سلام

حقیقتا مسئله من اکس باکس نیست الان، فن بیس اکس باکس هست، به نظرم یک سوتفاهم پیش اومده، بین شماها که سوپر فن اکس باکس نیستید و صرفا از زاویه یک گیمر جدی و مشتاق دارید منطق بازار رو مد نظر قرار میدید و اسیب شناسی میکنید، با فن بیسی که ازش انتظار میره حداقل اپسیلون رابطه عاطفی با بازی و استودیو داشته باشه نه فقط رابطه سهامدارانه...
من متوجه زاویه بحث تکنیکی و فنی شما و دوستان این تاپیک میشم، دارید اسیب شناسی میکنید از زاویه منطق بازار یعنی چیزی که این صنعت و دنیای صنعتی رو جلو میبره، بازار هست که پدید اوردنده ی موتور محرک این صنعت هست نه غش و ضعف فن بیس ضرورتا، مثل یک کارشناس داخلی تیم فوتبال که وقتی جلوی مدیران ارشد بررسی کارشناسانه میکنه دیگه لیلی به لالای طرفدارا نمیذاره رویکرد عاطفی نداره و صرفا اصن کارش این هست که بیرحمانه نقد کنه، اسیب شناسی یعنی همین دیگه، اصن برای همین پزشک ها تیپیکال معروفند به خشک و جدی و بیتعارف بودن... چون اسیب شناسی شون با جون ادمیزاد در ارتباطه و بسیار مهم...
موضوع ولی میدونی کجاست؟ اگه حوصله داری فقط چند صفحه اول این تاپیک رو یک نگاه بنداز شده خلاصه بخون:
طبق توافقی که ماکروسافت با شرکت زنیمکس کمپانی مادر بتزدا انجام داده شرکت بتزدا و تمام حقوق و دارایی ها این شرکت که شامل استدیو Bethesda Softworks, Bethesda Game Studios, id Software, ZeniMax Online Studios, Arkane, MachineGames, Tango Gameworks, Alpha Dog, Roundhouse Studios و IP هایی مثل The
Elder Scrolls, Fallout, Wolfenstein, DOOM, Dishonored, Prey, Quake, Starfield میشود را خریداری کرده است
رسمی :
Welcoming the Talented Teams and Beloved Game Franchises of Bethesda to Xbox - Xbox Wire
=========...
این حافظه قوی هرچقدر خیلی جاها کمک ادم هست چه بسا یک مزیت بزرگ هست بدون تردید، اما اذیت هم میکنه، وقتی به مرور زمان "حقیقت" بهت ثابت میشه، تناقض ها رو میشه، وقتی ریاکاری ها حماقت ها جهالت ها بهت ثابت میشه، دروغ ها برملا میشه، تو همین تاپیک کلیییییییی مستقیم و غیر مستقیم به من بد و بیراه گفتند جوجه فن بوی های امروز غیب شده ی مایکرو، تا ماه ها داستان داشتیم تا وقتی که امثال من رسما کنار اومدیم و سازگار شدیم مثل هر ادمیزادی، حالا چرا با ما کلکل داشتند؟؟ چون ناراحت بودیم، نگران بودیم، خوشحال نبودیم، چون من "عاشق بتزدا بودم" نه عاشق شکست دادن و رقابت کنسولی، برای همین من ذوق نداشتم و فن بیس مایکرو ذوق داشتند، یادمه فکر میکردم ممکنه بازی ها مولتی پلیر بشند با ترند مولتی پلیر اون سال ها، یادمون نره 2020 چه وضعیتی بود همین بی جی اس متمرکز رو اف 76 بود الدر محدود به انلاین بود اگر اون تیزر 2018 تس 6 نبود که رسما همه رد میدادیم، حالا، همین فن بوی هایی که اون همه واقعیت خودشون رو رو امثال من فرافکنی کردن اون روز ها، الان کجان؟ اونایی که شاخ و شونه میکشیدن؟ کافیه یک نگاه کوتاه به این تاپیک بندازید، اکثریت فن های اکس باکس و البته بی طرف های پی سی، دارند در مورد "جنگ کنسولی" بحث میکنند، عروسی گرفتند برای شکست دادن سونی، کلییییییییی صفحه رفتیم جلو تا کوروش مدیر و چند نفر پیشکسوت خردمند اومدند از "پیشرفت استودیو ها زیر نظر مایکرو و سرمایه اش" گفتند، حمید پین خیلی زود اشاره کرد که استودیو هایی مثل ارکین زیر دست مایکرو مشکل پیدا میکنند، یعنی منهای این محدود خردمند های گیمر، یعنی تمام و کمال ذوق 90 درصد مایکرو پی سی فن ها "رقابت با سونی" بود که با اکس باکس + بتزدا وارد مرحله جدیدی میشد،
حالا همون فن بیس، همونایی که بعضی هاشون هرچی شایسته خودشون بود به امثال من تو این تاپیک گفتند، میگفتند ناراحتم چون بازی انحصاری شده (دیدگاه ورزسز خودشون رو فرافکنی میکردن) در حالی که من "فقط برای بتزدا" این نسل اول اکس باکس گرفتم، حالا اونا امروز کجان؟ یا غیب شدن، جرئت ندارند دیگه وارد بحث بشند با افتضاح وضعیت رابطه مایکرو و استودیو هاش به نسبت دفاعی که این نوابغ باهوش اون موقع میکردند، یا طبق معمول اصلا به روی خودشون نمیارند و مثل همیشه با جهت باد حرف هاشون رو تغییر دادن، کارشناسان بی طرف پی سی گیمر هم که اصن هیچی نگم

