خبر رسمی تعدیل گسترده در مایکروسافت؛ نزدیک به ۲۰ درصد کارکنان Xbox اخراج می‌شوند

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000013820.jpg

مایکروسافت در مجموع ۴۸۰۰ نفر از کارکنان خود را تعدیل می‌کند؛ ۳۲۰۰ نفر از بخش Xbox خواهند بود

مایکروسافت به‌طور رسمی اعلام کرده است که در مجموع حدود ۴۸۰۰ نفر از کارکنان خود را تعدیل خواهد کرد. این تعدیل‌ها عمدتاً بخش‌های فروش و Xbox را هدف قرار داده‌اند.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، حدود ۱۶۰۰ نفر از کارکنان Xbox از همین حالا تعدیل شده‌اند و این روند تا پایان سال مالی ادامه خواهد داشت تا مجموع تعدیل‌های این بخش به حدود ۳۲۰۰ نفر برسد؛ رقمی که معادل نزدیک به ۲۰ درصد از نیروی انسانی Xbox است.

همزمان با این بازسازی گسترده، مایکروسافت در حال فروش یا مستقل کردن چند استودیوی بازی‌سازی و ساده‌سازی ساختار مدیریتی Xbox است. این اقدامات بخشی از برنامه بازسازی کسب‌وکار گیمینگ این شرکت عنوان شده است.

خبر تکمیلی:

استودیوهای ‌Double Fine و Compulsion Games از مایکروسافت جدا می‌شوند و دوباره به مالکیت مستقل بازخواهند گشت.

Ninja Theory و Undead Labs نیز در حال فروش به مالکان جدید هستند، اما بودجه ساخت پروژه‌های فعلی آن‌ها حفظ خواهد شد تا بازی‌های در دست توسعه تکمیل شوند.

مایکروسافت همچنین در حال بررسی آینده Arkane Studios است. گزارش‌ها می‌گویند به‌دلیل افزایش هزینه‌ها و تأخیر پروژه Marvel's Blade، فروش یا حتی تعطیلی این استودیو همچنان یکی از گزینه‌های روی میز است، اما هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است.
- Business Insider

آخرین ویرایش:
کاش ایشون که از زمان Rage توی id Software بوده و جزو برنامه نویس‌های ارشد Doom 2016 و Doom Eternal و همین‌طور از برنامه‌نویس‌های ارشد گیم‌پلی Doom: The Dark Ages محسوب می‌شده، یه سری به بازیسنتر بزنه تا متوجه بشه که اخراجی‌های مایکروسافت با DEI و مو بنفش‌ها و سیاه‌پوست‌های اجباری در ارتباط بودن و باید کلی جشن بگیریم که استودیوها پاکسازی شدن!
-----
یکی دیگه از اخراجی‌ها، ایشون بوده که بعد از ۳۷ سال کار توی مایکروسافت کنار گذاشتنش.
رهبر تیمی بوده که پروژه بکوارد رو هدایت می‌کرد، یعنی یکی از بهترین اتفاقاتی که توی دهه اخیر در اکس‌باکس افتاد. بعد از اون هم رهبری بخش کلاود گیمینگ رو برعهده داشته.
چرا اینجا همه قفلی زدید روی لگبت ها؟ یچیزی سر فان اومد و قسمتی از اخراجی‌ها هم اینا بودن که اجباری استخدام شده بودن. بقیه تعدیل شدن‌شون علت داره.

افراد بر اساس خیلی چیزا تعدیل میشن. ناکارامدی. بالا بودن سن. بالا بودن حقوق. عدم خروجی مطلوب. بالاتر بودن میزان هزینه نسبت به درامد‌های جاری و کلی دلیل دیگه. همین عزیز که ۵۰ سال تو MS بوده فکر می‌کنی‌ مجانی کار می‌کرده؟

id هم علت تعدیلش این هست که بازی‌شون موفق عمل نکرده. هزینه‌هاشون بالاتر از درامدش بوده. علت این رو هم یسریا ربط دادن به گیمپس!😁 بازی روی هیچ پلتفرمی خوب نفروخته. اگر پدر گرامی‌تون مالک id بود، این هزینه‌ها رو پرداخت می‌کردن و درامد خیلی ضعیفی داشتن، راضی بودی خانواده‌تون ورشکست بشن یا id که‌ مورد علاقه‌ت هست رو نگه داری؟ تجارت عشق و عاشقی و این چیزا نمیشناسه. فقط منطق و پول!

