گزارش به زودی شاهد موج جدیدی از اخراجی ها در Xbox خواهیم بود

m.d.makan

کاربر فعال
شایعه :

منظور از New Business Model اینه:​

Jason Schierier "Xbox is planning major layoffs next month"​

BREAKING:
Xbox is planning major layoffs next month, Bloomberg has learned, as new CEO Asha Sharma confronts a bleak picture and plans what she calls a "reset" of the business

Screenshot 2026-06-11 013708.jpg

آشا میگه :
"ما تو 5 سال گذشته (جدای از اکتیویژن-بلیزارد) حدود 20 میلیارد دلار تو بخشهای سخت افزاری، نرم افزاری ،محتوا هزینه کردیم ولی به طور سالانه درآمدمون 500 میلیون دلار کاهش پیدا کرده.
این وضع نمیتونه به این شکل ادامه پیدا کنه."

مقاله بلومبرگ

===========
===========
حجم اخراجها که حتما بالاست.
به نظرم حتی شاید انتظار بستن چندتا استودیو رو هم میشه داشت.

آخرین ویرایش:
گویا تعدیل نیروها به حدی زیاد بوده که تاثیر زیادی روی آینده Elder Scrolls Online داشته و باقی مونده تیم ZeniMax Online نمیتونن از پس پشتیبانیش عین سابق بربیان!
یکی از MMOهای خوب بازار بود که انصافا خفن هم پشتیبانی میشد! حیف شد همچین بلایی سر تیمشون اومد. بعید نیست بلای دستینی ۲ سر اینام بیاد.
و اینکه از استودیو id هم ۹۵ نفر تعدیل شدن. از تیم اکتیویژن هم جزو تعدیلیا حدود ۹۰ نفر بودن.

فاتحه id رو خوندن. اینا کلا ۱۸۵ نفر نیرو داشتن. یعنی عملا تیمشون رو نصف کردن بعد انتظار کیفیت درست و درمون هم ازشون دارن. ای کاش id هم مستقل میشد....
با این وضع خیلیییی بعیده کیفیتی در حد doom ها ببینیم دیگه ازشون. متاسفم واقعا.

هنوز زوده که فکر کنیم خوبه یا بد، خوب که نیست، الان خوبه وضعیت به نظرتون واقعا؟ شوخی میکنین؟

فکر کنم 2 3 سال باید صبر کنیم ببینیم استودیو هایی مثل مشین گیمز ایدسافور ارکین دقیقا چه وضعیتی پیدا میکنند بازی هاشون چه اسکیلی خواهند داشت،

همین پارسال پیرالسال بود فکر کنم که اینتل هم 10 15 هزار نفر تو یک دور تعدیل کرد، البته مایکرو هم جمع اخراجی های این سال هاش خیلی کمتر نیست، ولی فرض که بخش مهمی اش نتیجه افزایش نیرو های دوران کرونا بوده، و الان با نیرو های متخصص و جدید جایگزین میشه (خوشبینانه) پس بازم باید 2 3 سال صبر کنیم تا خروجی استودیو ها بیاد و ببینیم چه خبره...

هرکاری میکنند استودیو های بتزدا رو حفظ کنند جون جدشون. اگه قراره چیزی قربانی بشه،؛ اکس باکس باید قربانی بشه نه استودیو ها... نه یک سری از مهم ترین و بهترین فرنچایزهای گیمینگ و دولوپر ها...

