اموزش هک برای کنسول PS5

View attachment 412901

Saros روی هارد اکسترنال و فرمت ffpfsc به خوبی اجرا شد

View attachment 412902

اساسین روی هارد اکسترنال و Exfat به خوبی اجرا شد
دوس عزیز بی زحمت بازیایکه رو ssd داخلی خود کنسول اجرا میشه رو لیست بدید اگه تست کردید ؟ این بازیا با هارد داخلیم تست کنید . تشکر.

• Like
Reactions: SiminSecret
دوستان بازیهایی که ما برای کنسول جیلبریک شده دانلود میکنیم و میریزیم روی هارد ، آیا نیاز به یک پروسه هک و قفل شکستن مثل بازیهای PC داره؟یا اینکه با یک دامپ ساده میشه هر بازی ای رو اجرا کرد؟

آخه من منتظرم جیمزباند برای کنسول هکی بیاد ولی ظاهراً خبری نیست ، یعنی باید هکرا اونو آماده کنن؟

دوستان بازیهایی که ما برای کنسول جیلبریک شده دانلود میکنیم و میریزیم روی هارد ، آیا نیاز به یک پروسه هک و قفل شکستن مثل بازیهای PC داره؟یا اینکه با یک دامپ ساده میشه هر بازی ای رو اجرا کرد؟

آخه من منتظرم جیمزباند برای کنسول هکی بیاد ولی ظاهراً خبری نیست ، یعنی باید هکرا اونو آماده کنن؟
باید بازی هک شده باشه از قبل بعد شما دانلود کنی و بریزی روی Ps5

نیازی نیست کرک کنی

دوست عزیز مثل pc که قفل داره مثل denuvo و محدود کرده اجرای بازی ها را توی کنسولم یک محدودیت هست توی دامپ بازی ها اونم اینه اون حداقل ورژن فرمیوری که بازی روش اجرا میشه باید هک شده باشه تا بشه بازی را دامپ کرد فعلا تا 12.70 هک شده و بازی 007 حداقل فرمیورش بالاتره
تمامی بازی های ps5 تا ورژن 12.70 که بصورت دیسک بودن قابل بازی هستن بازی های دیجتال هم اکثرا هستن

• Like
Reactions: PEDRAMGOLCHIN
دوست عزیز مثل pc که قفل داره مثل denuvo و محدود کرده اجرای بازی ها را توی کنسولم یک محدودیت هست توی دامپ بازی ها اونم اینه اون حداقل ورژن فرمیوری که بازی روش اجرا میشه باید هک شده باشه تا بشه بازی را دامپ کرد فعلا تا 12.70 هک شده و بازی 007 حداقل فرمیورش بالاتره
تمامی بازی های ps5 تا ورژن 12.70 که بصورت دیسک بودن قابل بازی هستن بازی های دیجتال هم اکثرا هستن
قبلتر تیم های پچر وقتی سورس بازی ها رو باز می کردند حتی فایل آپدیت فریمور اجباری رو هم پچ می کردند
در مورد بازی ایکس باکس 360 روی عنوان های تاپ اینکار میکردند.

:Teams PS5 Game Dumps

SiESPta​

DUPLEX​

SAMAR-KSA​

Amiibohound​

P2P​

Pippo​

Highspeed007​

Psykzhack​

GipsyKings​

Lucran​

SazanOFF​

BedroZen​

Materazzus​

TRIFECTA​

Highspeed33​

Whitehawkx​

CyB1K​

Fugazi​

OPOISSO893​

Isagi​

Mogi​

TKJ13​

Zecoxao​

Anon​

DeathDealer​

Arczi​

LokiTiia​

xmrallx​

LokiTiia​

Wad11656​

UNLiMiTED​

HR​

dorukhan​

Psykzhack​

iceRIP​

Alterr87​

آخرین ویرایش:
پس امیدی نیست که ۰۰۷ هکیش بیاد ،چون بالاتر از ۱۲.۷۰ هست

کپی‌خور تا ورژن ۱۳.۴۲ ارتقاء پیدا کرد و احتمالا بزودی منتشر میشه
پس بنابراین تا ورژن ۱۳.۴۲ هرچی بازی اومده نسخه کپی‌خورش هم خواهد آمد. IMG_20260707_203254_596.jpg

کپی‌خور تا ورژن ۱۳.۴۲ ارتقاء پیدا کرد و احتمالا بزودی منتشر میشه
پس بنابراین تا ورژن ۱۳.۴۲ هرچی بازی اومده نسخه کپی‌خورش هم خواهد آمد.View attachment 413110
مشخص نشده GTA VI روی چه ورژنی میاد؟احتمال داره همین ۱۳.۴۲ باشه ؟