همه بزرگان میگن بازی موفقیت تجاری نداشته باشه، سازنده‌ش کله شده. نمی‌دونم چرا تلاش می‌کنید که درکش نکنید؟

• Like
Reactions: dark souls
چرا اینجا همه قفلی زدید روی لگبت ها؟ یچیزی سر فان اومد و قسمتی از اخراجی‌ها هم اینا بودن که اجباری استخدام شده بودن. بقیه تعدیل شدن‌شون علت داره.

افراد بر اساس خیلی چیزا تعدیل میشن. ناکارامدی. بالا بودن سن. بالا بودن حقوق. عدم خروجی مطلوب. بالاتر بودن میزان هزینه نسبت به درامد‌های جاری و کلی دلیل دیگه. همین عزیز که ۵۰ سال تو MS بوده فکر می‌کنی‌ مجانی کار می‌کرده؟

id هم علت تعدیلش این هست که بازی‌شون موفق عمل نکرده. هزینه‌هاشون بالاتر از درامدش بوده. علت این رو هم یسریا ربط دادن به گیمپس!😁 بازی روی هیچ پلتفرمی خوب نفروخته. اگر پدر گرامی‌تون مالک id بود، این هزینه‌ها رو پرداخت می‌کردن و درامد خیلی ضعیفی داشتن، راضی بودی خانواده‌تون ورشکست بشن یا id که‌ مورد علاقه‌ت هست رو نگه داری؟ تجارت عشق و عاشقی و این چیزا نمیشناسه. فقط منطق و پول!

همه بزرگان میگن بازی موفقیت تجاری نداشته باشه، سازنده‌ش کله شده. نمی‌دونم چرا تلاش می‌کنید که درکش نکنید؟
طبیعتاً هر چیزی توی دنیا یه علتی داره. :دی وقتی یه نفر با چاقو خرخره یکی دیگه رو می‌بره هم ۱۰۰٪ یه علتی داره، ولی دلیل نمی‌شه که آدم ناراحت نشه.
id Software استودیوی کمی نیست که بگیم «خب آخرین بازی‌شون فروش نجومی نداشت، پس برن بمیرن.» از ۳۵ سال پیش شروع به کار کرده و همیشه جزو غول‌های شوتر بوده و توی یک دهه اخیر هم سه تا از بهترین شوترها رو تولید کرده و یه موتور گرافیکی خفن ساختن که Digital Foundry بازی‌های طراحی شده با اون رو دو سال پشت سر هم به عنوان بهترین گرافیک انتخاب کرد (Indiana Jones and the Great Circle و Doom: The Dark Ages). ولی حالا چون Doom: TDA در حد انتظار نفروخته، باید جوری منهدمش کنن که کارمندهای ارشد قدیمی هم از استودیو بیفتن بیرون و احتمالاً به زودی بگن id Tech رو هم بندازین سطل آشغال و برین با آنریل بازی بسازین؟
شاید این استودیوها برای شما فقط یه سری عدد و رقم باشن و بگین در نهایت مایکروسافت باید همه رو به جز سازنده‌های Call of Duty و Forza Horizon و Minecraft و ۳،۴ تا بازی دیگه تعطیل کنه، چون سود خوبی ندارن. ولی بعضی از همین استودیوها برای یه عده کلی ارزش دارن و عجیب نیست که ملت ناراحت بشن.
این پستی بود که من ۶ سال پیش توی تاپیک خرید بتزدا زدم:
The Elder Scrolls و Doom برای من رسماً سیستم سلر هستن! :|
بین استودیوهایی که تا امروز مایکروسافت خریده بود با اینکه نمونه‌های خفنی پیدا می‌شد، ولی بعضی‌ها به سلیقه من نمی‌خوردن و بعضی‌ها هم جوری نبودن که بگم فقط به خاطر این باید ایکس‌باکس خرید. ولی این دو تا IP... الله اکبر! :|

