم دیگه نگرفتن بازیو. نمیخوام بگم این قضایا دخیل صد در صد بوده یا بازار ایران مثلا خیلی بزرگه برای صنعت گیم. نه متظورم این نیست، ولی خب بازار کشورهایی مثل ایران با سرعت نت پایین و محدودیت های اضطراری مثل جنگ و ... میتونه بالاخره دخیل باشه.
جامعه پلی استیشن هم اگر بصورت آماری بازم بخوایم بررسی کنیم ژانر fps ژانر نامبر وان شون نیست. به همین جهت شاید لانچ یه مقدار ضعیف تری رو شاهد بودیم روی ps5.
تمام این ها دلایلی هست که بازی فروش اولیه خوبی نداشته. حالا فروش ثانویه و آمار کلی روی هر پلتفرم رو نداریم واقعا که بشه قضاوت درست کرد.

یعنی همون دوخط رو هم متوجه نشدی؟
اصلا 3 میلیون نه ، بگو 10 میلیون پلیر.
خب از کی آمار پلیرهایی که روز اول روی گیم پس بازی میکنن یعنی موفقیت بازی تو فروش بازی؟
روز اول همه روی ایکس باکس زدن و بازی رو دانلود کردن ، اینکه آمار منطقی ازش در نمیاد.

عدد و آمار اصلی همون 800 هزارتا ست که تو متن خبره که به نسبت اترنال افت داشته.
و مهمتر از اون آمار 200 هزارتایی فروش بازی روی PSN که گیم پس درش وجود نداره و حتی نصف آمار PC که گیم پس درش وجود داره.

فروش بازی روی PS5 بدون گیم پس با فروش بازی روی ایکس باکس در حضور گیم پس برابره!
این به نظرم خیلی واضحه.
برای همین میگم لینک خودت رو حتی باز هم نکردی.
خوبی ماکان جان ؟ از مغلطه رسیدی به توهین ؟
یعنی اگر گیم پس نبود بازی ۸۰۰ هزار تا میفروخت ؟! بقیه ۲.۲ میلیون نفر هیچکدوم بازی رو نمیخریدن دیگه ؟! چرا خود id ۷ برابر سریع تر رسیدن به ۳ میلیون رو جشن گرفته اگر معیار مهمی نیست ؟

پ.ن : شما ولی عادت داری مغلطه کنی یجوری سر کو آپ هیلو مغلطه میکردی که بگی تقصیر سونی جهان خواره ادم پشم هاش میریخت بعدش هم که خود halo studios توییت زد گفت اشتباه از ما بوده هیچی نگفتی :))

این رو در مورد Sea of Thieves ، فورزا هورایزن ، CODهای قبلی و... نمیتونیم بگیم؟
اونها که از روز اول مفت روی ایکس باکس بودن پس چرا شکست نخوردن و نمیخورن؟
اولین cod ای که روی گیمپس دی وان عرضه شد BO7 بود جوری ضرر زد به مایکروسافت که اول افزایش قیمت روی گیمپس زد بعدش تصمیم گرفت کلا حذفش کنه از گیمپس.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .Amirone
خوبی ماکان جان ؟ از مغلطه رسیدی به توهین ؟
یعنی اگر گیم پس نبود بازی ۸۰۰ هزار تا میفروخت ؟! بقیه ۲.۲ میلیون نفر هیچکدوم بازی رو نمیخریدن دیگه ؟! چرا خود id ۷ برابر سریع تر رسیدن به ۳ میلیون رو جشن گرفته اگر معیار مهمی نیست ؟

پ.ن : شما ولی عادت داری مغلطه کنی یجوری سر کو آپ هیلو مغلطه میکردی که بگی تقصیر سونی جهان خواره ادم پشم هاش میریخت بعدش هم که خود halo studios توییت زد گفت اشتباه از ما بوده هیچی نگفتی :))
من توهین کردم الان؟ :|
بحث لینک کردن اکانت هیلو که پستهاش تو تاپیکش موجوده ، برو دوباره بخون.
الان مغلطه رو من دارم انجام میدم یا خودت که یه بحث از یه جا دیگه رو برداشتی آوردی؟:))

