گزارش بازی‌های بزرگ سینگل‌پلیر Xbox دوباره انحصاری می‌شوند

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000014304.jpg

دو گزارش جدید از رسانه‌های بلومبرگ و Windows Central مدعی هستند که مایکروسافت در حال بررسی تغییر رویکرد خود در قبال انتشار بازی‌های فرست‌-پارتی خود است. بر اساس این گزارش‌ها، این شرکت قصد دارد تعداد بیشتری از بازی‌های بزرگ سینگل‌پلیر و پرچم‌دار خود را به‌صورت انحصاری برای کنسول‌های Xbox عرضه کند تا ارزش خرید کنسول خود را افزایش دهد.

طبق این گزارش‌ها، استراتژی جدید میان بازی‌های سینگل‌پلیر و مولتی‌پلیر تفاوت قائل می‌شود. عناوین آنلاین و چندنفره همچنان به‌صورت مولتی‌پلتفرم منتشر خواهند شد تا بیشترین تعداد بازیکن را جذب کنند، اما بازی‌های داستانی و پرهزینه بیش از گذشته به‌عنوان برگ برنده Xbox برای جذب کاربران به اکوسیستم کنسولی این شرکت مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

Windows Central همچنین مدعی است که مایکروسافت پس از ارزیابی نتایج استراتژی چندپلتفرمی خود، به این جمع‌بندی رسیده که انتشار گسترده تمام بازی‌های فرست‌پارتی نتوانسته به اندازه کافی به فروش کنسول‌های Xbox کمک کند و اکنون بازگشت پررنگ‌تر به انحصاری‌های کنسولی به‌عنوان یکی از گزینه‌های اصلی روی میز قرار دارد.

Windows Central
Bloomberg

مبارک اونایی که "بازی" براشون مهم نیست و فقط جنگ کنسولی مهمه، بازی براشون ابزاری هست در جنگ کنسولی، دیروز که امثال هلبلید در خط اول جنگ کنسولی بودن براشون سوپر شاهکار بود امروز اشغالی که استودیوش باید بسته شه.

اخه اگه تو جنگ کنسولی اپسیلون پیشرفت داشتند ادم دلش کمتر میسوخت، مشکل اینه که این جنگ کنسولی فقط داره این استودیو ها و بازی هارو مصرف میکنه، واقعا من موندم مایکروسافت چطور اینقدر پشت هم اشتباه میکنه؟ الان چه موهبتی ایجاد شده که قبل این نبود که کسی (اکس باکس فن و پی سی فن بی طرف) از انحصاری شدن این بازی ها ذوق کنه؟ الان دووم دارک ایجز انحصاری بود وضعیت بهتری داشت یا بدتر؟

حیف، حیف این همه استودیو شاهکار ساز که گیر این فن بیس نالایق و کمپانی همیشه اشتباه افتادن...

میمرد مایکروسافت دست رو مولتی پلتفرم هایی مثل بتزدا و باقی نمیذاشت؟ تردید نداشته باشید این فن بیس اگه روش میشد، امروز برای بسته شدن id و bgs هم هورا میکشید و مایکروسافت رو پوش میکرد...

مشخصه، منی که هر بازی بتزدا رو 1000 2000 ساعتی بازی میکنم دلم میترکه، اما فن بویی که فقط جنگ کنسولی جلو چشماشه، کلا تو یک دنیای دیگه است و حتی هورا هم میکشه برای بسته شدن استودیو ها و منطق بازاری مایکرو...

انحصاری هم بشند من در هر صورت دی وان بازی رو رو اکس باکس پلی میکنم، کمااینکه استارفیلد رو کردم، مسئله من بازی کردن خودم نیست، موفقیت بازی و استودیو هست.

مبارک اونایی که "بازی" براشون مهم نیست و فقط جنگ کنسولی مهمه، بازی براشون ابزاری هست در جنگ کنسولی، دیروز که امثال هلبلید در خط اول جنگ کنسولی بودن براشون سوپر شاهکار بود امروز اشغالی که استودیوش باید بسته شه.