حالا بشینم درک کنم که id Software منهدم بشه؟! :دی مگه ربات هستم که یه سری معادله جلوم بذارن و بگن اینا رو حل کن و خلاص؟
این هم مثل ماجرای حذف دیسک توسط سونی هست. بله، از نظر اقتصادی خیلی به نفع سونیه و منطق و پول می‌گه که استراتژی مناسبیه. ولی حق انتخاب رو از مصرف‌کننده‌ها می‌گیره و در بلندمدت هم ممکنه مشکلاتی براشون ایجاد کنه، پس اعتراض می‌کنن.
مایکروسافت (و سونی و هر کمپانی دیگه‌ای) وقتی استودیوهایی که بازی‌هاشون فروش عظیمی نداره رو کنار بذارن، هزینه‌هاشون پایین‌تر میاد و سود بیشتری می‌کنن. ولی از اون طرف تنوع آثارشون کمتر می‌شه و فقط یه سری چیزهای یکنواخت و تکراری می‌مونه، مثل FIFA/FC که اگه ۶۰ سال هم بدون تغییر ساخته بشه، هر سال کلی پول توی جیب EA می‌ریزه. از نظر منطق و پول قابل توجیه هست ولی از نظر گیمری که دنبال تجربه‌های متنوع می‌گرده، نه.

ترجمه هوش مصنوعی:

به‌روزرسانی: Jez Corden از رسانه Windows Central گزارش جدیدی منتشر کرده که شامل اظهارنظر یک سخنگوی مایکروسافت/ایکس‌باکس نیز می‌شود.

کوردن بار دیگر تأیید می‌کند که همان چیزی که در نسخه اولیه این خبر مطرح شده بود، درست است: ایکس‌باکس همچنان قصد دارد از موتور بازی‌سازی id Tech استفاده کند. او همچنین می‌گوید شایعاتی که ادعا می‌کنند بخش عمده‌ای از نیروهای متخصص id Tech از بین رفته‌اند، اغراق‌آمیز هستند.

او می‌گوید:

«منابع به من گفته‌اند که همچنان تعداد قابل‌توجهی از متخصصان id Tech در استودیوهای id Software و MachineGames حضور دارند.»

کوردن ادامه می‌دهد:

«مایکروسافت این بیانیه را در این خصوص در اختیار ما قرار داده است:
“ده‌ها نفر در چندین محل مختلف روی id Tech کار می‌کنند. گزارش‌هایی که ادعا می‌کنند فقط یک نفر در تگزاس باقی مانده، نادرست هستند.”»

کوردن همچنین مدعی است که تعداد کارکنان استودیوی id Software اکنون تقریباً برابر با زمانی است که Doom (2016) را عرضه کردند. او اضافه می‌کند که ادعاهایی مبنی بر اینکه این استودیو به یک «استودیوی پشتیبانی» کوچک تبدیل شده نیز صحت ندارد.

https://www.windowscentral.com/gaming/zenimax-bethesda/whats-going-on-with-xboxs-id-software

یعنی قبول کردین بازی های xbox اگر گیم پس هم نبود بازم بزور یک میلیون میفروختن ؟
واقعا جدی هستی الان؟
الان doom مگه رو ps نیست؟
چرا ۵ میلیون نفروخته؟
مگه بازی بدیه؟بنجله؟
رو اکس باکس مشکل گیمپسه چرا رو ps چند میلیونی فروش نکرده؟
تا حالا فکر کردی چرا سونی خودش به درو دیوار میزنه تا یه بازی لایو سرویس درست درمون تولید کنه؟این همه پول ریخته تو جوب،استدیو تعطیل کرده ولی بازم میگه لایو سرویس تو اولویته،می دونی چرا؟
چون سلیقه ی مخاطب عوض شده،
نسل زد و آلفا بیشتر بازی رایگان مثل فورتنایت و وارزون بازی میکنن،
یه جا خوندم فروش انحصاری های سونی از سالی ۵۵ میلیون نسخه رفته زیر ۳۰ میلیون،برای سونی این فاجعه نیست به نظرت؟فکر کردی مدیرای سونی یک شبه از رو شکم سیری تصمیم گرفتن به بازی های لایو سرویس رو بیارن؟
یکم بیشتر مطالعه کنین و از فاز vs خارج بشید تا واقعیت ها هم جلو چشتون بیان،
مرسی :D

انصافا دلیل فروش پایین Doom گیم پس نبود.
بازی حتی روی PC هم اون پتانسیلی که داشت نفروخت.
روی PS همینطور، طبق آمار غیر رسمی که هست روی PS5 که گیم پس وجود نداره کمتر از نصف PC فروخته .
چرا اینقدر قفلی زدین روی گیم پس؟