بزرگترین بازارش روی pc هست . اون وقت برای اجرا، سیستم مورد نیاز بروز و نسبتا گرانی میخواست. نیازمند کارتی با قابلیت اجرای ریتریسینگ بود ، اونم زمانی که درصد قابل توجهی هنوز کارتش رو ندارن.
حذف مالتی پلیر که تو نسخه اترنال کلی توش اسکین میفروختن
کمبود محتوا نسبت به اترنال . اترنال مستر لول داشت علاوه بر مولتی پلیر
تغییرات زیاد گیمپلی احتمالا برای بعضی از طرفدارها خوش آیند نبوده. تو dlc بازی گیمپلی شبیه اترنال شده :-?
شاید عدم استقبال منتقدها :-?
گیمپس هم تاثیر منفی روی فروش داره قاعدتا
این هم نکته واقعا درستی هست👏👌. یکی از دلایلش دقیقا همین میتونه باشه. نیازمندی بی قید و شرط به کارتی که قابلیت اجرای ریتریسینگ داشته باشه.

جزو ۳ ۴ عامل اصلی نیست، در واقع عامل اصلیه کلا ماکان😁.
ما هنوز آمار رسمی فروش از بازی نداریم واقعا. اینکه آیا هزینه هاشو جبران کرده؟ به سود رسیده یا ضرر ده بوده.
چیزی که کاملا مشخصه با توجه به سرعت تخمینی که برای آمار پلیرهای بازی زدن و ۷ برابر اترنال بوده، کاملا مشخصه که گیم پس شتاب فروش بازی رو شدیدا گرفته. حداقال زمان لانچ بازی و ماه های بعد از اون. لانچ بازی هم در نظر بگیر که عملا نسخه فیزیکیش بی معنی حساب میشد. دووم هیچوقت جی تی ای نبوده که حتی بصورت تمام دیجیتال هم فروشش رو داشته باشه. خود من وقیقا یادمه که هم خودم و هم دوستانم به خاطر این قضیه یکم بازیو با تاخیر گرفتیم. تازه بعدشم خوردیم به جنگ ۱۲ روزه و خیلی از دوستانم به خاطر قطعی نت ها کلا بیخیال خریدش شدن و اون تب و تاب لانچ که خوابید خیلیاشونم دیگه نگرفتن بازیو. نمیخوام بگم این قضایا دخیل صد در صد بوده یا بازار ایران مثلا خیلی بزرگه برای صنعت گیم. نه متظورم این نیست، ولی خب بازار کشورهایی مثل ایران با سرعت نت پایین و محدودیت های اضطراری مثل جنگ و ... میتونه بالاخره دخیل باشه.
جامعه پلی استیشن هم اگر بصورت آماری بازم بخوایم بررسی کنیم ژانر fps ژانر نامبر وان شون نیست. به همین جهت شاید لانچ یه مقدار ضعیف تری رو شاهد بودیم روی ps5.
تمام این ها دلایلی هست که بازی فروش اولیه خوبی نداشته. حالا فروش ثانویه و آمار کلی روی هر پلتفرم رو نداریم واقعا که بشه قضاوت درست کرد.
خب منم همین رو میگم ، وقتی آمار درستی وجود نداره چرا به راحتی مسئولیت اول رو بندازیم گردن گیم پس؟
منم دقیقا دارم همین رو میگم که بر اساس آماری که وجود داره اون 3 میلیون پلیر که عملا تبلیغاته ، از لحاظ آماری که اصلا ارزشی نداره.
اشاره کردم که مثل خیلی از بازیهای دیگه روز اول ملت زدن دانلود بشه یا پریلود کردن و این آمار بدست اومده.
تا بخوای هم براش مثال دیگه هست ، مثل فورتزا موتوراسپورت و...
به نظرم حتی میتونست خیلی بیشتر از این هم باشه.
شما بگو 10 میلیون یا اصلا یک میلیون.