اخه اگه تو جنگ کنسولی اپسیلون پیشرفت داشتند ادم دلش کمتر میسوخت، مشکل اینه که این جنگ کنسولی فقط داره این استودیو ها و بازی هارو مصرف میکنه، واقعا من موندم مایکروسافت چطور اینقدر پشت هم اشتباه میکنه؟ الان چه موهبتی ایجاد شده که قبل این نبود که کسی (اکس باکس فن و پی سی فن بی طرف) از انحصاری شدن این بازی ها ذوق کنه؟ الان دووم دارک ایجز انحصاری بود وضعیت بهتری داشت یا بدتر؟

حیف، حیف این همه استودیو شاهکار ساز که گیر این فن بیس نالایق و کمپانی همیشه اشتباه افتادن...

میمرد مایکروسافت دست رو مولتی پلتفرم هایی مثل بتزدا و باقی نمیذاشت؟ تردید نداشته باشید این فن بیس اگه روش میشد، امروز برای بسته شدن id و bgs هم هورا میکشید و مایکروسافت رو پوش میکرد...

مشخصه، منی که هر بازی بتزدا رو 1000 2000 ساعتی بازی میکنم دلم میترکه، اما فن بویی که فقط جنگ کنسولی جلو چشماشه، کلا تو یک دنیای دیگه است و حتی هورا هم میکشه برای بسته شدن استودیو ها و منطق بازاری مایکرو...
اگه واسه الدر اسکرول نگرانی که نگران نباش. کل بازیای مایکروسافت انحصاری بشه این یدونه نمیشه :D

اگه واسه الدر اسکرول نگرانی که نگران نباش. کل بازیای مایکروسافت انحصاری بشه این یدونه نمیشه :D
اخه هرکی یک چیزی میگه، خیلی ها مثل ما فکر میکنند نمیشه چون نباید بشه:

Why Xbox Won’t Make ‘Elder Scrolls VI’ And ‘Fallout 5’ Exclusive

اما خب تو سرخط خبر ها ببین الان ویندوزسنترال گفته دوباره همه انحصاری میشند، سرچ کردم دیدم یک سری پادکستر نزدیک به مایکرو هم استدلال میکنند که باید انحصاری بشه به همون دلایلی که میدونیم : l

• Like
Reactions: He!n3ger
اخه هرکی یک چیزی میگه، خیلی ها مثل ما فکر میکنند نمیشه چون نباید بشه:

Why Xbox Won’t Make ‘Elder Scrolls VI’ And ‘Fallout 5’ Exclusive

اما خب تو سرخط خبر ها ببین الان ویندوزسنترال گفته دوباره همه انحصاری میشند، سرچ کردم دیدم یک سری پادکستر نزدیک به مایکرو هم استدلال میکنند که باید انحصاری بشه به همون دلایلی که میدونیم : l
میفهمم و واقعا هم قراره انحصاری بشه ولی الدر اسکرولز نمیشه شک ندارم :D
اما وولفشتاین و دیس آنرد و دووم و حتی شاید فالوت اکه در آینده ساخته باشن احتمالا انحصاری هستن.

میفهمم و واقعا هم قراره انحصاری بشه ولی الدر اسکرولز نمیشه شک ندارم :D
اما وولفشتاین و دیس آنرد و دووم و حتی شاید فالوت اکه در آینده ساخته باشن احتمالا انحصاری هستن.
فال اوت هم از پیشبینیت فاکتور بگیر که یک نفس راحت بکشم :دی این بشر خودش امروز چه بسا بیشتر از تس پتانسیل مخاطب داشته باشه، کمتر نداره با موفقیت عجیب غریب سریال و....

ریمیکمستر اف 3 یکمی مشخص میکنه، تا اینجا که ابلوین ریمیک مولتی بود...

• Smile
Reactions: He!n3ger
وضعیت مایکروسافت از چیزی که من فکر میکردمم بدتره. یعنی به عمرم یه شرکت با این حد از بی برنامگی و فشلی ندیده بودم. هر لحظه دارن یه تصمیم میگیرن، ضد و نقیض و 180 درجه مغایر با استراتژی های قبلی!

