گزارش Obsidian Entertainment در حال کار بر روی نسخه جدید Fallout

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
شرکت Obsidian Entertainment پروژه دنباله بازی Avowed را لغو کرد. این استودیو پس از تعدیل نیروی حدود ۲۵ درصدی، کارکنان خود را به توسعه یک بازی جدید سری Fallout به رهبری جاش سویر (کارگردان New Vegas) منتقل کرده است.این تصمیم بخشی از تغییرات گسترده در اکوسیستم Xbox گزارش شده است.

https://www.bloomberg.com/news/arti...ift-obsidian-studio-to-new-fallout-video-game

من موندم تاد هاوارد تا کی میخواد تو بتسدا دووم بیاره؟
الان که مشغول TES هستن ولی با این خبر به احتمال زیاد فالوت رو از چنگ بتسدا در آوردن و قرار نیست که دیگه هیچوقت روی نسخه بعدیش کار کنه.
چیزی که آرزوش بود بتونه بمونه تو صنعت که بهش برسه.
بیاین واقع بین باشیم ، TES حداقل 3 سال دیگه کار داره و مایکرو اصلا فرصت نمیده که فالوت بعدی بخواد تازه بعد از اون مراحل ساختش شروع بشه.
عملا باید آبسیدین رو همین استودیوی تخصصی فالوت ساز دونست ، بتسدا هم روی TES کار میکنه و فالوت دیگه ای ازش نمیبینیم.
حداقل تا 10 سال بعد شرایط همینه (تازه اگه اینها همچنان سرپا بمونن).

من اگه جای تاد بودم با این تعدیل و تعطیلیها و حتی گرفتن فالوت از زیر دستم و... انگیزه هام رو از دست میدادم.
جوون هم که نیست که پوستش کلفت تر باشه و امیدوار به آینده ...
به نظرم کم کم باید منتظرخداحافظیش یا انتقال پست اجراییش باشیم.
قبلا گفته بود فال اوت 5 هم میسازه، نه به نظرم مایکرو هیچ وقت نمیاد اف 5 به اون عظمت رو بدن دست ابسیدین، ابسیدین کلون یا اسپین اف میسازه و بعدا ساپورت بی جی اس میشه واسه 5 بعد این فال اوتی که الان میسازند... تاد اشاره کرده بود حداقل تس 6 و اف 5 ر ومیسازه بعد خداحافظی میکنه...

ابسیدین نمیتونه اف 5 و نسخه اصلی رو بسازه... مایکرو هم فکر کنم اینقدر خرد داره که هول هولکی عمل نکنه از این به بعد، الان اصلا وقت اف 5 نیست، الان وقت اسپین اف هست، اف 5 باید بره برای وقتی که تکنولوجی به اندازه ای پیشرفت کرده باشه که پیشرفت بازی منطقی توجیه بشه.. یعنی روند طبیعی و عادی بی جی اس بعد تس 6...

Fallout در حالت عادی اینقد دنیا و Lore پربار و Faction ـای خفن زیادی داره که خیلی راحت میشه داستانای جذاب تو دنیاش روایت کرد.
اینکه فالوت دنیای به شدت بی نظیری داره درست.
ولی بقیش رو اجازه بده که نپذیرم.
من تو این چند وقت نشستم فال اوت هارو دوباره بازی کردم و داخل فال اوت ۴ با اینکه فکشن های اصلی بیشتر از ۳ و نیو وگاس هست ولی اصلا و ابدا به اونا نمیرسن، مثلا کل institute و railroad و minutemen رو با هم جمع کنی اندازه یه جمله از Mr.House ارزش ندارن. در نتیجه اینکه فکشن زیاده، احتمال خراب کاری هم زیاده.
بعد مسئله بعدی اینه که شما هر جور حساب کنی داخل بازی های اخیر ابسیدین اصلا یه کرکتر ادم حسابی وجود نداره، یعنی اصلا با فالوت ها مقایسه کنی خندت میگیره، من جفت Ow هارو تموم کردم ولی خدا شاهده اسم هیچ کدوم از کرکتر ها یادم نیست، بیلد هم فقط سولو میزدم یه وقت خدای نکرده لازم نباشه کرکتر های درخشان بازی همراهیم کنن، حالا شما مقایسه کن با کرکتر هایی مثل Caesar, mr.house, Ulysses. Joshua graham, لیگ خلیج فارس و پریمیر لیگ.
حالا از لحاظ گیمپلی و طراحی محیط خوب بودن ولی به نظر من تو فالوت کرکتر خیلی مهمه خیلی خیلی مهمه، و گرنه ۹۰ درصد مپ وگاس بیابون برهوته. این کرکتر های بازی هستن که بازی رو به اینجا رسوندن و ادم هر وقت میخواد بازی کنه اون ابهت سزار رو میبینه، کاریزمای مستر هاوس رو میبینه، خفنی رنجر های NCR رو میبینه و نمیدونی چه فکشنی انتخاب کنی، حالا مقایسه کن با فکشن های OW :study: خیلی کارشون سخته، خیلی خیلی کارشون سخته، یعنی اینکه هر کار کنن ، بالا برن پایین بیان با نیو وگاس مقایسه میشه.

