گزارش Obsidian Entertainment در حال کار بر روی نسخه جدید Fallout

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
شرکت Obsidian Entertainment پروژه دنباله بازی Avowed را لغو کرد. این استودیو پس از تعدیل نیروی حدود ۲۵ درصدی، کارکنان خود را به توسعه یک بازی جدید سری Fallout به رهبری جاش سویر (کارگردان New Vegas) منتقل کرده است.این تصمیم بخشی از تغییرات گسترده در اکوسیستم Xbox گزارش شده است.

https://www.bloomberg.com/news/arti...ift-obsidian-studio-to-new-fallout-video-game

امیدوارم تا اون موقع اول زنده باشم و بعد چیزی از کشور مونده باشه(این ضحاکی ها فعلا دنبال انتقامن و کشور به هیچ جاشون نیست و به ما هم میگن وطن فروش :D) که بتونم این شاهکار جاش سوایر عزیز لحظه به لحظه لذت ببرم و مزمزه کنم

استودیو ها همیشه تلاششون رو کردند، نوکر کسی هم نیستند، اگه نگران استودیو ها هستید (علاقه بماند) بازی هاشون رو بخرید.

حیف این ابر استودیو ها... ای کاش هیچ وقت وارد این ماجرای مایکروسافت و فن هاش نمیشدن...

• Like
Reactions: Solidsnake_1
من از تمام اعضا فروم خواهش میکنم هایپ خودشون رو کنترل کنن. این آبسیدینی که یه بازی در حد Avowed ساخته بعد انقدر از خود راضی بودن که میخواستن دومیش هم بسازن :)) عرضه فال اوت ساختن نداره.
مایکروسافت که همه چی رو خراب کرده ، ای کاش اجازه می‌داد نام مقدس new vegas خراب نشه.

من از تمام اعضا فروم خواهش میکنم هایپ خودشون رو کنترل کنن. این آبسیدینی که یه بازی در حد Avowed ساخته بعد انقدر از خود راضی بودن که میخواستن دومیش هم بسازن :)) عرضه فال اوت ساختن نداره.
مایکروسافت که همه چی رو خراب کرده ، ای کاش اجازه می‌داد نام مقدس new vegas خراب نشه.
و منم از شما خواهش میکنم صبر کن و نظاره کن:D
اگه اونطور که میگن برخلاف Avowed/OWها بودجه بازی بالا باشه و از تمام پتانسیل استودیو استفاده بشه (چیزی که همیشه جاش سویر میخواست و برای همین هم روی این دوتا عناوین کار نکرد ) من تضمین میکنم که یکی از بهترین بازیهای دودهه اخیر خودش و آبسیدین رو میسازه.
خب انتظار هم نمیره که کپی پیست فالوتهای بتسدا یا حتی نیووگاس باشه ، حتما فالوت خودشون رو میسازن.

امیدوارم بتونه تیم خفنی رو براش جمع کنه.

وضعیت الان تو استدیو ها ماکروسافت بازی مرگ و زندگی ـه . دیگه خودشون هم میدونن ماه عسل تموم شده و از فاندینگ کیلویی پروژه های کوچیک دیگه خبری نیست . باید تا خرخره تلاش کنن واسه بقاشون ...

نمیگم ماه عسل نبوده ها
اتفاقا قبول دارم رو پر قو می‌خوابیدن اینا

ولی اگه منم هر جا نگاه کنم ببینم همکارهام دارن قلع و قمع میشن، بعیده بتونم با هیچ ذوق یا تمرکزی کار کنم
مخصوصا این که مشخص نیست حتی در صورت موفقیت بازی هم زنده میمونی یا نه، کافیه COD بعدی عملکردش خوب نباشه تا همه تون، صرف نظر از عملکرد تجاری و فنی بازی تون، به عنوان قربانی برای حفظ حاشیه سود شرکت فدا شید

نمیگم ماه عسل نبوده ها
اتفاقا قبول دارم رو پر قو می‌خوابیدن اینا

ولی اگه منم هر جا نگاه کنم ببینم همکارهام دارن قلع و قمع میشن، بعیده بتونم با هیچ ذوق یا تمرکزی کار کنم
مخصوصا این که مشخص نیست حتی در صورت موفقیت بازی هم زنده میمونی یا نه، کافیه COD بعدی عملکردش خوب نباشه تا همه تون، صرف نظر از عملکرد تجاری و فنی بازی تون، به عنوان قربانی برای حفظ حاشیه سود شرکت فدا شید
سونی الان دو نسله اینجوری داره میره جلو واقعا هم جواب داده :D کلا پلتفرم هولدرا نباید مثل یه ناشر عادی دل رحم باشن مثل اینکه. نینتندو هم که تیم های ساختش اصلا هویت و فردیت ندارن. یه بخشی از ساختارن.

