armin.ss
کاربر سایت
بله درسته، من با اون ۵۰ دقیقش مشکل دارم،منظورم اینه یکم پایدارتر بشهدرود
12.70 که جز فریمورهای قابل کپی خور شدن هست ... الان که میتونید استفاده کنید
بله درسته، من با اون ۵۰ دقیقش مشکل دارم،منظورم اینه یکم پایدارتر بشهدرود
12.70 که جز فریمورهای قابل کپی خور شدن هست ... الان که میتونید استفاده کنید
وقتی داشتی بازی رو نصب میکردی اینطوری شد ؟دوستان چند روز بود کپی خور کرده بودم همه چی اوکی بود، دیروز اومدم بازی resident Evil رو بریزم، دستگه فریز کرد بعد ریسارت رفت رو safe mode و فقط گزینه 8 ام که reinstall install playstation software رو میاره توو نت هم زده از سایت سونی دانلود کنید ولی آپدیت میکنه به آخرین نسخه ، کسی همچین مشکلی خورده؟
نگران نباش، یه بار دستگاه رو خاموش کن و حتی چند دقیقه ای از برق بکش دستگاهو، بعد با خود دستگاه روشن کن و انگشتتو روی دکمه دستگاه نگه دار تا بوق دوم رو بزنه، الان همون منو میاد ولی همه گزینه ها فعاله، گزینه ۴ یعنی ریست رو انتخاب کن تا دستگاه ریست فکتوری بشه. اینجوری نیاز به آپدیت هم نیست.دوستان چند روز بود کپی خور کرده بودم همه چی اوکی بود، دیروز اومدم بازی resident Evil رو بریزم، دستگه فریز کرد بعد ریسارت رفت رو safe mode و فقط گزینه 8 ام که reinstall install playstation software رو میاره توو نت هم زده از سایت سونی دانلود کنید ولی آپدیت میکنه به آخرین نسخه ، کسی همچین مشکلی خورده؟
نه بازی رو کپی کردم رو هارد داخلی بعدش اومدم پیلود منیجر یه ایتاهن رو دانلود کنم همین که نت رو وصل کردم فیریز کرد و ده دقیقه وایستادم درست نشد بعدش از رو دستگاه پاورو زدم رفت رو اون صفحه ، همه گزینه ها جز نصب دوباره نرم افزار خاموشهوقتی داشتی بازی رو نصب میکردی اینطوری شد ؟
من دو بار اتفاق افتاد و هر چی هست مربوط به همین شادومونت و کی استاف هاست . چون از روزی که سوئیچ کردم از ایتا هن به کی استاف این طور میشه. حالا روش که دوستمون گفت رو امتحان کنیدنه بازی رو کپی کردم رو هارد داخلی بعدش اومدم پیلود منیجر یه ایتاهن رو دانلود کنم همین که نت رو وصل کردم فیریز کرد و ده دقیقه وایستادم درست نشد بعدش از رو دستگاه پاورو زدم رفت رو اون صفحه ، همه گزینه ها جز نصب دوباره نرم افزار خاموشه
سلامبرنامت برا تعطیلات چیه :
View attachment 412077
تمام بازی های بالا در فرمت فشرده ffpfsc
با حجم کم روی حافظه جانبی ssd
حافظه جانبی M2
و حافظه داخلی خود دستگاه اجرا شد
فقط اسپایدرمن 2 و اساسین لگ داره
FW 10.01
در مرحله اول کسی اینجا وظیفه ای ندارهیکی اینجا به من توضیح نداد چرا نمیشه با elf arsenal فایل جابجا کرد فولدر هم نمیشه درست کرد فریمور هم 12.40 هست
جایی ندیدم خودمان تبدیل میکنیم اکثر بازی ها مشکلی ندارن بعضی بازی ها حتی بهتر اجرا میشنسلام
خودتون فشرده کردید یا دانلود کردید
انتخاب کدام روش کپی خور کردن بر اساس ورژن کنسولسلام
آیا کلیپ آموزشی هست که از صفر تا صد مراحل هک 11.60 توضیح بده؟
نگفتم کسی وظیفه داره بعد هم شما پیام خالی برام فرستادی حالا هم اگه ناراحتی می تونی جواب ندی اینجا صد مورد بی مورد جواب داده میشه انگار دشمنی چیزی با من داریدر مرحله اول کسی اینجا وظیفه ای نداره
در مرحله دوم فکر کنم خودتان بودین پست شما را خودم جواب دادم
Releases · owendswang/ps5-web-file-manager
جایی ندیدم خودمان تبدیل میکنیم اکثر بازی ها مشکلی ندارن بعضی بازی ها حتی بهتر اجرا میشن
برنامه تبدیل هم توی پست های قبل هم دوستمون گذاشته هم خودم
دوس عزیز بی زحمت بازیایکه رو ssd داخلی خود کنسول اجرا میشه رو لیست بدید اگه تست کردید ؟ این بازیا با هارد داخلیم تست کنید . تشکر.View attachment 412901
Saros روی هارد اکسترنال و فرمت ffpfsc به خوبی اجرا شد
View attachment 412902
اساسین روی هارد اکسترنال و Exfat به خوبی اجرا شد