NoctisSasuke کاربر سایت پنج شنبه at 4:48 PM #3,226 نوشته شده توسط m.d.makan: عجب View attachment 412976 بیشتر... یکم بیشتر از انتظاراتم شد تا همین چند هفته پیش خیلی براش هایپ بودم به نظر چیز خفنی میزد ولی وقتی دمو بازی رو گرفتم فهمیدم زباله خالصه و نیم ساعت هم به زور تحملش کردم و درجا از ویش لیست درومد Reactions: m.d.makan and He!n3ger
نوشته شده توسط m.d.makan: عجب View attachment 412976 بیشتر... یکم بیشتر از انتظاراتم شد تا همین چند هفته پیش خیلی براش هایپ بودم به نظر چیز خفنی میزد ولی وقتی دمو بازی رو گرفتم فهمیدم زباله خالصه و نیم ساعت هم به زور تحملش کردم و درجا از ویش لیست درومد
He!n3ger کاربر سایت پنج شنبه at 4:56 PM #3,227 نوشته شده توسط m.d.makan: عجب View attachment 412976 بیشتر... چند تا تریلر ازش دیدم حس کردم بالاخره یه نسخه تو این فرنچایز ارزش بازی کردن داره. دموشو دانلود کردم حتی نتونستم تمومش کنم Reactions: m.d.makan
نوشته شده توسط m.d.makan: عجب View attachment 412976 بیشتر... چند تا تریلر ازش دیدم حس کردم بالاخره یه نسخه تو این فرنچایز ارزش بازی کردن داره. دموشو دانلود کردم حتی نتونستم تمومش کنم