اموزش هک برای کنسول PS5

سلام
کنسول من دیجیتال 11.60 هست
بغیر از astro هم چیزی روش ندارم
الان بدم بیرون یا خودم هک کنم؟
میدونم ۵۰ دقیقه طول میکشه ولی احتمالا بزارم روی رست مود یا از وقتی سرکار دارم برمی‌گردم بگم همسرم روشن کنه هک رو شروع کنه تا برسم :))
اگر این هک انجام بشه جدیدترین بازیهایی که براش اومده و میشه بازی کرد چیا هستند؟
میخواستم آپدیت کنم ولی فعلا نه پول پلاس دارم نه پول بازی!
درود برشما
پست های بچه ها که در صفحات قبلی گذاشتن رو مطالعه بفرمایید همراه با عکس گذاشتن که چه بازیهای هکی واسش اومده

برنامت برا تعطیلات چیه :

View attachment 412077
تمام بازی های بالا در فرمت فشرده ffpfsc
با حجم کم روی حافظه جانبی ssd
حافظه جانبی M2
و حافظه داخلی خود دستگاه اجرا شد
فقط اسپایدرمن 2 و اساسین لگ داره
FW 10.01

• Like
Reactions: satellitedvb
سلام
کنسول من دیجیتال 11.60 هست
بغیر از astro هم چیزی روش ندارم
الان بدم بیرون یا خودم هک کنم؟
میدونم ۵۰ دقیقه طول میکشه ولی احتمالا بزارم روی رست مود یا از وقتی سرکار دارم برمی‌گردم بگم همسرم روشن کنه هک رو شروع کنه تا برسم :))
اگر این هک انجام بشه جدیدترین بازیهایی که براش اومده و میشه بازی کرد چیا هستند؟
میخواستم آپدیت کنم ولی فعلا نه پول پلاس دارم نه پول بازی!
تقریبا اکثره بازیهایه خوب اومدن مثل
Resident evil 9 - ghost of Yutel - ninja gaiden 4 - v ...

دوستان چند روز بود کپی خور کرده بودم همه چی اوکی بود، دیروز اومدم بازی resident Evil رو بریزم، دستگه فریز کرد بعد ریسارت رفت رو safe mode و فقط گزینه 8 ام که reinstall install playstation software رو میاره توو نت هم زده از سایت سونی دانلود کنید ولی آپدیت میکنه به آخرین نسخه ، کسی همچین مشکلی خورده؟

دوستان چند روز بود کپی خور کرده بودم همه چی اوکی بود، دیروز اومدم بازی resident Evil رو بریزم، دستگه فریز کرد بعد ریسارت رفت رو safe mode و فقط گزینه 8 ام که reinstall install playstation software رو میاره توو نت هم زده از سایت سونی دانلود کنید ولی آپدیت میکنه به آخرین نسخه ، کسی همچین مشکلی خورده؟
وقتی داشتی بازی رو نصب میکردی اینطوری شد ؟

نگران نباش، یه بار دستگاه رو خاموش کن و حتی چند دقیقه ای از برق بکش دستگاهو، بعد با خود دستگاه روشن کن و انگشتتو روی دکمه دستگاه نگه دار تا بوق دوم رو بزنه، الان همون منو میاد ولی همه گزینه ها فعاله، گزینه ۴ یعنی ریست رو انتخاب کن تا دستگاه ریست فکتوری بشه. اینجوری نیاز به آپدیت هم نیست.

