من از کارای آراکاوا فول متال آلکمیست و silver spoon و ارسلان رو دیدم و واقعا هر سه تاشون کارای سطح بالایی بودن مخصوصا فول متال و سیلور اسپون که تو ژانر خودشون بی نظیرن. اینم از وقتی مانگاش شروع شد خیلی منتظر بودم انیمشو بسازن ببینم چی دراومده که واقعا میتونم بگم ناامیدم کرد. نه که بخواد کار بدی باشه منتها خیلی ساختار کهنه و قدیمی داشت. انگار یه مانگای 20 سال قبل رو انیمه کردن.
دیگه وقتی موج مدرن شونن ها اومدن توقع داشتم آراکاوا هم خودشو آپدیت کنه که نکرده متاسفانه. چیزی که من دیدم داستان فوق تکراری، کاراکترا تکراری، روابط بینشون تکراری. کلا اثر بیات شده ای بود برام.
ببین نمیگم اشتباه میگی
فقط فرق من اینه با این استایل از شونن که دقیقا مال 20 سال پیش اند هنوز حال می کنم
اخیرا هم مانگا Twin Star Exorcist رو میخوندم که اون هم از نظر خیلی ها این مشکل رو داره و از نظر منم دقیقا همینش خوب بود.
لازمه بگم من با شونن های مدرن کلی مشکل دارم
=======
تریلر جدید Witch on the Holy Night
اثر جدید استدیوی یوفوتیبل، اقتباس از ویژوال ناول محبوب به همین نام اثر Type-Moon (خالق های سری Fate و Tsukihime و Kara no Kyoukai) که سال 2012 منتشر شد.
انیمه تاریخ 20 نوامبر تو سینماها اکران میشه
هنوزم تو تریلر اثری از سوجیورو (THE GOAT
) نیست ولی بازم هایپیم، با این که معتقدم کار یوفوتیبل برای اقتباس این کار تو قالب انیمه سینمایی خیلی خیلی سخته

خیلی دلقکه. من اون اوایل که میدیدمش حالم گرفته میشد که کله پرنده داره و یه قیاقه انسانی انتخاب نکرده ولی یکم که گذشت عجیب با کاستومش حال میکردم. قشنگ هویت داده به کاراکترش.