گزارش به زودی شاهد موج جدیدی از اخراجی ها در Xbox خواهیم بود

m.d.makan

کاربر فعال
شایعه :

منظور از New Business Model اینه:​

Jason Schierier "Xbox is planning major layoffs next month"​

BREAKING:
Xbox is planning major layoffs next month, Bloomberg has learned, as new CEO Asha Sharma confronts a bleak picture and plans what she calls a "reset" of the business

Screenshot 2026-06-11 013708.jpg

آشا میگه :
"ما تو 5 سال گذشته (جدای از اکتیویژن-بلیزارد) حدود 20 میلیارد دلار تو بخشهای سخت افزاری، نرم افزاری ،محتوا هزینه کردیم ولی به طور سالانه درآمدمون 500 میلیون دلار کاهش پیدا کرده.
این وضع نمیتونه به این شکل ادامه پیدا کنه."

مقاله بلومبرگ

===========
===========
حجم اخراجها که حتما بالاست.
به نظرم حتی شاید انتظار بستن چندتا استودیو رو هم میشه داشت.

آخرین ویرایش:
من اونقدرا نسبت به این قضایا بدبین نیستم یعنی به نظرم همین که استدیو تعطیل نشه یعنی دوباره این شانس رو داره حتی بهتر از قبلش بشه. اما کابوس من فقط فراگیر تر شدن موتور منحوس آنریله. به قدری من از این انجین متنفرم که از بازیایی که با آنریل ۵ ساخته شدن هم بدم میاد. فکر نمیکنم حتی یدونه بازیم با این انجین بازی کرده باشم اگه اشتباه نکنم.

به به عجب پخت و پزی راه انداخته مایکروسافت , من همیشه موافق این نوع پخت پز هستم و بعدش هم باید سخت گیری باشه تا حداکثر بهره وری از استودیوها صورت بگیره برای من هیچ توجیحی نداره با این حجم از شرکت بازی سازی خروجیش این باشه اینکه میگن مقصر مدیران هستند رو هم قبول ندارم نه اینکه بگم بی تقصر هستند اما کارمندها هم چندان بی تقصیر نیستند و حداقل کاری که میتونسند بکنند این بود که دسته جمعی برن از مدیر شکایت کنند در کل از بالا تا پایین فاضلاب شده بخش xbox و باید پاکسازی صورت میگرفت و چاره ای نبود.

شایعه: تمام کارمندانی که طی موج استخدام حمایت از سیاهپوستان و جامعه LGBT به XBOX پیوسته بودند، دیروز اخراج شدند.

حتی کارمندان قدیمی که در استخدام اقلیت‌ها و راه‌اندازی این کمپین‌ها نقش داشتند، اخراج شدند.

پ.ن : به نظرم هیچوقت به صورت رسمی اعلام نمیشه ولی اگه واقعا این حرکت رو زده باشن من استقبال میکنم. وقتی یه سری افراد استخدام کردن که هیچ ذوق و استعداد بازی سازی ندارن و هدفشون صرفا فرو کردن عقاید خودشون توی بازی هست، همون بهتر که اخراج بشن.

آخرین ویرایش:
شایعه: تمام کارمندانی که طی موج استخدام حمایت از سیاهپوستان و جامعه LGBT به XBOX پیوسته بودند، دیروز اخراج شدند.

حتی کارمندان قدیمی که در استخدام اقلیت‌ها و راه‌اندازی این کمپین‌ها نقش داشتند، اخراج شدند.

پ.ن : به نظرم هیچوقت به صورت رسمی اعلام نمیشه ولی اگه واقعا این حرکت رو زده باشن من استقبال میکنم. وقتی یه سری افراد استخدام کردن که هیچ ذوق و استعداد بازی سازی ندارن و هدفشون صرفا فرو کردن عقاید خودشون توی بازی هست، همون بهتر که اخراج بشن.
خب خداروشکر که دکمه همشون خورد ....
برای من فرقی نمیکنه از ایدسافتور باشن کوالیشن باشن از پلی گراند گیمز باشن ...
همین که دکمه شون بخوره و گمشن بیرون یعنی کل صنعت یه نفسی تازه میکنن

View attachment 412721
اگه بیشتر اخراج هاشون این طوری هدفمند باشه خوبه.
نکته ی جالبش هم اینه بیشترشون هم تو بلواسکای پیام می زارن و خیلی هم دوست دارن تو خونشون بشینن پول بگیرن
View attachment 412723
حالا این عقده‌ای بازیا چیه اینا در میارن؟! :D با این روحیه غیرحرفه‌ای و رفتار بچگانه هم تازه توقع دارن جای دیگه استخدام بشن! خب لامصب، تو وقتی هنوز مُهر فسخ قراردادت با مایکروسافت خشک نشده، اینطوری میای کارفرمای سابقت رو تو فضای عمومی مورد عنایت قرار میدی، توقع داری کسی تو رو به چشم یکی از قربانیان تعدیل نیرو ببینه؟!