چه تحلیل هایی

هنوزم البته تحلیل گر هستند

یا از همه بدتر، اونایی که اون روز فول ورزسز بودن و امروز فاز سهامدار گرفتند و همین استودیو هایی که یک شبه، گلخونه ای، مصنوعی شده بودن طرفدارش بعد اکوزیشن، امروز نسخه تعطیل شدنشون رو میپیچند و به مایکرو افرین میگند حتی مایکرو رو پوش میکنند که سریعتر این اشغال ساز هارو!! تعطیل کنه... طبیعیه دیگه، کسی که خوشحال میشه با اکوزیشن استودیو اومده که سونی رو بترکونه، امروزم خوشحال میشه که مایکرو استودیو رو میبنده که اکس باکس ادامه پیدا کنه تا شاید یک روزی پلی استیشن رو بترکونه...!!!!!!! اینا خوشحال نشدند که بازی ها پیشرفت میکنند، اگه اینطوری بود که مشکلی نداشتیم، اگه اینطوری بود این تاپیک ها مثل تاپیک بلوپوینت ناراحتی از بسته شدن بود نه به به چه چه برای منطق بازار مایکرو از سوی سهامداران...
اینه که دردناکه، این استودیو ها، امثال بتزدا و نینجا تئوری، از زیر بوته در نیومدن، باد نیاورد، پول ددی یهو پدید نیاورد، اینا قبل این بینهایت شناخته شده و پرطرفدار بودن و عشاق خاص خودشون رو داشتند، حالا، یکی مثل من که "بازی های بتزدا" باعث شد عاشق بتزدا بشه نه یک شبه اکوزیشن شدنشون توسط مایکرو، عشق به بازی کردن طرفدارمون کرد نه عشق به شکست دادن پلی استیشن، الان حق نداریم ناراحت باشیم وقتی میبینیم همینایی که اون روز اون برخورد هارو داشتند، امروز دارند برای تعطیلی همین استودیو ها هورا میکشند؟ دیگه وقتی اینجا اونجا حتی از تعطیلی ارکین دفاع میشه، مطمئن باش روشون میشد از تعطیلی مشین گیمز و id هم دفاع میکردند، مطمئن باش اگه ابهت بی جی اس و اسکایریم 60 میلیونی تا 2023 و اف 4 12 میلیونی روز اول و دوم شدن گوتی در سال 2015 بین اون همه ابربازی (ویچر3 اول اف4 با اختلاف دو برابری نسبت به باقی دوم) اگه بیگ وینر 2011 بین اون همه ابر بازی و 2008 و 2005 و مورویند و توصیف سبک نبود، حتی چه بسا الان بدشون نمیومد بتزدام بسته شه، تا ددی صرفه جویی کنه برای حفظ اکس باکس، این دردناکه، این تفاوت داره با بحث های اسیب شناسانه تکنیکی شما و دوستان تو این تاپیک، شماها از زاویه تکنیکی بحث میکنید، فرق داره با فن بیسی که به جای از زاویه عاطفی بحث کردن، میاد فاز سهامدار میگیره و هورا میکشه واسه "برنامه های اقتصاد محور مایکرو"..... مشکل همینه، که بحث تکنیکی شما و یک سری اکس باکس فن خردمند همپوشان میشه با این فن بیس اکس باکس که به وضوح شایسته این استودیو های غول نیستند...
البته من جسارت به همه اکس باکس فن ها نمیکنم، حتی ذوق برای رقابت با سونی هم لزوما بد نیست، زمانی بده که اولویت باشه، تنها قطب نما باشه، وگرنه حافظه خوب من محدود به اینا نمیشه