گفته میشه فقط ۱۰٪ از چند هزار نفری که اخراج کردن مال اون ۴ تا استدیویی هست که مستقل شدن بقیه مال بقیه استدیوهاست و یواش یواش
داره خبرشون میاد از id گرفته تا اکتی و ابسیدین و سایر استدیوها
لعنت بهشون مقیاس استدیوها رو در حد سازنده های AA پایین آوردن حیف id و ماشین گیمز

هنوز زوده که فکر کنیم خوبه یا بد، خوب که نیست، الان خوبه وضعیت به نظرتون واقعا؟ شوخی میکنین؟

فکر کنم 2 3 سال باید صبر کنیم ببینیم استودیو هایی مثل مشین گیمز ایدسافور ارکین دقیقا چه وضعیتی پیدا میکنند بازی هاشون چه اسکیلی خواهند داشت،

همین پارسال پیرالسال بود فکر کنم که اینتل هم 10 15 هزار نفر تو یک دور تعدیل کرد، البته مایکرو هم جمع اخراجی های این سال هاش خیلی کمتر نیست، ولی فرض که بخش مهمی اش نتیجه افزایش نیرو های دوران کرونا بوده، و الان با نیرو های متخصص و جدید جایگزین میشه (خوشبینانه) پس بازم باید 2 3 سال صبر کنیم تا خروجی استودیو ها بیاد و ببینیم چه خبره...

هرکاری میکنند استودیو های بتزدا رو حفظ کنند جون جدشون. اگه قراره چیزی قربانی بشه،؛ اکس باکس باید قربانی بشه نه استودیو ها... نه یک سری از مهم ترین و بهترین فرنچایزهای گیمینگ و دولوپر ها...
من ترجیح میدادم استودیو رو ببندن تا اینجوری بخوان سرپا نگهش دارن. استودیویی که آثار آخرش بالاترین کیفیت رو داشتن رو بیای نصفشون رو تعدیل کنی؟!
همینجوری آثار اینا زیر ذره بینه، قطعا شک نکنید که کیفیت کاراشون بسیار دستخوش تغییر میشه. بخدا میبستنش من راضی تر بودم.

من ترجیح میدادم استودیو رو ببندن تا اینجوری بخوان سرپا نگهش دارن. استودیویی که آثار آخرش بالاترین کیفیت رو داشتن رو بیای نصفشون رو تعدیل کنی؟!
همینجوری آثار اینا زیر ذره بینه، قطعا شک نکنید که کیفیت کاراشون بسیار دستخوش تغییر میشه. بخدا میبستنش من راضی تر بودم.
میفهمم چی میگی، میدونم عاشق اف پی اس هستین از قدیم یادمه بودین، تاپیک دووم رو عملا خودت ستونش هستی و بالا نگه میداری، میفهمم باور کن، چون خودمم عاشق بازی و استودیو ها هستم میفهمم چی میگی...

ولی بیا فعلا خوشبین باشیم، شاید میخوان واقعا بازسازی کنند، بدبین باشیمم از ترس خود شماها، جرئت نکردن یهو تعطیل کنند یا بفروشند و دارند کم کم میپزنمون که حالیمون نشه...

ولی بیا خوشبین باشیم، شاید واقعا میخوان بازسازی کنند، دیگه ای کیو 70 هم میفهمه اعتبار برند دووم و id چقدر کهکشانی هست... و از دست دادنشون حماقت کهکشانی...

چیزی که برای ملت مهم برند/ اسم نه خود استودیو (ملت دوست دارن اون اسم / برندی که باهاش خاطره دارن باقی بمونه ) حالا اینکه چه تعداد کارمند داره/ در چه شرایطی فعالیت می کنه مهم نیست
سونی خریت کرد Bluepoint بست ( فروش و مستقل کردن ساده ترین / بی خطر ترین راه ممکن بود )
می تونست به راحتی 90 درصد کارمند ها رو اخراج کنه ( 10 نفر برای نظارت نگه داره ) یه شعبه داخل چین افتتاح کنه ( مثلا Bluepoint شانگهای ) عملا شعبه امریکا بسته می شد و صرفا در حد اسم باقی می موند :-?? با این روش بسته شدن هوشمندانه هیچ موج منفی ایجاد نمی شد / کسی هم اعتراض نمی کرد
مایکروسافت خریت نکرد و روش هوشمندانه رو در پیش گرفته
Compulsion Games عملا هیچ شانسی برای زنده ماندن نداره
Double Fine / Ninja Theory هم مجبور ان تعداد زیادی از کارمند ها رو اخراج کنن
اگه State of Decay 3 شکست بخوره Undead Labs تعطیل می شه
مایکروسافت به هدف اصلی اش رسیده ( خلاص شدن از دست 4 تا استودیو و 500 کارمندی که سالانه 100 تا 150 هزار دلار پول حقوق می گرفتن ) همزمان مقصر بسته شدن 4 تا استودیو ها نیست / موج منفی خاصی هم بر ضد اش ایجاد نشده