کرنل 12.00 خصوصی بود وقتی که 12.20 اومد کرنل پج شد 12.00 سریع عمومی شد
العانم یکی از هکرها کرنلی در دست داره فعلا پج نشده و خصوصی هست به احتمال زیاد وقتی سونی پج کنش عمومیش کنه بهتره تا وقتی که gta نیاد پج نشه
همیشه توی کپی خور شدن ورژن های جدید و بازی اومدن امید هست ولی توی کپی خور نباید توقع بازی توی روز عرضه را داشت

کرنل 12.00 خصوصی بود وقتی که 12.20 اومد کرنل پج شد 12.00 سریع عمومی شد
العانم یکی از هکرها کرنلی در دست داره فعلا پج نشده و خصوصی هست به احتمال زیاد وقتی سونی پج کنش عمومیش کنه بهتره تا وقتی که gta نیاد پج نشه
همیشه توی کپی خور شدن ورژن های جدید و بازی اومدن امید هست ولی توی کپی خور نباید توقع بازی توی روز عرضه را داشت
یادتون باشه زمان عرضه god of war 2018 یه کارمند سونی از شرکت اومد بیرون و یکسری اطلاعات رو درز داد که همونا باعث کپیخور شدن کنسول توی اون زمان شد، ایشالا دوباره شاهد این اتفاق ها خواهیم بود بازم

• Like
Reactions: satellitedvb
مشخص نشده GTA VI روی چه ورژنی میاد؟احتمال داره همین ۱۳.۴۲ باشه ؟
تا بخواد GTA VI منتشر بشه چندتا ورژن آپدیت فریمور خواهد آمد.
مهم اینکه هکرها کرنل اکسپلویت ps5 به دستشون افتاده و قطعاً دستشون کامل رو نمی کنند.
هرچند این سیاست ها توافقی که بین سونی و هکرا هست.

• Like
Reactions: bayern_vahid
درود دوستان، من اسلیم دیسک خور دارم ورژن ۱۱.۵ اینا هست؛ کپی خور پایداری براش اومده؟ چجوری باید انجام بدم؟
بیرون از مغازه دار پرسیدم میگفت هنگ و خاموشی زیاد داره اذیت میکنه به دستگاه آسیب میزنه و مسئولیتش با خودتونه، هزینه انجامش هم حدود ۷ تومن!
قدیما خودم ps4 کپی خور کرده بودم خاموشی هم خیلی زیاد داشت ولی خب هیچوقت مشکلی برای کنسول پیش نیومد؛
خلاصه اگه خاموشی هم داشته باشه ولی مشکلی برای کنسول پیش نیاد مشکلی ندارم! و داستان این دیسکای کپی خور چیه؟ سایت pspro برای فروش داره

آخرین ویرایش:
درود دوستان، من اسلیم دیسک خور دارم ورژن ۱۱.۵ اینا هست؛ کپی خور پایداری براش اومده؟ چجوری باید انجام بدم؟
بیرون از مغازه دار پرسیدم میگفت هنگ و خاموشی زیاد داره اذیت میکنه به دستگاه آسیب میزنه و مسئولیتش با خودتونه، هزینه انجامش هم حدود ۷ تومن!
قدیما خودم ps4 کپی خور کرده بودم خاموشی هم خیلی زیاد داشت ولی خب هیچوقت مشکلی برای کنسول پیش نیومد؛
خلاصه اگه خاموشی هم داشته باشه ولی مشکلی برای کنسول پیش نیاد مشکلی ندارم! و داستان این دیسکای کپی خور چیه؟ سایت pspro برای فروش داره
کلا کدوم ادم عاقلی حرف بقال(فروشنده) رو باور می کنه مگه هنوز خیلی ساده لوح باشید
فروشنده از صبح می ره برای کاسبی هر چیزی که به نفعش باشه رو می گه دیگه اگه هنوز حرف دلال یا بقال قبول می کنید باید نگاهی به خودتون بندازید
کلا باید 10 داستان داره اونم اینکه باید 50 دقیقه صبر کنی اما اگر دیسکت فعاله می تونی بعد از بار اول با دیسک دیگه اجراش کنی که زیر 1 دقیقه می شه
این شایعات خرابی هم عین سری 12 فت بود که اومد گفتن سری 10 با 11 مشکل داره نخرید هنوزم اکثرا دست دوم دنبال سری 12 هستن حال انکه حتی یک دونه منبع معتبر نیست که بگه دما یا مصرف سری 12 کمتره که البته بعد از هک دستگاه مشخص شد دماها یکی هست بعضا سری 12 بیشترم داغ می کنه چون داخل هک دمای کنسول دیگه می زنه
الانم هک اسیب می زنه شده ترند جدیدشون که بابش کنن ملت سمتش نرن شما نهایتا ممکنه کل دیتای اس اس دی داخلیت بپره یا بخشیش به خاطر خاموشی ناگهانی کراپت بشه اگر بشه فریمور بک اپ هر نسخه داره می زنی فیکس می شه البته هکتم می پره
من هنوز ندیدم اینجا کسی بگه مشکلی براش پیش اومده به جاش هک که بکنی می تونی دور فن توی دمای خاصی بیشترش بکنی که خیلی به عمر کنسولت اضافه می کنه