View attachment 412721
نکته ی جالبش هم اینه بیشترشون هم تو بلواسکای پیام می زارن و خیلی هم دوست دارن تو خونشون بشینن پول بگیرن
View attachment 412723
جدی فکر کردین بچه خر میکنین؟ کجا گفته شده (فقط) ووکها اخراج شدند؟
خیلیا اخراج شدند که اینا هم قاطیشون بودند.
هروقت مایکروسافت این هدهای اصلی که همشونم ترنس هستن رو اخراج کرد بعد میتونید بگید راه درستو رفته که هرگز اینکارو نمیکنن. وگرنه اخراج چهار تا dev ساده که تاثیری نداره

IMG_20260707_122045_152.jpg IMG_20260707_122043_476.jpg IMG_20260707_122042_137.jpg

View attachment 412721
View attachment 412723
اون بالایی خیلی خوبه
همیشه هیتر ایکس باکس بوده بعد کارمند مایکروسافت بوده! مث اونایی هستن که توی آمریکا زندگی میکنن ولی میگن مرگ بر آمریکا :D

این جور آدما رو اتفاقا نه تنها باید اخراج کرد باید چوب تو ....
طرف داشته نون ایکس باکس رو می‌خورده بعد اخراج اومده گفته عجب بی پدر مادری بوده ایکس باکس.چه قدر خوب که بازی که برای کمپانی مادر ساختم رو روی کنسولش بازی نمی‌کنم😂
مثل اینه فردا کوجیما بیاد بگه من دث استرندینگ رو ساختم برای پلی استیشن ولی ۵ سال صبر کردم رو ایکس باکس منتشر بشه و رفتم رو ایکس باکس بازی کردم
خب همون اول با ایکس باکس همکاری نمی‌کردی و بعد خریده شدن می‌رفتی تو یه استودیو دیگه کار میکردی که حتی اسم ایکس باکس رو هم نشنوی

یعنی بین این همه استودیو و بیش از ۳هزار اخراجی همشون به درد نخور بودن؟ بابا یکم انصاف داشته باشید :D حالا ما اینجا به نینجا تئوری ایراد میگیریم ولی خب یادتون رفته چطور در مورد نسخه دوم حرف میزدید؟ میرید یه کامنت از یکیشون میارید بعد نتیجه میگیرید که همه‌ی اخراجی‌ها اینطوری بودن؟ :D واقعا فراز و نشیب‌های مایکرو‌فن‌های این فروم خیلی خوبه :D

جدی فکر کردین بچه خر میکنین؟ کجا گفته شده (فقط) ووکها اخراج شدند؟
کجا من گفتم فقط ووک ها اخراج شدن؟ اصلا حرفی از ووک نداشتم اونجا. منظورم افرادی مثل اون بود که کینه دارن از ایکس باکس😂
هروقت مایکروسافت این هدهای اصلی که همشونم ترنس هستن رو اخراج کرد بعد میتونید بگید راه درستو رفته که هرگز اینکارو نمیکنن. وگرنه اخراج چهار تا dev ساده که تاثیری نداره
آره همه ی شرکت ها این جور آدما رو از استودیوها اخراج کنن خیلی خوب می شه. وضع استودیوهای گیمینگ همه خصوصا سونی که خیلی زبانزده و تو همه pride ها حضور پرشوری دارن
بعد هم مشخص نیست اینایی که عکسشون رو گذاشتی اخراج شدن یا نه
.ولی از سطح استودیوها مهم تر، تفکر سطوح مدیرتی بالای شرکت ها هست که باید اصلاح بشه.
مثلا تو سطوح بالای مدیریتی سونی هنوز فکر کردن سال 2020 هست و تو سایت رسمیشون برای مدیر ارشدی که خبر از بین بردن بازی های فیزیکی رو داده ، باید ذکر کنن که با he/ him خطابش کنید که یه وقت طرف رو با یه خانم اشتباه نگیریم
1000005773.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or