از انحصاری کردن عالم و آدم میرسن به مالتی پلتفرم شدن و بعد گند زدن به همه چی و کلا فراری دادن فن ها و ... دوباره میان میگن نه انحصاری میکنیم... واقعا چی تو سر اینا میگذره؟ چند چندن با خودشون؟

انحصاری شدن بازی های Xbox به نظرم یه ایده شکست خورده است. دوباره میخوان یه مسیری که قبلا منتهی به شکست شده رو طی کنن. Xbox که فروش چندانی نداشت و به لطف خود دوستان همون یه ذره هم نابود شد رفت، در عمل یه پلتفرم مرده است، گیم پس هم که آشغال تمام عیاره. میمونه عرضه رو PC. این بازی های بزرگی که مایکروسافت الان صاحبشون شده هم با فقط فروش رو PC و Xbox و تازه زمانی که رو گیم پس هم هستن به سوددهی نمیرسن.

انتها این مسیر مشخصه واقعا. باز بازی های خوب تبدیل میشن به شکست های تجاری بزرگ و بعد به همین جرم مایکروسافت دوباره میره بالاسرشون برای تعطیلی یا به قول خودشون اصلاح ساختار!

مایکروسافت تا نپذیره Xbox و Gamepass ایده های شکست خورده ای هستن و تمومه و باید بدون تعارف بشه یه ناشر مالتی پلتفرم راه به جایی نمیبره. اگه فقط استدیوهای خودش رو داشت اوکی بود همه چی، ولی وقتی میری ناشرهای بزرگی رو میخری که بازی هاشون سال هاست مالتی پلتفرم بودن، کلی فن بیس دارن، بسیار بزرگ و پرخرجن و بعد بیای همه رو انحصاری یه پلتفرم شکست خورده کنی یا بزاری رو سرویسی که هر روز داره کوچیک تر از قبل میشه، جز شکست چه خروجی دیگه ای میتونه داشته باشه؟

همه بحث‌ها و اینا به کنار، یه چیزی خیلی واضحه، اگه می‌خوان Xbox فروش داشته باشه باید انحصاری خفن داشته باشن. خلاصه و مفید 😆 :دی البته منظورم IP های خود مایکروسافت هست، اینا رو با کیفیت بالا تحویل بدن، ملت هم کنسول می‌خرن.

این پست بمونه اینجا یادگاری! :دی
بنده پیش‌بینی می‌کنم که هم سونی و هم مایکروسافت، تصمیمات اخیرشون رو بعد از یه مدت عوض می‌کنن. فعلاً توی ذوق و شوق نسل جدید به سر می‌برن و می‌خوان مخاطب‌ها رو به سمت کنسول خودشون بکشونن و یه توجیه و دلیل درست و حسابی برای خرید کنسول بهشون بدن و یه بار خبر میاد که سونی در مورد بازی‌های تک‌نفره بی‌خیال نسخه پی‌سی شده و یه بار دیگه خبر میاد که بازی‌های تک‌نفره مایکروسافت برای پلی‌استیشن منتشر نمی‌شن.
ولی دو سال که از شروع نسل دهم بگذره و اون تب و تاب اولیه بخوابه و سونی نگران بودجه عظیم بازی‌هاش بشه و مایکروسافت هم ببینه اکس‌باکس فروش خیلی خفنی نداره، به تدریج هم سونی برمی‌گرده سمت پی‌سی و هم مایکروسافت دوباره پلی‌استیشن رو در آغوش می‌گیره. :دی

همه بحث‌ها و اینا به کنار، یه چیزی خیلی واضحه، اگه می‌خوان Xbox فروش داشته باشه باید انحصاری خفن داشته باشن. خلاصه و مفید 😆 :دی البته منظورم IP های خود مایکروسافت هست، اینا رو با کیفیت بالا تحویل بدن، ملت هم کنسول می‌خرن.
و اگر میخوان فروش داشته باشن نباید گیم پس به این شکل وجود داشته باشه. :D حیات گیم پس وابسته به مخاطب های سوییچ و پلی استیشن و استیمه. اگه اونا نباشن گیم پس هم نباید وجود داشته باشه.

