سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
دوستان برای خرید کتاب آتش و خون بهترین انتشارات یا ترجمه..کدوم رو پیشنهاد میدید؟
پیشنهادم اینه ترجمه نخونید و برید نسخه اصلی رو مطالعه کنید
چون واقعا چیزی به نام بهترین ترجمه برای این کتاب موجود نیست

من فکر می‌کردم واسه این به کورلیس جواب رد داد که به بیلا حال داده باشه؛ که سرنوشت مشابه خودش براش تکرار نشه. الان کورلیس میگه وارثم اینه. بیلا پشم؟
اونجایی که گفتن اگون مرده گفتم الانه که برن این بچه آخر آلیسنت رو بسوزونن جسدش رو بگن اگونه.:دی
کلا هم جایگزین کردن پسره ایده‌اش باگ داره. اژدهاش رو کی آورده بود همراه های‌تاورا. اصلا از اونجا تا کینگزلندیگ کی آوردش؟
این شهری که بهش حمله شد کجا میشه؟ چرا اونجا اژدها بود؟:| نباید همه تو کینگزلندینگ باشن؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sarvior
من فکر می‌کردم واسه این به کورلیس جواب رد داد که به بیلا حال داده باشه؛ که سرنوشت مشابه خودش براش تکرار نشه. الان کورلیس میگه وارثم اینه. بیلا پشم؟
اونجایی که گفتن اگون مرده گفتم الانه که برن این بچه آخر آلیسنت رو بسوزونن جسدش رو بگن اگونه.:دی
کلا هم جایگزین کردن پسره ایده‌اش باگ داره. اژدهاش رو کی آورده بود همراه های‌تاورا. اصلا از اونجا تا کینگزلندیگ کی آوردش؟
این شهری که بهش حمله شد کجا میشه؟ چرا اونجا اژدها بود؟:| نباید همه تو کینگزلندیگ باشن؟
احتمال دوترک با دیمن سوار کراکسیس شدن😁
ولی خب این ایده مسخره اصلا تو کتاب نبود و عوامل سریال هم این ایده رو اینقدر مسخره اجرا کردن که هیچ جوابی به این سوال های جایگزین کردن دیرون ندارن
اون شهری هم که حمله شد تامبلتون هست تو منطقه ریچ

تو اپیزود سه همون اشتباهی که با دنریس کردن دارن با رنیرا میکنن، خیلی مسیر اتفاقات برای تغییر شخصیتش سریع بود، حالا اون بحث پریود هم مسخرس درسته خانم ها تو اون دوره اعصابشون خط خطی میشه ولی نه تا این که بیایی به اداره کشور و حاکمیت ربطش بدی

• Like
Reactions: Evil and Sarvior
رینیرا یک احمق که هیچی از حکومت سرش نمیشه به تصویر کشیدن فکر کنم از عمد میخواستن بگن حق با بقیه بوده و یک زن بدرد سلطنت نمیخوره
حالا بازیگر شخصیت رینیرا نمیدونم به خاطر بازی ضعیفش بود یا واقعا داشت با بازیش این نشون میداد که رینیرا از همه لحاظ بدرد نخوره!

• Like
Reactions: bayern_vahid
من در جریان کتاب نیستم ولی اینجا رینیرا رو یک کودن بلفطره نشون دادن :D
ضمن اینکه بازیگرش یه جوری بود تو این قسمت. یعنی جاهایی که نقشش کم بود بهتر بود اما این قسمت خصوصا سکانسایی که مقابل الیسنت قرار میگرفت، سطح بازیگریشون خیلی فاصله داشت. شایدم نقشش اینطوری بوده که اینقدر شُل و وا رفته باشه :D سکانس سر میز شام هم انتظار داشتم یا سمی چیزی بده بخورن یا سرشونو قطع کنه خون بپاشه همه جا یکم شاد شیم :D

• Smile
  • Like
Reactions: Evil and Terova
سکانس سر میز شام هم انتظار داشتم یا سمی چیزی بده بخورن یا سرشونو قطع کنه خون بپاشه همه جا یکم شاد شیم :D
این مردم خائن یادت رفت که چه جوری برای غاصب دست زدن و هورا کشیدن؟ سزاشون خیلی بیشتر از این بود که ثروت مندها آذوقه ها احتکار کنن
رینیرا اگر غیرت داشت باید اون سمی که میگه به این جماعت میداد!

4535.jpg

• Like
Reactions: Evil and NaViiDii
این مردم خائن یادت رفت که چه جوری برای غاصب دست زدن و هورا کشیدن؟ سزاشون خیلی بیشتر از این بود که ثروت مندها آذوقه ها احتکار کنن
رینیرا اگر غیرت داشت باید اون سمی که میگه به این جماعت میداد!

View attachment 412966
چه کاریه وقتی شیشتا درگ داری :D

• Smile
Reactions: Ecthelion

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or