طبیعتاً هر چیزی توی دنیا یه علتی داره. :دی وقتی یه نفر با چاقو خرخره یکی دیگه رو می‌بره هم ۱۰۰٪ یه علتی داره، ولی دلیل نمی‌شه که آدم ناراحت نشه.
id Software استودیوی کمی نیست که بگیم «خب آخرین بازی‌شون فروش نجومی نداشت، پس برن بمیرن.» از ۳۵ سال پیش شروع به کار کرده و همیشه جزو غول‌های شوتر بوده و توی یک دهه اخیر هم سه تا از بهترین شوترها رو تولید کرده و یه موتور گرافیکی خفن ساختن که Digital Foundry بازی‌های طراحی شده با اون رو دو سال پشت سر هم به عنوان بهترین گرافیک انتخاب کرد (Indiana Jones and the Great Circle و Doom: The Dark Ages). ولی حالا چون Doom: TDA در حد انتظار نفروخته، باید جوری منهدمش کنن که کارمندهای ارشد قدیمی هم از استودیو بیفتن بیرون و احتمالاً به زودی بگن id Tech رو هم بندازین سطل آشغال و برین با آنریل بازی بسازین؟
شاید این استودیوها برای شما فقط یه سری عدد و رقم باشن و بگین در نهایت مایکروسافت باید همه رو به جز سازنده‌های Call of Duty و Forza Horizon و Minecraft و ۳،۴ تا بازی دیگه تعطیل کنه، چون سود خوبی ندارن. ولی بعضی از همین استودیوها برای یه عده کلی ارزش دارن و عجیب نیست که ملت ناراحت بشن.
این پستی بود که من ۶ سال پیش توی تاپیک خرید بتزدا زدم:

حالا بشینم درک کنم که id Software منهدم بشه؟! :دی مگه ربات هستم که یه سری معادله جلوم بذارن و بگن اینا رو حل کن و خلاص؟
این هم مثل ماجرای حذف دیسک توسط سونی هست. بله، از نظر اقتصادی خیلی به نفع سونیه و منطق و پول می‌گه که استراتژی مناسبیه. ولی حق انتخاب رو از مصرف‌کننده‌ها می‌گیره و در بلندمدت هم ممکنه مشکلاتی براشون ایجاد کنه، پس اعتراض می‌کنن.
مایکروسافت (و سونی و هر کمپانی دیگه‌ای) وقتی استودیوهایی که بازی‌هاشون فروش عظیمی نداره رو کنار بذارن، هزینه‌هاشون پایین‌تر میاد و سود بیشتری می‌کنن. ولی از اون طرف تنوع آثارشون کمتر می‌شه و فقط یه سری چیزهای یکنواخت و تکراری می‌مونه، مثل FIFA/FC که اگه ۶۰ سال هم بدون تغییر ساخته بشه، هر سال کلی پول توی جیب EA می‌ریزه. از نظر منطق و پول قابل توجیه هست ولی از نظر گیمری که دنبال تجربه‌های متنوع می‌گرده، نه.
متاسفانه شرایط دنیا اینجوری پیش میره، وقتی هزینه‌ی ساخت بره بالا، شکست تجاری می‌تونه مساوی تیر خلاص به استودیو بشه. شاید باورت نشه ولی همین‌COD و Forza هم خوب نفروشن ، درش رو تخته می‌کنن. حتی خود برند xbox.. من گیم زدن رو با اتاری شروع کردم ولی اتاری دیگه‌ کنسولی نداره، سگا نداره. طبیعت دنیای تجارت اینجوریه. اگر افراد با سابقه id بیان بگن چرا نسخه‌ی آخر فروشش اینقدر‌کم بود. آیا MS هزینه‌ای که باید می‌کرد رو انجام نداد (مثلا ما گفته بودیم ۱۰۰ میلیون هزینه‌ی تبلیغات کن و نکرد!). آیا کل استودیو سرطان گرفتن و نشد که بشه. برای من مذیرفتنی‌تر هست تا اینکه بگه استودیو با فلان سال سابقه... آخه این جان کارمکه؟ رومئو هست؟ بزرگای صنعت می‌دونن‌ شکست تجاری مساوی مرگه.

بقول خودت FC هرسال کلی پول میریزه تو جیب EA ولی واقعا پیشرفت محسوسی نداره. این بازی زنده میمونه ولی بقیه نه. همین GTA6 کلی پیش خرید شده، یک درصد بر فرض محال بازی بیاد و افتضاح باشه. پیشاپیش بازی بعدی‌شون‌(بعد از GTA6) ممکنه آخرین بازی این استودیو باشه. ,دنیای گیم همینقدر بی رحم شده.