چرا اینقدر سخت میگیریم؟
مطمئنا نمیخوای بگی که همه اون چند میلیون پلیر اضافه روز اول اگه گیم پس نبود میمومدن بازی رو میخریدن؟
من که میگم تو بهترین حالت نهایتا 10 درصدشون هم نمیخریدن.
این نسخه از بازی خودش پتانسیل فروش بیشتر رو نداشت که این خودش کلی جای بحث داره.
حتما ناشر و استودیو تحلیل خیلی بهتری از ما براش دارن.

حالا یا قیمتش بالا بوده ، یا این تغییرات بازی به مذاق پلیرها خوش نیومده و یا... که همونطور که اشاره کردم اومدنش روی گیم پس هم درش دخیله.
بالاتر اشاره کردم که برای انتشار بد یک بازی تو روز اول کلی عامل دیگه هم داریم.

اصلا قبول ولی انصافا فکر میکنی اگه گیم پس نبود مثلا فروش بازی روی ایکس باکس میلیونی میشد و همچنان روی PS5 همین 200 هزارتا میموند؟
این فاصله بین تعداد پلیرهای شوتر اول شخص روی پلی استیشن و ایکس باکسه؟
چرا واقعا؟ :D

اگه داریم روی همین آماری که وجود داره بحث میکنیم ، از این آمار انصافا مقصر اصلی که گیم پس باشه در نمیاد.

خب منم همین رو میگم ، وقتی آمار درستی وجود نداره چرا به راحتی مسئولیت اول رو بندازیم گردن گیم پس؟
منم دقیقا دارم همین رو میگم که بر اساس آماری که وجود داره اون 3 میلیون پلیر که عملا تبلیغاته ، از لحاظ آماری که اصلا ارزشی نداره.
اشاره کردم که مثل خیلی از بازیهای دیگه روز اول ملت زدن دانلود بشه یا پریلود کردن و این آمار بدست اومده.
تا بخوای هم براش مثال دیگه هست ، مثل فورتزا موتوراسپورت و...
به نظرم حتی میتونست خیلی بیشتر از این هم باشه.
شما بگو 10 میلیون یا اصلا یک میلیون.

چرا اینقدر سخت میگیریم؟
مطمئنا نمیخوای بگی که همه اون چند میلیون پلیر اضافه روز اول اگه گیم پس نبود میمومدن بازی رو میخریدن؟
من که میگم تو بهترین حالت نهایتا 10 درصدشون هم نمیخریدن.
این نسخه از بازی خودش پتانسیل فروش بیشتر رو نداشت که این خودش کلی جای بحث داره.
حتما ناشر و استودیو تحلیل خیلی بهتری از ما براش دارن.

حالا یا قیمتش بالا بوده ، یا این تغییرات بازی به مذاق پلیرها خوش نیومده و یا... که همونطور که اشاره کردم اومدنش روی گیم پس هم درش دخیله.
بالاتر اشاره کردم که برای انتشار بد یک بازی تو روز اول کلی عامل دیگه هم داریم.

اصلا قبول ولی انصافا فکر میکنی اگه گیم پس نبود مثلا فروش بازی روی ایکس باکس میلیونی میشد و همچنان روی PS5 همین 200 هزارتا میموند؟
این فاصله بین تعداد پلیرهای شوتر اول شخص روی پلی استیشن و ایکس باکسه؟
چرا واقعا؟ :D

اگه داریم روی همین آماری که وجود داره بحث میکنیم ، از این آمار انصافا مقصر اصلی که گیم پس باشه در نمیاد.
برادر این همه توجیه میکنی چرا؟ شما اصلا حیف هستی اینطور. بخاطر اینهمه حمایت جانانه که از مایکروسافت میکنی قطعا شایسته تقدیر از طرف شخص نادلا هستی.
یک سوال من از شما دارم با اینکه میدونم بازم میزنی به کوچه علی چپ . اگر گیم پس هیچ ایرادی نداره و مقصر نیست چرا خود مایکروسافت کالاف را از روش برداشت؟
نکنه شما از خود مایکروسافت بیشتر شرایط رو بلدی؟

• Like
Reactions: Solidsnake_1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or