• Like
Reactions: Cloud Strife
مساله مایکروسافت اصلا دوباره ساخت یه پلتفرم خفن با کلی انحصاری باکیفیت مثل دوره 360 نیست. یعنی من اول فکر میکردم هدف همینه و گفتم آشا شارما خوبه باید بهش فرصت داد، اما الان حرف ها و اقداماتشون داره یه چیز دیگه رو نشون میده.

دنیایی که مایکروسافت داره برای آینده ترسیم میکنه از نظر من زشته. دنیایی که درش دو سوم استدیوها و بازی های بعضا متوسط، خوب و حتا عالی به جرم نفروش بودن و عدم سوددهی مناسب تعطیل شدن، و فقط چندتا بازی بزرگ پردرآمد باقی مونده. مایکروسافت دنبال اینه نه ساخت یه پلتفرم خفن و بازگشت به رقابت.

من چرا از جیمبو بدم میومدم؟ چون به نظرم دنیایی که اونم داشت برای آینده PS میدید خیلی زشت و ترسناک بود. تبدیل کردن استدیوهای PS به یه سری گس ساز موفق و مرگ بازی های داستانی و خلاقانه و ...

من واقعیت بعید میدونم مایکروسافت دنبال بازگشت به رقابت کنسولی و این چیزا باشه. حالا به زودی وقت معرفی کنسول بعدیشونه. خواهیم دید چه خواهد شد:دی

اما خب وقتی اینطور با تاکید میگه که میخوایم بازیهای بزرگ سینگل پلیر رو انحصاری کنیم ... مطمئنا روی بازیهای TES/Fallout حساب باز کرده.
غیر از اینها دیگه چندتا عنوان در حد دارن که همچین پتانسیلی داشته باشه؟
نهایتا هورایزن ۷ یا هیلو/گیرز بعدی که اینها مثل نسل هفتم کافی نیستن.

بازیهای بتسدا خوشبینانه و تو کمترین حالت ۶ماه یا یکسالی انحصاری زمانی میشن.
اونهم در صورتی که این سیاستشون کار نکنه و دوباره گند بزنن.
------------

ولی اگه این مسیر مایکرو باشه من فکر کنم دوباره کلی ثردپارتی انحصاری از سونی مایکرو ببینیم.
سونی که کار سختی نداره ولی دوست دارم ببینم مایکرو چطور میتونه دوباره اعتماد ناشرها رو برای عناوین انحصاری جلب کنه؟

آخرین ویرایش:
و اگر میخوان فروش داشته باشن نباید گیم پس به این شکل وجود داشته باشه. :D حیات گیم پس وابسته به مخاطب های سوییچ و پلی استیشن و استیمه. اگه اونا نباشن گیم پس هم نباید وجود داشته باشه.

مایکروسافت الان گیم پس رو تعطیل کنه، همین 20 میلیون که کنسول خریدنم دیگه نمیخرن. کلا اینا همه مزیت کنسولشون رو گره زدن به گیم پس. گیم پس نباشه یهو از درون تهی میشن. الانم وقت از صفر شروع کردن نیست و نمیشه با انحصاری کردن 4 5 تا بازی پلتفرم آورد بالا. چون به قول یه تحلیل گره ملت اصلا دنبال بازی کردن اینا نیستن. عمده مخاطبا کنسول میگیرن که فورتنایت و روبلاکس و این چیزا رو برن. و کوچشون به سمتی هست که دیجیتال لابرریشون اونجاست. اسپنسر هرچقدر احمق بود حداقل درک درستی از علت شکست Xbox داشت و یبار گفت ما مهم ترین نسل رو به Sony باختیم، یعنی شکست X1 و تو اون نسل ملت شروع کردن به ساختن همیشگی اکوسیستمشون، الان دیگه به هیچ بهانه ای طرف حاضر نیست اکانتی که N ساله داره باهاش بازی میکنه رو ول کنه بره رو یه پلتفرم تازه.