برای برخورد احساسی هم حق میدم. منم ناراحتم ولی جو تاپیک حس می‌کنم یسریا دنبال قاتلن تا فورا اعدامش کنن!

بشخصه امیدوارم‌ مرگ رسمی‌ش اعلام نشه. شرایط XBOX یکم بهتر شد، یا نیرو بگیرن یا نیروهای آزاد بقیه استودیوها رو بذارن روی بازی جدیدش کار کنن یا انجینش رو برای نسل بعدی توسعه بدن. بر طبق اخبار خبر ۱ نفر مونده تو استودیو غلطه.

روی PS همینطور، طبق آمار غیر رسمی که هست روی PS5 که گیم پس وجود نداره کمتر از نصف PC فروخته .
دنبال یکی هستن اعدامش کنن😁

این حرف در خصوص اخراج چند نفر کامل صدق میکنه، اما وقتی با تعدیل فله ای طرفیم یعنی مساله این چیزا نیست. یعنی ناکارآمدی یا درآمد بالا یا کهولت سن یا لگبت و هرچیز دیگه ای عاملش نبوده، ناترازی مالی منجر شده.

کاهش نیرو فکر کنم 75% اید هم یعنی کوچیک شدن استدیو و شاید دادن یه شانس دوباره به تیم. یعنی احتمالا Doom: TDA شکست تجاری بوده، و دیدن این هزینه ها به این درآمد نمیخوره، و سعی کردن تیم رو تا جای ممکن کوچیک کنن، عوض تعطیلی.

فکر نمیکنم کسی دقیق بدونه کیا رفتن و چه بلایی قراره سرشون بیاد، اما Jez Corden گفته اغراق آمیزه این حرف ها و قرار نیست کلا تیم فنی از بین بره و دیگه بیخیال انجین بشن و سوییچ کنن رو UE. البته به حرف های این بشر خیلی نمیشه اعتماد کرد چون یه رگه هایی از فن بوییسم درش هست همیشه، اما با کمال میل امیدوارم این دفعه حق باهاش باشه و اید تک رو نکشن.

کلا یکی از دلایل بی هیجان بودن بازی های نسل جدید و تکراری شدنشون همین ساخته شدن با یه انجینه. قبلا که هرکی انجین خودش رو داشت، این انجین بر اساس فلسفه بازی تعریف میشد، و به کل بازی هویت میبخشید. از نوع رندر و رنگ بندی بگیر تا فیزیک و ... اما وقتی همه بازی ها با یه تولز ساخته بشن، ناگذیر خروجی هم یه شکله، بخصوص تصویر نهایی.

اینکه چرا Doom جدید نفروخت هم به نظرم اصلا ربطی به گیم پس نداره، چون مالتی پلتفرم بود. و این بازی رو PS5 و PC هم عملکرد خوبی نداشت راستش. شاید علتش فاصله گرفتن از ریشه های اصلی Doom ـه، نمیدونم، ولی برای من بهترین شوتر این چند سال اخیر بود. با لحظه به لحظه اش حال کردم و واقعا دوست دارم بدونم ملت چرا استقبال نکردن. با چی بازی حال نکردن؟ یا اصلا مساله یه چیز دیگه است و باید تو مارکتینگ پیدا کرد؟ ولی مارکتینگش هم بد نبود انصافی... نمیدونم بازی چی نداشت که پلیرها بیان سمتش، ولی من شخصا مجذوبش شدم.