در مورد id این رو هم باید توجه کنیم که الان بعد از انتشار بازیشون و اکسپنشنه و مثلا در مقایسه با دوره دو-سه ساله قبل از انتشار Dark Ages شاید پرسنل کمتری هم نیاز داشته باشن.
اگه id بخواد روی بازی دیگه ای کار کنه کم کم میتونه دوباره جذب نیرو داشته باشه.
هم اینکه استودیوی MG هم هست که باهاشون وارد همکاری بشه.

بیاید فعلا همینکه id سرپا مونده ، لیسانس Doom + Quake هنوز تو مشتشونه و ازشون به عنوان بازیهای کلیدی بتسدا نام برده میشه خوشحال باشیم.
تا یکی دو روز پیش داشتیم برای تعطیلی کاملشون آماده میشدیم.
تا وقتی که استعدادهای مهم و کلیدی id مونده باشن ... باقی کارمندها دوباره میتونن جایگزینشون بشن و اصلا همون قبلیها برای ساخت بازی جدید دوباره جذب استودیو بشن.

40-50 درصد اعضای id تعدیل نیرو شده !!! موندم با این وضعیت چه بلایی سر کیفیت بازیاشون میاد !!!
ولی ما هیتریم مایکروسافت خیلی خوب جمعش کرده .
تنها جایی تو اینترنت که ستایش میکنن مایکروسافت رو بعد اینکه ۲۰ درصد xbox معادل ۳۲۰۰ نفر اخراج کرده بازی سنتره با بی طرف هاش !
اگر هر استودیو میانگین ۳۲۰ نفر هم بگیریم مایکروسافت اندازه ۱۰ تا استودیو تعطیل کرده تو یه روز دیگه هیچوقت قرار نیست id و machinegames و … مثل قبلشون بشن ولی چون اسم تعطیلی استودیو نبردن باید ستایش شن .

پ.ن : فقط ۳۰۰ تا از ۳۲۰۰ تا اخراجی مربوط به ۴
تا استودیو هستن که جدا میشن

Those studio spin-outs will account for more than 300 jobs leaving the Microsoft gaming team, per the source familiar with today's moves.

آخرین ویرایش:
در مورد id این رو هم باید توجه کنیم که الان بعد از انتشار بازیشون و اکسپنشنه و مثلا در مقایسه با دوره دو-سه ساله قبل از انتشار Dark Ages شاید پرسنل کمتری هم نیاز داشته باشن.

بیاید فعلا همینکه id سرپا مونده ، لیسانس Doom + Quake هنوز تو مشتشونه و ازشون به عنوان بازیهای کلیدی بتسدا نام برده میشه خوشحال باشیم.
تا وقتی که استعدادهای مهم و کلیدی id مونده باشن ... باقی کارمندها دوباره میتونن جایگزینشون بشن و اصلا همون قبلیها برای ساخت بازی جدید دوباره جذب استودیو بشن.
چقدر عالی نوشتی داش \m/ \m/
وقتی اعلام میشه هم Doom و هم Quake قراره IP های کلیدی بتزدا باشن دیگه چه نگرانی دوستان دارن؟؟؟
فرضا ۱۰۰ نفر هم از ایدسافتور تعدیل نیرو شدن .... اولا که اکسپنشن Doom اماده انتشاره و دوما خیلی از این افراد کارمند های قراردادی هستن که توی همه استودیو ها هستن و بعد از اتمام ساخت از استودیو جدا میشن .... اصلا اینم نه میگیم اعضای اصلی بودن و اخراج شدن ....خب قطعا ایدسافتور بخواد بازی بعدی رو توسعه بده به قول خودت دوباره میتونه نیرو استخدام کنه ...
بابا الان باید خوشحال باشیم هم ایدسافتور هم مشین گیمز خداروشکر سر پا هستن نه اینکه بگیم چون تعدیل داشتن همون تعطیل میشدن بهتر بود .‌..

