Luigi's Mansion 2 HD
8/10
از اونجایی که من قبل از اینکه این نسخه رو تجربه کنم، ۳ رو بازی کرده بودم، میشه گفت لذتی که باید از ۲ میبردم رو نبردم. هسته ۲ و ۳ عملا یکیه، با این فرق که توی ۲ مرحله انتخاب میکنیم و توی ۳ نه (تا جایی که یادمه). در کنارش هم طبیعتا توی ۳ خیلی چیزا بهتر و جذاب تر پیاده شدن. ولی به طور کلی گیم خوبی بود و خوب تونست سرگرم کنه.
Xenoblade Chronicles Definitive Edition
7.5/10
من حس میکنم برای گیمهای jrpg خیلی پیر شدم دیگه، کشش این سبکو ندارم

تو دوران بچگیم با زینوبلید و The Last Story روی Wii زندگی کردم، ولی دیگه حوصله این حجم از گرایند کردن برای ادامه دادن گیمهارو ندارم واقعا. با اینکه داستان گیم خیلی خوبه، گیم پلی هم بعد این همه سال، هنوز هم جذابه، ولی طولانی بودن بیش از حد گیم برام خیلی خسته کننده شده بود دیگه. حتی با اینکه داشتم روی Casual Mode بازی میکردم.
از اونجایی که هنوز ۲ و ۳ رو بازی نکردم (به همین دلیل پیر شدن)، چند وقت دیگه میرم سراغشون، ولی امیدوارم انقدر گرایند لازم نداشته باشن.
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Master Mode
10/10
بازگشت همه به سوی اوست

بعد از تجربه TotK فکر نمیکردم BotW دیگه اونقدر بهم بچسبه و حال بده، TotK به حدی خوب بود که بقیه گیمهارو از چشمم انداخت. توی این مدت که حوصلهام سر رفته بود گفتم من هیچوقت رو مستر مود تموم نکردم این بزرگوار رو، شروع کردم و Boy Oh Boy

انگار برگشتم به ۶ سال پیش. همچنان همونقدر گیم برام جذاب و لذت بخش بودش.
اوایل بازی کلا برام یک تجربه متفاوت بود نسبت به حالت نرمال بازی، انقدر کمبود مهمات و غذا و اینا داشتم که گیم تبدیل به Survival شده بود برام

میرفتم شکار، تا جایی که میتونستم شمشیر و کمان هامو نگه میداشتم و قبل اینکه بخوام با دشمنی چیزی درگیر بشم انداز برانداز میکردم که الان ارزشش رو داره برم سراغشون یا نه، مثل سگ بدو ام و فرار کنم

خیلی حس خوبی داشت.
تنها مشکلی که مستر مود داشت این بود که باس هاش خیلی خیلی ساده بودن. توقع داشتم خیلی سختتر باشن، ولی کشتن یک Gold Moblin از کل باسها روی هم سختتر بود.
واقعا حیف که برای TotK مستر مود ندادن، توقع داشتم همزمان با نسخه سوییچ ۲ بالاخره منتشرش کنن که نکردن، خاک بر سرشون.