قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • لینک مستقیم فروشگاهی رو قرار ندید.
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
اینکه گیفت کارتی رو که صدجا میدن ۱۷ تومن بدی ۲۲ تومن فقط یه معنی داره.

حس میکنم نخل هم سر قضیه نخل پلاس حتی با بالا بردن قیمت این سرویس یجورایی داره کم میاره میخواد جبران کنه...حال یکی مثل من شاید در سال نهایتا ۵ تا بازی روز ازشون بگیره اما خیلی کاربرا هستن که مثل نوجونی خودم بازی رو به هفته نکشیده توی چند روز تموم میکنن و میرن سراغ یکی دیگه.

الان چند ماهه برای تعویض بازی باید بازی رو حذف کنی و چند روز بعد بازی جدید رو بهت میده.

یعنی بازی چند روز بدون کاربر میشه و توی تعداد بالای کاربرا همین چند روز خالی بودن بازی کلی سود داره براشون، عملا اون چند روزی که بازی رو تحویل دادی و هنوز بازی بجاش نگرفتی رو بعنوان دوره سرویست حساب میکنن اما این سود جایی دیگه براشون بیشتر هم میشه که الان توصیح میدم:
مثال میزنم
اگه مثل قبل بود (توی یه روز بازی رو میگرفت و بجاش بازی بهت میداد) من RE9 رو ازشون میگرفتم و فردا میخواستم تعویصش کنم اگه یکی دیگه امروز بازی رو میخواست و نداشتنش مجبور میشدن همین امروز بخرنش.
اما الان من RE8 رو بهشون میدم میگن ۴ روز دیگه بیا برای تحویل گرفتن بازیهای جدیدت ، خب ۴ روز این بازی بدون کاربر میشه و هر کی بخواد بهش میدن و وقتی توی مقیاس بالا حساب کنی آمار خرید دوباره بازیشون خیلی خیلی میاد پایین.

همین الان قشنگ مشخصه gta vi رو نمیتونه بیاره چون یه دفعه چند هزار کاربرش درخواست میدن این بازی رو.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sam Drake
تجربه شخصی که از خرید داشتم PS PRO و تکسیرو هر دو قابل اعتماد هستن ... خرید اینترنتی نکنید و فقط حضوری چون این فروشگاه ها هم کنسول درست براتون ارسال کنن معلوم نیست توی مسیر پست چه بلایی سر کنسولتون بیاد و ضربه سنگین بخوره
تک سیرو خوبیش اینه موقع خرید میتونی تخفیف بگیری ولی PSPRO یک هزار تومنی هم تخفیف نمیده . از طرف دیگه هرچی خواستید بخرید یکم صبر کنید قطعا زیر یک هفته توی تخفیفات این فروشگاه ها میره و با قیمت بهتر می خرید
این دو فروشگاه اون مهلت تست 10 روزشون هم واقعی هست و واقعا در صورت خرابی تعویض میکنن که این باعث میشه موقع خرید بی جهت درگیر تست و اینجور کارها نشید . پول اضافه هم بابت گارانتی ندید همون 10 روزه کفایت میکنه
شعبه ی درست درمونشونم تک سیرو اونی که توی پاساي مرکزی در توپ خونه هست و PS PRO هم اونی که توی پاساژ چارسو هست بقیه شعبه هاشونم رفتم اما خوشم نیومده شخصا
در ضمن در بازار دنبال جنس پلمپ نباشید که نیست ( خیلی هاشون پلمپ شیشه ای زدن که مشخصه همینجا پلمپ شده )
خرید از مغازه های لباف و ... بسیار سخته چون از مغازه ای که خرید می کنید حتی نمیدونید صاحبش کیه و جنس اش چه وضعی داره. دیجی کالا هم که بدتر

اینکه گیفت کارتی رو که صدجا میدن ۱۷ تومن بدی ۲۲ تومن فقط یه معنی داره.