کلا کدوم ادم عاقلی حرف بقال(فروشنده) رو باور می کنه مگه هنوز خیلی ساده لوح باشید
فروشنده از صبح می ره برای کاسبی هر چیزی که به نفعش باشه رو می گه دیگه اگه هنوز حرف دلال یا بقال قبول می کنید باید نگاهی به خودتون بندازید
کلا باید 10 داستان داره اونم اینکه باید 50 دقیقه صبر کنی اما اگر دیسکت فعاله می تونی بعد از بار اول با دیسک دیگه اجراش کنی که زیر 1 دقیقه می شه
این شایعات خرابی هم عین سری 12 فت بود که اومد گفتن سری 10 با 11 مشکل داره نخرید هنوزم اکثرا دست دوم دنبال سری 12 هستن حال انکه حتی یک دونه منبع معتبر نیست که بگه دما یا مصرف سری 12 کمتره که البته بعد از هک دستگاه مشخص شد دماها یکی هست بعضا سری 12 بیشترم داغ می کنه چون داخل هک دمای کنسول دیگه می زنه
الانم هک اسیب می زنه شده ترند جدیدشون که بابش کنن ملت سمتش نرن شما نهایتا ممکنه کل دیتای اس اس دی داخلیت بپره یا بخشیش به خاطر خاموشی ناگهانی کراپت بشه اگر بشه فریمور بک اپ هر نسخه داره می زنی فیکس می شه البته هکتم می پره
من هنوز ندیدم اینجا کسی بگه مشکلی براش پیش اومده به جاش هک که بکنی می تونی دور فن توی دمای خاصی بیشترش بکنی که خیلی به عمر کنسولت اضافه می کنه
درست میفرمایید من کاری به حرفشون ندارم که، صرفا نقل قول کردم😁 دیگه با این قیمتای کنسول یه مقدار ترسناک شده خواستم نظر دوستان هم بدونم
منم اصلا سری ۱۲ هستم و منظورم فریمورم بود که ۱۱.۴ هست
منبعی برای آموزشش میتونید معرفی کنید که انجام بدم؟
خب پس بعد کپی خور دیسکشو تهیه میکنم راحت میشم دیگه

یادتون باشه زمان عرضه god of war 2018 یه کارمند سونی از شرکت اومد بیرون و یکسری اطلاعات رو درز داد که همونا باعث کپیخور شدن کنسول توی اون زمان شد، ایشالا دوباره شاهد این اتفاق ها خواهیم بود بازم

یادمه اون استثنا بود ورژن 5 کنسول ps4 کپی خور شد تا کپی خور شد سریع god of war ریختم بازی کردم
روال فعلی فعلا اینطور نیست به قول دوستمون یک توافق پشت پرده هکرها و سونی باهم دارن چند ماه بعد هک را بیرون میدن

فقط همان قیمت 7 میلیون به شما گفت یعنی یک فروشگاه کلا کلاهبرداری بوده
توی صفحات قبل یک پست گذاشتم به فارسی سیر تا پیاز هک بیگ هکتور به صورت کامل توی سه تا فیلم با فایلاش گذاشته اون ها را ببین خودت مجانی کنسول هک کن
خودم کنسول ps4 داشتم پایدارترین ورژنش هم 5 بود خاموشی داشت ورژن کنسولم 10.01 هست پایدارتر از ورژن شماست خیلی وقته چیزی به اسم خاموشی توی کنسولم نداشتم پایداری ps5 خیلی بالاتر از ps4 هست البته تاکید میکنم تا ورژن 10.01 بالاتر را دوستانی که دارن باید بگن
روی 10.01 هک دیسک را تست کردم کنسولم خاموشی داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or