قبلا گفته بود فال اوت 5 هم میسازه، نه به نظرم مایکرو هیچ وقت نمیاد اف 5 به اون عظمت رو بدن دست ابسیدین، ابسیدین کلون یا اسپین اف میسازه و بعدا ساپورت بی جی اس میشه واسه 5 بعد این فال اوتی که الان میسازند... تاد اشاره کرده بود حداقل تس 6 و اف 5 ر ومیسازه بعد خداحافظی میکنه...

ابسیدین نمیتونه اف 5 و نسخه اصلی رو بسازه... مایکرو هم فکر کنم اینقدر خرد داره که هول هولکی عمل نکنه از این به بعد، الان اصلا وقت اف 5 نیست، الان وقت اسپین اف هست، اف 5 باید بره برای وقتی که تکنولوجی به اندازه ای پیشرفت کرده باشه که پیشرفت بازی منطقی توجیه بشه.. یعنی روند طبیعی و عادی بی جی اس بعد تس 6...
منم به همون مصاحبه های هاوارد اشاره کردم که میخواد F5 رو بسازه و بعد بره.
ولی دارم در مورد شرایط فعلی استودیوها صحبت میکنم که ممکنه انگیزه رو از این اشخاصی که خلاق هستن و ایده پرداز اصلی عناوین هستن بگیره.
چه بهتر که بمونه و به کارش ادامه بده چون به نظرم اگه بره بتسدا وضعیتش از این هم بدتر میشه.

در مورد فالوت آبسیدین هم در هر صورت همون Fallout 5 شناخته میشه.
نسخه بتسدا میره برای 10 سال بعد!
تا اون موقع خیلی فاصلست.
من تو این چند وقت نشستم فال اوت هارو دوباره بازی کردم و داخل فال اوت ۴ با اینکه فکشن های اصلی بیشتر از ۳ و نیو وگاس هست ولی اصلا و ابدا به اونا نمیرسن، مثلا کل institute و railroad و minutemen رو با هم جمع کنی اندازه یه جمله از Mr.House ارزش ندارن. در نتیجه اینکه فکشن زیاده، احتمال خراب کاری هم زیاده.
بعد مسئله بعدی اینه که شما هر جور حساب کنی داخل بازی های اخیر ابسیدین اصلا یه کرکتر ادم حسابی وجود نداره، یعنی اصلا با فالوت ها مقایسه کنی خندت میگیره، من جفت Ow هارو تموم کردم ولی خدا شاهده اسم هیچ کدوم از کرکتر ها یادم نیست، بیلد هم فقط سولو میزدم یه وقت خدای نکرده لازم نباشه کرکتر های درخشان بازی همراهیم کنن، حالا شما مقایسه کن با کرکتر هایی مثل Caesar, mr.house, Ulysses. Joshua graham, لیگ خلیج فارس و پریمیر لیگ.
حالا از لحاظ گیمپلی و طراحی محیط خوب بودن ولی به نظر من تو فالوت کرکتر خیلی مهمه خیلی خیلی مهمه، و گرنه ۹۰ درصد مپ وگاس بیابون برهوته. این کرکتر های بازی هستن که بازی رو به اینجا رسوندن و ادم هر وقت میخواد بازی کنه اون ابهت سزار رو میبینه، کاریزمای مستر هاوس رو میبینه، خفنی رنجر های NCR رو میبینه و نمیدونی چه فکشنی انتخاب کنی، حالا مقایسه کن با فکشن های OW :study: خیلی کارشون سخته، خیلی خیلی کارشون سخته، یعنی اینکه هر کار کنن ، بالا برن پایین بیان با نیو وگاس مقایسه میشه.
دنبال کرکتر /npc خفن تو بازیهای آبسیدین میگردی بشین Pillars هارو بازی کن.
مگه میشه eder , durance و همراه های دیگه رو فراموش کرد؟
یا Thaos رو به عنوان یه ویلن کلاسیک و به یادموندنی مجموعه تا سالها تو ذهن آدم میمونن.