دقیق یادمه سال 2015 همین فروبری خودمون سفت و سخت از اف 4 دفاع میکرد در برابر یک سری انتقاد ها، قشنگ یادمه همیشه بتزدا فن بود البته یادمه به اسکایریم نقد داشت با توجه به بیگ وینر شدنش بین اون همه ابربازی سال 2011، فرق هست بین گیمر هاردکور و گیمر صرفا کلکلی ورسزی، مام خرد داریم و این رو میفهمیم، همینه که بقیه هورا میکشند برای مایکرو فروبری میاد ابراز ناراحتی میکنه، اخه بتزدا سنتنا با اکس باکس فن رابطه خوبی داره، از انحصاری بودن مورویند تا زمانی بودن ابلوین یا دی ال سی های اسکایریم یا بازی های قبلی فرنچایز که اصن پی سی انلی بودند، حتی وقتی خریداری شد هم من ندیم این فن های درست حسابی پیشکسوت بیان مثل بعضی از این جوجه فن بوی ها، شاخ و شونه بکشند و ندید بدید بازی در بیارند و یک شبه بشند صاب بتزدا، مورد داشتیم طرف رسما فحش میداد به بتزدا سر اف 4 و 76 و ابسیدین رو بالا میبرد میگفت از بی جی اس بهترند (مایکرو ابسیدین رو خریده بود

برای همین ابسیدین بهتر بود

) و میگفت بهترین فال اوت نیووگاس هست، بعد که مایکرو بتزدا رو خرید، یک شبه بی جی اس براش شد دوباره خدای بازی سازی و همین ادم با من کلی کلکل میکرد البته غیر مستقیم

در حالی که من هم عاشق نیووگاس بودم و هستم هم اف3 اف4، هیچ وقتم نیومدم سر ورزسز و حماقت به استودیو ها بد و بیراه بگم.
این رو مخه، ما با این استودیو ها رابطه عاطفی داریم، از قبل این که ددی مایکرو بیاد بخره تا جوجه فن بوی دلش خوش شه که تیم ورسز در برابر سونی قوی تر شده، حالا همون فن بوی، هورا میکشه که ببندین این اشغال ساز های پول ددی حرام کن رو، تا دیروز پول ددی بینهایت بود و اصن حال میکرد اور اور خرج کنه، امروز اما پول ددی مهمه چرا؟ چون همیشه اکس باکس براشون مهم بود، نه بازی ها، نه ویدئوگیم... مگرنه از تعطیلی استودیو ها ناراحت میشدند، به جای هورا کشیدن...
من برام مهم هستند این استودیو ها، بخشی از هویتم هستند مثل اعضای بدنم هستند، این طومار رو برای همین نوشتم. الویت و هویت من نه پلی استیشن هست نه اکس باکس، بلکه ناتی داگ هست و بتزدا گیم استودیوز... البته که عاشق پلی استیشن بودم همیشه، من تو 10 سالگی پی اس وان رو جایی میذاشتم شبا که موقع خواب بینمش!! اما قطعا بین پلی استیشن و ناتی داگ، ناتی داگ رو انتخاب میکنم، این پلی استیشن هست که باید قربانی ناتی داگ بشه نه برعکس، ارتباط عاطفی ما با این استودیو ها و بازی هاشون شوخی نیست که جلوی این همهههههههههههه زشتی و ناپسندی و ناشایستی، سکوت کنیم... متاسفانه شمام که تکنیکی بررسی میکنید، همپوشان با این دوستان شدید و این باعث میشه بهتون انتقاد بشه