Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

من از کارای آراکاوا فول متال آلکمیست و silver spoon و ارسلان رو دیدم و واقعا هر سه تاشون کارای سطح بالایی بودن مخصوصا فول متال و سیلور اسپون که تو ژانر خودشون بی نظیرن. اینم از وقتی مانگاش شروع شد خیلی منتظر بودم انیمشو بسازن ببینم چی دراومده که واقعا میتونم بگم ناامیدم کرد. نه که بخواد کار بدی باشه منتها خیلی ساختار کهنه و قدیمی داشت. انگار یه مانگای 20 سال قبل رو انیمه کردن.
دیگه وقتی موج مدرن شونن ها اومدن توقع داشتم آراکاوا هم خودشو آپدیت کنه که نکرده متاسفانه. چیزی که من دیدم داستان فوق تکراری، کاراکترا تکراری، روابط بینشون تکراری. کلا اثر بیات شده ای بود برام.

ببین نمیگم اشتباه میگی
فقط فرق من اینه با این استایل از شونن که دقیقا مال 20 سال پیش اند هنوز حال می کنم :دی و اتفاقا چیزی که سورپرایزم کرد همین بود. خیلی خوب تداعی کننده اون دوران از کارهاست.
اخیرا هم مانگا Twin Star Exorcist رو میخوندم که اون هم از نظر خیلی ها این مشکل رو داره و از نظر منم دقیقا همینش خوب بود.
لازمه بگم من با شونن های مدرن کلی مشکل دارم :دی مخصوصا کاری مثل جوجوتسو کایسن که اپیتوم و اوج این نوع تفکره

=======

تریلر جدید Witch on the Holy Night
اثر جدید استدیوی یوفوتیبل، اقتباس از ویژوال ناول محبوب به همین نام اثر Type-Moon (خالق های سری Fate و Tsukihime و Kara no Kyoukai) که سال 2012 منتشر شد.
انیمه تاریخ 20 نوامبر تو سینماها اکران میشه

هنوزم تو تریلر اثری از سوجیورو (THE GOAT \m/ \m/ \m/) نیست ولی بازم هایپیم، با این که معتقدم کار یوفوتیبل برای اقتباس این کار تو قالب انیمه سینمایی خیلی خیلی سخته

ببین نمیگم اشتباه میگی
فقط فرق من اینه با این استایل از شونن که دقیقا مال 20 سال پیش اند هنوز حال می کنم :دی و اتفاقا چیزی که سورپرایزم کرد همین بود. خیلی خوب تداعی کننده اون دوران از کارهاست.
اخیرا هم مانگا Twin Star Exorcist رو میخوندم که اون هم از نظر خیلی ها این مشکل رو داره و از نظر منم دقیقا همینش خوب بود.
مشکل من اینه که این کارش از کار 20 سال قبل خودش مثل فول متال هم عقب تره. حیفه همچین مانگاکا خفنی این شکلی تو گذشته گیر کرده باشه.

البته اینم که تو میگی درسته شاید اصلا هدفش همین بوده و کسایی مثل من مخاطبش نیستن اصلا. یه جورایی واسه نوستالژی بازا نوشته اینو :D

تیزر فصل سوم Shangri-La Frontier هم اومد.

نمیدونم چند نفر اینجا دنبالش میکنن ولی اگه ندیدین و از ژانر MMO طوری بدتون نمیاد حتما یه چند قسمت ببینید. واقعا از هم سبک هاش خیلی بهتره. منظورمم تا حد زیادی اون SAO مزخرفه :D

تیزر فصل سوم Shangri-La Frontier هم اومد.

نمیدونم چند نفر اینجا دنبالش میکنن ولی اگه ندیدین و از ژانر MMO طوری بدتون نمیاد حتما یه چند قسمت ببینید. واقعا از هم سبک هاش خیلی بهتره. منظورمم تا حد زیادی اون SAO مزخرفه :D

همون خرگوشه کافیه برای دیدنش. سانلاکو-سان :D
منم خیلی دوس دارمش. انیمه خوبیه واقعا. اولین انیمه‌ای هستش که تو این سبک دیدم.

همون خرگوشه کافیه برای دیدنش. سانلاکو-سان :D
منم خیلی دوس دارمش. انیمه خوبیه واقعا. اولین انیمه‌ای هستش که تو این سبک دیدم.
شیمی بینشون رو خیلی خوب درآوردن. خود سانراکو که فوق العادس :)) خیلی دلقکه. من اون اوایل که میدیدمش حالم گرفته میشد که کله پرنده داره و یه قیاقه انسانی انتخاب نکرده ولی یکم که گذشت عجیب با کاستومش حال میکردم. قشنگ هویت داده به کاراکترش.

حالا به نظر میاد این فصلش یکم از خود شانگری لا فاصله بگیریم و بیشتر درمورد گلکسیا هیروز باشه.

این دوباره ریمیکه یا جدیده؟
ریمیک جدید وفاداتر به مانگا.
داستان جدیدی از خودشون در نیاوردن، شخصیت منفی همون پاپت مسترِ معروف سری هست.

قسمت اول فوق‌العاده‌ای داشت، آرت بی‌نظیر و یه کار باکلاس از استودیوی ساینس سارو که کمتر از این هم انتظار نمی‌ره.
چیزی که خیلی خوشم اومد و توی توییتر دیدم که ملت هم خوششون اومده بود، خشک نبودن کوساناگی شخصیت اصلیه. حالت‌های چهره زیادی داره و یکی از یکی بهتر.

طبیعتا باید نیمه دوم فصل هم بیاد ولی بعیده وقتی بخش بیلدآپ آرک و بخش رمزگشایی اش این قدر خفنه، نقطه اوجش خفن تر نباشه
بدون هیچ اسپویلی از الان برای حدود یک ماه اینده منتظر باش باز اینترنت بپکه و شماره 1. سایت MAL عوض بشه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or