حس میکنم نخل هم سر قضیه نخل پلاس حتی با بالا بردن قیمت این سرویس یجورایی داره کم میاره میخواد جبران کنه...حال یکی مثل من شاید در سال نهایتا ۵ تا بازی روز ازشون بگیره اما خیلی کاربرا هستن که مثل نوجونی خودم بازی رو به هفته نکشیده توی چند روز تموم میکنن و میرن سراغ یکی دیگه.

الان چند ماهه برای تعویض بازی باید بازی رو حذف کنی و چند روز بعد بازی جدید رو بهت میده.

یعنی بازی چند روز بدون کاربر میشه و توی تعداد بالای کاربرا همین چند روز خالی بودن بازی کلی سود داره براشون، عملا اون چند روزی که بازی رو تحویل دادی و هنوز بازی بجاش نگرفتی رو بعنوان دوره سرویست حساب میکنن اما این سود جایی دیگه براشون بیشتر هم میشه که الان توصیح میدم:
مثال میزنم
اگه مثل قبل بود (توی یه روز بازی رو میگرفت و بجاش بازی بهت میداد) من RE9 رو ازشون میگرفتم و فردا میخواستم تعویصش کنم اگه یکی دیگه امروز بازی رو میخواست و نداشتنش مجبور میشدن همین امروز بخرنش.
اما الان من RE8 رو بهشون میدم میگن ۴ روز دیگه بیا برای تحویل گرفتن بازیهای جدیدت ، خب ۴ روز این بازی بدون کاربر میشه و هر کی بخواد بهش میدن و وقتی توی مقیاس بالا حساب کنی آمار خرید دوباره بازیشون خیلی خیلی میاد پایین.

همین الان قشنگ مشخصه gta vi رو نمیتونه بیاره چون یه دفعه چند هزار کاربرش درخواست میدن این بازی رو.
اونی که شما میگی که قطعا برای حل کردن مشکل اماده بودن بازیاشونه ولی با این پولی که برا اشتراکشون میگیرن بعید میدونم مشکل تامین بازیارو داشته باشن همیشه قیمت اشتراکشون برای من شبیه جوک بوده الان چک کردم حالا فرق الیت و التیمیتشو نفهمیدم ولی بین ۲۲ تا ۲۸ میلیون قیمت یکسالش بود بقیه که عملا ظ۳ محسوب میشن و بی اهمیته با این قیمت بالا والا کلی هم باید سود داشته باشه. من یکی دو ماه پیش ۱۵۰۰ دادم پلی باکس برا تمدید ۷ ماهه سیلورم احتمالا ۱۴ ماهشو زیر ۳ میداد دیگه یک دهم پول اشتراک نخل میشد صرفا روز عرضه نمیشه رایگان گرفت اکانت اجاره رو که اونم برای من اهمیتی نداره بخوام ۲۸ میلیون بدم برا یه اشتراک بازیارو ظ۲ بخرم بفروشم به مراتب کم هزینه تره

کلا من چند سالی هست فقط کنسول هام رو از ps pro میخرم، به نسبت از همه ارزونتر و سالم تر بوده.
این نخل هم هیچ وقت چه کنسول و چه دسته و هدفون و جانبی هاش ارزون نبوده.

دیسک خور ارزشمند بوده و هست.
کلی بازی هست که اکانتی گیر نمیاد و شما میتونی دیسکش رو بخری.
کلی بازی قدیمی هست که هم قیمت مناسبی دارن هم له مرور ارزونترم گیر میاد.
تو قعطی نت به بازی دسترسی داری
و از همه مهمتر تا ابد داریش و مالک واقعی هستی نه اجاره ای!
کلا دیسک خور مزایای خودش رو داره.

اگه از کنسول کار زیاد کشیدی و بنظرم تعویض کنی با نو ارزشش رو داره.