اگه این کیفیت شخصیتها/npc ها رو تو avowed/OW نمیبینی خب دلیلش اینه که فکر پشت بازیها این بود که یه بازی جمع و جور کم ریسک بسازیم.
این طرز فکر روی تک تک ویژگیهای بازی سوار شده بود و تو بهترین حالت فقط ok بودن.

اما امیدوارم در غیاب Chris Avellone تو استودیو اولین کاری که باید انجام بدن یه نویسنده خلاق خفن در حد ایشون و همینطور جاش سویر بیارن که ترکیب تکمیل بشه.
بازیهای آبسیدین بعد از جدایی Chris از استودیو خیلی افت فاحش کیفی تو داستان و شخصیت پردازی داشته.

آخرین ویرایش:
منم به همون مصاحبه های هاوارد اشاره کردم که میخواد F5 رو بسازه و بعد بره.
ولی دارم در مورد شرایط فعلی استودیوها صحبت میکنم که ممکنه انگیزه رو از این اشخاصی که خلاق هستن و ایده پرداز اصلی عناوین هستن بگیره.
چه بهتر که بمونه و به کارش ادامه بده چون به نظرم اگه بره بتسدا وضعیتش از این هم بدتر میشه.

در مورد فالوت آبسیدین هم در هر صورت همون Fallout 5 شناخته میشه.
نسخه بتسدا میره برای 10 سال بعد!
تا اون موقع خیلی فاصلست.

دنبال کرکتر /npc خفن تو بازیهای آبسیدین میگردی بشین Pillars هارو بازی کن.
مگه میشه eder , durance و همراه های دیگه رو فراموش کرد؟
یا Thaos رو به عنوان یه ویلن کلاسیک و به یادموندنی مجموعه تا سالها تو ذهن آدم میمونن.

اگه این کیفیت شخصیتها/npc ها رو تو avowed/OW نمیبینی خب دلیلش اینه که فکر پشت بازیها این بود که یه بازی جمع و حور و کم ریسک بسازیم.
این طرز فکر روی تک تک ویژگیهای بازی سوار شده بود و تو بهترین حالت فقط ok بودن.

اما امیدوارم در غیاب Chris Avellone تو استودیو اولین کاری که باید انجام بدن یه نویسنده خلاق خفن در حد ایشون و همینطور جاش سویر بیارن که ترکیب تکمیل بشه.
بازیهای آبسیدین بعد از جدایی Chris از استودیو خیلی افت فاحش کیفی تو داستان و شخصیت پردازی داشته.
پیلارز رو بازی نکردم ولی خب اونا هم باز قدیمی تره فعلا کارنامه ابسیدین رو avowed و outer worlds میچرخه.
حالا اون به کنار علتی که یه استدیو مثل ابسیدین باید بازی کم ریسک بسازه دقیقا چیه؟ از چی میترسن؟

پیلارز رو بازی نکردم ولی خب اونا هم باز قدیمی تره فعلا کارنامه ابسیدین رو avowed و outer worlds میچرخه.
حالا اون به کنار علتی که یه استدیو مثل ابسیدین باید بازی کم ریسک بسازه دقیقا چیه؟ از چی میترسن؟
خب دیگه ، منم میگم نباید عیار استودیو رو با OW/Avowed سنجید ، این دوتا مجموعه بازی حتی استانداردهای خود استودیو رو هم پاس نمیکنن و نشون دهنده نهایت پتانسیلشون نیست.
کارهای خوبشون همون نیووگاس ، South Park ، پیلارزها ، Tyranny ، پنتیمنت و... اینهاست.