وقتی داشتی بازی رو نصب میکردی اینطوری شد ؟
نه بازی رو کپی کردم رو هارد داخلی بعدش اومدم پیلود منیجر یه ایتاهن رو دانلود کنم همین که نت رو وصل کردم فیریز کرد و ده دقیقه وایستادم درست نشد بعدش از رو دستگاه پاورو زدم رفت رو اون صفحه ، همه گزینه ها جز نصب دوباره نرم افزار خاموشه

نه بازی رو کپی کردم رو هارد داخلی بعدش اومدم پیلود منیجر یه ایتاهن رو دانلود کنم همین که نت رو وصل کردم فیریز کرد و ده دقیقه وایستادم درست نشد بعدش از رو دستگاه پاورو زدم رفت رو اون صفحه ، همه گزینه ها جز نصب دوباره نرم افزار خاموشه
من دو بار اتفاق افتاد و هر چی هست مربوط به همین شادومونت و کی استاف هاست . چون از روزی که سوئیچ کردم از ایتا هن به کی استاف این طور میشه. حالا روش که دوستمون گفت رو امتحان کنید

(( یه بار دستگاه رو خاموش کن و حتی چند دقیقه ای از برق بکش دستگاهو، بعد با خود دستگاه روشن کن و انگشتتو روی دکمه دستگاه نگه دار تا بوق دوم رو بزنه، الان همون منو میاد ولی همه گزینه ها فعاله، گزینه ۴ یعنی ریست رو انتخاب کن تا دستگاه ریست فکتوری بشه))

اگر نشد 1- همون فریمور یکه هستی رو از سایت p30day دان کن . دقت کن فایل ریکاوری همون فریموری که هستی (یا هرچی که قابل هک باشه و بالاتر هم میتونی با احتیاط ) 2 - یک فلش رو اکسفت فرمت کن3- یک پوشه به نام PS5 با حروف بزرگ درست کن 3- توی اون پوشه UPDATE ایجاد کن و فایل ریکاوری رو بریز و وصل کن 4 - دسته با کابل وصل کن و فلش رو هم بزن و اجباراً انتخاب گزینه 8 و نصب فریمور خودت و متاسفانه پریدن همه اطلاعاتت
پس اگه همون روش اول جواب داد چه بهتر

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hhoushmand
برنامت برا تعطیلات چیه :

View attachment 412077
تمام بازی های بالا در فرمت فشرده ffpfsc
با حجم کم روی حافظه جانبی ssd
حافظه جانبی M2
و حافظه داخلی خود دستگاه اجرا شد
فقط اسپایدرمن 2 و اساسین لگ داره
FW 10.01
سلام
خودتون فشرده کردید یا دانلود کردید

• Like
Reactions: amir7_7
یکی اینجا به من توضیح نداد چرا نمیشه با elf arsenal فایل جابجا کرد فولدر هم نمیشه درست کرد فریمور هم 12.40 هست
در مرحله اول کسی اینجا وظیفه ای نداره
در مرحله دوم فکر کنم خودتان بودین پست شما را خودم جواب دادم
Releases · owendswang/ps5-web-file-manager

سلام
خودتون فشرده کردید یا دانلود کردید
جایی ندیدم خودمان تبدیل میکنیم اکثر بازی ها مشکلی ندارن بعضی بازی ها حتی بهتر اجرا میشن
برنامه تبدیل هم توی پست های قبل هم دوستمون گذاشته هم خودم

سلام
آیا کلیپ آموزشی هست که از صفر تا صد مراحل هک 11.60 توضیح بده؟
انتخاب کدام روش کپی خور کردن بر اساس ورژن کنسول

آموزش کپی خور کردن

آموزش نصب بازی

خودم این کلیپ ها را ندیدم ولی از قبل دنبالش میکردم معمولا کامل همچی را توضیح میداد فایل ها هم همیشه توی کانال تلگرامش هست

در مرحله اول کسی اینجا وظیفه ای نداره
در مرحله دوم فکر کنم خودتان بودین پست شما را خودم جواب دادم
Releases · owendswang/ps5-web-file-manager

جایی ندیدم خودمان تبدیل میکنیم اکثر بازی ها مشکلی ندارن بعضی بازی ها حتی بهتر اجرا میشن
برنامه تبدیل هم توی پست های قبل هم دوستمون گذاشته هم خودم
نگفتم کسی وظیفه داره بعد هم شما پیام خالی برام فرستادی حالا هم اگه ناراحتی می تونی جواب ندی اینجا صد مورد بی مورد جواب داده میشه انگار دشمنی چیزی با من داری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or