امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم های نینتندو

sadegh93

کاربر سایت
با سلام خدمت دوستان.

در این تاپیک نظرات و یا نمره و بررسی خودتون رو در مورد عناوین پلتفرم‌های نینتندو می‌تونید اعلام کنید تا سایر دوستان از تجربه یا نظر شما بهره مند بشوند.

باتشکر

آخرین ویرایش:
1780555702818.png
Luigi's Mansion 2 HD
8/10​
از اونجایی که من قبل از اینکه این نسخه رو تجربه کنم، ۳ رو بازی کرده بودم، می‌شه گفت لذتی که باید از ۲ می‌بردم رو نبردم. هسته ۲ و ۳ عملا یکیه، با این فرق که توی ۲ مرحله انتخاب می‌کنیم و توی ۳ نه (تا جایی که یادمه). در کنارش هم طبیعتا توی ۳ خیلی چیزا بهتر و جذاب تر پیاده شدن. ولی به طور کلی گیم خوبی بود و خوب تونست سرگرم کنه.

1780556569440.png
Xenoblade Chronicles Definitive Edition
7.5/10
من حس می‌کنم برای گیم‌های jrpg خیلی پیر شدم دیگه، کشش این سبکو ندارم :دی تو دوران بچگیم با زینوبلید و The Last Story روی Wii زندگی کردم، ولی دیگه حوصله این حجم از گرایند کردن برای ادامه دادن گیم‌هارو ندارم واقعا. با اینکه داستان گیم خیلی خوبه، گیم پلی هم بعد این همه سال، هنوز هم جذابه، ولی طولانی بودن بیش از حد گیم برام خیلی خسته کننده شده بود دیگه. حتی با اینکه داشتم روی Casual Mode بازی می‌کردم.
از اونجایی که هنوز ۲ و ۳ رو بازی نکردم (به همین دلیل پیر شدن)، چند وقت دیگه می‌رم سراغشون، ولی امیدوارم انقدر گرایند لازم نداشته باشن.

1780557645578.png
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Master Mode
10/10
بازگشت همه به سوی اوست :دی بعد از تجربه TotK فکر نمی‌کردم BotW دیگه اونقدر بهم بچسبه و حال بده، TotK به حدی خوب بود که بقیه گیم‌هارو از چشمم انداخت. توی این مدت که حوصله‌ام سر رفته بود گفتم من هیچوقت رو مستر مود تموم نکردم این بزرگوار رو، شروع کردم و Boy Oh Boy :دی انگار برگشتم به ۶ سال پیش. همچنان همونقدر گیم برام جذاب و لذت بخش بودش.
اوایل بازی کلا برام یک تجربه متفاوت بود نسبت به حالت نرمال بازی، انقدر کمبود مهمات و غذا و اینا داشتم که گیم تبدیل به Survival شده بود برام :دی میرفتم شکار، تا جایی که می‌تونستم شمشیر و کمان هامو نگه می‌داشتم و قبل اینکه بخوام با دشمنی چیزی درگیر بشم انداز برانداز می‌کردم که الان ارزشش رو داره برم سراغشون یا نه، مثل سگ بدو ام و فرار کنم :دی خیلی حس خوبی داشت.
تنها مشکلی که مستر مود داشت این بود که باس هاش خیلی خیلی ساده بودن. توقع داشتم خیلی سخت‌تر باشن، ولی کشتن یک Gold Moblin از کل باس‌ها روی هم سخت‌تر بود.
واقعا حیف که برای TotK مستر مود ندادن، توقع داشتم همزمان با نسخه سوییچ ۲ بالاخره منتشرش کنن که نکردن، خاک بر سرشون. :دی

Bowser's_Fury_cover.jpg

Bowsers Fury
2021

یکی از بهترین level design هایی که تا حالا تو هر بازی دیدم.
باوزرز فیوری یه لول بزرگه که داخلش هر لحظه کاری برای انجام دادن هست
و ریتم پاداش گرفتن از کار هایی که انجام میدید هیچوقت نمیوفته
سطح سختی بازی بطرز عجیبی بی نقصه، گرفتن cat shine ها که کل هدف بازی هست
نه حس میکنید زیادی آسونه و نه هیچوقت اونقدر سخته که مجبور بشید بار ها تلاش کنید
واقعا انحصاری های نینتندو بحدی بی نقص هستن که جایی برای توضیح و تعریف نمیذارن
برای دیدن تیتراژ 4 ساعت کافیه اما گرفتن هر 100 تا کت شاین یه هشت ساعتی زمان میبره

10/10​

View attachment 412899

Bowsers Fury
2021

یکی از بهترین level design هایی که تا حالا تو هر بازی دیدم.
باوزرز فیوری یه لول بزرگه که داخلش هر لحظه کاری برای انجام دادن هست
و ریتم پاداش گرفتن از کار هایی که انجام میدید هیچوقت نمیوفته
سطح سختی بازی بطرز عجیبی بی نقصه، گرفتن cat shine ها که کل هدف بازی هست
نه حس میکنید زیادی آسونه و نه هیچوقت اونقدر سخته که مجبور بشید بار ها تلاش کنید
واقعا انحصاری های نینتندو بحدی بی نقص هستن که جایی برای توضیح و تعریف نمیذارن
برای دیدن تیتراژ 4 ساعت کافیه اما گرفتن هر 100 تا کت شاین یه هشت ساعتی زمان میبره

10/10​

Bowser's Fury یکی از بهترین گیم‌های نینتندو بوده تا الان. من بعد از این نسخه رفتم سراغ ماریو آدیسی، و با تمام خفن بودن اون گیم، باز هم به خوبی این نسخه نبود به نظرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or