اینکه فالوت دنیای به شدت بی نظیری داره درست.
ولی بقیش رو اجازه بده که نپذیرم.
من تو این چند وقت نشستم فال اوت هارو دوباره بازی کردم و داخل فال اوت ۴ با اینکه فکشن های اصلی بیشتر از ۳ و نیو وگاس هست ولی اصلا و ابدا به اونا نمیرسن، مثلا کل institute و railroad و minutemen رو با هم جمع کنی اندازه یه جمله از Mr.House ارزش ندارن. در نتیجه اینکه فکشن زیاده، احتمال خراب کاری هم زیاده.
بعد مسئله بعدی اینه که شما هر جور حساب کنی داخل بازی های اخیر ابسیدین اصلا یه کرکتر ادم حسابی وجود نداره، یعنی اصلا با فالوت ها مقایسه کنی خندت میگیره، من جفت Ow هارو تموم کردم ولی خدا شاهده اسم هیچ کدوم از کرکتر ها یادم نیست، بیلد هم فقط سولو میزدم یه وقت خدای نکرده لازم نباشه کرکتر های درخشان بازی همراهیم کنن، حالا شما مقایسه کن با کرکتر هایی مثل Caesar, mr.house, Ulysses. Joshua graham, لیگ خلیج فارس و پریمیر لیگ.
حالا از لحاظ گیمپلی و طراحی محیط خوب بودن ولی به نظر من تو فالوت کرکتر خیلی مهمه خیلی خیلی مهمه، و گرنه ۹۰ درصد مپ وگاس بیابون برهوته. این کرکتر های بازی هستن که بازی رو به اینجا رسوندن و ادم هر وقت میخواد بازی کنه اون ابهت سزار رو میبینه، کاریزمای مستر هاوس رو میبینه، خفنی رنجر های NCR رو میبینه و نمیدونی چه فکشنی انتخاب کنی، حالا مقایسه کن با فکشن های OW

خیلی کارشون سخته، خیلی خیلی کارشون سخته، یعنی اینکه هر کار کنن ، بالا برن پایین بیان با نیو وگاس مقایسه میشه.