اما یه رییس احمق دارن به اسم فیرگوس اورکهارت که تقریبا از Outer worlds 1 به این طرف خط مشی استودیو رو برده بود سمت اینکه که ما نمیخوایم بازی بزرگ و پرهزینه بسازیم.
به جاش بازی کم خرج تو اسکیل کوچکتر میسازیم که ریسک کمتری داشته باشه و استودیومون ثبات بیشتری داشته باشه!
خلاصه و دو خطیش یه همچین چیز مزخرفیه که نوشتم.
اونهم بعد از اینکه مایکرو اومده بود پشتشون و از لحاظ بودجه و اسکیل بازیهاشون همه جوره ساپورت میشدن!

به همین دلیل هم چندتا از استعدادهای خیلی خوب استودیو کم کم جدا شدن.
اینکه هنوز جاش سویر مونده رو باید واقعا دعا کرد ، تنها کسی که میشه بهش اعتماد کرد که اینها رو به روزهای خوبشون برگردونه یکی مثل ایشونه و باید دید چه تیمی جمع میکنه.

راستش با تمام حرفات موافقم :دی
دقیقا همین نظراتو راجب Fallout 4 نوشته بودم، ولی بنظرم حتی همون فکشنا هم پتانسیل بالایی داشتن مخصوصا وقتی که درگیری بینشون زیاد میشد اما خب نویسندگی Faction Quest ـا به هیچ عنوان تو لول نیو وگاس نبود.
ولی بنظرم OW2 با تمام ضعفایی که داشت فکشنای خوبی دراورده بودن ازش، در حد فال اوتای قدیمی نبود ولی بشخصه راضی بودم.
اینا هم باید از همون فکشنای اصلی قدیمی فال اوت استفاده کنن بجا اینکه مثل 4 بخوان چیز جدید وارد کنن، این حرکت رو سریال که خیلی شدید جواب داده.

آره جفت اوتروردزا از نظر کامپنین و کلا شخصیت پردازی تو دیوار بودن، فقط پارواتی رو همیشه یادمه اونم بیشتر از اینکه بخاطر بک استوریش باشه بخاطر شخصیت کیوت و بامزش و وویس اکتره خوبی که داشت بود(اشلی برچ وویس اکتره کلوئی تو لایف ایز استرنج و خیلی از بازیای گنده دیگه)

در کل بنظرم تیم آبسیدین واقعا سخت کوشن، بازیاشون بی نقص نیست ولی کلی بازیه خوب تو این چند سال ریلیز کردن وقتی بقیه استودیوها معلوم نیست چیکار دارن میکنن 4-5 سال یه بازی میدن بیرون بزور متا 80 میگیره.
اینا یه کارگردان خوب بالاسرشون باشه بنظرم خیلی خوب میتونن فال اوت بسازن، جوری هم نیست که بگی آپشن بهتری برا ساخت فال اوت هست وقتی اینا با تجربه ترین استودیو تو سبک Bethesda style RPG هستن :دی

آخرین ویرایش:
من از تمام اعضا فروم خواهش میکنم هایپ خودشون رو کنترل کنن. این آبسیدینی که یه بازی در حد Avowed ساخته بعد انقدر از خود راضی بودن که میخواستن دومیش هم بسازن :)) عرضه فال اوت ساختن نداره.
مایکروسافت که همه چی رو خراب کرده ، ای کاش اجازه می‌داد نام مقدس new vegas خراب نشه.
حالا این Avowed خیلی فاجعست؟ میخواستم رو PS5 بگیرمش

حالا این Avowed خیلی فاجعست؟ میخواستم رو PS5 بگیرمش
به هیچ وجه.
Avowed یه RPG خیلی خوبه ، فقط سطح انتظارمون یه چی در حد بازیهای بتسدا بود که خب اصلا در اون سطح نیست.
حتما تو تخفیفها بگیر ، خیلی خوبه.
اگه قبلش یه ویدئوی خلاصه از داستان Pillars 1-2 ببینی که خیلی بهتر با بازی و دنیاش ارتباط میگیری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or