اوس امین الان مشکل من اینه که کنسول خودم رو چند می برن که بخوام حدود ۱۱۰-۱۲۰ بدم کنسول نو دیسکی ! بخواد زیاد باشه جدا برام صرف نمیکنه اونم تو این‌اوصاف و اوضاع
اون موقع که دیجیتالی گرفتم واقعا توانم به دیسک گرفتن نمیرسید هر چند همین الانش هم بخوای دیسک ۱۰ تومنی بازی نو‌بخری واقعا نمیشه اما باز مزایایی داره، با این جرانی هم که داره پیش میاد فکر کنم از سال های دیگه حالا تو‌ایران هم نه ولی توی دنیا به شدت دیسک ارزش پیدا کنه و حالت کالای لوکس و ارشیوی بشه
من یه سری فت دارم اما فکر کنم دومین یا سومین نسخه اش بود

اون دوتا هم که گفتی یادم نیست کدوم ولی یادمه اون‌اوایل یکی شون دست دوم میفرستاد برا ملت یا دست کم شایعه اش بود
اونی که شما میگی که قطعا برای حل کردن مشکل اماده بودن بازیاشونه ولی با این پولی که برا اشتراکشون میگیرن بعید میدونم مشکل تامین بازیارو داشته باشن همیشه قیمت اشتراکشون برای من شبیه جوک بوده الان چک کردم حالا فرق الیت و التیمیتشو نفهمیدم ولی بین ۲۲ تا ۲۸ میلیون قیمت یکسالش بود بقیه که عملا ظ۳ محسوب میشن و بی اهمیته با این قیمت بالا والا کلی هم باید سود داشته باشه. من یکی دو ماه پیش ۱۵۰۰ دادم پلی باکس برا تمدید ۷ ماهه سیلورم احتمالا ۱۴ ماهشو زیر ۳ میداد دیگه یک دهم پول اشتراک نخل میشد صرفا روز عرضه نمیشه رایگان گرفت اکانت اجاره رو که اونم برای من اهمیتی نداره بخوام ۲۸ میلیون بدم برا یه اشتراک بازیارو ظ۲ بخرم بفروشم به مراتب کم هزینه تره
پلی باکس چیست و کجاست و سرویس ان چگونه است :D

الیت میشه هر‌بازی که درخواست بکنی بهت میدن فقط کافیه تو استور باشه
التیمیت ظرفیت دو بازی هایی که دارن

اقا میگم‌ خبریه؟!
رفتم نخل دیدم پرو رو زده ۲۱۵ ، معمولی رو زده ۱۳۰-۱۴۰ !!!
رفتم جای دیگه دیدم حدود ۳۰-۴۰ تومن پرو ارزونتر بود و نزدیک ۲۰ تومن معمولی !؟
حتی دیجی کالا هم ارزونتر بود!!!
من همین چند روز پیش از پرشین کنسول با 2 سال گارانتی (1 سال تعویض و 1 سال خدمات) گرفتم 180. الانم دیدم خود کنسول رو 178 میده که بازم با 2 سال گارانتیش میشه 183. نخل همین الان داره گیفت 17 تومنی رو 22.400 میده.

اوس امین الان مشکل من اینه که کنسول خودم رو چند می برن که بخوام حدود ۱۱۰-۱۲۰ بدم کنسول نو دیسکی ! بخواد زیاد باشه جدا برام صرف نمیکنه اونم تو این‌اوصاف و اوضاع
اون موقع که دیجیتالی گرفتم واقعا توانم به دیسک گرفتن نمیرسید هر چند همین الانش هم بخوای دیسک ۱۰ تومنی بازی نو‌بخری واقعا نمیشه اما باز مزایایی داره، با این جرانی هم که داره پیش میاد فکر کنم از سال های دیگه حالا تو‌ایران هم نه ولی توی دنیا به شدت دیسک ارزش پیدا کنه و حالت کالای لوکس و ارشیوی بشه

اون دوتا هم که گفتی یادم نیست کدوم ولی یادمه اون‌اوایل یکی شون دست دوم میفرستاد برا ملت یا دست کم شایعه اش بود

مغازه دارا حدود تا ۸۵ میخرن
اگهی کنی تا ۹۵ هم میتونی بفروشی

میگم اگه زیاد کار کشیدی ازش رد کنی بهتره
به هر حال جنس نو احساس امنیت بیشتری بهت میده برای سالهای بعد.

