گزارش Asha Sharma رئیس ایکس باکس: "میخواهم این کمپانی بیش از یک میلیارد نفر را در روز سرگرم کند."

Tatsumaru

Searching For Light
کاربر فعال
Asha Sharma گفته:

"میخواهم ایکس باکس از معدود کمپانی هایی باشد که روزانه بیش از یک میلیارد نفر را سرگرم کند و به همه این فرصت را بدهد که خلق کنند و ارتباط بگیرند. میدانم که میتوانیم به این هدف دست پیدا کنیم. ایکس باکس بسیاری از دوست داشتنی ترین فرنچایز های تاریخ سرگرمی را در اختیار دارد. همینطور استودیوهای با استعداد در سراسر جهان. در سال 2027 به دوره رشد بازمیگردیم."

asha.jpg
Xbox CEO Asha Sharma wants the company to "entertain more than a billion people" every day: here's why that's a deeply unrealistic thing to say

آخرین ویرایش:
من واقعا تو ذهنم بود اینا می‌خوان استور گیمینگ بزنن‌. اول قرار بود روی اندروید باشه. ساده‌ترین کارها رو انجام ندادن😁 بعد توقع داشتن به چه عددی برسن؟‌ این عدد فقط روی موبایل قابل دسترسی هست و با خرفت بازی همینجوری تمام فرصت‌ها رو تبدیل به تهدید علیه خود XBOX کردن. بدون هیچگونه ارائه پلن، برنامه داره یک میلیارد نفر رو سرگرم کنه؟ با اخبار زیباش فقط می‌تونه اینکار رو بکنه😁

• Like
Reactions: Love Console
جدای از شوخی فکر نکنم منظورش این بود که مثلا یک میلیارد گیمر کنسول/PC روزانه بازیهامون رو انجام بدن.
میگه سرگرمی که خب رنج وسیعی رو میتونه شامل میشه.

فکر کنم میخواد با کمی تغییرات به رویای استاد متریک جامه عمل بپوشانه :D

اما واقعا بخش فیلم و سریال رو اگه تمرکزشون رو خوب بزارن روش ... عناوینی زیر دستشونه که خیلی پتانسیل داره.
از TES بگیر که میتونه یه چی در حد GOT باشه.
ولف که خودش سینماست.
Halo که یه چاه تموم نشدنی از جذابیت و بزرگی تو سبک علمی تخیلیه.

اکتیویژن بلیزارد که خودشون کلی گنجینه دارن:
COD
Starcraft که هیچی کم از Halo نداره.
Warcraft هم که شاید بزرگترین عنوانی باشه که هیچ استفاده درستی از پتانسیلش نمیشه.
حتی دیابلو هم خیلی جای کار داره.

حتی تو بحث انیمیشن و... هم دستش خیلی پره :
Overwatch
Banjo Kazooie
Psychonauts که خب فکر کنم دادنش رفت ولی فکر کنم بتونن یه همکاری باهاشون بکنن
Ori
و...
==========
تازه در کنار کار تصویر بخش موبایل هم وجود داره که خیلی از این بازیها میتونن اونجا هم موفق باشن.
===========

اگه از این عدد میلیارد حرف میزنه اصلا خنده دار نیست و به نظرم اصلا غیر قابل دسترس نیست.
مهم اینه که چطور کار رو مدیریت کنن.
بنده خدا دن متریک هم یه همچین چیزی رو میخواست.
البته خیلی از مواردی که متریک میگفت همون موقع هم منسوخ شده بودن (بخشیش هم اراجیف بود) ولی در عمل میخواست ایکس باکس فقط محدود به گیم کنسولی نباشه که خب این به نظرم دید درستی بود.
این برای مایکرو خیلی زود ، رویاپردازانه ، توهمی و غیر قابل اجرا بود:)) ولی خب درست بود.

البته فعلا که ایکس باکس تو همین محدودیت ایکس باکس همچنان داره دست و پا میزنه و داره میزاد ، چه برسه به بازارهای دیگه.
ببینیم همین رو چی کار میکنن تا بعد .

جدای از شوخی فکر نکنم منظورش این بود که مثلا یک میلیارد گیمر کنسول/PC روزانه بازیهامون رو انجام بدن.

اما واقعا بخش فیلم و سریال رو اگه تمرکزشون رو خوب بزارن روش ... عناوینی زیر دستشونه که خیلی پتانسیل داره.
ولف که خودش سینماست.

COD
Warcraft هم که شاید بزرگترین عنوانی باشه که هیچ استفاده درستی از پتانسیلش نمیشه.

Overwatch
Banjo Kazooie
Ori
و...
==========
تازه در کنار کار تصویر بخش موبایل هم وجود داره که خیلی از این بازیها میتونن اونجا هم موفق باشن.
===========

اگه از این عدد میلیارد حرف میزنه اصلا خنده دار نیست و به نظرم اصلا غیر قابل دسترس نیست.
البته خیلی از مواردی که متریک میگفت همون موقع هم منسوخ شده بودن (بخشیش هم اراجیف بود) ولی در عمل میخواست ایکس باکس فقط محدود به گیم کنسولی نباشه که خب این به نظرم دید درستی بود.
این برای مایکرو خیلی زود ، رویاپردازانه ، توهمی و غیر قابل اجرا بود:)) ولی خب درست بود.

البته فعلا که ایکس باکس تو همین محدودیت ایکس باکس همچنان داره دست و پا میزنه و داره میزاد ، چه برسه به بازارهای دیگه.
ولم‌ کن. یه دور طرفداری از اسپنسر کردیم‌ و آخر مثل سگ پشیمون‌مون کرد. همین‌ مونده بیام به دن متریک ادای احترام‌ کنم🤣🤣
متریک برند xbox رو قطع نخاع کرد. مرتیکه متریک باید اندروید باکس‌ معرفی می‌کرد بجای کنسول😁

ولف که خودش سینماست.

COD

Overwatch
Banjo Kazooie
Ori
و...
==========
===========

چیز غیرقابل دسترسی نیست ولی حرف مفته که نهایت بدرد سهامدارا بخوره بجای مدیریت درست و پیشرفت بخش گیمینگ و دست‌آورد سازی تو این حوزه فقط حرف میزنن من همیشه از فیل هم بدم میومد این از اون افتضاح تره باز رسما ایکس باکس نابود شده همین الان رو خیلی از چیزایی که مایکرو داره یه برچسب ایکس باکس بزنی یه شبه به این عدد میرسن ولی چیزی که دیده میشه همون دست و پا زدنشونه فقط. بخش فیلم سریال هم درسته زیرمجموعه ایکس باکسه و تو همین امارا میشه حسابش کرد ولی فکر نکنم تاثیری به حال گیمرا داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or