کلا یکی از دلایل بی هیجان بودن بازی های نسل جدید و تکراری شدنشون همین ساخته شدن با یه انجینه. قبلا که هرکی انجین خودش رو داشت، این انجین بر اساس فلسفه بازی تعریف میشد، و به کل بازی هویت میبخشید. از نوع رندر و رنگ بندی بگیر تا فیزیک و ... اما وقتی همه بازی ها با یه تولز ساخته بشن، ناگذیر خروجی هم یه شکله، بخصوص تصویر نهایی.
دقیقا بزرگترین مشکلی که من با آنریل دارم واسه همین داستانه. خیلیا فکر میکنن انجین بازی صرفا به اون پوسته بصری و 4 تا تکسچر خلاصه میشه ولی نه واقعا. کل هویت یه بازی بر مبنای انجینشه. تک تک مکانیزم ها، استایل گرافیکی، گستردگی ها و محدودیت هاش. آنریل 5 کاملا مثل یه شابلون عمل میکنه همه بازیا دارن شبیه هم میشن.
قبلا هر استدیو سال ها با یه انجین خاص کار میکرد کل هویت اون استدیو بر مبنای اون شکل میگرفت. حتی همین بتسدا هم که من همیشه سر گیم بایرو شاکیم ازشون اگه یه روزی بگن اینو گذاشتیم کنار که با آنریل 5 کار کنیم اون روز کابوس منه :D
اینکه چرا Doom جدید نفروخت هم به نظرم اصلا ربطی به گیم پس نداره، چون مالتی پلتفرم بود. و این بازی رو PS5 و PC هم عملکرد خوبی نداشت راستش. شاید علتش فاصله گرفتن از ریشه های اصلی Doom ـه، نمیدونم، ولی برای من بهترین شوتر این چند سال اخیر بود. با لحظه به لحظه اش حال کردم و واقعا دوست دارم بدونم ملت چرا استقبال نکردن. با چی بازی حال نکردن؟ یا اصلا مساله یه چیز دیگه است و باید تو مارکتینگ پیدا کرد؟ ولی مارکتینگش هم بد نبود انصافی... نمیدونم بازی چی نداشت که پلیرها بیان سمتش، ولی من شخصا مجذوبش شدم.
این داستان عدم استقبال از دارک ایجز یکی از عجیب ترین مورد های ویدیوگیمه برای من به شخصه. یعنی هر بازی ای رو آدم میتونه بالاخره یه بررسی کنه شرایط رو و متوجه شه به این دلایل این بازی شکست خورد. ولی دووم رو من هیچ جوره نمیفهمم دقیقا سر چی بوده. مثلا بگیم آی پی ضعیف شده بوده که نشده. بگیم اشباع شده که بازم نشده. سلیقه ها هم که یهو بعد 5 سال از این رو به اون رو نمیشه. بازی هم تا حد امکان تغییرات بزرگی داشت و بند تکراری بودن هم خط میخوره :D جدا نمیفهمم چرا یهو خیلیا تصمیم گرفتن دیگه بازیش نکنن.

========================
درمورد سیل تعدیل نیرو و کوچیک شدن هم اینکه یه دو دو تا چهار تای سادس تو مدیایی مثل سینما تلویزیون و ویدیوگیم. تو تا وقتی بازیات نسبت به بودجه، سودآوری خوبی داشته باشه به صورت یه نمودار صعودی بودجت سر هر پروژه افزایش پیدا میکنه.حتی پروژه های لایوسرویس هم به همین صورته. یعنی یه بخش اعظمی از درآمد دوباره برمیگرده به بودجه ساخت. اصلا یکی از اصلی ترین دلایلی که بعد از کرونا کلا یهو صنعت فیلم و ویدیوگیم وارد بحران شدن همین بود که درآمدا تو یه بازه چند ساله افزایش شدید پیدا کرد به دنبال اونم بودجه ها به صورت تساعدی بالا رفت و بعدش درآمدا سقوط کرد و پروژه های چند صد میلیونی موندن و کاهش شدید مخاطب هاشون.
حالا یه استدیو اگر سر یه بازی ضعیف عمل کنه در بهترین حالت افزایش بودجه نخواهد داشت سر پروژه بعدی. فرض بر این که کار به تعطیلی و کاهش بودجه شدید نکشه. تو سینما این کاهش بودجه واسه کارگردان این شکلیه که ما رقم بودجه هارو میبینیم. مثلا یه کارگردان کار آخرش با 200 میلیون دلار درست نفروخته. دیگه کسی نمیاد واسه کار بعدیش 300 میلیون دلار بهش بودجه بده و باید بره دنبال ایده های 50 تا صد میلیونی حداقل. ولی تو بازی این قضیه به شکل تعدیل نفرات خودشو نشون میده. یعنی بودجه روی تعداد نفراتی که دارن رو بازی کار میکنن مشخص میشه. به قول اون تحلیل گر هم الان id برگشت به قبل از ریلیز موفق نسخه 2016. یعنی یه جورایی با عرضه ناموفق دارک ایجز اون دو تا موفقیت قبلی سوخت شدن.