من موندم تاد هاوارد تا کی میخواد تو بتسدا دووم بیاره؟
الان که مشغول TES هستن ولی با این خبر به احتمال زیاد فالوت رو از چنگ بتسدا در آوردن و قرار نیست که دیگه هیچوقت روی نسخه بعدیش کار کنه.
چیزی که آرزوش بود بتونه بمونه تو صنعت که بهش برسه.
بیاین واقع بین باشیم ، TES حداقل 3 سال دیگه کار داره و مایکرو اصلا فرصت نمیده که فالوت بعدی بخواد تازه بعد از اون مراحل ساختش شروع بشه.
عملا باید آبسیدین رو همین استودیوی تخصصی فالوت ساز دونست ، بتسدا هم روی TES کار میکنه و فالوت دیگه ای ازش نمیبینیم.
حداقل تا 10 سال بعد شرایط همینه (تازه اگه اینها همچنان سرپا بمونن).

من اگه جای تاد بودم با این تعدیل و تعطیلیها و حتی گرفتن فالوت از زیر دستم و... انگیزه هام رو از دست میدادم.
جوون هم که نیست که پوستش کلفت تر باشه و امیدوار به آینده ...
به نظرم کم کم باید منتظرخداحافظیش یا انتقال پست اجراییش باشیم.

امیدوارم اندازه پروژه رو طوری انتخاب کنند که بتونند کیفیت رو به کمیت غلبه بدن، اتفاقا اگرم خیلی جاه طلبانه نباشه خیلی ایراد نداره، همین که بتونیم AAA دسته بندیش کنیم عالیه، مطمئنم اینا یک شاهکار میسازند، فقط امیدوارم بازی اصلی مجموعه یعنی اف 5 دست خود بی جی اس بمونه، نکته مثبت این هست که ابسیدین اثبات شده است و الان که با بی جی اس در یک گروه هستند، میشه گفت با موفقیت فال اوت جدیدشون، بتونند بعد از تس 6 به بی جی اس هم در توسعه اف 5 کمک کنند، در کل بسیار خوشحالم و روحم حال اومد این خبر رو دیدم :دی به امید یک بازی موفق، قطعا ما متاپرست نیستیم و نبودیم هیچ وقت، عقل و خردمون در متا نیست :دی در مغز خودمون هست، نیووگاس مگه متا 90 بود و این همه دوست داشته شد؟ اما برای اینده فرنچایز و استودیو ها، قطعا چه بهتر که بالا ی 90 بشه، ادمیزاد مگه از بهترین بودن بدش میاد؟

مخصوصا الان که فال اوت در پیک محبوبیت جهانی حتی فراتر از گیمینگ قرار داره و سریال این رو به وضوح نشون میده، نیازه که پرستیژ و ابهتش در حد دوران اف 3 وگاس اف 4 حفظ بشه، چه شود دستپخت جاش سایر بزرگ :دی میتونه انگیزه وحشتناکی برای تاد و بی جی اس هم بشه در ادامه، امیدوارم همکاری کنند و اشتی :دی با هم میتونند بترکونند...
با این وضع bgs امیدوارم فال اوت ۵ رو بدن inxile. متاسفانه تاد هاوارد اون sauce رو یه ۱۰+ سالی میشه نداره دیگه.

• Like
Reactions: Love Console
اینکه جاش ساویر داره بعد از مدت ها به aaa برمیگرده هیجان انگیزه. حقیقتش خیلی وقته درحد قدیم بازیای obsidian جذبم نکرده. شایدم خودم بی حوصله شدم. بنظرم با بازیای کوچیک تر و بدون ریسک با چندتا تیم، استودیو از پتانسیل کاملش استفاده نمیکرد.

فکر نکنم چیزی فراتر از فیس لیفت OW2 قرار باشه ببینیم. من که انتظاری ندارم.
OW2 واقعا خیلی پیشرفت داشت نسبت به OW مخصوصا از نظر گیمپلی و اکسپلوریشن.
گانپلی بنظرم اومده بود تو لول استاندارد شوترای الان و گیمپلی هم در کنار سایبرپانک جز روون ترین گیمپلاییه که تو RPG های اول شخص دیدم.

همینقد پیشرفت تو Fallout داشته باشن برا من کافیه.

Fallout در حالت عادی اینقد دنیا و Lore پربار و Faction ـای خفن زیادی داره که خیلی راحت میشه داستانای جذاب تو دنیاش روایت کرد، Outer worlds دنیای جدیدی بود و اصلا این آپشن رو نداشت.
بماند که کار جاش سویر نبود :>

اینکه جاش ساویر داره بعد از مدت ها به aaa برمیگرده هیجان انگیزه. حقیقتش خیلی وقته درحد قدیم بازیای obsidian جذبم نکرده. شایدم خودم بی حوصله شدم. بنظرم با بازیای کوچیک تر و بدون ریسک با چندتا تیم، استودیو از پتانسیل کاملش استفاده نمیکرد.
آخرین کار جاش Pentiment رو خیلیا بخاطر سبک خاص و بدون صدا بودنش بازی نکردن اما برا من جز بهترین بازیای عمرمه.
داستانش که فوق العادس، شخصیت پردازی حرف نداره.

خلاصه این آدم هنوز کارشو بلده و چیز پایین تر از عالی تحویل نمیده، اگه به Development Hell و چمیدونم بسته شدن استودیو و اینا نخوره شک ندارم بازی عالی تحویل میده.
ناسلامتی تو 18 ماه شاهکار New vegas ـو ساختن :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or