ولی خب pro واقعا ارزشمنده به نسب قیمت فعلی عادی.

من همین چند روز پیش از پرشین کنسول با 2 سال گارانتی (1 سال تعویض و 1 سال خدمات) گرفتم 180. الانم دیدم خود کنسول رو 178 میده که بازم با 2 سال گارانتیش میشه 183. نخل همین الان داره گیفت 17 تومنی رو 22.400 میده.
تازه نخل یه گل دیگه ای هم که به سرش زده جریان اینه که دیگه از اون گارانتی OEM بود چی بود که ادعا میکرد از سمت د‌بی و اینا ساپورت میشه !!
دیگه از اونم خبری نیست !!!

• Like
Reactions: Sam Drake

تلگرام سرچ بزن پیداش میکنی سرویس اجاره داره کلیت سرویسش متفاوته با نخل پلاس ولی خب گزینه ارزونتریه
اینکه هربازی درخواست کنی میدن هم من درک نکردم... بنظرم صرفا تبلیغه برای اکثر مشتریاشون چون اکثر کاربرا بازیای شناخته شده میگیرن حالا یکی دوتا بازی کم طرفدارم کنارش بخرن ضرر نمیکنن با این پولی که برا اشتراک میگیرن. من راحت ۹۰ درصد بازیای مورد علاقم یا ویژوال ناول و ناشناخته های ژاپنی هستن که خود ژاپنیا هم نمیشناسنشون یا ایندی و aa ها. مطمئنم نهایت چندبار اول خرید بزنه و بهم بده از یه جایی به بعد عمرا بازیای ناشناخته که بقیه کاربراش هیچوقت قرار نیست استفادش کنن رو بخره

مغازه دارا حدود تا ۸۵ میخرن
اگهی کنی تا ۹۵ هم میتونی بفروشی

میگم اگه زیاد کار کشیدی ازش رد کنی بهتره
به هر حال جنس نو احساس امنیت بیشتری بهت میده برای سالهای بعد.

ولی خب pro واقعا ارزشمنده به نسب قیمت فعلی عادی.
امین جان فت ها!؟ اسلیم مسلیم نیست
مطمئنی برای قیمت؟ چون‌اگر این باشه که می فروشم میرم دیسکی میخرم

من یه مشکلی که دارم کلا با ساختار هدست مشکل دارم و سرمو بعد از یه مدتی اذیت میکنه. سری پیش Inzone H9 گرفتم اما به خاطر همین قضیه کلا ردش کردم رفت.

با توجه به اینکه Pulse Explore سونی الان تو بازار به شدت گرونه (تقریبا بین 30 تا 50 میلیون) و چیزای دیگه مثل Razer Hammerhead Hyperspeed که اونم به شدت گرونه (بین 25 الی 35 میلیون) من یه مدل انکر که با کنسول کاملا سازگار هست گرفتم به اسم VR P10 حدود 11.500

20260706_212042.jpg

دانگل داره و روی دانگلش هم یه پورت تایپ سی داره که الکی یه پورت کنسولتونو اشغال نکنه.

کیفیت صداش در حد هدست های بزرگ حرفه ای نیست ولی توی رده earbuds های مخصوص گیم خوبه. توی اپلیکیشنش هم یه سری قابلیت های جالب داره

Screenshot_20260706_213510_soundcore.jpg

Screenshot_20260706_213522_soundcore.jpg

همینطور لایتنینگ RGB هم داره روی گوشی هاش که میشه حالتاش و رنگشو عوض کرد ولی خودش پیشنهاد کرده واسه ماندگاری بیشتر باتریش خاموشش کنید.

تشکر، خارها سالمن و راحت جا افتادن.
تجربه شد از معروفترین فروشگاه های ایرانم بهتره حضوری خرید کنید که به این دردسرها نیافتید. اینم وضعیت چسب پلمپ جعبه دسته! :|
View attachment 412058
رفیق چی شد چه کردی؟ یک اپدیت بده نگرانیم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or