این پست بمونه اینجا یادگاری! :دی
بنده پیش‌بینی می‌کنم که هم سونی و هم مایکروسافت، تصمیمات اخیرشون رو بعد از یه مدت عوض می‌کنن. فعلاً توی ذوق و شوق نسل جدید به سر می‌برن و می‌خوان مخاطب‌ها رو به سمت کنسول خودشون بکشونن و یه توجیه و دلیل درست و حسابی برای خرید کنسول بهشون بدن و یه بار خبر میاد که سونی در مورد بازی‌های تک‌نفره بی‌خیال نسخه پی‌سی شده و یه بار دیگه خبر میاد که بازی‌های تک‌نفره مایکروسافت برای پلی‌استیشن منتشر نمی‌شن.
ولی دو سال که از شروع نسل دهم بگذره و اون تب و تاب اولیه بخوابه و سونی نگران بودجه عظیم بازی‌هاش بشه و مایکروسافت هم ببینه اکس‌باکس فروش خیلی خفنی نداره، به تدریج هم سونی برمی‌گرده سمت پی‌سی و هم مایکروسافت دوباره پلی‌استیشن رو در آغوش می‌گیره. :دی

آریا با نهایت احترام به نظرم تحلیلت در مورد سونی اشتباهه:دی در خصوص مایکروسافت درست میگی، البته اینا فکر نمیکنم خودشونم بدونن دقیقا دارن چیکار میکنن و در حال حاضر هدفشون صرفا کاهش هزینه هاست، ولی قطعا سیاست انحصار دوباره و پلتفرم و... بازگشت به ابتدای لوپه و تهش جز شکست مجدد و تعطیلی باقی استدیوها هم نیست... اما در خصوص سونی نه!

تحلیل شخصی من اینه:
سونی به یه علت امد سمت PC، چون میخواست پلتفرمش رو گسترش بده و دیگه محدود نشه به یه کنسول و فروشی که یه سقف مشخص داره. از طرف دیگه میخواست کلی هم GaaS بسازه که اگه این ایده موفق میشد خیلی با عرضه بازی ها رو PC قرابت داشت. اما نه از PC به اون مخاطب و فروش مورد نظر رسید و نه GaaS ها خروجی مناسب داشتن. در نتیجه فهمید با ادامه این روند نتنها پلتفرمش رشد نمیکنه که همین مخاطب کنسولی رو هم از دست میده. برای همین میخوان این کارو، یعنی گسترش پلتفرم رو با یه استراتژی دیگه انجام بدن.

تحلیل من اینه که استراتژی سونی ورود مجدد به دنیای هندهلدهاست. یعنی میخواد ضمن حفظ برند PS، یه پلتفرم تازه ای بده که به قول خودشون بازی رو از اتاق خونه ها خارج میکنه و حالا شاید به این بهانه طیف وسیع تری بیان سمتش. اکوسیستم هم یکپارچه با کنسول خونگی یکیه. قبلا هم گفتم، حتا به این دلیل فکر میکنم دیسک درایو رو حذف کرده. که کلا همه دیجیتالی بخرن فقط بازی هارو.

نمیدونم چفدر استراتژی سونی موفقه یا نه، اما فکرش به نظرم اینه. که بیاد هم اون صد و خورده میلیون مخاطب همیشگی PS رو داشته باشه، هم با یه کنسول دستی مخاطبینی که دنبال یه نوع دیگه ای از بازی کردن هستن و میرن سراغ سوییچ رو بدست بیاره. و در مجموعه به یه اکوسیستم واحد مثلا +150 میلیونه برسه. حالا هرچقدر این کنسول دستی موفق عمل کنه بیشتر و اگه عین PSP باشه حتا به 200 میلیون یوزر هم میرسه... اما بازی ها مشترک رو کنسول ها اجرا بشن، یعنی بازی مشترک هم کلی داشته باشه و فروش رو ببره بالاتر.

این وسط با عرضه و ساخت گس ها PC رو هم داره، اما با یه دنیای دیگه. مثل قدیم که SOI رو داشت و بازی های آنلاین مالتی پلتفرم میساخت! حتا برای Xbox!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or