واقعا الان شرایط قابل تحلیل نیست حداقل من که مغزم گوزپیچ شده. بازی به کنار سینما هم همینه. دو تا فیلم obsession و backroom توسط دو تا یوتیوبر ساخته شدند و بالای ۴۰۰ میلیون دلار فروش کردند ولی جنگ ستارگان جدید با بودجه ۳۰۰ میلیون دلاری کارگردان خوب و بازیگرای تراز اول هنوز بودجه خودش هم درنیاورده. جالبه بدونید obsession کلا ۷۰۰ هزار دلار خرجش شده و توی ۲۰ روز ساخته شده. کلا زمان عجیبی هست. انگار نسل زد و آلفا دیگه اسم ها براشون مهم نیست یا اصلا نمیشناسه که مهم باشه. برای نسل نو یه نسل زد مثل خودشون اهمیت بیشتری داره تا استار وارز.
البته به حق نگذریم نسبت به اترنال دووم دارک ایج پایین تر بود ولی نه در اون حد که شکست تجاری بخوره. البته از لحاظ امتیاز دارم میگم

تاثیر داره. دووم هیچ وقت ۵۰ میلیون نسخه رو نمیفروخت تهش ۱۰ میلیون فروش میکرد. الان xbox هم حدود ۳۰ تا ۴۰ میلیون کنسول فروخته. یعنی خیلی ها هر دو کنسول رو دارند یا یه xbox قرض کردند کرایه کردند یا خونه رفیق و فامیل که کنسول رو داره بازی کردند پس بازم تاثیر داشته و بی تاثیر نبوده

• Like
Reactions: Solidsnake_1
تاثیر داره. دووم هیچ وقت ۵۰ میلیون نسخه رو نمیفروخت تهش ۱۰ میلیون فروش میکرد. الان xbox هم حدود ۳۰ تا ۴۰ میلیون کنسول فروخته. یعنی خیلی ها هر دو کنسول رو دارند یا یه xbox قرض کردند کرایه کردند یا خونه رفیق و فامیل که کنسول رو داره بازی کردند پس بازم تاثیر داشته و بی تاثیر نبوده
این مسیر همه دوتا کنسول دارن ، قرض و کرایه کردن و... رو نریم لطفا که هیچی ازش در نمیاد چون همش فرضه.
اگه اینطور بود که مثلا هیچکس دیگه نباید هورایزن 5 رو برای PS5 میخرید و فروش میلیونی رو تجربه میکرد ، اونهم بعد از چندسال تاخیر ، یا خود FH6 اصلا.

ولی کلا منم نگفتم وجود گیم پس بی تاثیر بوده.
حتما اگه Doom روی گیم پس نبود روی خود ایکسباکس فروش بیشتری میکرد.
اینکه طبیعیه.
ولی فروش بازی بیرون از محیط ایکس باکس هم خیلی کمتر از انتظار بود.

اینکه این فرضیه ها رو بزاریم کنار هم و بخوایم گیم پس رو عامل اصلی نفروختن بازی و تعدیل استودیو در نظر بگیریم خب درست نیست دیگه.

تو این سالها بازی خوب یا بعضا شاهکار کم نداشتیم که فروش خوبی رو تجربه نمیکنن ، مثل آلن ویک 2 ، Dishonored ها ، جدیدا همین Saros یا Guardians of the Galaxy ، FF7 Rebirth و...
یکسری از بازیها فروش نمیرن دیگه ، Doom اولیش نبود.

آخرین ویرایش:
DOOM: The Dark Ages Has Been Played By More 3 Million Players (biggest launch in id's history - 7x faster than Eternal) Sales - Microsoft

According to Alinea Analytics, by the time the announcement was made, The Dark Ages had actually sold less than a million copies – 800,000 to be exact – and while that's a commendable number, it's not that impressive considering that this is DOOM we're talking about – a AAA game backed by three industry giants and an installment in arguably the most iconic FPS series of all time.

Of those 800,000 sales, Alinea estimates 200,000 were on PlayStation 5, 200,000 on Xbox, and 400,000 on Steam. The remaining players are said to have accessed The Dark Ages through Xbox Game Pass, effectively paying $12 instead of the $70 US retail price to play the game.