میفهمم چی میگی، میدونم عاشق اف پی اس هستین از قدیم یادمه بودین، تاپیک دووم رو عملا خودت ستونش هستی و بالا نگه میداری، میفهمم باور کن، چون خودمم عاشق بازی و استودیو ها هستم میفهمم چی میگی...

ولی بیا فعلا خوشبین باشیم، شاید میخوان واقعا بازسازی کنند، بدبین باشیمم از ترس خود شماها، جرئت نکردن یهو تعطیل کنند یا بفروشند و دارند کم کم میپزنمون که حالیمون نشه...

ولی بیا خوشبین باشیم، شاید واقعا میخوان بازسازی کنند، دیگه ای کیو 70 هم میفهمه اعتبار برند دووم و id چقدر کهکشانی هست... و از دست دادنشون حماقت کهکشانی...

چقدر عالی نوشتی داش \m/ \m/
وقتی اعلام میشه هم Doom و هم Quake قراره IP های کلیدی بتزدا باشن دیگه چه نگرانی دوستان دارن؟؟؟
فرضا ۱۰۰ نفر هم از ایدسافتور تعدیل نیرو شدن .... اولا که اکسپنشن Doom اماده انتشاره و دوما خیلی از این افراد کارمند های قراردادی هستن که توی همه استودیو ها هستن و بعد از اتمام ساخت از استودیو جدا میشن .... اصلا اینم نه میگیم اعضای اصلی بودن و اخراج شدن ....خب قطعا ایدسافتور بخواد بازی بعدی رو توسعه بده به قول خودت دوباره میتونه نیرو استخدام کنه ...
بابا الان باید خوشحال باشیم هم ایدسافتور هم مشین گیمز خداروشکر سر پا هستن نه اینکه بگیم چون تعدیل داشتن همون تعطیل میشدن بهتر بود .‌..
مررسی دوستان از نگاه مثبتتون، واقعا اینجارو به خاطر شماها دوست دارم چون این روزا مدام داریم اخبار ناخوش توی همه زمینه ها مشنویم و گیم و صنعت بازی هم این روزا واقعا حالمونو خراب کرده. ولی نگاه مشترکمون به مقوله بازی نگرانی و شادی های مشنرک المنفاعی برامون ایجاد کرده. به همین جهت گفتگو با شماها میتونه حالم رو واقعا خوب کنه😊.
با اینکه خیلی بعید میدونم نتیجه درستی بده این حرکت مایکروسافت ولی خب به قول اون دوستمون خواهیم دید چه خواهد شد😁.

فوری: استودیوهای Double Fine و Compulsion Games مستقل شدند

همچنین دو استودیوی Ninja Theory و Undead Labs به کمپانی های جدید فروخته شدند. دو عنوان Senua و State Of Decay 3، تحت مالکیت کمپانی جدید روند توسعه خود را دنبال خواهند کرد.

همچنین اکس باکس ۳۲۰۰ نیروی خود را تعدیل خواهد کرد
همیشه خوش خبر باشی. واقعا برای دابل‌فاین خوشحالم.
بقیه‌شون برای من فاقد اهمیته. همینکه خاطرات طرفداران کووشته نشد خوبه😁

• Like
Reactions: Love Console

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or