دارک ایجز ۷ برابر سریع تر از ایترنال ( که دوران کرونا ریلیز شد ! ) به ۳ میلیون پلیر رسید و بهترین لانچ تاریخ id بود ولی طبق گفته Alinea Analytics فقط تو این زمان ۸۰۰ هزار نسخه فروخته بقیش مفت روی گیم پس بازی کردن . بازم میخواین بگین گیمپس با اینکه دارک ایجز لانچ ۷ برابر بهتر از ایترنال داشته روی شکست تجاریش تاثیر نداشته ؟!
اگر سلیقه گیمر ها تغییر کرده پس چرا dark ages لانچ ۷ برابر بهتر داشته ؟!
تا کی میخواید خودتون گول بزنید ؟! با اینکه xbox به ته خط رسیده بازم ماله گیمپس میکشید خسته نشدید ؟! خود آشا دروغ میگه پروژه گیم پس شکست خورده ؟ اگر گیم پس روی فروش تاثیر نداشت چرا بعد از ضرر میلیون دلاری BO7 اولین کاری که کردن این بود cod از گیم پس حذف کنن ؟

لانچ dark ages هفت برابر بهتر از eternal بوده ولی فروشش کمتر بوده شما میگین رو چی قفلی بزنیم ؟

این مسیر همه دوتا کنسول دارن ، قرض و کرایه کردن و... رو نریم لطفا که هیچی ازش در نمیاد چون همش فرضه.
اگه اینطور بود که مثلا هیچکس دیگه نباید هورایزن 5 رو برای PS5 میخرید و فروش میلیونی رو تجربه میکرد ، اونهم بعد از چندسال تاخیر ، یا خود FH6 اصلا.

ولی کلا منم نگفتم وجود گیم پس بی تاثیر بوده.
حتما اگه Doom روی گیم پس نبود روی خود ایکسباکس فروش بیشتری میکرد.
اینکه طبیعیه.
ولی فروش بازی بیرون از محیط ایکس باکس هم خیلی کمتر از انتظار بود.

اینکه این فرضیه ها رو بزاریم کنار هم و بخوایم گیم پس رو عامل اصلی نفروختن بازی و تعدیل استودیو در نظر بگیریم خب درست نیست دیگه.

تو این سالها بازی خوب یا بعضا شاهکار کم نداشتیم که فروش خوبی رو تجربه نمیکنن ، مثل آلن ویک 2 ، Dishonored ها ، جدیدا همین Saros یا Guardians of the Galaxy ، FF7 Rebirth و...
یکسری از بازیها فروش نمیرن دیگه ، Doom اولیش نبود.
فورزا و هیلو و گیرز داستانش فرق داره. اینا نمادهای کنسول رقیب بودند و اومدنشون مثل غذا نذری میمونه که میارن در خونت :D تازه فورزا هم اولین بازی بزرگ پورت شده بود و انقدر اون زمان این اتفاق بزرگ بود که توی توئیتر خیلی کاربر میگفتند بازی رو بخریم تا بقیه هم پورت بشند. ضمنا فورزا خداوندگار ریسینگ آرکید هست که اصلا توی کنسول سونی همچین بازی نیست. ولی دووم مشابه داره حالا در حدش نباشند ولی وجود دارند و بعضی از اونا هم خوبند.

• Like
Reactions: Solidsnake_1
DOOM: The Dark Ages Has Been Played By More 3 Million Players (biggest launch in id's history - 7x faster than Eternal) Sales - Microsoft

لانچ dark ages هفت برابر بهتر از eternal بوده ولی فروشش کمتر بوده شما میگین رو چی قفلی بزنیم ؟
فقط تیتر رو میخونی؟
متن خبر رو نمیخونی ؟
این آمار خیلی وقته که بیرونه و اینجا بارها بهش ارجاع شده.
دلیل فروش پایین بازی روی پلی استیشن و اینکه برابر با فروش ایکس باکس و همینطور نصف فروش روی پی سیه که گیم پس روش وجود داره عجیب نیست؟
فورزا و هیلو و گیرز داستانش فرق داره. اینا نمادهای کنسول رقیب بودند و اومدنشون مثل غذا نذری میمونه که میارن در خونت :D تازه فورزا هم اولین بازی بزرگ پورت شده بود و انقدر اون زمان این اتفاق بزرگ بود که توی توئیتر خیلی کاربر میگفتند بازی رو بخریم تا بقیه هم پورت بشند. ضمنا فورزا خداوندگار ریسینگ آرکید هست که اصلا توی کنسول سونی همچین بازی نیست. ولی دووم مشابه داره حالا در حدش نباشند ولی وجود دارند و بعضی از اونا هم خوبند.
فورزها هورایزن 6 هم اولین بازی بزرگ پورت شده بود؟
Sea of Thieves هم نماد ایکس باکسه؟

یه بازی مشابه دووم بیار که حتی 40-30 درصدی کیفیتش رو داشته باشه.
داری لج میکنی:D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or